lauantai 18. huhtikuuta 2020

Goodiebox | Huhtikuu 2020


Huhtikuun Goodiebox saapui hieman yllättäenkin tänään, sillä en ollut paketin lähetyksestä saanut minkäänlaista ilmoitusta eikä sitä löytynyt myöskään Goodieboxin somekanavista, kun eilen viimeksi katsoin. Mutta eipä se mitään, ihan kiva yllätyshän tämä oli! Huhtikuun Goodieboxin mukana ei tällä kertaa tullut aiemmista bokseista poiketen lainkaan tuotekorttia, mutta sisällön esittelyn pääsee näkemään ainakin Goodieboxin FB-sivuille lisätyn linkin kautta. Nyt pidemmittä puheitta kurkistetaan kuitenkin boksin sisältöön!


Sisältö näytti mielenkiintoiselta ja huomioni kiinnittyi ensimmäisenä ehdottomasti tuohon Dr Botanicalsin voiteeseen. N.A.E.:n suihkugeeli kiinnitti myös huomioni, sillä pääsin vastikään tekemään heidän kanssaan yhteistyötä, mikä sai mut kiinnostumaan ihan uudella tavalla brändin tuotteista. Kokonaisuus oli ensisilmäyksellä ihan ok tässä huhtikuun Goodieboxissa. Ei ehkä ihan paras mahdollinen, mutta tuotteet olivat pääasiassa mielenkiintoisen oloisia. Seuraavaksi vielä tarkempi katsaus jokaiseen tuotteeseen:


Aloitetaan tällä Dr Botanicalsin Lemon Superfood All-In-One Rescue Butterilla, joka on koko vartalolle tarkoitettu monitoimivoide. Voidetta voi käyttää ihan perinteiseen tapaan kasvovoiteena tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi vartalon kuivimmilla kohdilla, käsissä tai huulilla. Tuote sisältää mm. ihoa kirkastavaa sitruunaruohon öljyä sekä kookosöljyä, jonka tulisi kosteuttaa ja suojata ihoa. Dr Botanicalsin tuotteet ovat olleet itselläni toimivia ja tätäin lähden siis testaamaan todella mielelläni. Tuote tuli täysikokoisena.
Hinta: noin 18,00 €/50 ml.


N.A.E. Delicatezza Fragrance-Free Shower Gel on nimensä mukaisesti täysin hajusteeton suihkugeeli. N.A.E.:n tuotteet ovat vegaanista luonnonkosmetiikkaa ja näistä suihkugeeleistä olen itse pitänyt kovasti. Tuote on suunnattu erityisesti herkälle iholle ja se sisältää mm. aloe veraa sekä appelsiiniuutetta. Olen iloinen siitä, että brändeiltä löytyy näitä hajusteettomien tuotteiden linjoja, mutta suihkugeelissä itselleni tärkeintä on nimenomaan se tuoksu. Käytän mielelläni hajusteetonta kosmetiikkaa esimerkiksi ihonhoitotuotteiden kohdalla, mutta suihkugeeliltä kaipaan jotain ihanaa tuoksua. Sen takia tämä suihkugeeli ei ihan ollut mun juttuni ja annan tämän todennäköisesti eteenpäin. Tuote tuli täysikokoisena.
Hinta: noin 3,90 €/200 ml.


Boksista löytyi myös Pestle & Mortarin Pure Hyaluronic Serum, joka on ihoa tehokkaasti kosteuttava ja pieniä juonteita häivyttävä seerumi. Seerumi sisältää nimensä mukaisesti hyaluronihappoa ja sen lisäksi myös mm. aloe veraa ja kurkku-uutetta. Tuotekuvauksen mukaan vain pari tippaa kerrallaan riittää ja tätä tuli siis yksi 6 ml kokoinen ampullityylinen pakkaus. Hyaluronihapposeerumit ovat mulla käytössä ihan päivittäin, joten uskoisin tämänkin olevan itselleni hyvin mieluinen tuote. Olisin toki toivonut, että tämä olisi tullut isommassa koossa, mutta saa tästäkin hyvin onneksi testattua ja katsottua miten tuote toimii! Brändi oli itselleni tuntematon, ja yksi kauneusboksien parhaista puolista onkin se, että näiden kautta pääsee tutustumaan uusiin ja mielenkiintoisiin brändeihin.
Hinta: noin 43,00 €/30 ml.


Boksista löytyi yksi hiuksille suunnattu tuote - Roze Avenuen Glamorous Volumizing Dry Shampoo. Tämä on hiuksia raikastava ja tuuheuttava kuivashampoo, jonka pakkaus on aivan hurmaavan näköinen! Rakastan tällaisia hempeän tyttömäisiä pakkauksia kosmetiikatuotteissa, mutta valitettavasti tuuheuttavat kuivashampoot taas eivätä ole ihan mun juttuni. Mä käytän kyllä kuivashampoota vähän väliä, mutta nimenomaan sellaisia, jotka raikastavat hiuksia ja poistavat niiden rasvaisuutta. En kaipaa kuivashampoolta tuuheuttavaa vaikutusta ja liian monesti tuuheuttavat kuivashampoot ovatkin omaan makuuni liian heikkoja siinä hiusten ja hiuspohjan raikastamisessa. Annan tälle totta kai mahdollisuuden, mutta suhtaudun tosiaan aina pienellä varauksella tämäntyylisiin kuivashampoihin. Toivottavasti saan yllättyä positiivisesti! Tuote tuli täysikokoisena.
Hinta: noin 26,50 €/250 ml.


Masque Me Up Spot On Pimple Patches on näpyille ja finneille tarkoitettu täsmähoitotuote. Paketista löytyy siis pienempiä iholle laitettavia "lappusia", joiden tulisi antaa vaikuttaa vähintään neljän tunnin ajan. Tuotteen tulisi siis pienentää näppyjä ja vähentää ihon punoitusta. Mulla ei ole tällaiselle tuotteelle onneksi kovinkaan usein tarvetta, kun niitä finnejä aika harvoin mun kasvoissani on, mutta täytyy katsoa josko saisin jossain vaiheessa kuitenkin kokeiltua näitä. Tämä oli mulle kuitenkin vähän tarpeeton tuote ja samalla myös boksin tylsin tuote. Tämäkin tuli täysikokoisena.
Hinta: noin 13,00 €/pkt.

Boksi oli kokonaisuudessaan ihan hyvä, vaikka kaikki tuotteet eivät itselläni käyttöön pääsekään. Pidin sisällön monipuolisuudesta! 

Miltä huhtikuun Goodiebox vaikuttaa? :)

9 kommenttia:

  1. Oho huhtikuun boxi :D Mä sain vasta sen maaliskuun boxin. Luulin eka, että se on huhtikuun, mutta sitten joku ystävällisesti korjasi, että hei se on vasta maaliskuun boxi :D Ihan kivan oloinen setti. Itseäni kiinnostaa tuo kuivashampoo, koska olen niiden suurkuluttaja :) Aurinkoista sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä lähetetään kyllä vähän hassuun aikaan, kun oon tosi paljon nähnyt nyt blogeissa uusia postauksia nimenomaan maaliskuun boksista! Mutta vissiin se riippuu siitä millon tilauksen aloittaa, että minkä kuun boksi sieltä ensimmäisenä tulee..? Toivottavasti kuivashampoo toimii hyvin! Ihanaa uutta viikkoa sinulle :)

      Poista
  2. Mielenkiinnosta kysyn tuliko sinulle boxin mukana se lappunen missä lukee mitä tuotteet on ja mihin niitä käytetään? Minä en saanut, mutta onnekseni löysin kirjoituksesi ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tullut tässä kuussa ilmeisesti kenellekään, kun kuten tossa postauksen alussa mainitsin niin Goodieboxin FB-sivuilla oli tästä juttua ja sieltä löytyi linkki, mistä sisältökortin näki virtuaalisesti :) Voisi ainakin kuvitella, että samainen linkki tulisi vielä myös sähköpostitse, kun ei kaikki tilaajat kuitenkaan Facea käytä!

      Poista
  3. Mä sain oman boksini tänään ja sisältö oli mun mielestä sellainen "ihan ok". Viime kuun boksista tykkäsin todella paljon, mutta jotenkin tämä oli vähän tylsähkö. Näistä kiinnostavimmat oli tuo Dr Botanicalsin monitoimivoide (joka tuoksuu niin herkulliselta!) ja hyaluronihapposeerumi. Kuivashampoota käytän aika harvoin, joten niitä on jo aiemmista bokseista kertynyt iso kasa odottamaan käyttöä. Finnejä tulee mullekin aika harvoin, mutta tuollaisia lappuja on kyllä ihan kätevä olla kaapissa jemmassa pahan päivän varalle. Suihkugeeli lähtee mullakin eteenpäin, koska kaipaan myös tuoksuja :D Olin jo innoissani nähdessäni tuon pakkauksen, koska halusin kyseisen brändin suihkugeelejä testata, mutta sitten tosiaan bongasin tuon tiedon tuoksuttomuudesta ja innostus lakkasi :D Mies onneksi otti sen mielellään itselleen, niin ei jäänyt sitten sekään turhaksi :) Kokonaisuutena tää boksi ei kyllä ollut ihan mun mieleen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei tää munkaan mielestä vedä vertoja maaliskuun boksille, joka oli tositosi hyvä! Tossa voiteessa oli kyllä niin ihana kirpsakan raikas tuoksu että<3 Mä testasin ton kuivashampoon ja totesin, ettei oo mun juttu :D Se teki just sellasen vähän karhean/lähmäisen pinnan hiuksille mitä inhoan yli kaiken eikä tosiaan raikastanut hiuspohjaa sen takia kovinkaan tehokkaasti. Mulla meni ton suihkugeelin kanssa ihan samoin, aluksi olin tosi innoissani mutta kun tajusin, että toi on hajusteeton niin eteenpäin lähti :D Kiva toisaalta kuitenkin, että bokseihin laitetaan myös tollasia, kun jotkut niistä kuitenkin tykkää :) Hyvä että teillä se pääsi miehen käyttöön<3

      Poista
  4. Kiva boksi tuo NAE tuote tulis varmasti käyttöön kun tuli reilussa koossa ja tuota Lemon Superfoodin monitoimivoidetta kokeilisin näistä ehkä mieluiten. Jotenkin tuli kivoja perustuotteita nyt tässä ja reiluissa kokoluokissa, ei heti lopu kun pääsee testaamaan :) Goodieboksissa juuri täysikokoisuus on plussaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysikokoisista tuotteista annan itsekin ison plussan Goodieboxille<3 Matkakootkin on monesti ihan jees, kun niistä saa kuitenkin aina jonkinlaisen käsityksen tuotteesta, mutta oon tosi iloinen, että Goodieboxeissa tuotteet on pääasiassa täysikokoisia :)

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!