sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

Kosmetiikasuosikit | Huhtikuu 2020

*Saatu ilmaistuote


Toukokuu starttaa muutaman päivän päästä ja nyt tehdään katsaus mun huhtikuun kosmetiikkasuosikkeihin! Kirjoittelin itse asiassa vasta hetki sitten keväisistä kosmetiikkasuosikeistani, mutta halusin siitä huolimatta tehdä perinteisesti vielä tämän kuukauden suosikit -postauksen. Tälläkin kertaa pääpaino suosikkituotteillani on meikeissä ja niiden lisäksi joukkoon mahtuu myös kaksi ihonhoitotuotetta. Hiustuotteet ovat jääneet viime kuukausina kovin vähille näissä postauksissa, mutta ehkäpä siihenkin saadaan pian muutosta, kun sain juuri testattavaksi kasan uusia Four Reasons -hiustenhoitotuotteita. Mutta nyt keskitytään kuitenkin huhtikuun suosikkeihin, joita valitsin tuttuun tapaan viisi kappaletta.


BTB13 Probiotic Balm* on aivan ihana monitoimivoide niin kasvoille kuin vartalon kuiville kohdille. Mä olen käyttänyt tätä pääasiassa itse yövoiteena kasvoilla ja ai että miten hyvin voide kosteuttaa ihoa! Tämä ei imeydy mitenkään sekunneissa eikä edes minuuteissa, mistä johtuen en ole tätä aamuisin edes yrittänyt käyttää kasvovoiteena. Voiteessa komeilee mangovoi heti INCI-listan ensimmäisenä ja vaikka tämä nyt ei varsinaisesti ehkä juuri mangolle tuoksu, on voiteessa mieto hedelmäinen tuoksu, joka on mulle hurjan mieluinen. Olen käyttänyt tätä myös kuiville kyynärpäille ja kantapäille, vaikka normaalisti pitäydynkin tällaisten monitoimivoiteiden kanssa vain yhdessä käyttötarkoituksessa. Kasvovoiteena tätä kuitenkin kuluu mulla eniten ja rakastan myös tuotteen kaunista pakkausta.


Joku teistä saattoi ehkä huomata, etten tässä kuussa julkaissut lainkaan postausta huulimeikeistä, jotka otin huhtikuussa tehokäyttöön. Se johtuu puhtaasti siitä, että unohdin täysin tehdä valinnat kuukauden alussa ja lopulta päätin käyttää huulipunia vapaasti mieleni mukaan. Ihastuin tässä kuussa täysin Appeal Cosmeticsin Ultra Shine Liquid Lipstickiin, joka on mulla kauniissa vaaleanpunaisessa/roosan sävyssä Posie. Bongasin tämän oikeastaan karsiessani nestemäisiä huulipuniani, ja testattuani tätä ensimmäistä kertaa pitkään aikaan muistin taas kuinka älyttömän hyvä huulipuna tämä on. Nestemäiset huulipunat ovat melkein aina todella mattaisia ja myös enemmän tai vähemmän huulia kuivattavia. Tämä ei kuitenkaan kuivu missään vaiheessa täysin mattaiseksi vaan huulet jäävät pehmeän ja liukkaan tuntuisiksi. Kuivuudesta ei ole tietoakaan enkä muista omistaneeni koskaan toista yhtä miellyttävän tuntuista nestemäistä huulipunaa! Sävykin on aivan täydellinen omaan makuuni ja juuri tähän vuodenaikaan loistavasti sopiva.


Lily Lolon Mineral Shimmer Dust on yksi mun vanhimpia highlightereitani ja itse asiassa se seisoi varmaan parin vuoden ajan käyttämättömänä meikkipöytäni laatikossa. Alkuvuodesta aloin sitä kuitenkin taas käyttää ja otin sen paremmin esille meikkipöydällä, sillä faktahan on, että ne etualalla olevat tuotteet ovat mulla aina paljon enemmän käytössä kuin laatikoiden perällä olevat. Tämä on irtomuodossa oleva kultaan taittava vaalea highlighter, jolla saa hurjan kauniit korostukset kasvoille. Mä olen aina pitänyt tästä, vaikken tosiaan pariin vuoteen tätä pahemmin käyttänytkään, mutta jotenkin olen kokenut puuteriset, pressatut highlighterit itselleni mieluisammiksi kuin tällaiset irtomuodossa olevat. Nyt otan tämän kuitenkin myös suosikkeihin mukaan, sillä tämähän on aivan ihana tuote! Sävy on omaan makuuni todella kaunis ja tällä saa tarpeen vaatiessa hyvinkin näyttävät korostukset kasvoille.


Suosikkeihin tässä kuussa pääsi myös First Aid Beautyn Facial Radiance Padsit, jotka sain itselleni jostain alkuvuoden Boxycharmista. Nämä ovat siis happojen kanssa kevyesti ihoa kuorivia kosteita lappuja, jotka ovat aika pitkälti vanulapun kokoisia. Mä kuorin normaalisti ihoni suihkussa ihan mekaanisesti kuorivalla tuotteella (suosikkini on Dermalogican Daily Microfoliant), mutta nämä lappuset ovat osoittautuneet ihan loistavaksi hätäavuksi! Mikäli iho tuntuu aamulla ennen meikkaamista turhan karkealta, käyn kasvot läpi nopesti tällaisen kuorivan lapun kanssa ja hetken kuluttua iho on jo huomattavasti pehmeämmän ja sileämmän tuntuinen. Nämä ovat todella nopea- ja helppokäyttöisiä enkä oikeastaan tähän hätään edes keksi mitään nopeampaa tapaa saada kasvot kuorittua. Laput ovat hellävaraisia ja aiheuttavat vain ihan pienenpientä kihelmöinnin tunneta iholla. Sekin menee ohi, kunhan kasvoille lisää kasvoveden ja muut ihonhoitotuotteet. Iso suositus näille!


Morphen The Jeffree Star Artistry Palette on vilahtanut täällä blogissa useammankin kerran, mutta tajusin vasta nyt etten ole vielä koskaan ottanut tätä suosikkipostauksiini mukaan! En edes ymmärrä miten näin on päässyt käymään, sillä tämä on ehdottomasti yksi upeimpia luomiväripaletteja mitä mulla on. Tämä paletti oli osana huhtikuun luomivärejäni ja itse asiassa olen nyt tämän kuluneen viikon käyttänyt arkisin nimenomaan tätä palettia. Ensivilkaisulta paletti näyttää ehkä vähän yksipuoliselta, sillä vaaleanpunaiset, pinkit ja persikkaiset sävyt valtaavat ison osan paletista, mutta tällä saa tehtyä yllättävänkin monipuolisia meikkejä. Luomivärien laatu hieman vaihtelee, mutta esimerkiksi mattasävyt ovat kaikki todella pigmenttisiä. Shimmersävyissä on hieman eroa, sillä osa on sen verran kovia, ettei niistä ole kovin helppo saada väriä irti kuivan siveltimen kanssa, mutta kostealla kyllä onnistuu. Pääpiirteittäin sanoisin paletin laadun kuitenkin hyväksi ja ehdottomasti tämä ansaitsee vihdoin paikkansa kuukauden suosikeissani!

Onko suosikkieni joukossa tuttuja tai muuten kiinnostavia tuotteita? :)

8 kommenttia:

  1. Ihana tuo Morphen paletti! Niin monet kerrat olen sitä himoinnut:D

    VastaaPoista
  2. Mä sain nuo samat kuorintalaput lf joulukalenterissa. En ole vielä kokeillut, täytyy käyttää muita tuotteita ensin pois ;) multa löytyy myös Kicksin ja Whamisan vastaavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ehkä joskus aiemmin saattanut omistaa vastaavanlaisia kuorintalappuja joltain brändiltä, mutta en enää pitkiin aikoihin. Sen takia nää First Aid Beautyn olikin niin ihana yllätys, kun noi oikeasti toimii :)

      Poista
  3. Tuo Morphen paletti on ihana! Mulla se jäi aluksi harmittavan vähäiselle käytölle, mutta viime aikoina olen tarttunut siihen usein :)

    Noista Appealin huulipunista olen kuullut paljon kehuja, mutten ole vielä itse päässyt testaamaan :) Ja tuo BTB13 -voide kuulostaa tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Kiva että paletti on sullakin päässyt enemmän käyttöön nyt<3 Toivottavasti Appealin punat tulee sulle vielä tutuiksi ja ihastut niihin yhtä paljon kuin mäkin :) BTB13 voide on ihan mielettömän hyvä, suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

      Poista
  4. Ai että toi paletti on nätti! Ja BTB13-voide kuulostaa täydelliseltä ensiavulta kuivalle iholle. Pitääpä joskus tutkailla jos sen hankkisin itsellekin.

    FABin kuorintalaput on kyllä tosi hyvät ja hellävaraiset. Yllätyin siitä itse, koska yleensä kuorinnat kirvelee ja kihelmöi tosi paljon iholla, mutta noiden kanssa en oikeastaan tunne mitään pistelyä. Ainoa miinus tulee siitä, että ne on tosi tosi vetisiä mutta parempi liian kostea kuin kuiva :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookin! Ja suosittelen ehdottomasti tutustumaan BTB13 valikoimaan ja tohon voiteeseen<3 Mä oon aatellut myös sen niin, että parempi kun sitä kosteutta löytyy kuin että ne laput olisivat liian kuivia :D Sama pätee kaikkiin puhdistusliinoihin ym. Sillon vuosia sitten kun niitä tuli käytettyä paljon nykyistä aktiivisemmin mua oikein ärsytti, jos ne oli liian kuivia :D

      Poista

Kiitos kommentista!