perjantai 24. huhtikuuta 2020

Projekti Näytepussukat | Osa 9


Moikka! Tänään on taas aika käydä muutama kappale näytepussukoita läpi ja tehdä päätös ostaisinko kyseisen tuotteen täysikokoisena vain näytteen perusteella. Vaikea uskoa, että tämä on jo yhdeksäs osa tätä postaussarjaa, mutta toisaalta niitä näytepussukoita aina kertyy lisää ja lisää ja tämä on osoittautunut itselleni hyväksi tavaksi päästä niistä eroon. Nämä pussukat ovatkin itse asiassa kaikki aika tuoreita, vaikka mulla olisi ollut vanhempaakin testattavaa, mutta valitsin päältä kaikkein kiinnostavimmat ja tässä siis seuraava näytekahdeksikko!


Holika Holika Smooth Egg Skin Peeling Gel. Ihoa liasta, epäpuhtauksista ja kuolleista soluista puhdistava kuorintageeli. Tuotteen tulisi tehdä ihosta pehmeä, kirkas ja sileä, eikä se sisällä mekaanisesti kuorivia partikkeleja. Kuorintageeli sisältää erilaisia marja- ja hedelmäuutteita sekä myös kananmunien kuorista saatavia osia, joilla on ihoa kosteuttava vaikutus. Kuorintageeli oli yllättävänkin ohutta ja juoksevaa, mutta toisaalta sen takia ainetta ei kerralla tarvinnut kovinkaan paljon, jotta kasvot sai kauttaaltaan kuorittua. Kuorinta jätti ihon pehmeän tuntuiseksi ja edulliseen hintaansa nähden tämä oli mielestäni erinomaisen hyvin toimiva tuote. Täysikokoinen pakkaushan on tehty muistuttamaan kananmunaa ja jaksan aina ihastella ja ihmetellä korealaisen kosmetiikan innovatiivisia pakkauskeksintöjä. Voisin ostaa tämän täysikokoisena tämän näytteen perusteella.
Hinta: noin 10,00 €/140 ml.

SKINFOOD Black Sugar Perfect Essential Scrub x2. Kasvoille tarkoitettu supertehokas kuorinta-aine, joka sisältää mustaa sokeria kuorivana ainesosana. Tuote lupaa kuoria iholta tehokkaasti pois kuolleet ihosolut ja muut epäpuhtaudet, mutta samalla myös hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Tässä on täydellinen kuorinta-aine henkilölle, joka rakastaa rouheita ja todella kuorivia kuorinta-aineita! Sokerimassa kuorii ihon erittäin tehokkaasti ja omaan makuuni tämä on ehkä liiankin kuoriva. Mä rakastin vielä pari vuotta sitten juuri tällaisia kuorintoja, mutta nykyään suosin vähän hellävaraisempia, vaikka toki edelleen pidän siitä kuinka tehokkaita tällaiset kuorinnat ovat. Sokeri on muutenkin itselleni mieluinen kuoriva ainesosa ja suosin esimerkiksi vartalokuorinnoissa nimenomaan sokerikuorintoja. Tässä kuorinnassa ei ollut sen tehon, koostumuksen tai toimivuuden kannalta mitään vikaa, mutta tällä hetkellä mä en halua käyttää ihan näin kuorivia tuotteita, eli en ostaisi täysikokoisena juuri nyt. Myöhemmin, jos tilanne ja mieltymykseni muuttuvat, pidän tämän ehdottomasti mielessäni!
Hinta: noin 25,00 €/120 g.


BTB13 Sensitive Serum. Hajusteeton herkälle, kuivalle ja atooppiselle iholle tarkoitettu seerumi päivä- ja yökäyttöön. Ruusuvettä, hyaluronihappoa, B5 vitamiinia ja tietysti BTB13 yhdistettä sisältävän seerumin tulisi kosteuttaa, vahvistaa ja rauhoittaa ihoa. Seerumi oli ohuen juoksevaa ja imeytyi sen takia ihoon hurjan nopeasti. Suosin itse tämäntyylisiä seerumeita nimenomaan aamukäytössä, mutta en siis sano etteikö tämä voisi toimia itselläni myös iltakäytössä. Tästä näytteestä riitti pariksi käyttökerraksi ja molemmat testikerrat ajoittuivat mulla aamuun. Seerumi vaikutti lupaavalta ja tuntui kosteuttavan ihoa mukavasti. Juuri tällä hetkellä tämä seerumi ei olisi ensimmäisenä hankintalistallani korkeahkon hinnankaan takia, mutta ehdottomasti pidän tämän mielessäni ja voisin periaatteessa hyvinkin ostaa tämän joskus vielä täydessä koossa.
Hinta: noin 68,00 €/30 ml.

BTB13 Sensitive Cream. Herkälle, atooppiselle ja kuivalle iholle tarkoitettu kasvovoide, joka soveltuu niin päivä- kuin yövoiteeksi. Voiteen sanotaan toimivan lisäksi mm. suunympärysihottuman sekä couperosan ja psoriasiksen hoidossa. Sillä on tulehdusta vähentävä vaikutus, ja se sisältää mm. aloe veran uutetta sekä mustaherukan siemenöljyä BTB13 yhdistelmän lisäksi. Voide oli koostumukseltaan kevyttä ja nopeasti imeytyvää. Tämäkin menisi mulla ehdottomasti paremmin päivä- kuin yövoiteena, mutta kesällä tämä saattaisi kosteutustehoiltaan riittää myös yövoiteeksi. Parasta tässä oli ehdottomasti appelsiiniöljystä saatava ihana tuoksu! Voide oli siis toki muutenkin miellyttävä ja jätti ihon kosteutetun ja pehmeän tuntuiseksi, mutta tuoksu kruunasi kokonaisuuden. Ehdottomasti voisin ostaa täysikokoisena tämän. Voide on myynnissä myös hajusteettomana versiona.
Hinta: noin 48,00 €/50 ml.


Klairs Fundamental Nourishing Eye Butter. Vitamiinipitoista auringonkukkaöljyä ja mm. vihreää teetä ja antioksidantteja sisältävä silmänympärysvoide. Voide lupaa vahvistaa ja suojata silmänympärysihoa sekä häivyttää pieniä juonteita. Voiteen koostumus on hyvin täyteläistä ja tällaiset ovat itselleni ehdottomasti parhaimpia iltakäytössä. Sain tästä näytepussukasta voidetta kolmeksi testikerraksi eikä mulla ole tästä mitään huonoa sanottavaa. Voide kosteutti todella hyvin, mutta imeytyi kuitenkin melko nopeasti eikä jättänyt silmänympärysihoa rasvaisen tuntuiseksi. Tämä taisi muuten olla ensikosketukseni Klairsin tuotteisiin, vaikka olen jo useamman vuoden halunnut näitä testata. Voisin ostaa tämän myös täysikokoisena ja kiinnostukseni Klairsin tuotteisiin vain lisääntyi!
Hinta: noin 35,00 €/20 g.

Mizon Snail Repair Intensive Ampoule. Jopa 80% etanauutetta sisältävä seerumi, jonka tulisi korjata ihon vaurioita, edistää sen uusiutumisprosessia sekä esimerkiksi häivyttää iän ja ympäristövaikutusten aiheuttamia tummentumia kasvoilla. Etanauutteen lisäksi seerumi sisältää mm. ihoa kirkastavaa happomarjan juurta sekä erilaisia vitamiineja. Mizonin seerumit ovat olleet mulle hyvin mieluisia ja niin oli tämäkin. Seerumin koostumus on kevyttä ja melko vetistä, mikä takaa nopean imeytymisen ja mahdollistaa tämän käytön myös aamuisin päivävoiteen alla. Tästä ei saanut riittävän montaa testikertaa, jotta osaisin varsinaisesti sanoa tuotteen tehoista juuri mitään, mutta ei tämä ainakaan mitään huonoa iholleni tehnyt. Voisin kuvitella ostavani tämän täydessä koossa.
Hinta: noin 30,00 €/30 ml.


Jurlique Activating Water Essence. Ihoa elvyttävä, kosteuttava ja pehmentävä hoitovesi, joka tulisi lisätä iholle ennen seerumia ja kasvovoidetta. Tuote sisältää mm. persikan, laventelin ja rosmariinin uutteita ja hetken aikaa mietinkin kuinka voimakas tuoksu tällä hoitovedellä on. Yllätyin kuitenkin positiivisesti, sillä hoitovesi ei ainakaan tämän näytteen perusteella tuoksut kovinkaan voimakkaalta ja tuoksu oli itselleni mieluinen. Tuote jätti ihon hitusen nahkean tuntuiseksi ja imeytyi ihoon nopeasti. Koostumukseltaan se oli juoksevan nestemäistä, kuten hoitovedet monesti ovatkin. Tämä on melko hintava tuote enkä nähnyt tässä tämän näytepussukan perusteella mitään niin ihmeellistä, etten saisi samaa hyötyä edullisemmillakin tuotteilla. En siis ostaisi tätä täysikokoisena.
Hinta: noin 53,00 €/150 ml.

Ioma Optimum Moisture Cream. Niin päivä- kuin yövoiteeksi soveltuva kasvovoide, joka lupaa kosteuttaa, pehmentää ja kirkastaa ihoa. Voide oli koostumukseltaan ihanan täyteläistä ja paksua. Tuotekuvauksen mukaan voide imeytyy ihoon nopeasti, mutta itse olen hitusen eri mieltä, sillä imeytymisessä kesti tovi jos toinenkin enkä siitä syystä suosisi tätä itse päivävoidekäytössä. Yövoiteena tämä taas toimisi omalla kuivalla ihollani todennäköisesti erittäin hyvin. Ioma on brändinä mulle itselleni vieras enkä tähän hätään muista, että olisin ikinä testannut mitään heidän tuotteitaan. Tässä voiteessa on todella suolainen hinta, ja vaikka voiteesta näytteen perusteella pidinkin, en kuitenkaan kokenut tätä ihan niin hyväksi tuotteeksi, että maksaisin täysikokoisesta purnukasta ihan noin paljon.
Hinta: noin 65,00 €/30 ml.

Onko joku tuotteista tuttu? :)

4 kommenttia:

  1. En ole testaillut näistä mitään, mutta mulla on tuo sama Skinfoodin näytepussi laatikossa odottamassa. Taidankin itseasiassa käydä vaihtamassa sen jonkun tälle kuulle valitun näytepussin tilalle ja testata sen nyt viikonlopun aikana. Mä en myöskään yleensä tykkää kovin rouheista ja kuorivista kuorinnoista kasvoilla, mutta jotenkin mulla on sellainen olo, että sellainen olisi tällä hetkellä mun iholle ihan paikallaan :D Tuota Holika Holikan kuorintaa olen monet kerrat katsellut, mutta jättänyt ostamatta. Olikin kiva kuulla sun kokemuksia siitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti toi Skinfoodin kuorinta oli juuri sellainen mitä tähän hätään tarvitsit! Mä ainakin koin ton todella kuorivana ja sitä kautta myös hyvin tehokkaana :) Holika Holikalla on tosi paljon kiinnostavia tuotteita, toi oli yksi minkä testaamista olin odottanut pitkään<3

      Poista
  2. Näitä postauksia on aina kiva lukea🤗
    Ainoastaan mizonim etanaseerumi ja holika holika kuorinta oli tuttuja. Tosin kumpaakaan en muistaakseni ole testannut.

    Minäkin suosin kuorinnoissa usein sokeria. Vartalokuorinnassa pidän todella rouheasta kuorinnasta, kasvoilla taas enemmän hellemmistä hedelmähappokuorinnoista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Sokerikuorinnat on aivan ihania<3 Esimerkiksi The Body Shopin kuorinnoista en oikeastaan enää edes osta niitä geelimäisiä, sillä ne on mun makuuni turhan heikosti kuorivia toisin kuin ne sokeripohjaiset :) Suolaa sisältävät kuorinnat on monesti myös tosi hyviä, mutta kun multa löytyy aina kaiken maailman naarmuja, kissan raapaisujälkiä ja vähintään ihottumaa niin se suola oikeasti kirvelee jonkin verran :D Hedelmähappokuorinnat on ihania myös<3

      Poista

Kiitos kommentista!