lauantai 30. maaliskuuta 2019

Kolme ihonhoitotuotetta The Ordinarylta

*Affiliate- eli mainoslinkki


The Ordinary on ollut jo pitkään näkyvillä ja ihmisten huulilla, mutta itse en kovin paljon ole näistä vielä oman blogini puolella puhunut. Testasin ensimmäistä The Ordinaryn tuotetta vähän alle vuosi sitten ja nyt vuodenvaihteen tienoilla ostin itselleni viisi uutta. Meikkipohjatuotteista kirjoitin jo aiemmin oman postauksen ja nyt vuorossa olisi kuvassa näkyvät kolme ihonhoitotuotetta. The Ordinary tunnetaankin parhaiten juuri näistä superedullisista ihonhoidon tehotuotteista, vaikka brändiltä tosiaan löytyy myös meikkituotteita. The Ordinary tuli hiljattain myyntiin Stockmannille, mutta valitettavasti hinnat ovat siellä jonkin verran korkeammat kuin mitä verkosta tilaamalla saa. The Ordinarya myy myös mm. *eleven.fi, jossa hintatasokin on hitusen alhaisempi. Omat tuotteeni olen tilannut Beauty Baysta, jossa hinnat ovat vielä hitusen eleveninkin hintoja matalammat.


The Ordinaryn pakkaukset ovat hyvin simppeleitä ja näistä huomaa että brändi panostaa ulkonäköä enemmän juuri sisältöön. Omaan silmääni pakkaukset ovat mukavan yksinkertaisia ja pelkistettyjä, ehkä hitusen tylsiä, mutta hintaansa nähden mitään tämän hohdokkaampaa ei oikein voi odottaakaan. Sisältö kuitenkin ratkaisee ja on se, mihin tällaisissa tuotteissa huomio eniten kiinnitetäänkin. Monet The Ordinaryn tuotteista tulevat pipettipulloissa, kuten nämäkin kolme, ja mähän rakastan pipettipulloja! Niiden kanssa on helppo annostella tuotetta juuri oikea määrä, mikä on tämänkin kolmikon kanssa suhteellisen oleellinen asia. Käydään sitten vielä tuotteet yksitellen läpi:


*The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 on kaikessa yksinkertaisuudessan runsaasti hyaluronihappoa sisältävä kasvoseerumi. Seerumi sisältää kolmenkokoisia hyaluronihappomolekyylejä, joiden on tarkoitus kosteuttaa ihoa sekä pinnallisesti että syvemmältä. Lisäksi seerumista löytyy B5-vitamiinia, joka auttaa myös omalta osaltaan kosteuttamaan ihoa. Tämä onkin siis varsinainen kosteuspommi iholle ja hyaluronihapposeerumit ovat ehdottomasti tulleet jäädäkseen omaan ihonhoitorutiiniini. Koostumukseltaan seerumi on hitusen geelimäistä ja selvästi paksumpaa kuin esimerkiksi Mizonin hyaluronihapposeerumi, joka on täysin nestemäistä. Ehkä sen takia tämä The Ordinaryn tuote tuntuu hitusen kosteuttavammalta, vaikka toki en osaa sanoa kumpi sitten paremmin ihoa kosteuttaa sen syvemmissä kerroksissa. Olen käyttänyt seerumia pääasiassa iltaisin ja pitänyt tästä oikein kovasti. Kosteuttavat tuotteet ovat juuri niitä, mitä omalle kuivalle iholleni haluan tarjota, mutta toki hyaluronihaposta hyötyvät myös muut ihotyypit. 
Hinta: noin 9,50 €/30 ml (eleven).


*The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG on silmänympärysiholle tarkoitettu seerumi. Seerumi sisältää suuren määrän kofeiinia sekä mm. vihreää teetä, joiden on tarkoitus auttaa vähentämään silmänympärysihon tummuutta ja turvotusta. Seerumia tulisi käyttää aamuin illoin sy-voiteen alla ja itse käytän tätä yleensä ainakin aamuisin, toisinaan myös iltaisin. Tuote on ensinnäkin hyvin riittoisaa, sillä silmänympärysalue on sen verran pieni, ettei tätä kulu kerralla kuin hyvin pieni määrä. Tämä 30 ml pullo tulee siis riittämään mun käytössäni pienen ikuisuuden. Seerumi imeytyy ihoon lähes välittömästi ja sen päälle voi käytännössä saman tien levittää silmänympärysvoiteen. Mulla ei juurikaan mitään turvotusta sy-alueella esiinny, mutta sitä tummuutta kylläkin. En kuitenkaan voi sanoa, että tämän seerumin käyttö olisi millään tavalla vähentänyt sitä tummuutta, mutta ei tämä myöskään ole mitään huonoa tehnyt. Uskoisin ehkä enemmän siihen turvotusta vähentävään vaikutukseen, mutta kuten sanottu, sellaista mulla ei oikeastaan koskaan ole. Miksi sitten käytän tuotetta, jos tästä ei mitään silminnähtävää apua ole? Ehkä siksi, että tuntuu ajatuksena hyvältä käyttää tuotetta, jolla olisi ehkä periaatteessa mahdollisuus vähentää sitä tummuutta silmänympärysihollani. Eikä tämä tosiaan mitään negatiivistakaan ole ihossani aiheuttanut, joten kyllä mä pois tämän käytän ihan mielelläni. 
Hinta: noin 7,90 €/30 ml (eleven).


The Ordinary Lactic Acid 5% + HA on puolestaan maitohapposeerumi, jonka on tarkoitus kuoria hellästi ihoa. Tästä tuotteesta on myynnissä myös hieman vahvempi versio, mutta itse näin kuiva- ja herkkäihoisena päädyin tähän miedompaan. Seerumi sisältää ihoa kuorivaa AHA-happoa, mutta sen lisäksi myös kosteuttavaa hyaluronihappoa ja jotain kasviuutetta, jonka tulisi rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Tätä on tarkoitus lisätä puhtaalle iholle esimerkiksi iltaisin ennen muita ihonhoitotuotteita ja iho on hyvä totuttaa happoon vähitellen. Itse käytän tätä nykyään ehkä pari kertaa viikossa, minkä olen kokenut itselleni hyväksi tahdiksi, sillä ihoni tosiaan on herkkä eikä näitä happoseerumeita herkälle iholle juuri edes suositella. Tämän kuorintateho on mielestäni hyvin hellävarainen eikä nykyisellä käyttötahdilla ihoni ole ärtynyt tuotteesta lainkaan. Mulla meni jokunen hetki, että uskaltauduin tätä käyttämään ollenkaan, mutta olen kyllä ollut tuotteeseen tyytyväinen, kun sen vihdoin sain käyttöön. Seerumi tekee ihosta pehmeämmän tuntuisen ja olen saanut vähennettyä samalla mekaanisesti kuorivia kuorinta-aineita. Voisin hyvin testata sitä vahvempaa 10% versiotakin jossain vaiheessa, mutta ensin käytän toki tämän loppuun. En löytänyt tätä miedompaa versiota Stockmannin tai elevenin valikoimista, mutta Beauty Baystä tämä on ostettavissa.
Hinta: noin 6,50 €/30 ml (Beauty Bay).


Nämä kaikki kolme tuotetta ovat itselleni mieluisia, mutta suurimman hyödyn koen saavani hyaluronihapposeeerumista sekä kuorivasta maitohapposeerumista. Kaikki kolme postauksen tuotetta ovat lisäksi koostumukseltaan vegaanisia! The Ordinarylla on useampiakin tuotteita, joita haluaisin lähteä testaamaan, joten kertokaahan ihmeessä omat suosikkinne. Mistä pidätte, mistä taas ette?

Onko The Ordinary tuttu? :)

8 kommenttia:

  1. Mäkin käytän hyaluronihapposeerumia iltaisin, silloin tosi ihanan kosteuttava. Aamulla hivenen liian "lähmäinen" makuuni meikin alle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää The Ordinaryn on kyllä tosiaan sen verran lähmäinen, etten itsekään tätä meikin alle laittaisi. Mizonin on niin paljon kevyempää, että sitä tulee monesti käytettyä myös aamuisin :)

      Poista
  2. Mulla on nuo kaksi ylintä tuotetta ja olen tykännyt kummastakin. Imeytyvät hyvin ja seerumi kosteuttaa kivasti, joskin sen hieman limainen koostumus aluksi hieman hämmensi.
    Silmänalusturvotusta ei ole ollut juurikaan kun olen tuota sy-seerumia käyttänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, limainen kuvaa kyllä hyvin sitä seerumin koostumusta :D Olin niin tottunut Mizonin tosi kevyeen ja juoksevaan koostumukseen, että toi tosiaan yllätti! Hei superkiva kuulla, että toi vähentää turvotusta, pitää siis jatkaa sen käyttöä ettei sitä turvotustakaan ala ilmetä ;)

      Poista
  3. Mä voisin mielelläni kokeilla tuota silmänympärysseerumia, vaikka mulla on jo samantyylinen seerumi käytössä - se menee tosin koko kasvoille sy-aluetta myöten ja silmänympärykset eivät tarvitse muita voiteita kuulemma kun sen seerumin. Eli aika kätevä, ostan sitä ripsiteknikoltani, koska se on tarkoitettu just ripsienpidennysten käyttäjille :) Silti se ei vie turvotusta ja tummuutta pois, joten siksi kiinnostuin tuosta. Tosin yleensä en laitakaan sitä iltaisin, vaan pelkästään aamuisin, voiskohan se vaikuttaa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ikinä voisi jättää voidetta väliin, vaikka tiedän monien esim. kesällä kasvoillakin vannovan vaan hyvän seerumin nimeen ja jättävän sen kasvovoiteen välistä :D Ja sama pätee sy-voiteille, en osaisi olla ilman :) Mutta ihan huippua, että löytyy tollasia tehotuotteita, jotka sopii just ripsienpidennysten käyttäjille! Tääkään ei tosiaan oo siihen tummuuteen mulla vaikuttanut, mutta turvotusta tää ilmeisesti ihan oikeasti hillitsee :)

      Poista
  4. The Ordinary on viime aikoina tullut enemmän tutuksi. Mulla on käytössä tuo hyaluronihapposeerumi ja lisäksi kaapissa odottaa myös retinoid seerumi. Nyt olen jo viikon verran käyttänyt ordinaryn meikkivoidetta josta tykkään tosi paljon. Edullinen ja laadukkaan oloinen ja tosi hyvin peittävä :) varmasti jatkossakin tulen ostamaan merkin tuotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aloitin tutustumisen The Ordinaryyn juurikin retinoidin kanssa, sitä pitäisikin hankkia lisää! Mulla on myös se Coverage Foundation ja tykkään myös tosi paljon siitä. Peittää tosi kivasti ja mun iholla se toimii kaikin puolin tosi hyvin<3

      Poista

Kiitos kommentista!