perjantai 28. helmikuuta 2020

Ipsy Glam Bag Plus | Helmikuu 2020


Tänään esittelyyn pääsee helmikuun Ipsy Plus! Kyseessähän on siis Jenkeistä välityspalvelun kautta Suomeen tilattava meikki- ja ihonhoitopainotteinen kauneusboksi. Boksin hinta on $25,00, mutta toki päälle tulevat sitten vielä ne välityspalvelun toimituskulut ja alv-maksut, mikäli paketti jää Suomessa Tullissa kiinni. Kokonaishinta yhdelle boksille on siis itselläni yleensä jotain 40-50 euron välillä, mutta hinta toki riippuu hyvin pitkälti siitä, minkä toimitustavan boksille valitsee. Mä olen kirjoittamassa näiden jenkkiboksien tilaamiseen liittyen tarkempaa postausta, jonka julkaisen varmasti seuraavan viikon sisään, joten se kannattaa tulla lukemaan, mikäli nämä boksit kiinnostavat, mutta arastelet välityspalveluiden käyttöä! Nyt kuitenkin mennään katsomaan tämän boksin sisältö:


Ipsy Plussan yksi parhaimpia puolia on se, että sisällön pääsee näkemään jo etukäteen ennen kuin boksi on itselle saapunut. Toki monet haluavat pitää sisällön yllätyksenä ja sekin tietysti onnistuu, mutta itse käyn aina ihan mielelläni katsomassa boksini sisällön jo ennakkoon. Helmikuun boksin kohdalla en varsinaisesti hyppinyt riemusta, mutta nyt kun sain boksin itselleni, ajatukseni muuttuivat heti paljon positiivisemmiksi. Suurin osa tuotteista pääsee omaan käyttöön ja oikeastaan näistä vain yksi on sellainen, jonka annan suosiolla eteenpäin.


Eteenpäin lähtevä tuote on tämä Dominique Cosmeticsin Sweather Weather Eyeshadow Palette. Paletti sisältää kuusi mattaista luomiväriä, joista suurin osa on sävyltään kauniin hempeitä ja vaaleita. Paletti on kyllä kaunis ja sävyt myös nättejä, mutta tiedän jo nyt, ettei mulla tule olemaan tälle käyttöä. Yksittäisiä sävyjä voisin tästä itselleni ottaa käyttöön, mutta kokonaisuutena paletti ei ole mun tyylinen enkä näe itseäni tekemässä tämän kanssa kovinkaan monipuolisia meikkejä. Mulla on luomiväripaletteja muutenkin niin paljon, etten ehdi kaikkia käyttää, joten en enää halua kokoelmiini paletteja, joiden tiedän jäävän vain laatikon pohjalle pölyttymään. Laitan tämän siis todennäköisesti Instagramin puolelle arvottavaksi.
Hinta: noin  $29,00.


Tämä Sweet Chef Fresh Pressed Sheet Mask Set oli itselleni hyvin mieluisa, sillä mä rakastan testata uusia kangasnaamioita! Setistä löytyy siis kolme naamioita, joista yksi silottaa, yksi kosteuttaa ja yksi kirkastaa ihoa. Brändi on mulle ihan tuntematon, mutta innolla lähden näitä kokeilemaan. Mähän sain viime kuussakin paketillisen kangasnaamioita Ipsy Plussasta, joten sinänsä hieman harmittaa, että saman kategorian tuotteita laitetaan boksiin useampana kuukautena peräkkäin. Mutta onneksi kangasnaamiot tosiaan ovat mieluisia itselleni en voi sen puoleen valittaa!
Hinta: noin $10,50 €/setti.


Belle En Argent Auteur Matte Lip Color tuli kauniissa rusehtavassa sävyssä 3 Plays. Multa löytyy jo yksi brändin huulipuna, tosin Crème-versiona, mutta voisin uskoa tämän mattapunan olevan aivan yhtä laadukas. Brändin huulipunien pakkaukset ovat todella, todella upeita, mutta omaan makuuni vähän turhan kookkaita, sillä nämä eivät mahdu tavalliseen huulipunatelineeseen. Se nyt on kuitenkin hyvin pieni murhe, sillä tärkeintähän on tuotteen toimivuus. Vielä en ole huulilla tätä punaa testannut, mutta tämä päätyy varmasti osaksi maaliskuun huulimeikkiprojektia, joten parin viikon päästä kuulette tästä lisää.
Hinta: noin $26,00.


Boksin ehdottomasti paras tuote oli tämä Laruce Essentialsin Brush Set, joka sisältää viisi meikkisivellintä. Siveltimet ovat kaikki synteettisiä ja vegaanisia. Ne ovat jämäköitä, melko painavia ja siten myös hurjan laadukkaan oloisia. Jokaisen siveltimen karva on ihan unelmanpehmeää ja nämä ovat itse asiassa kaikki sellaisia siveltimiä, joille mulla on taatusti käyttöä. Yleensä kauneusbokseista tulevista sivellinseteistä mulla jää ainakin yksi ja monesti myös useampikin sivellin käyttämättä, mutta näistä uskoisin jokaisen pääsevän mulla käyttöön. Settihän on ihan superarvokaskin vielä, joten sekin toivottavasti kertoo jotain myös siveltimien laadusta. Itse en viidestä siveltimestä maksaisi 154 dollaria, mutta senpä takia tällaisia onkin niin kiva saada kauneusboksien mukana. 
Hinta: noin $154,00.


Viimeisenä vielä IL MAKIAGE Inkliner, joka tuli sävyssä Black. Tämä on siis kaikessa yksinkertaisuudessaan tussipäinen nestemäinen eyeliner ja nyt täytyy sanoa, etten voi enää kuin hymähdellä tälle tuotteelle. Mainitsin postauksen alussa, että Ipsy Plussan sisällön pääsee näkemään jo etukäteen ja tosiaan tiesin siis jo kolmisen viikkoa sitten, että tulen tämän eyelinerin saamaan. Eikä siinä mitään muuten, mutta kun tämä on nyt jo kolmas kuukausi putkeen, kun tästä kyseisestä kauneusboksista tulee tussiliner. Joo, toki eyelinerit ovat itselleni mieluisia ja näitä myös kuluu mulla, mutta en mä nyt herranjumala sentään saa yhtä eyelineria kuukaudessa kulutettua! Mä todella, todella toivon, että nyt tulee taukoa näiden eyelinereiden kanssa, sillä mä olin aluksi joka hyvin ärsyyntynyt siitä, kun näin tämänkin boksin sisältävän eyelinerin. Nyt tälle ei voi enää kuin nauraa ja ihmetellä mitä siellä Ipsyn päässä mahdetaan ajatella, sillä vaikka olin kauneusprofiilissani maininnut eyelinereiden olevan itselleni mieluisia, olisi silti ihan mukavaa saada vaihteeksi jotain muutakin. Ja kyllä, nyt olen profiilini päivittänyt, josko se vaikka hieman auttaisi. Mutta siis tätä kyseistä eyelineria en ole vielä testannut, mutta toivottavasti tuote toimii hyvin eikä kuivahda nopeasti.
Hinta: noin $21,00.

Helmikuun Ipsy Plussan kokonaisarvo oli noin $240,00 eli ihan valtavan paljon taas kerran. Luomiväripaletti lähtee mulla tosiaan eteenpäin ja todennäköisesti Instagramin puolelle arvottavaksi, mutta kaikki muut jäävät omaan käyttöön. Sivellinsetti oli boksin ehdoton helmi ja siitä olenkin eniten innoissani!

Miltä boksin sisältö vaikuttaa, mikä tuote olisi teille mieluisin? :)

10 kommenttia:

  1. Ihana sisältö! Olisin tykännyt kaikesta paitsi huulipunasta. Siveltimet ja luomiväripaletti oli parhaat tuootteet, sheet maskit kans tosi kiinnostavn oloisia :) en ole vaan valmis säätämään ja tilaamaan mitään boksia vaikeimman kautta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siveltimet oli mulle tosiaan tän boksin ehdoton suosikki! Kiva että sisältö olis ollut sullekin pääosin mieluinen :) Joo ymmärrän täysin sen, ettei se välityspalvelun kautta tilaaminen ole kaikkein juttu, onhan siinä kuitenkin se oma työnsä, vaikkei se vaikeaa olekaan!

      Poista
  2. Todella kiva ja monipuolinen sisältö! Jos mulle ei tulis jo kahta boksia, voisin hyvinkin tilata tätä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ipsy Plus on kyllä ehdottomasti mun mielestäni yksi markkinoiden parhaimmista bokseista<3 Tosin tässäkin on taso ehkä hitusen ollut laskusuunnassa, mutta toivottavasti se lähtee taas pian nousuun :)

      Poista
  3. Mulla oli 4/5 tuotteesta samoja ja olen iloinen siitä, ettei mulle tullut eyelineria :D Tosin mulla alkaa Ipsyn kohdalla tulemaan yliannostus kangasnaamioista, vaikka niitä kiva onkin käyttää. Liika on silti liikaa. Jännityksellä odotan mitä tässä kuussa on valikoitunut mukaan, kun huomenna on taas paljastuspäivä :D Noita siveltimiä olen jo testaillut ja ne tuntuivat tosi hyviltä :) Ja samoin huulipuna oli aivan loistava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, mäkin olisin ollut :'D Joo sä oot vissiin saanut niitä kangasnaamioita nyt myös ihan tosi usein, vaihtelu ehdottomasti virkistäisi.. Mä kävin tänään katsomassa oman Ipsyni sisällön ja melko pettynyt fiilis jäi. Tai sanotaan näin, että pari tuotetta herätti mielenkiinnon, mutta loput oli joko tylsiä tai sellaisia, joille ei välttämättä ole edes käyttöä. Tota huulipunaa mä en oo vieläkään testannut, mutta piakkoin täytyy koittaa sekin asia muuttaa! Sun kehut luo kyllä uskoa siihen, että toi on loistava<3

      Poista
  4. Ihanan näköisiä nuo kangasnaamiot! Ja siveltimet paketin mukana oli kyllä tosi hyvä diili :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on pakattu kyllä tosi kivoihin pakkauksiin :) Jep niin oli, mun piti käydä jopa katsomassa että onko ne siveltimet oikeesti noin arvokkaita niin kyllä - yksittäin ostettuina noi maksaa juurikin ton verran :D Toki setit nyt yleensä on suhteessa edullisempia, mutta enivei ei tosiaan mitään ihan ilmaisia ole noi siveltimet. Kiva siis oli saada ne, varsinkin kun kaikki pääsi vielä käyttöön<3

      Poista
  5. Toi sivellinsetti on niiin hyvän näköinen ja ihana kun tulee kunnolla kangasnaamioita eikä vaan 1 kpl kuten turhan monessa boksissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne siveltimet on kyllä myös laadultaan aivan mahtavia<3 Jep! Näin nopeesti mietittynä pystyn mainitsemaan useammankin boksin, jossa niitä kangasnaamioita tulee juurikin se yksi kappale eikä yhtään enempää :D Vaikka tokihan ne saattaa sitten olla vähän arvokkaampia, mutta kertakäyttöisiä noi joka tapauksessa on eli ainahan se ilahduttaa, jos boksista löytyy useampi kappale :)

      Poista

Kiitos kommentista!