keskiviikko 12. heinäkuuta 2023

Meikkilaatikko | Heinäkuu 2023

*Saatu ilmaistuote

Heinäkuu lähestyy kohta jo puoltaväliä, joten eiköhän nyt olisi korkea aika kurkistaa myös tämän kuun meikkilaatikkoon. Viime kuussa tuli meikattua yhteensä 22 päivänä, joten innolla odotan taas mikä tämän kuun lukema tulee olemaan. Tällä hetkellä ei itse asiassa näytä kovin hyvältä sen suhteen, että saataisiin ainakaan yhtään suurempaa lukua tuohon, sillä olen ollut muutaman viime päivän sen verran väsynyt, ettei ole meikkaaminen paljon houkutellut. Silti sen huomaa, että se meikkikin piristää ja niinä päivinä kun olen väsymyksestä huolimatta itseni meikannut, on se oma peilikuva sentään näyttänyt asteen paremmalta! Nämä heinäkuun meikkilaatikon valinnat tuli toki tehtyä jo heti alkukuusta, mutta vasta nyt pääsin sen sisällön kuvaamaan ja esittelemään teille:

Aloitetaan meikkipohjan tuotteilla, joihin valikoitui tämä kolmikko. Pixin Flawless Beauty Primer on kosteuttava ja todella, todella voimakkaan hehkun ja hohteen antava primer. Tämä muistuttaa hyvin paljon ihan nestemäistä highlighteria ja onkin siis ehdottomasti tuote, jota haluan itse käyttää pääasiassa kesällä - ja silloinkin vain tietyissä kohdin kasvoja. Nyt jos koskaan on siis aika ottaa tästä ilo irti ennen syksyn tuloa! Yensan Super Serum Silk Foundation on itselleni väärän värinen ja koitan saada tämän käytettyä loppuun. Sekoitan tätä itse asiassa yhteen mun Catricen meikkivoiteen kanssa, joka puolestaan on osana pannuprojektiani. Viimeisenä kuvassa on vielä Tarten Shape Tape Glow Wand, jonka haluan saada vihdoin loppumaan. Tämä on heleyttävä peiteaine/korostustuote kasvoille ja pidän tästä kovasti, mutta tuotteen parhaat päivät alkavat pian olla jo takana.

Huulimeikit päätyvät yleensä esittelyyn viimeisenä, mutta tehdäänpä tähän poikkeus! Tällaisella kolmikolla mennään nyt heinäkuu ja kuten kuva kertoo, värimaailma on hyvinkin vaaleanpunainen itselläni. En tällä hetkellä välitä mistään väripommeista huulilla, mikä on sinänsä hassua, sillä juuri kesällä olisi aivan ihana käyttää fuksiaa, oranssia ja muuta vastaavaa, mutta tällä hetkellä muhun vetoaa nimenomaan tällaiset neutraalimmat vaaleanpunertavat sävyt. Kuvasta löytyy Jane Iredale Tripleluxe Liptick Stephanie*, joka on ihan täydellinen vaaleanpunertava nudepuna. Lisäksi kuvassa on Illamasquan Loaded Lip Polish Vogue*, joka kuivuu huulilla hieman tummemmaksi ja huulikiiltona Ipsy Plussasta aikoinaan tullut Half Caked Instant Crush Lip Gloss Rich Rich.

Complex Culturen Good Glow Blush Duo on ollut mulla käyttämättömänä jo todella kauan, joten vihdoin on aika saada kyseinen poskipunaduo parempaan käyttöön! Aion tämän lisäksi käyttää myös molempia pannuprojektissani olevia punia, mutten halunnut niitä erikseen tähän tällä kertaa kuvata. Vierestä löytyy OFRA Cosmeticsin Good To Go Mini Mix Palette, josta löytyy niin luomivärejä, poskipuna, bronzer kuin upeaakin upeampi highlighter. Tämä paletti sopii täydellisesti kesämeikkeihin, eikä vähiten tuon ihanan mintunvihreän shimmersävyn vuoksi. Se on UPEA liikkuvalla luomella!

Silmämeikeissä tämä Maybellinen Sky High Mascara jatkaa viime kuun tavoin meikkilaatikossa, sillä olen edelleen saanut testattua sitä ihan liian vähän. Nyt mulla on ihan oikeasti loppunut avattuna olleet ripsarit sillä tavalla, että tämä tulee olemaan oikeastaan ainut, joka mulla on käytössä ei-vedenkestävistä ripsareista. Rimmelin Exaggerate Waterproof Liquid Eyelinerin* otin meikkilaatikkoon, sillä se pitäisi saada käytettyä loppuun eikä tuubissa paljon onneksi tavaraa tunnu enää olevan. Tämä eyeliner on hyvä, mutta ei suosikkini, joten sen käyttö on vähän jäänyt, kun avattuna on samaan aikaan ollut muitakin eyelinereita.

Ja vielä viimeisenä heinäkuun kaksi luomiväripalettia! Violet Vossin Sunkissed Summer Eye Shadow and Pressed Pigment Palette on mitä ihanin kesäpaletti kaikkien keltaisten ja punertavien sävyjensä kanssa! Sen rinnalle sopii tosi kivasti vielä Huda Beautyn The New Nude Eyeshadow Palette, joka on mun ainut isompi paletti Hudalta. Tämä ei ole mun suosikkini, mutta silloin tällöin innostun tätä käyttämään enemmänkin ja nyt on taas sen aika. Pidän paletin mattasävyistä, mutta shimmereissä mua edelleen harmittaa se, että ne tulee levittää sormella. Toki lopputulos palkitsee joka kerta.

Herättikö meikkilaatikkoni tai jokin sen yksittäinen tuote jotain ajatuksia? :)

8 kommenttia:

  1. Olin jossain vaiheessa itsekin ostamassa tuota Ofran palettia, mutta ostin varmaan sittenkin jotain muuta ja se jäi toistaiseksi. Tuo on kaunis paletti, jossa on kaikkea<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Ofra on tositosi kaunis, ehdottomasti kärkikastia niistä tuotteista, joita oon kauneusboksien mukana saanut!

      Poista
  2. Tää olis mullekin mieluinen meikkilaatikko! Tykkäisin tuosta Iredalen punasta ja Hudan paletti multa löytyy. Tässä reilulla 10-päivän lomalla tuli tehtyä meikki yhdellä paletilla joka pv ja siinä taas muisti, että miten sitä vois olla tyytyväisempi jopa pienemmällä kokoelmalla. Joka ei ehtis vanhenemaan kaappeihin. Näin miettii taas Helsingin Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että säkin olisit tästä meikkilaatikosta pitänyt :) Matkustaessa sen tosiaan monesti huomaa, että aika paljon vähemmälläkin pärjää ja vieläpä yleensä vallan mainiosti. Jotenkin sitä silti vaan aina ilahtuu, kun tietää miten paljon valinnanvaraa itseltä löytyy, vaikka järjen kanssa ajateltunahan monien kosmetiikkaintoilijoiden kokoelmissa on aivan liikaa tuotteita :D

      Poista
  3. Ihanat valinnat, etenkin huulimeikit ja paletit! Conplex Culturen poskipunaduo näyttää söpöltä ja tuo Ofran paletti on vaan niin nätti. Samaten tuo Violet Voss, mullakin tulee olemaan keltainen paletti meikkilaatikossa. Keltaiset luomivärit on vaan yllättävän kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltaiset luomivärit on ihania! Mä en oikein ennen viime kesää niistä ollut edes kunnolla innostunut, mutta tää Violet Vossin paletti sai mut muuttamaan mieleni :) Keltainen sopii tosi hyvin kevät- ja kesämeikkeihin<3

      Poista
  4. Tosi kivat tuotteet olet kesäksi valinnut. Luomiväripaletit ja huulipuna nätinsävyiset.
    Onko tuo Yensa-pullo läpinäkyvä, jotta näkee tuotteen kulumisen? Se olisi kätevää.
    Minulla ollut oranssinpunainen huulipuna tänä kesänä aktiivikäytössä. Sopii yllättävän hyvin monen erivärisen vaatteen kaveriksi.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo tossa Yensan pullossa nousee toi alaosa ylemmäs aina joka pumppauksella, jolloin tosta näkee tosi selkeesti milloin tuote on loppumassa :) Ja saa muuten myös varmasti käytettyä tyhjemmäksi tuon kuin ns. tavallisen pullon, johon herkästi saattaa reunoille yms. jäädä tuotetta!

      Poista

Kiitos kommentista!