tiistai 4. helmikuuta 2020

Helmikuun luomiväripaletit


Kerroin jo muutama viikko sitten, että uuden vuoden kunniaksi aloitin parikin erilaista uutta projektia meikkieni suhteen. Toisessa projektissa valitsen joka kuukaudelle muutaman huulipunan ja pyrin käyttämään koko kuukauden ajan mahdollisimman paljon vain niitä. Tästä projektista kirjoittelen aina kuun puolenvälin tienoilla, jolloin saan kerrottua hieman jo siitä, kuinka tuotteiden kanssa on sujunut. Toisena projektina mulla on luomiväripaletit, joita valitsen joka kuukaudelle neljä kappaletta (yhden jokaiselle kuukauden viikolle) ja joita pyrin käyttämään aina sitten sen yhden viikon kerrallaan. Aloitin tämän projektin tosiaan jo tammikuun alkupuolella, mutta blogin puolelle tämä pääsee vasta nyt, kun helmikuu vihdoin starttasi.

Nämä neljä luomiväripalettia ovat mulla siis vuoroviikoin käytössä nyt helmikuun ajan. Näiden lisäksi käytän myös tarpeen vaatiessa pannuprojektissani olevaa Anastasia Beverly Hillsin Norvinaa. Pyrin siis tekemään kaikki arkimeikkini aina viikon ajan yhden paletin (+Norvinan) kanssa, mutta esim. mahdollisissa juhlatilaisuuksissa annan toki itselleni luvan valita luomivärini muidenkin palettien joukosta. Tämän projektin tarkoitus onkin ensisijaisesti tehostaa tiettyjen luomiväripalettien käyttöä, sillä multa kuitenkin löytyy niitä melkoinen määrä eivätkä todellakaan kaikki ole mulla niin paljon käytössä kuin ne ansaitsisivat olla. Mun olisi myös tarkoitus julkaista ihan meikkikuvia näiden palettien kanssa tehtyinä, mutta tällä hetkellä luonnonvaloa ei oikein ole vielä ihan riittävästi, jotta saisin meikkejäni kuvattua kunnolla. Keväämmällä sitten!


Viikko 1. Huda Beauty Amethyst Obsessions Eyeshadow Palette

Tämä oli mulle ihan selkeä valinta, sillä sain tämän juuri tammikuun Ipsy Plussasta ja ihastuin tähän palettiin välittömästi. Tämän halusin siis ehdottomasti ottaa käyttöön ensimmäiseksi viikoksi, jotta saan kunnolla tutustuttua palettiin ja testailtua sen eri sävyjä. En usko, että saan koko viikon ajan tehtyä meikkini ihan pelkästään tämän paletin kanssa ja Norvina tulee astumaan jossain kohtaa kuvioihin muutaman sävyn kanssa. Ei sillä, etteikö tästä paletista olisi moneksi, mutta tässä on melko tummanpuhuvat sävyt ja käytän arkisin mieluusti myös vähän vaaleampia luomivärejä.


Viikko 2. Too Faced Chocolate Bon Bons Eyeshadow Palette

Toisella viikolla mennään vähän neutraalimmilla sävyillä, sillä tästä suklaapaletista löytyy todella kaunis kattaus erilaisia ruskeita sävyjä ja lisäksi paljon muita hempeitä/vaaleita sävyjä muutamia väripilkkuja unohtamatta. Tämä on loistava arkipaletti juurikin helpon sävymaailmansa takia enkä muista koska olisin tätä viimeksi käyttänyt. Olen miettinyt monet kerrat koko paletin karsimista pois kokoelmistani, mutta mulla on näiden Too Facedin palettien kanssa jonkinlainen jännä kiintymyssuhde, enkä niistä osaa varmasti ikinä luopua.


Viikko 3. Ace Beaute Scarlet Dusk Eyeshadow Palette

Tämä on mun kaikkein uusin palettini ja sain tämän siis tammikuun Boxycharmista. En ole vielä luomilla testannut tätä kertaakaan, mutta nyt saan tämän parin viikon kuluttua onneksi kunnolla käyttöön! Tässä paletissa on sen verran laaja sävymaailma, että uskon pärjääväni koko viikon pelkästään tämän kanssa. Innolla odotan millaisia lookeja saan tämän kanssa luotua ja onko paletin laatu niin hyvä kuin nyt toivon sen olevan. Mun oli tarkoitus ottaa tämä käyttöön heti Huda Beautyn paletin jälkeen, mutta aloin epäillä jaksanko käyttää kahta viikkoa putkeen juurikin tätä punertavaa/lilaa/luumua sävymaailmaa luomillani, joten taukoviikko neutraalimamn paletin kanssa tässä välissä tekee varmasti vain hyvää.


Viikko 4. Urban Decay Naked 2 Eyeshadow Palette

Helmikuun viimeinen viikko mennään UD:n ihanalla Naked 2 paletilla. Tämä oli mun toinen Naked palettini ja yksi ensimmäisiä hieman kalliimpia luomiväripaletteja. Tämän käyttö on unohtunut mulla käytännössä kokonaan, mitä nyt joitain yksittäisiä meikkejä oon tämän kanssa tehnyt viimeisen vuoden sisällä. Ja niitäkin siis ihan vaan muutaman kappaleen. Paletti ei oikein inspiroi mua enää, vaikka joskus se oli ihan mun suosikkini. Tällä saa kauniita, melko neutraaleja meikkejä, mutta paletin mattasävyjen vähyys on mulle myös pienoinen ongelma. Viikko tämän kanssa kuitenkin varmasti pärjätään, varsinkin kun tällä saa tehtyä tosi nopeita ja simppeleitä arkimeikkejä.

Mikä näistä neljästä paletista miellyttää eniten? Entä onko teillä menossa jotain vastaavia projekteja luomivärien tai jonkin muun meikkituotteen suhteen? :)

14 kommenttia:

  1. Tosi kiva haaste ja tehostaa hyvin luomivärien käyttöä. Mulla tuppaa usein jäämään yksi ja sama paletti pyörimään käyttöön vaikka pitäisi vaihdella paljon useammin. No nyt muuton jäljiltä sain meikit paljon paremmin organisoitua joten täytyy pistää itsekin luomiväri haaste tulille 🔥

    Hudan paletti on kyllä super kaunis ja odotan innolla sun meikkilook kuvia siitä. Luonnonvaloa on vielä aika vähän mistä syystä omatkin meikkikuvat on vähän jäissä. Onneksi kevättä kohti mennään jo vauhdilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mullakin ennen ja just sen takia ajattelin kokeilla tällasta projektia :) Kiva että muutto auttoi myös tossa asiassa! Jep, sitä luonnonvalon lisääntymistä todellakin odotellessa. Tykkäisin ottaa kuvia meikkilookeista, tai no niistä silmämeikeistä, mutta en jaksa edes yrittää liian pimeällä, kun siitä tulee vaan paha mieli ja hermot menee, kun ei se onnistu :D

      Poista
  2. Hudan paletissa on ihanat sävyt mutta Too Facedissä ihanat sydämenmuotoiset pannut ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi Too Facedin paletti on kyllä suloinen noiden pannujensa kanssa<3 :)

      Poista
  3. No toi Hudan! Vaikka ei oo lempparivärit, on noi pienet paletit erinomaisia. Kai laitat kuvia tästä projektista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi paletit on kyllä supernäppäriä! Laitan joo ehdottomasti heti, kun saadaan vähän luonnonvaloa lisää, kuten tossa postauksessakin mainitsin. Katsotaan josko viikonloppuna olis valoa tarpeeksi, että saisin kuvailtua lookeja<3

      Poista
  4. Hyvät valinnat, kaikki paletit ihania <3 etenkin tuo Ace Beauten, upeat sävyt :) tykkäisin jos tuollainen kaunotar tulisi kauneusboksissa :) Too Facedin Bon Bons on kyllä mun ikiaikainen suosikki ja yksi parhaita palettejani. Niin moitteetta toimivat värit ja kaunis lopputulos. Naku 2 löytyy multakin mutta nykyään olen siitä samaa mieltä. Meikkasin sillä pitkästä aikaa ja aika yksitoikkoista sen kanssa on. Liian vähän mattavärejä niin ei saa meikkiä häivytettyä ja se jää vaisun näköiseksi. Muutoin toki ihana ja onhan nuo klassisia paletteja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Ace Beauten paletti on ihan mahdottoman kaunis<3 Yksi kiinnostavimpia, mitä oon vähään aikaan kauneusbokseista saanut! Siis toki ton Hudan paletin lisäksi :D Noissa ensimmäisissä Naked paleteissa on ihan liian vähän mattasävyjä. Mähän kyllä pystyn tekemään meikkini vaikka pelkästään shimmersävyillä, mutta silti kaipaan niitä mattoja joukkoon. Tossa pitäisi olla ainakin yksi vähän tummemmanruskea mattasävy!

      Poista
  5. UD:n ja Too facedin paletit sävyiltä ihanimmat ja juuri arkiseen käyttöön, ottaisin kyllä itselleni heti jos raaskisin nyt käyttää rahaa näihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just sen takia halusinkin valita joka toiselle viikolle tollasen arkisemman paletin, jolla saa aikaan neutraaleja meikkejä :) Ei aina jaksa kulkea violetit luomivärit silmissä :D

      Poista
  6. Kiva idea! Näin tulee hyvin tutustuttua uusiin ja muistettua vanhoja suosikkeja samalla :) Tosi kivat valinnat ja uskoisin, että oli ihan hyvä valinta ottaa vuoroviikoin värikkäämpää ja neutraalimpaa palettia mukaan :)

    Mä olen nyt testaillut tuota Hudan palettia ja tykkään tosi paljon! Nuo sävyt ovat niin upeat <3 Naked 2 löytyy myös, ja se ei kuulu lemppareihini. Se oli minullekin ensimmäisiä kalliimpia paletteja ja silloin hieno :D Nyt on kuitenkin tullut niin paljon parempia vastaan ja jotenkin tuntuu, että kaikki silmämeikit näyttävät sen kanssa lopulta aina aivan samanlaisilta, vaikka miten käyttäisi eri sävyjä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uskon myös, että oli ihan kannattavaa valita noin värikkäiden palettien lisäksi joka toiselle viikolle neutraalimpi :) Heh, mä niin muistan kuinka haltioissani olin silloin vuosia sitten, kun sain Naked 2 itselleni :D Vielä enemmän innoissani olin toisaalta Naked 3 paletista, joka oli mun ihka ensimmäinen kalliimpi luomiväripaletti ja ai että mä rakastin sitä silloin joskus. Nyt sekin näyttää jo lähinnä tylsältä, mutta silloin viitisen vuotta sitten se oli jotain niin upeaa<3 :D

      Poista
  7. Mä oon kans yrittänyt vastaavaa ideaa toteuttaa - tai siis lähinnä yrittänyt kuluttaa kaikenlaista kosmetiikkaa loppuun :D Luomiväripaleteissa mä jotenkin automaattisesti jämähdän samoihin tiettyihin aina joksikin aikaa, mutta tuntuu kyllä urakalta saada niitä kulutettua loppuun saakka. Multa löytyy myös noista Naked-paleteista 2 ja 3, ja toinen taitaa jo tuoksahtaakin vähän oudolta... Oisko seissyt kaapissa jo liian pitkän aikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli aiemmin ihan sama, että meikkipöydällä pyöri tosi pitkään muutama sama paletti enkä koskenut muihin. Tää projekti on oikeesti auttanut jo nyt tosi paljon siinä, että saan myös niitä ei-niin-suosikkipaletteja otettua käyttöön :) Heh, Naked paletit tuntuu monille olevan sellaisia, että niistä ei raaskisi luopua, vaikka ne olisivatkin ehkä jo nähneet ne parhaat päivänsä :D Tosin noiden ensimmäisten Naked palettien laatukaan ei taida ihan kohdillaan olla enää ainakaan omissa paleteissa. Onko sitten aika tehnyt tehtävänsä vai mielipide vain muuttunut :)

      Poista

Kiitos kommentista!