sunnuntai 9. heinäkuuta 2023

Pan Those Eyeshadows 2023 | Neljäs katsaus

Kukapa olisi arvannut, että Pan Those Eyeshadowsiin saadaan neljäs katsaus jo nyt, kun edellisestä on kulunut vain kuukausi! Mulla on tosiaan aloitettuna tälle vuodelle itselleni uusi pannuprojekti, Pan Those Eyeshadows, jossa arvon kerralla viisi luomiväriä kaikkien palettieni keskuudesta ja yritän joko pannuttaa ne tai saada 20 käyttökertaa täyteen. Olen tähän mennessä tehnyt projektiin katsauksia aina, kun tavoite on täyttynyt kahdesta mukana olevasta sävystä, ja nyt niin on tapahtunut. Projekti on ollut itselleni erittäin mieluisa ja tällä tavalla on ehdottomasti tullut tartuttua useammin paletteihin, joihin en normaalisti koskisi välttämättä moneen kuukauteen. Samalla kun yritän täyttää tavoitetta paletin arvotusta sävystä, käytän herkästi myös muita luomivärejä kyseisessä paletissa, ja se onkin itselleni ollut kaikkein parasta tässä. Mennäänpä sitten taas katsomaan, miten projekti on edennyt kunkin sävyn osalta ja millä viisikolla lähdetään jatkamaan!

BH Cosmetics Zodiag Love Signs 24 Eyeshadow & 1 Highlighter
Sävy: Taurus
Tavoite: 20 käyttökertaa
Käyttökertoja tällä hetkellä: 20 (+6)

Huhhuh! Tämä sävy arpoutui mukaan heti projektin alkaessa, eli yli puoli vuotta sain tätä roikottaa mukana ennen tavoitteen täyttymistä. Täytyy edelleen toki sanoa, että tällainen sävy olisi ollut itselleni todella mieluinen syksyllä, joten syytän osittain siis ihan vuodenaikoja, etten saanut tätä nopeammin pois. Mutta vihdoin ja viimein se tapahtui ja 20 käyttökertaa tuli täyteen. Jes!

Violet Voss Windflower Fun Sized Eyeshadow Palette
Sävy: alarivin keskimmäinen
Tavoite: pannutus
Käyttökertoja tällä hetkellä: 23 (+6)

Sain tähän metallinhohtoiseen ruskeaan sävyyn pannun esille jo viime kuun puolella, eli tämä on jo tovin ollut poissa projektista. 23 käyttökertaa projektissa sävy vaati ennen kuin pannu tuli näkyviin, mutta toki tätä pannua ei muutenkaan ole koolla pilattu. Tosi kiva sävy, hyvin monikäyttöinen ruskeissa silmämeikeissä. Tätä oli ilo pannuttaa!

Jeffree Star Cosmetics Pink Religion Eyeshadow Palette
Sävy: Holy Fire
Tavoite: 20 käyttökertaa
Käyttökertoja tällä hetkellä: 7 (+3)

Mulla oli tämä Jeffreen paletti kesäkuun meikkilaatikossa ja käytinkin tätä itse asiassa aika ahkerasti. En kovinkaan usein silti tarttunut tähän kirkkaanpunaiseen Holy Fireen, vaikka se kai ehkä oli yksi suurin syy sille, että paletin meikkilaatikkoon valitsin. No, kolme käyttökertaa on parempi kuin nolla, joten ollaan tyytyväisiä tähän. Kestää varmasti kuitenkin vielä jonkin aikaa, että saan tarvittavat 20 käyttökertaa tälle sävylle täyteen.

Ciaté London The Velvet Eyeshadow Palette
Sävy: ylärivin ensimmäinen vasemmalta
Tavoite: pannutus
Käyttökertoja tällä hetkellä: 13 (+10)

Tämä vaalea persikkainen shimmersävy on todella kaunis ja sopii hyvin liikkuvalle luomelle osaksi aika moniakin meikkejä. Kymmenen käyttökertaa kuukaudessa on itselleni hyvä saavutus, vaikka pannuun matkaa vielä varmasti onkin. Mulla ei ole hajuakaan kuinka syviä tämän paletin sävyt ovat, mutta tämän käyttämiseen mun ei todellakaan tarvitse itseäni pakottaa tai patistaa ja tartunkin sävyyn enemmän kuin mielelläni.

Anastasia Beverly Hills Jackie Aina Eyeshadow Palette
Sävy: Pinker
Tavoite: 20 käyttökertaa
Käyttökertoja tällä hetkellä: 5

Pinkerin kanssa olen päässyt kivasti alkuun, kun kuukaudessa on käyttökertoja kertynyt jo se viisi kappaletta. En siis todellakaan ajatellutkaan saavani mitään hirmusuurta käyttömäärää lyhyessä ajassa, joten tähän olen enemmän kuin tyytyväinen. Uskon, että syksyllä tehdään kunnon spurtti tämän sävyn kanssa ja saadaan nopeastikin loput käyttökerrat täyteen, jos niin ei käy jo tässä kesän aikana.

HipDot Zion Eyeshadow Palette
Sävy: Maze
Tavoite: pannutus
Käyttökertoja tällä hetkellä: 3

Maze arpoutui mukaan kesäkuun loppupuolella, kun sain Violet Vossin sävyn pannutettua. Tämä paletti on ollut mulle hurjan mieluisa, mutta itse asiassa Mazea en muista kovinkaan montaa kertaa käyttäneeni. Sävy on lämpimän ruskea, luomella yllättävänkin tumma ja todella, todella pigmenttinen. Tavoittelen tämän pannutusta, joka ei varmasti tule olemaan helppoa, mutta saadaanpahan taas vähän haastetta mukaan tähän projektiin!

Viseart Petit PRO 1 Eyeshadow Palette
Sävy: ylärivin ensimmäinen vasemmalta
Tavoite: pannutus
Käyttökertoja tällä hetkellä: 1

Uusin sävy projektissa on tämä mattavalkoinen sävy Viseartin minipaletista. Jos olenkin aiemmin saanut monesti mukaan itselleni aika hankaliakin sävyjä, oli tämä ehkä vähän turhankin helppo. Mattavalkoinen toimii itselläni nimittäin loistavasti luomiväriprimerin kiinnittämisessä eli tarvittaessa pystyn käyttämään tätä ihan jokaisessa silmämeikissä minkä teen. Toki pannutus vaatii siitä huolimatta käyttökertoja, mutta tämä on itselleni hyvin helppo sävy. Näiden kuvien oton jälkeen onnistuin totta kai pudottamaan tämän paletin ja yksi alarivin shimmereistä hajosi ja levisi meidän matolle, mutta onneksi tämä kyseinen sävy säilyi ehjänä. Sen maton kohtalo enemmän ehkä surettaa..

Tässä taas tuttuun tapaan swatchit kaikista mukana olevista sävyistä. Vasemmalta oikealle: JSC:n Holy Fire, Ciatén persikka, ABH:n Pinker, HipDotin Maze sekä Viseartin valkoinen. Mattasävyt ovat kaikki ihan älyttömän pigmenttisiä eikä tuosta shimmerisestä persikastakaan pigmenttiä puutu. Mua ihan yllätti, kun swatchasin tuon HipDotin ruskean sävyn, sillä sehän on aivan mielettömän pigmenttinen. Toki sen olin jo luomella käyttäessä huomannut, mutta swatchissa se vielä vahvistui entisestään. Jotenkin ehkä vähän syksyinen viisikko, ainakin jos jättää tuon kirkkaanpunaisen pois, mutta kyllä näillä kivoja kesämeikkejäkin loihditaan!

Mitä veikkaatte, mistä sävystä tulee seuraavaksi tavoite täyteen? :)

14 kommenttia:

  1. Näitä pannuprojekteja on aina kiva lukea! :) Kivoja paletteja myös mukaan. Ja ahkerasti oletkin saanut pannutettua. Melko tummia ja syksyisiä sävyjä kuten sanoit, mutta uskon että kivasti kun sotkee johonkin tummaan kaveriksi kevyttä ja shimmeriä niin saa oikein toimivan kesämeikin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Jep, näissä on ihan hyvin potentiaalia myös kesämeikkeihin, ton punaisen Holy Firen haluan ainakin saada käytettyä nyt kesällä, kun en välttämättä syksyllä enää noin räikeää sävyä luomilleni halua :D Murretummat on silloin yleensä mieluisampia itselle :)

      Poista
  2. Itselläni näkyy tuota Violet Vossin Windflower paletista kaksi vasemman puoleista pannua, eli pinkin ja tuon ruskean osalta. Olit saanut tuosta Jeffreestä jo väriprässin muodon rikottua :) Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Violet Vossin paletti on tosi kiva, en oikeastaan sitä kunnolla edes tajunnut ennen kuin toi sävy arpoutui tähän projektiin :D Ei siis ihme, että sullakin on siitä jo pannuja esillä<3

      Poista
  3. Aika hyvin käy kyllä sävyt yhteen! Mie veikkaan, että Pinker -sävyssä saat tavoitteen nappiin :)
    Maze on kyllä nätti sävy :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinkerin kanssa lähti kyllä tosi kivasti käyntiin tää ja toi sävy sopii myös syysmeikkeihin ihan täydellisesti :) Maze on yllättävän nätti, paljon nätimpi iholla mitä jotenkin tossa paletissa :D

      Poista
  4. Kiva, että mukana on pysynyt koko ajan myös noita helpompia, maanläheisiä sävyjä. Mutta tosi hyvin olet pärjännyt myös haastavampien (vuodenaikaan vähemmän sopivien) sävyjen kanssa! Sieltähän se syksykin lähestyy, jolloin viimeistään sävy Pinker pääsee loistamaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, nää helpot sävyt on kyllä kivoja joukossa! Pinker tosiaan on mitä parhain syyssävy, innolla odotan että pääsen sen kanssa meikkailemaan silloin :)

      Poista
  5. Tsemppiä projektiin, olet edistynyt kyllä tosi hyvin! Käyttäisin banaanivarjostuksessa tuota Hipdotin sävyä, tosi nätti mutta swatchissa kyllä aika pigmenttisen näköinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on ihan älyttömän pigmenttinen, oon jotenkin edelleen ihan häkeltynyt tosta :D Mutta sopii loistavasti just ruskeisiin silmämeikkeihin, joita itse suosin tosi paljon nykyään :)

      Poista
  6. Hyvin olet edistynyt tässä haasteessa. Alimman swatch-kuvan perusteella noita punertavia ja rusehtavia voi hyvin yhdistellä keskenään. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Ja toi persikkainen shimmersävykin sopii tosi kivasti yhteen oikeastaan noiden kaikkien kanssa, vaikkei ehkä heti uskoisi :)

      Poista
  7. Kiva seurata pannuprojekteja. Sulla on nyt useampi haastava tavoite, mutta kyllä ne siitä sujuu. Minäkin teen yhä vaan itsekseni tätä projektia ihan omaksi ilokseni, ja mulla on pannutettavana kirkkaan turkoosi mattasävy ja mustan turkoosi duochrome, joissa on kyllä haastetta. Mutta edistystä se on pienikin edistys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, kuulostaa kyllä melkoiselta haasteelta noi sun sävyt! En varmasti itse saisi useammankaan kuukauden jälkeen kunnon edistystä aikaan tollasiin sävyihin, vaikka toisaalta haasteet ovat näissä pannutusjutuissakin välillä ihan tervetulleita :D Tsemppiä sulle omaan projektiin, kiva kun tulit kertomaan millaisia sävyjä sulla on pannutettavana<3

      Poista

Kiitos kommentista!