sunnuntai 30. huhtikuuta 2023

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Huhtikuu 2023

*Saatu ilmaistuote

Hyvää vappua! Tänään on huhtikuun viimeinen päivä ja aika katsastaa myös huhtikuun loppuneet kosmetiikkatuotteet. Mulla on tällä hetkellä aika kova tarve päästä kaikesta turhasta kosmetiikasta eroon, mikä on johtanut mm. varastojen läpikäyntiin ja karsimiseen. Esimerkiksi vartalovoiteideni joukosta löytyi useita vuosia vanhoja, jo selkeästi pilaantuneita yksilöitä, jotka olisi pitänyt laittaa pois jo aikapäiviä sitten. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Loppuneihin en niitä listaa, kuten en normaalisti mitään, mikä ei oikeasti itselläni lopu. Tässä kuussa sain loppumaan 15 tuotetta, mikä on itselleni hyvinkin tavallinen määrä. Seuraavaksi pienet arviot kustakin loppuneesta:

Meikit:

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. Miten voikin olla, että kulmakynä loppuu aina täysin yllättäen? Niin tälläkin kertaa, mutta onneksi Kicksistä saa lisää! Tämä ABH:n kulmakynä on ehdottomasti paras mitä tiedän, mutta tämä nyt loppunut yksilö on viimeinen, jonka ostan sävyssä Taupe. Mitään vikaa sävyssä ei sinänsä ole, mutta Medium Brown on parempi tummille hiuksilleni. Käytän tätä kulmien ääriviivojen piirtämiseen sekä häntäosaan ja loput kulmien meikkaamisesta hoituu puuterisen kulmavärin kanssa. Uusi Brow Wiz on tosiaan ostettu eli jatkoon menee ehdottomasti.

Paese Eyes On*. Foxy eyes -lopputuloksen lupaava ripsiväri, joka parani itse asiassa mitä enemmän tätä käytin. Ripsiväri oli mulla aika pitkään ensitestailujen jälkeen käyttämättä, mutta kun taas lähdin tätä käyttämään, tajusin saavani tällä koko ajan vaan kauniimmat ripset. Ripsistä tuli näyttävät ja tuuheat, mutta ei tästä suosikkiani tullut missään vaiheessa. Halvemmalla saa vähintään yhtä hyvää ja Paesen Eyegasm -ripsiväri on tätä parempi, joten ei jatkoon.

Hiukset:

Four Reasons Shaper. Kevyempi versio Four Reasonsin lakasta, mutta samalla myös ehdottomasti paremman tuoksuinen. Mulla oli tästä jättikoko, joka kesti pienen ikuisuuden omassa käytössäni. Tämä on arkikäyttöön varsin hyvä tuote, mutta ei tämän pito niin hyvä ole, että luottaisin esimerkiksi juhlakampuksessa tämän tehoon. Tällä hetkellä pidän enemmän siitä vahvemmasta hiuslakasta, mutta tätäkin tulee varmasti taas jossain vaihees ostettua. Jatkoon!

Goldwell Dualsenses Rich Repair Restoring Shampoo. Erinomainen shampoo, joka pesi hiukset puhtaiksi yhdellä vaahdotuskerralla. Nyt lyhyemmät ja parempikuntoiset hiukseni varmasti kestäisivät tujummatkin shampoot, mutta pidän silti näistä, jotka eivät tee hiuksista narskuvan puhtaita tai kuivia. En tähän hätään ehkä ostaisi korjaavaa shampoota, mutta jos alan hiuksiani taas värjätä, pidän tämän mielessä. Jatkoon siis ehkä vielä joskus.

Kasvot:

111Skin Antioxidant Energising Essence. Mulle tarjoutui tilaisuus saada muutaman kerran testattu pullo tätä ihanaa hoitonestettä ja tokihan sitten tartuin tilaisuuteen! Olen aikoinaan siis yhden pullon tätä käyttänyt ja ihastuin tuotteeseen kovasti. Käytin tuotetta aamuin illoin yleensä kerrostaen pariin otteeseen, jolloin tämä kosteutti ihoa todella kivasti. Hinta näissä 111Skinin tuotteissa on kuitenkin niin kova, etten tätäkään lähtisi sen takia itse ostamaan. Muuten menisi jatkoon!

Etude Soon Jung pH 5.5 Relief Toner. Ihoa kosteuttava ja rauhoittava kasvovesi, joka oli samalla mun ensikosketukseni Etuden Soon Jung -tuotelinjaan. Tämä teki mielestäni mitä lupasikin, mutta jotenkaan en silti jaksanut tästä missään kohtaa innostua sen enempää. Tämän koostumus oli hyvin vesimäistä ja mun teki monesti mieli käyttää tätä vanulapun kanssa, mikä ei ole tyypillistä itselleni kosteuttavien kasvovesien kanssa. Tuotteessa ei ollut mitään vikaa, mutta ei omalla kohdallani jatkoon.

Polaar Eternal Snow Youthful Promise Cream. Käytin tätä paksuhkoa ja mukavan kosteuttavaa kasvovoidetta yövoiteena ja pidin tästä kovasti. Ei tämä ehkä ihan kaikkein kosteuttavin mahdollinen tuote ollut, ja tuotekuvauksen mukaan voide toimii myös päivävoiteena, mutta itselleni tämä oli pääasiassa riittävän kosteuttava. Ainakin, kun pohjalla oli kosteuttava seerumi ja hoitovesi/kasvovesi. Voiteella on hintaa noin 50 euroa enkä näe tätä itse ehkä ihan sen arvoisena, eli ei jatkoon.

Frudia Blueberry Hydrating Honey Lip Balm. Maailman paras huulivoide on tässä! En mitään muuta huulivoidetta enää edes käytä kuin tätä, vaikka Bepanthen toki onkin itselläni käytössä joka ilta ennen nukkumaanmenoa. Tällä saa pitkäkestoisesti kosteutetut huulet eikä voidetta tarvitse olla koko ajan lisäämässä. Purkki on tämän ainut huono puoli, sillä puikko- tai tuubimuodossa olevat huulivoiteet ovat toki hygieenisempia ja muutenkin parempia. Mä kuitenkin rakastan tätä tuotetta enkä ole parempaa huulivoidetta koskaan käyttänyt. Todellakin jatkoon!

Mossa Juicy Clean Hyaluronic Acid Micellar Water. Ensimmäinen käyttämäni pullo tätä Mossan uutta mansikkamisellivettä, enkä voi sanoa tämän jääneen lainkaan vadelmaversion jalkoihin. Meikinpoistajaksi tästä ei ole, mutta itse käytänkin misellivettä aamuisin meikittömän ihon puhdistukseen tai joskus harvoin iltaisin viimeistelemään ihonpuhdistusta. Ei jätä kuivaa tai kiristävää tunnetta iholle, ja siinä Mossa on yksi harvoja! Jatkoon menee.

Garnier Eye Make-up Remover 2in1. Vakituote, tämä silmämeikinpoistoaine loppuu mulla joka kuukausi. En muita käytä ja vaikka nyt on itse asiassa tullut vastaan tuote, jota tämä ei ihan hetkessä poista (NYX Epic Wear eyeliner), en edelleenkään lähde tätä vaihtamaan. Tällä lähtee pääasiassa siis kaikki vedenkestäväkin silmämeikki helposti pois eikä putsari ole ikinä aiheuttanut silmissäni kirvelyä tai mitään muutakaan epämiellyttävää tunnetta. Jatkoon siis toki edelleen.

Kocostar Camellia Happy Mask. Pitkästä aikaa sain käytettyä Kocostarin kangasnaamion! Tämä kosteuttava naamio oli varsin kelpo tuote tuomaan iholleni sen kaipaamaan kosteutusta ja naamion istuvuuskin oli hyvä, aivan kuten muistelin. Kocostarin naamiot ovat normaalihintaisina itselleni vähän turhan kalliita, mutta tämän ostin alesta. Hyvä sheet mask, jatkoon menee.

Garnier Hydra Bomb Sheet Mask. Heleyttävä ja kosteuttava sheet mask, joka sisältää mm. aloe veraa ja hyaluronihappoa. Ihastuin Garnierin naamioihin vasta vähän aikaa sitten, mutta nämä ovat edullisten k-kosmetiikan naamioiden ohella parhaimpia kangasnaamioita, joita olen kokeillut. Hinta-laatusuhde on erinomainen ja tämäkin yksilö sekä kosteutti ihoani tehokkaasti että istui kasvoille tiiviisti. Ei mitään huonoa sanottavaa - jatkoon.

Patch Holic Aqua+ Soothing Mask. Ihoa rauhoittava kangasnaamio, joka oli toinen Patch Holicin naamio, jota olen päässyt testaamaan. Pidin tästä ja naamio kosteutti ihoani oikein kivasti ja jätti sen miellyttävän pehmeäksi. Tästäkään en osaa sanoa mitään huonoa paitsi sen, etten usko näiden saatavuuden Suomeen olevan kovinkaan hyvä. Tuotteena jatkoon, mutta tuskin tulen koskaan näitä mistään enää ostamaan.

Vartalo, kädet & jalat:

The Body Shop Strawberry Shower Gel. Vihdoin ja viimein sain tämän 750 ml kokoisen suihkugeelin loppumaan! Olen aiemminkin sanonut, että tämä TBS:n mansikkasarja on ainut mansikan tuoksuinen ihonhoitosarja, josta oikeasti pidän. Tuoksu ei ole liian esanssinen tai äitelä vaan juuri hyvä. Nämä 750 ml kokoiset pullot ovat omaan makuuni turhan suuria, sillä mulla kestää aina älyttömän kauan saada nämä loppumaan. Hyvä tuote silti, jatkoon menee.

Lavera Body Scrub Organic Rosemary & Organic Green Coffee*. Ensimmäinen tuote pannuprojektistani on vihdoin loppunut! Tämän vartalonkuorinnan kuorintateho oli melko mieto ja tätä kului kerralla suhteellisen paljon juuri siitä syystä. Hieman yrttinen tuoksu ei myöskään ollut suosikkini, mutta iholle tämä oli hellävarainen - siitä plussaa. Ei kuitenkaan jatkoon.

Miten on, löytyykö huhtikuun tyhjistä purkeista mielipiteitä? :)

10 kommenttia:

  1. Olihan tässä tosi paljon kivoja loppuneita :) vähän harmittaa että mulla on niin älyttömän herkät silmät, olisi kiva käyttää esim tuota Garnieria kun se on halpa ja helppo ostaa. Mulla on aina ollut herkästi vuotavat silmät ja ne reagoi jos putsarissa on jotain ärsyttävää, tai meikissä glitteriä joka pyörii silmissä. Ja jos silmänympärysiho on kuiva niin sitä kutittaa ja silmät alkaa vuotaa siitäkin :D on vaikeeta!! Edelleen siis etsin hyvää ja halpaa tai kohtuuhintaista silmämeikinpoistoainetta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä tylsää, ettet Garnierin silmämeikinpoistoainetta pysty käyttämään :/ Ei oo helppoa noiden silmien kanssa! Täytyy olla vaan tosi tyytyväinen, ettei omat silmät ala kovin herkästi vuotaa. Tai alkaa, jos käytössä on väärät tuotteet ja esimerkiksi Lumenen silmämeikinpoistoainehan ei mulle sovi ollenkaan. Toivottavasti löytäisit vielä hyvän tuotteen! Ootko kokeillut Ziajan silmämeikinpoistoainetta? Muistaakseni löytyy vedenkestävälle ja vesiliukoiselle molemmille omat, eikä noi oo kovin kalliita :)

      Poista
    2. Olen kokeillut eikä sopinut, ainakin toinen oli kaksifaasinen jos muistan oikein :)

      Poista
    3. Äh onpa tylsää :(

      Poista
  2. Tuo TBS:n suihkugeeli kyllä kasvattaa vuoden aikana käytettyjen suihkugeelien millilitra määrää :D On varmaan ollut hieno tunne, kun noin iso purkki vihdoin ja viimein loppuu! Garnierin naamiot on kyllä hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä! :D Ei taas ihan äkkiä tarvitse noin isoa pulloa hankkia, aiemmin oon joskus käyttänyt mangosta samanlaisen. Garnierin naamiot on huippuhyviä<3

      Poista
  3. Hirveä määrä loppuneita ja onnittelut tuosta jättipullon tyhjennyksestä heti alkuun 🍓 Itse olen myös kaksi Polaarin tuotetta käyttänyt ja molemmista pidin, mutta tuote on myös minun makuuni liian hintava. Voisin ehdottomasti testata tuollaista Shaperia. Sopisi varmaan myös tyveen jos tekee vaikka tupeerausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Polaarin tuotteilla on tosi kova hintalappu, harmi :/ Toi lakka antaa kyllä kivasti rakennetta myös, mutten oo itse koskaan tota tupeerauksen pohjalla käyttänyt. Ehkä ihan sen takia, että mulla on kaikenmaailman rakennesuihkeita ja hiuspuutereita jatkuvasti, kun niitä on tullut milloin mistäkin :'D

      Poista
  4. Kivoja loppuneita:) Four Reasonsin hiuslakkoja haluan ehdottomasti jossain kohdin kokeilla, kun tulee tarve ostaa taas lakkaa. 111skin essence kuulostaa aivan ihanalta<3 Frudian huulivoidetta pitäisi joskus testata! Mahtavalta tuntuva hetki varmasti kun jättikokoinen suihkugeeli loppuu:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Four Reasonsin lakat on tosi kivoja, ei ehkä mitään superpitoa antavia, mutta mulle ihan riittäviä :) Ja tossa kevyemmässä versiossa on vielä tosi hyvä tuoksukin! Frudian huulivoiteelle myös iso suositus<3 Ja jep, toi 750 ml koko on aikamoinen, todellakin ilahduin kun se vihdoin loppui :D

      Poista

Kiitos kommentista!