torstai 30. huhtikuuta 2020

Loppuneet Kosmetiikkatuotteet | Maaliskuu & Huhtikuu 2020

*Saatu ilmaistuote


Tänään on aika käydä läpi maalis- ja huhtikuun loppuneet kosmetiikkapurkit, joita ei itse asiassa mitenkään turhan paljon päässyt kertymään. Esittelen IG:n puolella maaliskuun loppuneet erikseen ja totesin jo siinä vaiheessa, että eipä näitä nyt kovin montaa purkkia ja purnukkaa ole. Tilanne ei missään nimessä parantunut yhtään huhtikuussa, sillä sain huhtikuussa loppumaan vain muutaman tuotteen enemmän kuin maaliskuussa. Meikkejä ja hiustuotteita loppui huomattavasti vähemmän kuin normaalisti, mutta ehkäpä se tietää sitten extrapaljon loppuneita parille seuraavalle kuukaudelle? Seuraavaksi taas lyhyt katsaus jokaiseen tuotteeseen:

Meikit:


Essemce Lash Princess False Lash Effect Mascara. Luottoripsarini jo useamman vuoden ajan. Tällä saa helposti ja nopeasti tuuheat, pitkät ja näyttävät ripset. Suurin osa ripsiväreistä ei toimi mulla omaan makuuni riittävän hyvin, mutta tämä toimii. Ja mikä parasta, essencen ripsarit maksavat vain muutaman hassun euron! Uusi on otettu käyttöön jo eli totta kai jatkoon.

Illamasqua Liquid Eyeliner. Tussiliner, jolla sai tehtyä rajaukset silmiin nopeasti ja helposti. Kärki oli tässä ehkä hitusen paksumpi kuin olisin toivonut, sillä tämän kanssa oli astetta haastavampaa tehdä ihan ohuen ohutta jälkeä. Eyeliner levisi silmän sisänurkasta alaluomen vesirajaan lähes joka kerta tätä käyttäessäni, eli ei jatkoon ihan sen takia.

Essence Camouflage+ Matt Concealer. Superedullinen peiteaine, joka peitti tummat silmänaluset yllättävänkin hyvin. Erinomainen arkipeitevoide, joka ei kasaudu juonteisiin ja jota pystyi tarvittaessa myös kerrostamaan. Tämä oli myös osana tämän vuoden pannuprojektiani. Jatkoon ehdottomasti!

Hiukset:


J.Mäki Professional Look Up Shampoo*. Perushyvä shampoo, joka vaati hieman hiusten likaisuusasteesta riippuen yhden tai kaksi pesukertaa. Shampoo ei tehnyt hiuksista narskuvan puhtaita tai kuivattanut niitä vaan oli hyvinkin hellävaraisen tuntuinen. Pidän näistä J.Mäki Professionalin shampoista ja muista hiustenhoitotuotteista, joten jatkoon menee.

Batiste Dry Shampoo Fresh. Kestosuosikki, jatkoon.

Kasvot:



Cattier Paris Gentle Toning Lotion*. Kuivalle ja herkälle iholle täydellisesti sopiva suihkemuodossa oleva kasvovesi. Tuoksu ei ollut suosikkini, mutta siihenkin tottui nopeasti ja mitä enemmän tätä käytin, sitä enemmän aloin tästä pitää. Ehdottomasti jatkoon.

Huxley Secret Of Sahara Toner; Extract It. Ehdottomasti paras, kasvovesi mitä olen ikinä käyttänyt. Tämä kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti ja suosittelen tätä lämpimästi kaikille, joilla on pientäkin taipuisuutta ihon kuivuuteen/pintakuivuuteen. Kerrostamalla tästä saa vielä enemmän tehoja irti! Jatkoon.

Mossa Juicy Clean 3 in 1 Cleasing Micellar Water. En enää edes muista monesko pullo tämä on tätä ihanaa misellivettä. Tämä on todella hellävarainen iholle eikä aiheuta minkäänlaista kiristävää tai muuten epämiellyttävää tunnetta iholla. Varsinaisessa meikinpoistossa tätä en käyttäisi (kuten en toki muitakaan misellivesiä), mutta ihonpuhdistuksen viimeistelyssä tämä on erinomainen tuote. Uusi on otettu käyttöön, jatkoon menee.


Formula 10.0.6 Bare Face Beauty Skin-Moisturizing Cleansing Oil* Ihana mantelin tuoksuinen puhdistusöljy, jolla lähti meikit todella helposti ja vaivattomasti pois. Öljy ei ihan täysin emulgoitunut pois veden kanssa, joten tämä tarvitsee toisen putsarin kaverikseen, mutta teen joka tapauksessa itselleni lähes aina kaksoispuhdistuksen eli se ei ollut mulle ongelma. Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan tässä, jatkoon!

Murumuru Puhdistusvaahto. Aivan ihanan tuoksuinen kevyt puhdistusvaahto kasvoille, joka toimi loistavasti omalla kuivalla ihollani. Tämä ei ole paras mahdollinen tuote meikinpoistossa, mutta kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa tai täysin meikittömän ihon puhdistamisessa tuote toimii loistavasti. 100 ml kokoinen pullo oli yllättävänkin riittoisa ja vaahto hurjan miellytävä käyttää. Jatkoon menee.


Ziaja Acai Berry Face and Neck Serum. Kevyehkö seerumi, joka oli mulla käytössä aamuisin ennen päivävoidetta. Seerumi teki ihosta sileän ja pehmeän tuntuisen, pitkälti varmasti kiitos sen sisältämän silikonin. Seerumi imeytyi nopeasti eikä lähtenyt rullautumaan päivävoiteen tai meikin alta pois. Mä rakastan näiden Acai Berry -sarjan tuotteiden tuoksua ja vaikka tämä ei ehkä raaka-aineiltaan ole paras mahdollinen enkä varmasti heti tule ostamaan tätä lisää, sanon silti että jatkoon.

BYBI Beauty Strawberry Booster. 100% mansikansiemenöljyä oleva tehotuote kasvojen iholle. Tämä oli todella hyvä erityisesti silloin, kun ihoni oli kuivimmillaan, sillä tämä kosteutti ihoa todella hyvin. Tätä voi sekoittaa joko kasvovoiteen joukkoon tai käyttää ihan sellaisenaan pari tippaa kasvoilla ennen kasvovoidetta. Suosittelen tätä ennen kaikkea kuivalle iholle tai sekaiholle, joka on taipuvainen pintakuivuuteen. Jatkoon.

Vartalo, kädet & jalat:


The Body Shop Berry Bon Bon Hand Cream. Vuoden tai parin vuoden takaisen kausisarjan ihana marjaisa käsivoide. Tuoksu on tässä huumaavan hyvä ja marjaisat tuoksut vartalonhoitotuotteissa ovat lähes poikkeuksetta mulle mieluisia. Voide imeytyy nopeasti, kosteuttaa mukavasti ja jättää käsiin hennon tuoksun. Tämä ei ole enää myynnissä, muuten menisi jatkoon.

Ziaja Cashmere Proteins & Shea Butter Hand Cream. Paksuhko käsivoide, jossa on tälle sarjalle tyypillinen melko voimakas tuoksu. Käytin tätä itse pääasiassa yövoiteena käsillä ennen nukkumaanmenoa, sillä voiteella kesti jonkin aikaa imeytyä. Alle kahden euron käsivoiteeksi tämä oli hyvä, vaikka ainesosat tämän hintaluokan voiteessa eivät toki voikaan olla mitään maailman parhaimpia. Tuskin tulen ostamaan uutta ainakaan ihan heti, mutta jatkoon silti.

The Body Shop Juicy Pear Softening Body Butter. Ihana makeahkon raikkaan päärynän tuoksuinen vartalovoi! Tämä sarja oli ehdottomasti suosikkini viime talven kausisarjoista ja sainkin näitä tuotteita onneksi myös joululahjaksi. Pidän myös näistä TBS:n paksuista ja tehokkasti ihoa kosteuttavista vartalovoista, jotka tosin soveltuvat itselläni paremmin talvikäyttöön. Jatkoon, mikäli tulee vielä myyntiin.


Ziaja Fruity Cranberry & Wild Strawberry Shower Gel. Löysin tämän makean mansikan ja pirteän karpalon tuoksuisen suihkugeelin kaapeistani vuodenvaihteen tienoilla ja sain vihdoin tämän käytettyä pois. Tuoksu oli todella herkullinen ja omaan nenääni se tuoksui ennen kaikkea karpalolta, jossa oli kuitenkin mukava ripaus makeaa mansikkaa mukana. Pullo on tässä niin ohutta muovia, että se menettää puristaessa muotonsa, mikä olikin tuotteen ainut pieni miinus. Jatkoon menee.

Formula 10.0.6 Sweet Buff Up Polishing Sugar Scrub*. Ruskeaa sokeria sisältävä vartalonkuorinta-aine, joka jätti ihon myös mukavan kosteutetun tuntuiseksi. Tämä kuorinta ei ole aivan yhtä rouhea ja tehokas kuin ne, joita yleensä vartalolla suosin, mutta itse asiassa ihastuinkin tässä nimenomaan siihen, että kuorintateho oli hieman miedompi. Lisäksi kuorinnasta löytyvä kaakaovoi jättää ihon pehmeän tuntuiseksi, mistä iso plussa. Jatkoon.

Onko loppuneiden joukossa teille tuttuja tuotteita? :)

6 kommenttia:

  1. Miulla Ziajan suihkarin pullo on vetänyt itseensä sisäänpäin, en tiedä mistä johtuu (on avaamaton) :D Ja on samanlaisessa pullossa kuin tuo siun eli materiaali on todella lötkö.

    Tuttuja merkkejä, mutta juuri nuita tuotteita en ole itse käyttänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi materiaali yllätti, kun en oo koskaan ennen törmännyt suihkugeelipulloon, joka olisi noin ohutta materiaaliltaan :D Pelkäsin jossain kohta, että se koko pullo hajoaa, mutta onneksi se kesti kuitenkin hyvin käytössä!

      Poista
  2. Hirveän montaa tuttua tuotetta ei löytynyt, mutta mielenkiintoisia tuotteita sitäkin enemmän! :) Bybin mansikkaboosteri ja Huxleyn toner kuuluvat minunkin suosikkeihini :)

    Mua harmittaa noissa The Body Shopin kausisarjoissa aina se, että niitä on niin lyhyen aikaa myynnissä ja aina jää joitain ihania tuoksuja ikävä :D Toivottavasti niitä tulee vielä joskus uudestaankin :) Tuo päärynä oli niin herkullinen ja vähän harmittaa, etten ostanut siitä muuta kuin käsivoiteen ja suihkugeelin :/

    Formula 10.0.6:n puhdistusöljy ja vartalonkuorinta kuulostavat kyllä tosi hyviltä ja kiinnostavilta samoin kuin Mossan misellivesi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huxleyn toner on niiiin ihana<3 Jep just toi on tylsää noissa kausisarjoissa, kun joitain oikeesti jää kaipaamaan :D Mulla on edelleen ikävä sitä monen vuoden takaista Glazed Apple sarjaa, se on ehdottomasti paras, mitä TBS:llä on koskaan ollut. Zesty Lemoniakin tulee varmasti ikävä, toi voisi oikeesti tulla kyllä jäädäkseen, kun sitruuna sopisi mun mielestä hyvin heidän muiden sarjojensa joukkoon! Mulla on tosta päärynäsarjasta vielä avaamaton suihkugeeli jäljellä ja jätän sen varmaan odottelemaan syksyä/talvea :)

      Poista
  3. Nyt oli useampikin tuttu tuote loppuneissa! Ziajan suihkusaippuan hutera pullo on kyllä ärsyttävä. Varsinkin kun täytenä pullo painaa aika paljon ja ei tahdo pysyä muodossaan niin sen käyttäminen on jopa vähän vaikeaa...

    Bybin mansikkaseerumi ja Huxleyn kasvovesi on aivan loistavia tuotteita kuivalle iholle. Huxleyn kasvovesi on munkin mielestä kaikkien aikojen paras kasvovesi niin tuoksun, incin ja kosteustehon puolesta. En ole toista vastaavaa löytänyt vielä. Bybin mansikkaseerumi taas ihana kosteuttaja yökäyttöön ja imeytyy hyvin. Tykkään myös tosi paljon brändin raikkaasta ulkoasusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on vähän hassua, että noi Ziajan suihkugeelit on noinkin huterissa pulloissa, kun luulisi että he ovat saaneet siitä palautetta aika paljonkin. Toki taustalla on varmasti myös ihan kustannussyyt, sillä noihan on ihan superedullisia tuotteita eikä tietysti voi olettaa, että parin euron suihkugeeleissä välttämättä olisi pakkauksetkaan kovin laadukkaasta materiaalista tehtyjä. Mutta itse maksaisin mieluummin sitten vaikka euron tai pari enemmän, jos pakkausmateriaaliin panostettaisiin vähän enemmän!

      Huxleyn kasvovesi tuntuu olevan tosi monien suosikki, enkä yhtään ihmettele<3 Bybin pakkaukset on munkin mielestä tosi kivoja! Tykkään pakkausten värikkyydestä ja muutenkin tuotteiden yhtenäisestä ilmeestä :)

      Poista

Kiitos kommentista!