keskiviikko 26. helmikuuta 2020

Lavera Hydro Effect Serum

*Saatu ilmaistuote


Lavera on varmasti yksi suomalaisille tutuimmista luonnonkosmetiikkabrändeistä, ja brändi on täällä munkin blogissani vilahdellut aina satunnaisesti. Laveralta löytyy loistavia ihon- ja vartalonhoitotuotteita sekä runsaasti meikkejä ja myös hiustenhoitotuotteita. Tämänpäiväisen postauksen aiheena on Laveran Hydro Effect Serum*, jonka sain kesällä blogimiitin goodiebagista, mutta jonka sain otettua käyttöön vasta nyt alkuvuodesta. Olin aiemmin testannut seerumista näytepussukan, joka ei ihan täysin onnistunut mua vakuuttamaan, mutta kuinka kävi, kun sain käyttöön täysikokoisen tuotteen?

Laveran tuotteita voi ostaa monista verkkokaupoista sekä myös mm. suurimmista marketeista. Laveran maahantuojan NHS:n sivuilla tämä seerumi maksaa 23,81 €.


Lavera Hydro Effect Serum on osa brändin Anti-Pollution -sarjaa, johon kuuluu tämän seerumin lisäksi myös esimerkiksi päivävoide, vartalovoide ja kasvonaamio. Tämän anti-age sarjan onkin tarkoitus ennen kaikkea suojata ihoa ilmansaasteiden haittavaikutuksilta samalla estäen niiden aiheuttamaa ihon ennenaikaista vanhenemista. Tuote on vegaaninen ja se sisältää mm. aloe veraa sekä hyaluronihappoa, jotka huolehtivat ihon kosteuttamisesta. Seerumin on tarkoitus jättää iho pehmeäksi ja tuotekuvauksen mukaan se on myös nopeasti imeytyvä ja kaikille ihotyypeille soveltuva.


Seerumi on koostumukseltaan kevyttä ja ohuen maitomaista. Lupausten mukaisesti se imeytyy ihoon hyvin nopeasti ja on näin ollen toiminut itselläni todella hyvin nimenomaan aamukäytössä ennen päivävoidetta. Iltaisin suosin monesti hieman paksumpia seerumeita, mutta tähän olen tykästynyt nyt täysin nimenomaan ennen meikkaamista. Seerumi jättää iholle hitusen nahkean pinnan, mutta ei lähde esimerkiksi rullautumaan päivävoiteen tai meikin alta pois laisinkaan. Koen tämän melko kosteuttavana, mutta näin talvella tämä ei riittäisi itselleni iltakäytössä, sillä oma ihoni on todella kuiva. Uskon tämän olevan oikein hyvä myös vähemmän kuivalle iholle, jolloin seerumin tehot varmasti riittävät hyvin myös iltakäytössä! 

Sanoin kokeilleeni tästä näytepussukan jo jokin aikaa sitten eikä se valitettavasti onnistunut mua vakuuttamaan. Tällä kertaa oli kuitenkin hyvä, että sain testiin myös täysikokoisen tuotteen, sillä tällä kertaa näytepussukka ei kertonut todellakaan koko totuutta. Muistaakseni suurin ongelma näytepussukkaa käyttäessäni oli tuotteen tuoksu, jonka koin todella, todella pistäväksi ja epämiellyttävän voimakkaaksi. Sain jo silloin kommentteja, joissa sanottiin ettei seerumissa kuuluisi ihan niin voimakasta tuoksua olla ja pohdintaa siitä, johtuuko tuoksu siitä näytepussukasta. Ei tämä seerumi tuoksuton ole ja tässä on omaan nenääni ehkä hitusen pistävä tuoksu, mutta se ei ole läheskään yhtä voimakas kuin mitä muistan sen olleen näytettä testatessani. Tuoksu myös haihtuu iholta nopeasti eikä se sen takia ole häiritsevä, vaikken nyt varsinaisesti voi sanoa myöskään pitäväni siitä.


Hydro Effect Serum on ollut mulla käytössä nyt reilun kuukauden ja pidän tästä kovasti. Ei tämä ole uusi suosikkini enkä tiedä tulenko tätä ostamaan uudestaan, mutta tätä on siitä huolimatta ollut oikein miellyttävä käyttää ja koen tämän myös sopivan omalle iholleni nimenomaan siinä aamukäytössä. Rasvoittuvammalla iholla tämä menisi varmasti hyvin myös iltaisin, kuten ylempää jo mainitsinkin. Laveran ihonhoitotuotteet harvemmin pettävät, eikä pettänyt tämäkään. Tuote saa plussaa nopeasta imeytyvyydestä ja siitä, että se kuitenkin myös kosteuttaa ihoa ihan mukavasti. Myös pakkaus on omaan silmääni kaunis ja pumppumekanismi annostelee tuotetta kerralla sopivasti eikä seerumia tule liikaa kerralla. Sanoisin myös, että tässä tuotteessa on hinta-laatusuhde kohdallaan, sillä 30 ml seerumi maksaa noin 20 euroa hieman ostopaikasta riippuen.

Ovatko Laveran ihonhoitotuotteet tuttuja? Mitä suosittelette? :)

10 kommenttia:

  1. Mä tykkäsin tästä todella ja on niitä harvoja seerumeita joita käyttänyt useamman pullon :)
    Lavera on yksi mun ikisuosikkeja ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oot tykästynyt tähän seerumiin<3 :)

      Poista
  2. Mä en ole itseasiassa tainnut koskaan testata Laveran tuotteita :o Tämä kuulostaa kyllä hyvältä :) Yllättävän moni seerumi lähtee rullautumaan meikkivoiteen alla, joten suuri plussa siitä, jos tämä ei sitä tee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen pitämään brändin mielessä! Heiltä löytyy hurjan hyviä tuotteita :) Jep niin lähtee ja se on todella raivostuttavaa.. Kun yleensä ne on sitten just vielä sellaisia seerumeita, joita mielellään käyttäisi aamuisin eikä iltaisin, mutta ei oo paljon vaihtoehtoja :D

      Poista
  3. En ole vielä testaillut paljoa laveraa, mutta just Sokos Kaarella tosi hyvä luonnonkosmetiikka -alue jota oon tutkinut, nyt kun alkaa varastot huveta pitäisi siirtyä näihin luonnolle parempiin vaihtoehtoihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sokoksilla on kyllä tosi hyvät luonnonkosmealueet monesti, täällä Turussakin on ja sinne on ihana päästä shoppailemaan! Toivottavasti sä löydät Laveraltakin jotain ihania tuotteita<3

      Poista
  4. Musta tää on tosi kiva perusseerumi. Ei mikään häikäisevä, mut hyvä. Epäilen, et esim. nuoremmalla iholla parempi kuin itsellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä puit mun ajatukset sanoiksi - ei häikäisevä, mutta hyvä!

      Poista
  5. Laveralla on kyllä hyviä tuotteita. Moni seerumi tahtoo rullautua meikin alla ja se on tosi raivostuttavaa. Hyvä siis jos tämä pysyy paikallaan!

    Luonnonkosmetiikassa on usein omintakeinen ja pistävä tuoksu. En itse henkilökohtaisesti pidä tällaisista tuoksuista joten ymmärrän täysin mitä tarkoitat 😓 hyvä jos tuoksu kuitenkin haihtuu nopeasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on<3 Ja jep, se on ihan superärsyttävää, kun en mä ainakaan sellasia pysty meikin alla käyttämään, jos kasvot on pian täynnä pieniä murusia :D

      Joo ja tässä ei itse asiassa (onneksi) ole sellainen yrttinen voimakas tuoksu, mikä on monesti luonnonkosmelle tyypillistä, sillä sitä mä en siedä oikeastaan yhtään. Tän tuoksu on hitusen pistävä omaan nenään, mutta paljon miedompi kuin monissa luonnonkosmen tuotteissa se voimakas yrttinen tuoksu!

      Poista

Kiitos kommentista!