maanantai 20. huhtikuuta 2020

Keväisiä kosmetiikkatuotteita

*Saatu ilmaistuote


Kevät tekee koko ajan tuloaan ja tällekin viikolle on luvattu reilusti yli kymmenen asteen päivälämpötiloja! Mun on ollut jotenkin hieman vaikea asennoitua tähän kevääseen ja tulevaan kesään, sillä talveahan täällä päin Suomea ei tänä vuonna käytännössä edes ollut. Viime kuukaudet ovat olleet syksystä lähtien tasaisen koleita, märkiä ja tuulisia, mutta nyt päivät ovat onneksi jo todella valoisia ja aurinkoakin on riittänyt! Tänään ajattelin esitellä teille muutamia kosmetiikkatuotteita, jotka olen tässä kevään aikana ottanut itselleni kunnolla käyttöön. Osan tuotteista olen ostanutkin vasta ihan hiljattain, mutta osa on odotellut laatikoissa jo pitemmän aikaa odottaen käyttöönottoa.


Tuuli ja jatkuva käsien peseminen tietävät sitä, että käsivoiteita kuluu reilusti. Mähän toki joudun kuivien käsieni takia käyttämään sellaista ympäri vuoden, mutta tällä hetkellä käyttöön ovat päässeet mm. nämä kaksi ihanaa käsivoidetta. Lemon Juice & Glycerin Perinteinen Käsivoide on raikkaan sitruksisen tuoksuinen todella kosteuttava käsivoide. Ihastuin brändin tuotteisiin ehkä pari vuotta sitten, mutta tätä kyseistä käsivoidetta en ollut aiemmin testannut. Hankin tämän Sokoksen 3+1 Päiviltä ja siitä lähtien voide on ollut mulla säännöllisessä käytössä. Toinen käsivoidesuosikkini on tämä TonyMolyn Magic Food Banana Hand Milk*, joka on niin ikään todella kosteuttava banaanilta tuoksuva käsivoide. Tässä koen pakkauksen ehkä hitusen ongelmalliseksi, sillä vaikka se noudattaakin TonyMolylle tyypillistä leikkisää tyyliä, on tuubista hitusen hankala saada tavaraa ulos siinä vaiheessa, kun tuote alkaa lähestyä loppuaan. Itse voide on kuitenkin niin tehokasta, että kyllä sen pienen hetken jaksaa kamppailla, että tuotteen saa puristettua tuubista ulos!


Kangasnaamioita mulla kuluu tasaiseen tahtiin ja hankin jokin aika sitten itselleni uusia Eyenlipin Superfood Sheet Maskeja 7 kpl paketin. Eyenlipin naamiot ovat mulle kyllä tuttuja, mutta näitä Superfood-naamioita en ollut aiemmin testannut. Eyenlipiä myy verkossa Beautyko, joka on brändin maahantuoja. Tuotteet ovat edullisia ja nämä kangasnaamiot ovatkin ehdottomasti hinta-laatusuhteeltaan yksiä parhaimpia mitä on. Eyenlipin yksittäiset naamiot maksavat noin 1,50 €, mikä on todella vähän, sillä naamiot myös oikeasti toimivat. Käytän kangasnaamioita pari kertaa viikossa tuomaan iholle lähinnä extrakosteutusta. 7 kappaleen setistä olen käyttänyt nyt kaksi ja ainut miinuspuoli näissä kangasnaamioissa on se, että suu- ja silmäaukot ovat omaan makuuni liian pienet. Suuaukkoa mun on ollut pakko saksien kanssa leikata suuremmaksi, sillä se on todella pieni, mutta muuten naamiot ovat toimineet hyvin ja iho tuntuu ihanan ravitulta ja kosteutetulta näiden käytön jälkeen. Suosittelen!


Siinä missä käsien iho kaipaa kosteutusta, samaa kaipaavat myös kynnet ja erityisesti kynsinauhat. Tämä kaksikko on ollut mulla kovassa käytössä viimeiset viikot ja molemmat ovat hoitaneet tehtävänsä loistavasti. Purple Treen Papaya Miracle Balm on monitoimivoide, jota voi käyttää huulilla, kynsinauhoilla tai vaikkapa kuivilla kyynärpäillä. Itse olen kuitenkin nyt tykästynyt tähän nimenomaan kynsinauhavoiteena ja papaijan tuoksu on yksi ikisuosikkini kosmetiikassa. Voidetta on hitusen hankala annostella kohdennetusti pelkästään kynsinauhoille, mutta se onkin ainut pieni miinus tässä. Vieressä oleva Essence Nail & Cuticle Cream With Coconut Oil* taas on jo pakkauksensa puolesta suunniteltu siten, että tuubin ohuesta kärjestä saa voiteen puristettua suoraan kynsinauhoille. Tässä on ihana kookoksen tuoksu, joka niin ikään lukeutuu suosikkeihini kosmetiikassa. Essencen voide on hieman juoksevampaa ja ohuempaa kuin Purple Treen, mutta molemmat imeytyvät kuitenkin verrattain nopeasti ja kosteuttavat kynsinauhoja loistavasti.


Mä olen aina sanonut olevani yksi maailman laiskimpia vartalon rasvaajia ja skippaisinkin sen ilomielin täysin, mikäli ihoni sen vain sallisi. Tällä hetkellä olen siirtynyt paksuista vartalovoityylisistä voiteista kevyempiin tuotteisiin. The Body Shopin Cactus Blossom Body Yogurt on viime kesän kausituoksu ja tuo mulle tuoksullaan ihanasti mieleen vuoden takaisen matkan Kanarialle. Mulla on toki käytössä tällä hetkellä myös TBS:n uutuussarjan Zesty Lemonin vartalojogurtti, mutta koska kirjoittelin siitä hiljattain ihan omassa postauksessaan, nappasin tähän mukaan tämän kaktussarjan vartalojogurtin. Human+Kind Body Soufflé tuli maaliskuun Goodieboxista ja ihastuin tähän kevyehköön ja raikkaan hedelmäisen tuoksuiseen vartalovoiteeseen heti. Tällaiset kevyemmät ja nopeasti imeytyvät voiteet ovat ehdottomasti mun mieleeni tähän aikaan vuodesta!

Mihin kosmetiikkatuotteisiin te olette tänä keväänä tykästyneet? Onko näiden joukossa tuttuja tuotteita? :)

14 kommenttia:

  1. Kivoja tuotteita ja ihanan keväiset kuvat! :) Noissa Eyenlipin naamioissa on tosi kauniit pakkaukset ♥ Mä olen testannut Eyenlipilta vaan niitä toisenlaisia naamioita ja niistä olen tykännyt. Täytyy joskus testata noitakin!

    Mä olin kans maailman laiskin rasvaamaan vartaloa ja mulla on laatikossa vieläkin vaikka kuinka paljon jotain monta, monta vuotta sitten lahjapakkauksista saatuja vartalovoiteita, jotka ovat jääneet käyttämättä :D Nyt viime aikoina olen löytänyt sen innostuksen vartalovoiteisiin pannuprojektin kautta ja nyt niitä vihdoin kuluukin :) Mulla on näistä sun esittelemistä vartalovoiteista molemmat ja olen nihin molempiin myöskin tykästynyt kovasti! Molemmissa on aivan ihanat tuoksut ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janita! Eyenlipin naamioissa on ihan loistava hinta-laatusuhde<3 Mä tykkään ehkä hitusen enemmän niistä toisista naamioista, varsinkin se hyaluronihapponaamio oli ihana :) Mutta näitä suosittelen kyllä, jos oot muutenkin Eyenlipin naamioista tykännyt!

      Joo siis mulla on mun isossa Ikean Malm-lipastossa yksi kokonainen laatikko täynnä vartalovoiteita :D Ja silti ostelen uusia, vaikka vanhatkaan ei kulu millään! Pannuprojektit on tosi hyviä just tollasten tuotteiden kanssa, mitä ei muuten tulisi käytettyä niin ahkerasti. Just sen takia mullakin on nyt joka vuosi ollut pannuprojektissa mukana sellanen TBS:n vartalovoipurnukka, joita en muuten saisi varmasti koskaan loppumaan.

      Poista
  2. Tony Molyn banaanikäsivoide on aivan super ihanan tuoksuinen ja tykkään miten nopeasti se imeytyy mutta samalla myös kosteuttaa. Tuubi on tosiaan lopussa vähän hankala, koska muovi on niin kovaa ettei sitä ole helppo enää puristella kun rasvaa on purkissa vain vähän. Mutta tuubin ulkomuodosta huolimatta tykkään voiteesta tosi paljon!

    Human + Kind vartalovoiteessa on myös aivan ihana tuoksu ja viime talven aikana vihdoin opin käyttämään vartalovoiteita, joten nykyään niitä kuluukin vähän enemmän. Ihan joka päivä en kuitenkaan jaksa tai edes muista rasvailla, mutta useamman kerran viikossa kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosiaan ton käsivoiteen ainut huono puoli. Siinä on vielä se, ettei sitä pysty säilyttämään pystyasennossa samalla tavalla kuin monia muita käsivoiteita niin se voide ei edes valu automaattisesti suoraan sinne pohjalle, josta sen saisi sitten ehkä hieman helpommin puristettua suoraan ulos :'D Kiva kuulla, että susta on tullut hitusen ahkerampi vartalovoiden käyttäjä! Mäkin kovasti yritän, mutta liian usein se jää sille yrittämisen tasolle, kun laiskistun niin nopeasti taas tossa.

      Poista
  3. Tuo kaktuksen kukka on vain niin ihana. Nyt lempparituotteeni on essencen kookos kynsinauhavoide. Niin tehokas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuoksuu niin hyvältä<3 Ja Essencen kynsinauhavoide on jotain niin ihanaa! Tehot on kohdillaan ja kookoksen tuoksu superhyvä :)

      Poista
  4. Tuo kaktus mullakin odottelee käyttöönottoa ja hyvä kun nostit nuo kynsinauhavoiteet esille, sillä mulla on tuo sama monitoimivoide oottamassa. TonyMolyn käsivoide oli kyllä tehokasta, mulla se justiinsa loppui.
    Nuo naamiot näyttää ja kuulostaa kivoille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tykkäät tosta monitoimivoiteesta! Mä oon aivan ihastunut sen tuoksuun<3 Naamioita suosittelen lämpimästi :)

      Poista
  5. Nuita Eyenlipin Superfood naamioita täytyy kyllä itsekkin testata. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Noissa on tosi kivat pakkauksetkin<3

      Poista
  6. Uu noita uusia superfood kasvonaamioita haluan myös testata, kun löysin ne ekat naamiot niin niistäkin jo pidin kovin eikä mulla ollut allergisia reaktioita joita muutamat ihmiset taisi raportoida että sai noista tuotteista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin kuulin, että joillekin ne Eyenlipin naamiot ei sopineet, mutta niinhän se on kaikkien kosmetiikkatuotteiden kanssa. Ei varmaan oo olemassakaan sellaista, mikä ei jollekin aiheuttaisi reaktioita :D Toivottavasti tykkäät noista naamioista, jos päädyt niitä testaamaan<3

      Poista
  7. Tuo ensimmäinen kuva tuotteista kertoo jo hyvin keväisistä valinnoista, ihanan pirtsakka kattaus purkkienkin osalta! :D

    Cactus Blossom tuo kyllä mullekin muistoja about vuoden takaa, kun käytin sitä viime kesän ja raskausaika palaa vahvasti mieleen tuon tuoksun haistettuani. Serkkuni käyttikin tuota joulun alla ja jotenkin se tuoksu oli hyvä, mutta silti paha. Kärsin kuitenkin lähes koko raskauden pahoinvoinnista etenkin aamuisin, niin en sit tiijä tykkäänkö tuosta enää vai en, kun niin ristiriitaisia muistoja tulee, hyviä ja huonoja.. :'D Täälläkin vaihdettiin jo muuten tuollaiseen kevyempään body jogurttiin, sen kun käytän niin sit pakko saada kesäksi se lemon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo tähän tuli kyllä kivasti valittuakin niitä pirtsan värisiä tuotteita<3 :D Oi eii joo voin vaan kuvitella kuinka tollaset tuoksut herättää ristiriitaisia fiiliksiä, kun niihin liittyy myös jotain vähän ikävääkin! Mulle toi tosiaan tuo mieleen vaan meidän Kanarianreissun ja sitä muistelee tietysti lämmöllä :) Zesty Lemonia suosittelen, se on ehkä paras kesätuoksu TBS:llä ikinä<3

      Poista

Kiitos kommentista!