torstai 27. heinäkuuta 2023

Kuusi kesän 2023 ihonhoitotuotetta

Moikka! Ajattelin taas tulla jakamaan teille muutaman täsmätuotteen kesäisestä ihonhoitorutiinistani, kuten tein viimeksi keväämmällä. Olen aiemmin suosinut enemmänkin postauksia koko ihonhoitorutiinistani, mutta koska siellä pyörii aina vähän samoja tuotteita, tai ainakin pidemmän aikaa samoja, olen kokenut tämän muutamista tuotteista kirjoittamisen paremmaksi tavaksi itselleni. Tarkoitus on siis esitellä yksittäisiä tuotteita, joista en pahemmin ole vielä aiemmin blogin puolella kertonut tai ainakaan ne eivät ole olleet esillä joka toisessa postauksessa. Tällä tavalla saan kivasti esiteltyä uusia tuotteita teille ja kerrottua samalla niistä mielipiteeni ilman, että joudun käymään koko monivaiheista ihonhoitorutiiniani läpi ja kertaamaan aina samoja tuotteita! Ehkä sellaisellekin on taas aikansa ja paikkansa joskus, mutta nyt käydään läpi nämä kuvan kuusi tuotetta.

Ensimmäisenä Taika Kosteuttava Puhdistusgeeli, joka on mm. ksylitolia ja koivunmahlaa sisältävä puhdistusaine kasvoille. Tutustuin Taikaan ensimmäisen kerran heti vuonna 2020, kun tuotteet lanseerattiin. Tämä kyseinen geeliputsari on siis itselleni vanha tuttu tuote ja mitä nopeasti vanhoista loppuneista kävin lunttaamassa, en antanut tälle aikoinaan jatkomahdollisuutta vedoten siihen, etten geeliputsareita yleensä käytä. Se pitää paikkansa, mutta tällä hetkellä mun ihoni on varsinkin T-alueelta sekä leuasta selkeästi taas rasvoittuvampi kuin normaalisti ja epäpuhtauksiakin pukkaa jonkin verran, joten halusin antaa tälle geeliputsarille uuden mahdollisuuden. Ja kannattihan se! Tämä ei kuivata ihoa lainkaan ja toimii todella hyvin kakkosvaiheen putsarina tai meikittömällä iholla. Raikas tuoksu on miellyttävä ja reilu 8 euron hintalappu varsin kohtuullinen. Laponiella on myös erittäin hyvä geeliputsari, mutta koska tämän sai ostettua ihan ruokaostosten yhteydessä Cittarista, vei helppous voiton. 

Lapalette Beautyn Vita Yellow Double C Serum on runsaasti C-vitamiinia sekä myös mm. A-, K- ja B-vitamiineja sisältävä seerumi. C-vitamiiniseerumit kirkastavat ihoa ja lisäksi tämän olisi tarkoitus myös kiinteyttää ihoa. No mitään kiinteytymistä en ole huomannut, mutta kivasti tämä ihoa kirkastaa ja toimii hyvin myös meikin alla eikä siis lähde rullaamaan pois. Mä rakastan pipettipulloja ihonhoitotuotteissa ja tälläkin on hyvin helppo annostella juuri sopiva määrä seerumia kerralla. Tuoksu on miellyttävän raikas ja tämä tuote on palauttanut taas mun uskoni C-vitamiiniseerumien osalta, sillä edellinen käyttämäni oli suorastaan aivan kamala eikä soveltunut omalle iholleni lainkaan. Tätä on ollut kiva käyttää!

Päivävoiteen osalta nappasin juuri pari päivää sitten käyttöön tämän Pürlissen Blue Lotus Balancing Moisturizerin. Voide on rasvoittuvalle, sekaiholle ja normaalille iholle suunnattu, joten omalle normaalisti kuivalle iholleni tällaiset ovat parhaimpia yleensä nimenomaan kesällä. Tästä löytyy aika runsaastikin silikoneja, jotka jättävät kasvoille silkkisen sileän tunteen, joka muistuttaa aika paljon sitä, mitä silikoniprimer iholle tekee. Tunne on hyvin miellyttävä ja näiden parin käyttökerran jälkeen voin sanoa tämän soveltuvan erinomaisen hyvin meikin alle. Kosteutustehoiltaan tämä ei mikään huipputuote ole, mutta eivätpä toisaalta ole muutkaan Pürlisselta aiemmin testaamani tuotteet. Silti pidän tästäkin ja toivottavasti ehdin käyttää tätä runsaasti pois ennen ilmojen viilentymistä, jolloin ihoni saattaa kaivata päivävoiteeksikin jotain kosteuttavampaa! Tuoksu voiteessa on melko voimakas, muttei missään nimessä omaan nenääni epämiellyttävä - onneksi.

Sain tässä kuussa loppumaan iltakäytössä olleen silmänympärysvoiteen, joten jemmoista käyttöön pääsi nyt Muradin Hydro-Dynamic Ultimate Moisture For Eyes. Tämä on aikoinaan Boxycharmin mukana tullut sy-voide, joka lupaa pitkäkestoista kosteutusta silmänympärysiholle. Oletin tämän olevan paksua ja oikeasti jopa hieman rasvaista, mutta voide onkin kevyttä ja ohutta. Tällaiset voiteet menevät itselläni normaalisti paremmin päivä- kuin iltakäytössä, mutta koska mulla on jo avattuna toinen sy-voide, jota käytän nimenomaan aamuisin, käyttelen tätä nyt rauhassa pois illalla. On tämäkin kosteuttava, ei siinä mitään, mutta kun edellinen iltakäytössä ollut sy-voiteeni Elemikseltä oli todella rasvainen, on tämä siihen verrattuna hyvin erilainen. Muradiin voi kuitenkin yleensä aina luottaa eikä tämäkään tuote onneksi ole aiheuttanut mitään ihoärsytystä tai muuta vastaavaa, mitä jotkut silmänympärysvoiteet saattavat itselläni tehdä.

Frudian Blueberry Honey Water Glow Toner on päätynyt aiemmin jo kuukauden suosikkeihin, mutta halusin silti ottaa tämän kasvoveden mukaan tähän postaukseen! Kyseessä tosiaan on valtaisaan 500 ml pulloon pakattu kasvovesi, jonka tulisi kosteuttaa ihoa ja antaa sille hehkua. Kasvovedessä on miellyttävä, makeahko tuoksu ja se on ollut omalle iholleni aivan loistotuote. Käytän tätä monesti iltaisin ihonpuhdistuksen jälkeen ensimmäisenä kosteuttavana tuotteena ja toisinaan myös aamuisin, mikäli en puhdista kasvojani miselliveden kanssa. On varmasti sanomattakin selvää, että tämä on todella riittoisa tuote ja näin valtava pullo kestää omassakin käytössäni pienen ikuisuuden, vaikken todellakaan ole käyttänyt tätä mitenkään säästellen vaan ihan reilusti joka kerta. Valitettavasti tätä ei tällä hetkellä näyttänyt juuri löytyvän oikein mistään verkkokaupoista, liekö tuote poistunut kokonaan myynnista vai mistä sitten johtuu. Harmi, tätä olisin nimittäin ehdottomasti hankkinut itse vielä lisääkin!

Viimeisenä myös vasta ihan hiljattain käyttöön päässyt kasvoputsari - Farmacy Beautyn Green Clean Makeup Meltaway Cleansing Balm. Olen saanut tämän ihan luokattoman kauan sitten Boxycharmista ja vasta nyt vuosien jälkeen tuote pääsi käyttöön! Kyseessä tosiaan on kasvoille tarkoitettu puhdistusbalmi, jonka tulisi poistaa kasvoilta tehokkaasti kaikki meikit ja muut epäpuhtaudet. Balmit ovat loistotuotteita meikinpoistossa, vaikka öljyputsarit omia henkilökohtaisia suosikkejani ovatkin. Tämän puhdistusteho meikkien osalta on oikein hyvä, ei mitään moittimista siinä. Jo pienellä määrällä saa kaikki kasvomeikit poistettua (silmämeikit poistan muulla aineella) ja balmi emulgoituu kasvoilta pois veden kanssa. Toki suosin itse käytännössä aina kaksoispuhdistusta, jolloin ihonpuhdistus tulee aina viimeisteltyä myös toisen puhdistusaineen kanssa, mutta tämä riittäisi sinänsä hyvin yksinäänkin. Kiva tuote, onneksi tuli vihdoin ja viimein korkattua tämä.

Sellaiset kuusi tuotetta! Näistäkin neljä on tosiaan saatu kauneusboksien mukana ja vain kaksi olen ostanut itse. Käyttelen varastoja ihan rauhassa tyhjäksi niin paljon kuin pystyn, mutta esimerkiksi noita kakkosvaiheen putsareita, joihin Taikan puhdistusgeeli lukeutuu, multa ei löydy varastoista ainuttakaan. Katsotaan mitä keksin seuraavaksi, Ekopharma ainakin houkuttelisi taas vuosien jälkeen!

Tuttuja tuotteita näiden kuuden joukossa? :)

6 kommenttia:

  1. Kiinnostavia tuotteita, näistä mitään ei ole mulla ollut. Frudialla on niin paljon ihania tuotteita olemassa, joita ei ole ehtinytkään kokeilla. Ehkä näistä brändeistä ainoa jota erikseen ostaisin, koska itselleni tutut merkit on enemmän niitä kivoja nykyään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Frudialla on tosi kivasti eri tuotteita ja tykkään itsekin hirmuisesti brändistä<3 Jo ihan pelkkä tuoksumaailma noissa tuotteissa on niin ihana :D Mä tykkään testailla uusiakin merkkejä, mutta tiedän tunteen, että mielellään sitä keskittyy monesti niihin tuttuihin ja ylipäätään Suomesta saataviin brändeihin. Tän takia en esimerkiksi Goodieboxia itse tilaisi, kun ne brändit on niin uppo-outoja suurin osa, eikä herätä samalla tavalla kiinnostusta itsessä.

      Poista
  2. Tämäpä olisikin muuten hyvä idea, mun pitäisi tehdä katsaus kesän ihonhoitotuotteisiin mutta kun tuntuu että ne samat vaan pyörii...pitäisiköhän siis lainata tätä ideaa ja esitellä vaan tästätuotteet, jos et pahastu :) ?
    Kaikki oli kyllä tuntemattomia mutta Taika tuttu, ja sitä pitäisikin ostaa kyllä pitkästä aikaa! Se on kyllä ollut miellyttävä putsari, kuten myös se Mossa. Ei kumpikaan ärsytä silmiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei ehdottomasti teet samalla tavalla postauksen, jos et halua koko tuotemäärää käydä taas läpi! Täsmätuotteiden esittely on itselle ainakin ollut tosi hyvä vaihtoehto, kun ei jaksa joka kerta kuvata ja kirjoittaa niistä samoista tuotteista, joista juuri muutama kk aiemmin tuli kirjoitettua :D Taikan puhdistusgeeli oli yllättävän kiva pienen tauon jälkeen :) Mun pitäisi se Taikan misellivesi jossain kohtaa kokeilla, kun sitä en oo itse testannut ja se kiinnostaisi!

      Poista
  3. Onpa kiinnostava katsaus kosmetiikkaan. Minulle on ihan uutta, että puhdistusgeeli voi sisältää ksylitolia ja koivunmahlaa. Ksylitoli kuuluu sokerialkoholeihin yhdessä vaikkapa sorbitolin ja maltitolin kanssa. Luulin, että näitä käytetään vain elintarviketeollisuudessa makeutusaineina ja suun happohyökkäyksen estäjinä. Täytyypä tutustua paremmin tuohon kiinnostavaan ksylitoliin.
    https://www.hammaskeiju.fi/ksylitolipastillit-c-8.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ksylitoli varmasti onkin suurimmalle osalle tutumpi mm. purkkien ja pastillien osalta kuin kosmetiikassa! Muistaakseni Taikan muistakin tuotteista löytyy ksylitolia, joka toimii näissä yhtenä kosteuttavana ainesosana. Sen enempää en itse näistä asioista sitten tiedäkään :)

      Poista

Kiitos kommentista!