sunnuntai 2. heinäkuuta 2023

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Kesäkuu 2023

*Saatu ilmaistuote

Tänään olisi taas kuun vaihtumisen kunniaksi luvassa loppuneiden kosmetiikkatuotteiden esittelyä! Heinäkuuta eletään jo kovaa vauhtia ja tässä kuussa onkin luvassa hyvän ystäväni polttarit ja häät, jonka jälkeen lähdemme heti elokuun alussa pienelle kesälomareissulle ensin Järvisydämeen ja sieltä vielä siskoni kesämökille. Tässä onkin siis pieniä kivoja juttuja vielä luvassa loppukesäksi, vaikka tämä alkukesä onkin mennyt aika "arkisissa" tunnelmissa kotioloissa. Loppuneiden osalta kesäkuussa ei päästy mihinkään järjettömän suuriin määriin, mutta hieman normaalia enemmän mulla kuitenkin tuotteita loppui. Seuraavaksi taas miniarviot kaikista loppuneista:

Meikit:

Benefit Gimme Brow+ Volumizing Fiber Gel. Kuituja sisältävä kulmageeli, josta pidin aluksi todella paljon. Loppua kohden tämän käyttö kuitenkin väheni ja kulmageelihän alkoi sitten myös kuivahtaa, joten nyt oli korkea aika tästä luopua. Keskiruskea sävy 3 oli itselleni erinomainen, mutten ehkä koe olevani kuitenkaan näiden kuitutuotteiden ylin ystävä. Tällä sai toki kulmat ojennukseen ja kivasti myös väriä niihin, eli tehtävänsä tuote hoiti hyvin. En itse koe kulmageeliä pakolliseksi tuotteeksi meikissäni eikä tämä ollut paras käyttämäni kulmageeli - ei siis jatkoon.

essence lash princess false lash effect mascara. Luottoripsarini yhä edelleen! Tätä kuluu mulla useampi tuubi vuodessa, vaikka nyt olenkin tänä vuonna käytellyt enemmän muitakin ripsivärejä. Tällä saa hetkessä hurjan näyttävät, pitkät ja tuuheat ripset. Muutaman euron hinta ei päätä huimaa ja tämä on ehdottomasti paras ripsiväri, mitä essenceltä olen kokeillut. Uusi tuubi on käytössä jo, eli jatkoon totta kai.

Catrice Glam & Doll False Lashes Mascara Waterproof. Hyvä vedenkestävä ripsiväri, jota käytän kuitenkin itse pääasiassa vain yhden ohuen kerroksen ripsissäni, jonka jälkeen levitän päälle ei-vedenkestävää ripsiväriä. Tällä tavalla saan taivutukset pysymään ja samalla haluamaani tuuheutta ja näyttävyyttä ripsiin. Saman näyttävyyden saa myös ripsiprimerilla, mutta se ei pidä taivutuksia, joten olen tykästynyt tähän. Jatkoon!

Hiukset:

Wella Professionals Fusion Intense Repair Conditioner. Todella hoitava ja kosteuttava hoitoaine, joka olisi hyvin tehojensa puolesta voinut olla hiusnaamiota. Tämä oli ehkä vähän turhankin hoitavaa hiuksilleni, kun ne leikattiin keväällä lyhyemmiksi, mutta pidin tästä silti. Ainut huono puoli tässä tuo kansi/korkki. Se oli ihan supertiukasti kiinni ja lopulta koko ruusukultainen korkkiosa napsahti katki, kun yritin vain tuota päätä saada väännettyä auki. Sen jälkeen en siis enää saanut pulloa kunnolla kiinni, mutta eipä se kotioloissa niin haittaa. Jatkoon.

Batiste Dry Shampoo Fresh. Käytän kuivashampoota enää todella harvoin ja tämäkin yksilö on taidettu ostaa viime joulun tienoilla. Paljon on siis muuttunut siitä, kun mulla loppui helposti parikin kuivashampoopulloa kuukaudessa. Tämä Batisten Fresh on oikeastaan ainut, mitä enää satunnaisesti käytän, mutta nyt tummille hiuksille tämä ei enää ole paras vaihtoehto, sillä tästä jää valkoista väriä hiuksiin. Toki sen saa harjattua sieltä pois, mutta pitäisi varmaan kokeilla jotain muuta. Sanon silti jatkoon, sillä tehonsa puolesta tämä on täyttä kultaa.

Kasvot:

111Skin Nocturnal Eclipse Recovery Cream NAC Y²™. Ehkä paras yövoide, jota olen koskaan käyttänyt. Tämä kosteutti tehokkaasti ja pitkäkestoisesti ihoa, sai sen tuntumaan pehmeältä ja näyttämään heleältä eikä tuntunut missään tapauksessa rasvaiselta iholla. Mieletön tuote, mutta aivan liian kallis, jotta raaskisin tätä ostaa. Ehkä vielä joku päivä saan tätä käsiini, sillä tuotteena menee todellakin jatkoon.

Smuuti Skin Watermelon Dew Serum. Kevyehkö, mutta siitä huolimatta mukavan kosteuttava seerumi, jota käytin itse aamuisin. Ei tämä kosteuttavin mahdollinen ollut, mutta mä pidin tästä hurjasti. Seerumi ei rullannut meikin alta pois ja tykkään näistä Smuutin tuotteiden ulkoasusta todella paljon. Hintakaan ei päätä huimaa, kun tämänkin hinta on muistaakseni alle 15 euroa. Jatkoon menee.

Mizon Cicaluronic Bubble Toner*. Vaahtomuodossa oleva toner, joka sisältää mm. rohtosammakonputkea ja hyaluronihappoa. Tämä oli hauska tuote ja sinänsä ihan tehokaskin, mutta lopulta vaahtokoostumus alkoi vähän tökkiä itseäni. Todella riittoisa tämä kuitenkin oli, eli rahoilleen saa sen puoleen kyllä erittäin hyvin vastinetta. Ei kuitenkaan jatkoon.

Laponie of Scandinavia Mild Milk Cleanser. Koostumukseltaan mukavan paksua ja täyteläistä puhdistusmaitoa, joka nousi heittämällä suosikikseni juurikin puhdistusmaitojen saralla. Tämän tulisi sopia myös meikinpoistoon, mutta itse pidin tästä eniten kakkosvaiheen putsarina tai meikittömän ihon puhdistustuotteena. Puhdistusmaidoksi tämä oli kuitenkin hyvin tehokas, mutta silti erittäin hellävarainen ja loistavasti kuivalle iholle sopiva tuote. En keksi tästä mitään huonoa sanottavaa - jatkoon!

2x Garnier Eye Make-up Remover 2in1. Näitä loppui tässä kuussa kaksi kappaletta, kun toinen pullo tyhjeni vielä kuun viimeisenä päivänä. Mullahan kestää nykykäytössä yksi pullo aika tarkalleen kuukauden, joten tämä on jo tuttu näky loppuneissani. Paras silmämeikinpoistoaine mitä löytyy! Tämä poistaa meikit nopeasti ja tehokkaasti ilman minkäänlaista ärsytystä iholla tai silmissä. Tokikaan kaikille ei tämäkään sovi, mutta itselleni tämä on ollut luottotuote jo vuosia. Jatkoon!

7th Heaven Cotton Candy Moisturising Mask*. Ihana makean sokeriselta hattaralta tuoksuva kasvonaamio, joka kosteutti ihoa hyvin. Mä ihastuin näiden uusien karkkinaamioiden kahteen kosteuttavaan naamioon täysin, ja tämän ainut huono puoli on oikeastaan se, että itse naamiota on tuolla pussukassa aika vähän. Se riittää kyllä kasvoille kauttaaltaan, mutta mitään ylimääräistä tästä ei kyllä jää (esimerkiksi toiseksi käyttökerraksi). Jatkoon!

7th Heaven Birthday Cake Peel-Off Mask*. Peel-off naamiot eivät yleensäkään ole suosikkejani, eikä ollut valitettavasti tämäkään. Naamio ei juuri tuntunut tekevän iholleni mitään ihmeellistä, toki se käytön jälkeen tuntui sileältä, mutta siihen se aika pitkälti jäikin. Plussaa siitä, että tämä irtosi käytännössä lähes yhtenä kappaleena kasvoilta, kun jotkut peel-offit saa nyppiä pieninä palasina pois kasvoilta. Ei jatkoon.

7th Heaven Marshmallow Fluff Hydrating Mask*. Kosteuttava vaahtokarkkinaamio, joka tuoksuu aivan ihastuttavalle. Tämä menee aika pitkälti samaan kastiin tuon Cotton Candy -naamion kanssa, sillä molemmista pidin ja molemmat toimivat hyvin omalla kuivalla ihollani. Kumman tahansa voisin ostaa jatkossakin käyttöön, kun tulee tarve yksittäiselle kosteuttavalle naamiolle. Jatkoon siis menee.

Esfolio Green Tea Essence Mask Sheet. Vihreää teetä sisältävä kangasnaamio, jonka tulisi ennen kaikkea kosteuttaa ihoa. Tämä oli ensimmäinen Green Tea -naamio, jota Esfoliolta kokeilin, mutta tästä tuli kyllä heti suosikkini brändiltä. Naamio kosteutti ihoa todella hyvin ja tässä oli aivan mielettömän kiva ja raikas tuoksu, joka kruunasi käyttökokemuksen. Loistotuote nimenomaan kesään sen raikkaan tuoksun ansiosta! Jatkoon.

Garnier Vitamin C Sheet Mask. Hyaluronihappoa ja C-vitamiinia sisältävä kasvojen ihoa heleyttävä ja kosteuttava naamio. Tämä oli aivan yhtä ihana kuin muutkin Garnierin naamiot, itse asiassa ostin juuri pari kappaletta lisää juuri tätä naamiota, sillä pidin tästä niin paljon. Naamio kosteutti hyvin ja jätti ihon kauniin kuulaaksi. Istuvuudeltaan nämä ovat omille kasvoilleni erinomaisia eikä naamioita ole hinnallakaan pilattu. Ehdottomasti jatkoon!

Vartalo, kädet & jalat:

Pear Nova Hydrating Cream. Mukavan kosteuttava käsivoide, joka on ollut mulla käytössä käytännössä koko alkuvuoden. Varsinkin nyt lämpimillä ilmoilla tämä riitti hyvin kosteuttamaan käsieni iho, mutta ei tämä mikään superkosteuttaja kuitenkaan ollut. Tuoksu tässä oli miellyttävä eikä se jäänyt käsiin turhan pitkäksi aikaa. En kuitenkaan usko, että tulen tähän enää koskaan törmäämään eikä voide niin erikoinen ollut, että lähtisin varta vasten jostain tätä etsimään. Ei siis jatkoon saatavuuden takia.

Ziaja Cocoa Butter Hand Cream. Miellyttävän kaakaoisen tuoksuinen käsivoide, joka imeytyy nopeasti ja tekee käsistä pehmeät. En sanoisi tämän kuitenkaan olevan mitenkään kovin hyvin kosteuttava, eikä voide talvikäytössä missään tapauksessa olisi itselleni riittävä. Kosteutustehoiltaan tätä parempi on esimerkiksi Ziajan Goat's Milk käsivoide, mutta tämäkin meni kivasti nyt kesällä. Tuoksu on hyvä, mutta pysyttelen jatkossa ennemmin juuri tuossa vuohenmaitosarjan käsivoiteessa, jos Ziajaa haluan käyttää. Ei siis jatkoon.

Onko ajatuksia tai mielipiteitä näistä tuotteista? :)

10 kommenttia:

  1. Hyviä loppuneita! Kiva, että tykkäsit tuosta Smuutin seerumista. Esfolion naamiot on kyllä huippuja, samoin Garnierit (näitä tulee napattua usein Normalista).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ostan nykyään Garnierin naamiot nimenomaan Normalista, kun ne on siellä sen verran edullisempia kuin muualla :) Esfolion naamiot on myös loistavia, niistä tuli hetkessä yhtiä mun suosikkeja k-kosmetiikassa!

      Poista
  2. Olen kuullut, että Järvisydämessä vesi on oikeasti kylmää. Toivottavasti viihdytte, olisihan se joskus kerran kiva siellä piipahtaa :) Tuo Benefitin Brow+ kulmageeli kuiduilla oli mielestäni myös hyvä tuote. Smuutin tuotteet on kyllä kieltämättä kauniita ulkonäöltään, pitääpä muistaa että tuo on kevyt seerumi. Kiva kun esittelit myös Ziajan cocoa butter käsivoiteen. Olettaisin, että se olisi yhtä hyvä kuin vuohenmaito mutta jos se on ohuempaa, niin silloin en ehkä lähde tuotetta oikeastaan kokeilemaankaan. Kiva kun tästä sai siis lukea blogissasi etukäteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vissiin 31 asteista on vesi siellä, en siis sanoisi sen perusteella kylmäksi, vaikka toki porealtaassa voisi lämpimämpää olla :D Mutta aika peruslämpötila kylpylään, on toi kuitenkin selkeesti lämpimämpi kuin uimahalleissa, mutta katsotaan mitä ollaan mieltä, kun perille asti päästään!

      Joo mä tykkään ehdottomasti enemmän vuohenmaitosarjan käsivoiteesta, tossa Cocoa Butterissa oli toki tosi hyvä tuoksu, mutta yhtä kosteuttava se ei ollut :) Onneksi multa löytyy sitä vuohenmaitoakin vielä tuubillinen<3

      Poista
  3. Garnierin naamiot on kyllä hyviä ja tuo C-vitamiini yksi suosikkejani :) Green Tea naamioista yleensä kans tykkään joten tuota voisi Esfoliolta joskus testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi C-vitamiini oli ihan huippuhyvä! Ja ehdottomasti kannattaa toi Esfolion vihreä tee naamio joskus kokeilla, jos muutenkin tykkäät tuotteista, joissa sitä on :)

      Poista
  4. Onks toi garnierin meikinpoistoaine hyvä myös vedenkestävälle meikille? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On! Ainut mitä vähän saa enemmän "hinkuttaa" on irtoripsien mustat liimat tai eyelinertyyliset magneettiliimat niille. Mutta kaikki vedenkestävät ripsarit sun muut lähtee tosi hyvin ja nopeasti pois :)

      Poista
  5. Laponien tuote on kiva, mut tykkään enemmän siitä geeliputsarista. Muut näistä ei ollut mitenkään tuttuja, mut toi Smuuti brändinä kiinnostaa edelleen. 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se geeliputsarikin on kyllä loistava, ja tosi hyvin myös kuivemmalle iholle sopiva, mikä ei ollenkaan ole sanottua geeliputsarien kanssa :D Smuutin tuotteet on olleet kivoja, ainakin noi pari mitä olen kokeillut!

      Poista

Kiitos kommentista!