maanantai 1. heinäkuuta 2019

Loppuneet Kosmetiikkatuotteet | Toukokuu & Kesäkuu

*Saatu ilmaistuote


Loppuneiden esittelyn aika! Viimeisten kahden kuukauden saldo ei ole mikään päätähuimaavan suuri, mutta itse olen oikestaan tyytyväinen aina, kun saan edes muutamia meikkituotteita loppumaan, sillä ne on monesti niitä vaikempia itselleni. Kasvoille tarkoitettuja tuotteita loppuu oikeastaan aina eniten, mutta tällä kertaa niitäkin loppui odotettua vähemmän. Toivottavasti seuraavien kahden kuukauden aikana saan useamman purnukan tyhjäksi!

Meikit:


Catrice All MATT Plus Shine Control Make Up. Kevyt meikkivoide, joka on mulla käytössä hyvin kausiluonteisesti. Pidän tämän jättämästä puolipeittävästä mattaisesta lopputuloksesta, mutta viime aikoina olen suosinut peittävämpää meikkipohjaa. Kevyemmistä meikkivoiteista tämä on kuitenkin suosikkini - jatkoon menee.

Revolution Conceal & Define Concealer. Suhteellisen hyvin tummat silmänaluset peittävä peiteaine, josta ei kuitenkaan lopulta tullut suosikkiani. Tässä on tuotetta enemmän kuin suosikissani UD:n All Nighterissa, mutta siitä huolimatta tämä peiteaine loppui huomattavasti nopeammin kuin UD ikinä. Tätä siis varmasti meni kerralla paljon enemmän, sillä peittävyys ei ole yhtä hyvä, mutta jotenkin mulle tuli sellanen olo, että tämä vain hupeni jonnekin. Aiemmin olisin sanonut, että jatkoon mutta tällä hetkellä en kyllä ostaisi uudestaan.

Urban Decay All Nighter Concealer. Paras peiteaine, mitä olen ikinä testannut! Tämä peittää lähes täydellisesti tummat silmänaluset jo yhdellä kerroksella. Paksu koostumus ei varmasti ole ihan kaikkien mieleen, mutta mä pidän tästä. Täydelline tuote itselleni, uusi on jo käytössä eli totta kai jatkoon.

essence lash princess false lash effect mascara. Mun luottoripsarini, jolla sai pidemmät ja tuuheammat ripset nopeasti ja helposti. Ripsari pysyy karisematta koko päivän ja tämähän on jo ties kuinka mones tuubi tätä. Uusi on käytössä eli jatkoon menee totta kai.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. Tää on oikestaan ainut kulmakynä mitä enää käytän ja tälläkin vain piirrän kulmien ääriviivat. Sen jälkeen väritän sisäosan puuterisella kulmavärillä siveltimen kanssa, mutta siis käytössä tämä on mulla aina kun meikkaan. Sävy Medium Brown on itselleni täydellinen ja uusi on totta kai jo käytössä. Jatkoon!

Hiukset:


NOAH Regenerating Shampoo With Argan Oil*. Perushyvä shampoo, jolla sai hiukset puhtaiksi yhdellä pesukerralla. Tuoksu oli vähän turhan pistävä omaan makuuni, mutta muuta vikaa shampoossa ei ollut. Jatkoon.

Biozell Silver Conditioner*. Hopeahoitoaine, jonka hoitavuus oli oikein hyvää ja jonkin verran tämä auttoi myös sävyttämään hiusten sävyä viileämmäksi. Colormaskien veroinen tämä ei ollut, mutta pidin erityisesti siitä, kuinka pehmeiksi ja hoidetun tuntuisiksi hoitsikka hiukset jätti. Jatkoon menee.

Four Reasons Shaper. Suosikkihiuslakkani! Lakassa on ihana tuoksu, joka ei kuitenkaan jää hiuksiin leijailemaan koko päiväksi. Pito on tässä omiin tarpeisiini riittävän hyvä ja tästähän löytyy vielä vahvempikin versio, mikäli tämä ei riitä. Jatkoon menee, uusi on jo käytössä.

Rich Pure Luxury Miracle Renew CC Cream. Hiuksille tarkoitettu pehmentävä ja kosteuttava CC-voide, joka oli myös mun tämän vuoden pannuprojektissa. Käytin tätä pienen määrän pyyhekuivien hiusten pituuksiin ja tämä sai hiukset näyttämään ja tuntumaan todella sileiltä ja pehmeiltä. En tiedä onko brändi cruelty free vai ei, mutta mikäli on niin jatkoon menee.

Batiste Dry Shampoo Fresh. Fresh on nykyään lähes ainut Batitsen kuivashampoo, mitä käytän. Tässä on riittävän mieto tuoksu omaan makuuni ja tehohan tässä on yhtä hyvä kuin Batisteissa aina. Oon aika paljon vähentänyt kuivashampoiden käyttöä viime aikoina, mutta vieläkin sitä kuluu. Jatkoon.

Kasvot:


Mizon Original Skin Energy Collagen 100. Kollageenia ja hyaluronihappoa sisältävä seerumi, jota käytin ennen kaikkea sen kosteuttavuuden vuoksi. Käytin tämän kanssa aina myös jotain toista seerumia ja sitä kosteutusta tämä toi iholle lisää ihan mukavasti. Jatkoon menee.

Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid 100. Koostumukseltaan melko kevyt hyaluronihapposeerumi, johon ihastuin ihan täysin. Hyaluronihappohan tunnetaan nimenomaan kosteuttavista ominaisuuksistaan ja omalle kuivalle iholleni tämä oli ihan loistava tuote. Käytin tätä yleensä aamuisin ennen jotain toista seerumia ja tämä toi todella hyvin lisää kosteutusta iholle. Jatkoon!

Lavera Illuminating Eye Cream. Superihana heleyttävä silmänympärysvoide, jota käytin nimenomaan aamukäytössä. Kevyt koostumus ja nimenomaan se heleyttävä vaikutus olivat tämän voiteen parhaita puolia. Jatkoon.

Herbina Moisture Balance Puhdistusvaahto*. Pakkaus on tästä uudistunut, mutta kyseessä on yksi suosikkipuhditusvaahtoni. Herkälle ja kuivallekin iholle sopiva putsari toimii loistavasti kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa, kun meikit on ensin poistettu toisella putsarilla. Kyllä tälläkin ne meikit lähtee ihan mukavasti pois, mutta harvemmin käytin tätä yksinään. Jatkoon!

Ziaja Acai Berry Micellar Cleansing Face Scrub Gel*. Ihanan raikkaan tuoksuinen kuoriva miselligeeli, jota käytin kakkosvaiheen putsarina aina satunnaisesti. En viitsi kovin usein tällaisia rakeellisia putsareita käyttää, joten tätä tuli käytettyä ehkä kerran kahdessa viikossa, joskus hitusen useammin. Tykkäsin - jatkoon.

Mizon Snail Cushion Foam Cleanser*. Voidemainen puhdistusaine kasvoille, joka poisti meikit tehokkaasti ja toimi hyvin myös kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa. Tästä jäi iholle kuitenkin sellainen nahkea tunne ja koin tämän hitusen kuivattavana. Sen takia käytinkin tätä korkeintaan kerran viikossa, eikä tämä pääse jatkoon.

Ziaja Phyto Aktiv Face Toner. Oikein hyvä kasvovesi herkälle iholle. Ei aiheuttanut kiristystä iholla ja toimi hyvin ihonpuhdistuksen viimeistelyssä sekä aamu- että iltakäytössä. Edullisesta hinnasta myös iso plussa. Jatkoon!

Yes To Cotton Micellar Cleansing Water. Misellivesi, jonka tulisi sopia hyvin herkälle iholle, mutta omalle iholleni tämä ei kyllä ollut paras mahdollinen. Meikinrippeet lähtivät hyvin pois, mutta tuote aiheutti lähes poikkeuksetta pientä kiristävää tunnetta iholla ja se on mulle jokseenkin epämiellyttävä tunne. Ei jatkoon.

Vartalo, kädet & jalat:


Treaclemoon One Ginger Morning Bath and Shower Gel. Yksi suosikkituoksuistani suihkugeeleissä! Ihanan kirpsakka inkivääri kruunaa tämän raikkaan sitruksisen tuoksuisen suihkugeelin. Oon iloinen, että sain tämän 500 ml pullon vihdoin loppumaan, sillä näissä riittää aina tekemistä. Jatkoon!

The Body Shop Berry Bon Bon Shower Gel. Viime talven kausituoksu, johon ihastuin ihan täysin! Marjaisa tuoksu oli itselleni mieluinen ja se sopi hyvin mielestäni talven lisäksi myös muihin vuodenaikoihin. Jatkoon menee, mikäli tämä vielä tulee joskus myyntiin.

Rituals... The Ritual Of Sakura Zensational Foaming Shower Gel. Aivan ihanan tuoksuinen vaahtomuodossa oleva suihkugeeli, jota olen koittanut säästellä - ehkä vähän turhankin pitkään. Tässä nimittäin alkoi tuoksu muuttua jokseenkin hieman epämiellytävämpään suuntaan ja käytinkin tämän lopulta vikkelästi tyhjäksi. Jatkoon.

Mahtuuko joukkoon tuttuja tuotteita? Kertokaa mielipiteenne näistä! 

14 kommenttia:

  1. Olihan siinä mukava kasa loppuneita :) jotain tuttuja kyllä, Laveran silm.ymp.voide on ainakin tosi hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laveran sy-voide on kyllä hurjan hyvää! Ostan ehdottomasti lisää, kunhan saan ensin nyt auki olevia sy-voiteita käytettyä loppuun :)

      Poista
  2. Jee pitääkin ottaa testiin tuo Batisten kuivashampoo. Ne normi tuoksuiset on mun nenään hiukan liian tuoksuvia, joten jos tuo miedompi sopisi paremmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fresh on selkeesti miedompi kuin ne muut, ainakin mun mielestä :) Tai ehkä se on just se, kun Fresh ei tuoksu millekään kukille tai marjoille vaan on nimenomaan sellanen freshi :D Suosittelen siis kokeilemaan!

      Poista
  3. Kivasti oot saanut purnukoita loppumaan! Mä oon myös vähentänyt kuivashampoon käyttöä ja tuntuu ettei nuo isot pullot tyhjene koskaan :) Nuo suihkusaippuat on hyviä kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon joutunut vähentämään, kun päänahka ei jostain syystä enää tykkää noista vaan alkaa reagoida, jos liikaa käytän :/ Se meinaa toki sitten sitä, että joudun pesemään hiukset useammin, kun mulla myös rasvottuu päänahka ja hiukset niin nopeasti.. Noi on kyllä ihania munkin mielestä<3 :)

      Poista
  4. Muutama tuttu tuote löytyi joukosta, mutta paljon myös tuntemattomia :) Nuo Ritualsin suihkuvaahdot on kyllä ihania! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rituals on brändinä ihan superihana<3 Ne tuotteet on jokapäiväiseen käyttöön osa vähän turhankin voimakkaita tuoksultaan, mutta ei niistä silti voi olla pitämättä :D

      Poista
  5. Tuo Ritualsin vaahtomainen suihkugeeli on ihana <3. Sitä voisi koska vain hankkia uudestaan :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin ihanaa<3 Mäkin toivon pääseväni pian jonnekin, missä tota myydään että saisin ostettua uuden pullon :D

      Poista
  6. Mäkään en oikein lämmennyt tuolle Makeup Revolutionin peitevoiteelle, mutta mulla se on vielä lähes täytenä käyttämättä.. Pitää käytellä nyt vanhempia peitevoiteita ensin pois. Tuo Essencen ripsiväri oli tosi kiva, niin harmi ettei se ole vegaaninen. Ihan kivasti sulla loppuneita jälleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin siitä aluksi, mutta lopulta käytin sen lähes pakon alla pois. Ei se huonointa ole, mitä oon käyttänyt, mutta en mä uutta enää ostaisi. Jokin siinä alkoi tökkiä ja pahasti! Toi ripsari on ihan huippuhyvä, mutta joo tosi ikävää ettei se ole vegaaninen :/

      Poista
  7. Tässä olu muutama mun suosikki kuten treaclemoonin saippua, tuo revolutionin concealer pen mulla myös eli tuo pieni peitepuikko. se on ihan ok mutta tavara on aika jytkyä eli voi helposti mennä paakuille

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tässä oli sullekin mieluisia tuotteita! Treaclemoonin suihkugeeli tuoksuu kyllä niin hyvältä<3

      Poista

Kiitos kommentista!