tiistai 14. huhtikuuta 2020

Kosteutta iholle Weledan Skin Food Lightilla


Weledan ehkä yksi tunnetuimpia ihonhoitotuotteita on Skin Food -kasvovoide, ja tänään kerron teille tämän kyseisen voiteen kevyemmästä versiosta - Skin Food Lightista. Weledan tuotteita en ole itse asiassa itse testannutkaan mitenkään turhan paljon, mutta täysin tuntematon brändi ei mulle kuitenkaan ole ja toki olen paljon näistä tuotteista myös lukenut. Skin Food Light on ollut mulla jo useamman kuukauden, mutta oikeastaan vasta nyt viime aikoina olen saanut otettua sen kunnolla käyttöön, ja vihdoin pääsen kertomaan ajatukseni siitä myös teille! Weledahan on siis luonnonkosmetiikkaa ja brändin tuotteita myy mm. Ruohonjuuri, Kicks sekä Lyko.

Weleda Skin Food Lightin hinta on noin 12,00 €/75 ml, ostopaikasta riippuen.


Weleda Skin Food Light on monitoimivoide, joka soveltuu käytettäväksi kaikilla kehon ongelmakohdilla. Voide sopii siis kasvoille, vartalolle, kohdistetusti käsille tai jaloille ja jopa huulivoiteeksi. Voiteesta löytyy runsaasti auringonkukkaöljyä, jonka lisäksi se sisältää mm. kaakaovoita ja sheavoita sekä kamomillan ja kehäkukan uutteita. Sen tulisi kosteuttaa, hoitaa ja ravita ihoa tehokkaasti, ja voide on siis keveympi versio Weledan Skin Food -voiteesta.


Hankin tämän voiteen itselleni sillä ajatuksella, että saisin tästä itselleni hyvän päivävoiteen kasvoille. En itse asiassa edes ajatellut tätä niinkään monitoimivoiteena, jollaiseksi voide on tehty, sillä suosin yleensä myös monitoimivoiteita kohdistetusti jollain tietyllä kehon alueella. Voide oli koostumukseltaan hitusen paksumpaa kuin odotin eikä tästä tullut odotusteni mukaan uutta päivävoidesuosikkiani. Kosteutustehot olivat voiteella suorastaan erinomaiset, mutta se imeytyi ihooni liian hitaasti, jotta pystyisin käyttämään sitä aamuisin meikinalusvoiteena. Olin aluksi pettynyt, sillä olin kaavaillut tämän nimenomaan päivävoiteeksi, mutta onneksi suunnitelmat voi muuttaa ja nyt olen saanut tästä oikein hyvän yövoiteen itselleni!


Voiteen kosteutustehot ovat siis todella hyvät ja olen tykästynyt tähän yövoidekäytössä. Olen muutaman kerran testannut tätä myös jaloille ja vartalon kuivimpiin kohtiin, kuten kyynärpäihin, mutta mieluiten käytän tätä kasvoilla. Voide ei tosiaan ainakaan omassa käytössäni imeydy heti vaan se jättää joksikin aikaa iholle rasvaisen ja tahmean tunteen. Tällainen ei ole itselleni mieluinen aamukäytössä, mutta iltaisin se ei mua häiritse, ja itse asiassa suurin osa käyttämistäni yövoiteista tekee samaa. Aamulla kasvojen iho tuntuu todella pehmeältä ja voide on saanut ihon kuivuuden hyvin kuriin. Tässä on myös itselleni mieluinen tuoksu, joka on hitusen yrttisen vivahteinen, mutta ei lainkaan niin voimakas kuin monissa muissa luonnonkosmetiikan voiteissa.

Haluaisin testata myös sitä perinteistä Weledan Skin Foodia tämän kevyemmän version lisäksi, mutta toistaiseksi olen ollut tämänkin kosteutustehoihin enemmän kuin tyytyväinen. Sitä paksumpaa voisin kuvitella käyttäväni kovilla talvipakkasilla, kun iho oikein huutaa kuivuttaan, mutta tänä talvenahan sellaisia pakkasia ei täällä päin Suomea ole edes ollut.

Onko Weledan Skin Food tai Skin Food Light tuttu voide? Mihin tarkoitukseen käytätte sitä? :)

6 kommenttia:

  1. Tämä kuulostaa tosi hyvältä :) Mulla on itselläni sitä tavallista Skin Foodia ja se on tosi paksua, mutta toimivaa! Mulla se on käytössä aika monipuolisesti niin kasvoilla, huulissa kuin kuivilla kyynärpäilläkin :) Itseasiassa just viime viikolla mulla oli monta päivää suupieli rikki kuivuudesta ja yritin monet huulirasvat, muttei mikään auttanut. Sitten laitoin Skin Foodia yöksi ja seuraavana päivänä ongelma oli poissa eikä ole palannut! :) Tätä Lightia pitäisi kans testata jossain kohtaa, kun tuo tavallinen on tosi paksua ja välillä imeytymisessä tuntuu kestävän ikuisuus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kun kerroit sun ajatuksia Skin Foodista! Täytyy tosiaan harkita sen ostoa, kun tavallaan haluaisin senkin nimenomaan kasvovoiteeksi, mutta en tiedä onko se sitten jo vähän turhan tuhti omalle iholle. Ehkä talvella se voisi mennä ja jos tosiaan koittaisin sitä muuallakin kuin kasvoissa :D Ihan huippua, että Skin Food auttoi tohon halkeilevaan suupieleen! Mulla on itse ollut joskus sama vaiva (joka vaati sitten ihan lääkkeet tosin..) ja tiedän kuinka inhottavalta se tuntuu, kun suupieli on rikki :/ Onneksi sait tosta voiteesta avun<3

      Poista
  2. Ei oo tuttu, mutta todella todella mielenkiintoinen tuote! Monitoimituotteena näkisin tän tosi kätevänä kyllä matkoille mennessä, siis ihan täydelliselle itse asiassa. Voisin kuvitella ostavani tämän just jos lähtisi reissuun, koska onhan se nyt kätevää kantaa yksi purkki monen pikkupurnukan sijaan reissuun! En tiijä, ehkäpä tää lähtee testiin ennen seuraavaa reissua ja jos osoittautuu hyväksi, niin lähtee seuraavalle matkalle mukaan, kunhan tilanne maailmalla rauhoittuisi.

    Toisaalta kyllä mietin tuota, kun sanoit että tuote jättää tahman tunteen kasvoille ja on paksua. Ainakin rantalomalla tää ei ois paha, kun ei meikkaa päivisin, mut silti en tiedä ahdistuisinko paksuun koostumukseen. Mun tekisi mieli hirveesti kyllä lähtee kokeilemaan tätä ihan siks että tää olisi oikeesti loistava tuote reissuun, mut nyt toi paksuhko koostumus jarruttelee..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota mä en hei itse edes ajatellut! Mutta oot kyllä ihan oikeessa, tää olis huippuhyvä tuote matkoille :) Meikin alle en tätä itse laittaisi, mutta tiedän että monet tykkää tästä myös siinä. Mä vaan haluan aloittaa meikkaamisen mahdollisimman pian ihonhoitotuotteiden levittämisen jälkeen ja vaadin sen takia päivävoiteelta supernopeaa imeytymistä, eikä tää yltänyt siihen :D Rantalomilla tää menisi kyllä loistavasti, kun ei tosiaan tarvitse samalla tavalla meikkailla! Tässä on paksuhko koostumus, mutta totta kai tätäkin pystyy levittämään hyvin ohuen kerroksen, jolloin voide ei tunnu ihan niin paksulta :) Mutta joo ehkä lähtisin tohon tarkoitukseen sinuna testaamaan sitten nimenomaan tätä Light versiota sen perinteisen Skin Foodin sijaan!

      Poista
  3. Mä rakastan käyttää tota tuhdinpaa öisin käsivoiteena, siinä on kivan rauhoittava tuoksukin. Light-versio on vielä kokeilematta, se varmaan sopisi vähän paremmin kropalle, koska alkuperäinen on omaan makuuni ihan liian jankkia, vaikka julkkikset sitä kroppaansa käyttävät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin hyvin kuvitella kuinka hyvää se tekee käsien iholle yön aikana :) Sellaset paksummat käsivoiteet on munkin suosiossa yökäytössä, kun voiteella on kunnolla aikaa imeytyä! Toivottavasti tämä Light versio toimii sulla hyvin vartalolla, jos päädyt tuotetta testailemaan :)

      Poista

Kiitos kommentista!