lauantai 31. heinäkuuta 2021

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Heinäkuu 2021

*Saatu ilmaistuote

Tänään esitellään heinäkuun loppuneita kosmetiikkapurkkeja! Valittelin kesäkuussa, että mulla loppui selkeästi tavallista vähemmän kosmetiikkaa, mutta tämä heinäkuun saldo taisi jäädä sitäkin pienemmäksi. No eipä hätä onneksi ole tämännäköinen, sillä jokainen loppunut tuote on kuitenkin aina pieni voitto ja odotan innolla vuoden loppua, jolloin saan laskea yhteen koko vuoden loppuneiden kosmetiikkatuotteiden määrän. Seuraavaksi taas tuttuun tapaan lyhyet tuote-arviot jokaisesta loppuneesta tuotteesta:

Meikit:

Benefit The POREfessional Face Primer. Silikonipitoinen primer, joka silotti ihon ja tasoitti sen sävyä häivyttäen samalla laajentuneita ihohuokosia. Inciäkin katsoessa näkee, että tuotteessa on hyödynnetty nimenomaan useita eri silikoneja, mutta itse rakastan sitä silkkisen sileää pintaa, jonka silikoniprimerit iholle tekevät. Tämä ei toiminut yhteen ihan kaikkien meikkivoiteiden tai ihonhoitotuotteiden kanssa, mutta pääasiassa mulla ei ollut tämän kanssa ongelmia ja pidin tästä hurjasti. Jatkoon menee.

Lavera Volume Mascara*. Ainut luonnonkosmetiikan ripsiväri, jonka olen ikinä käyttänyt loppuun ja tein sen vieläpä oikein mieluusti! Tämä toimi mun ripsissäni suorastaan loistavasti - tuuheutti niitä ja antoi runsaasti näyttävyyttä. Monet luonnonkosmetiikan ripsivärit tekevät omiin ripsiini liian mitäänsanomattoman lopputuloksen, mutta tämä toimi hyvin. Ehdottomasti siis jatkoon!

Essence 24Ever Ink Liner*. Yksi ainoista tussilinereista, jotka oon todella saanut kestämään kuivumatta kuukaudesta toiseen. Yleensä nämä kuivahtavat mulla todella nopeasti, mutta tämä ei  tehnyt niin, vaikken tätä kovin säännöllisesti käyttänytkään. Tällä sai helposti tehtyä rajaukset, mutta eyeliner suttaantui joka kerta hieman silmän sisänurkasta. Toki se on helppo putsata, mutta en esimerkiksi töissä käyttänyt tätä siitä syystä ikinä. Muuten tosi hyvä tuote, mutta ei tämä yllä kuitenkaan NYX:n Vinyl Liquid Linerin tasolle, joten en usko että tulen tätä ostamaan uudestaan. Ei siis jatkoon.

Hiukset:

Four Reasons The Original Color Shampoo. Mun luottoshampooni! Tämä pesee hiukset puhtaiksi tehokkaasti, mutta kuitenkin hellävaraisesti, jolloin hiukset eivät tunnu kuivilta tai mene liiaksi takkuun. Olen niin iloinen, että löysin tästä ja saman sarjan hoitoaineesta itselleni ns. vakituotteet, jotka sopivat täydellisesti omille hiuksilleni. Ehdottomasti jatkoon!

Goldwell Scalp Specialist Deep Cleansing Shampoo. Syväpuhdistava shampoo, josta pidin oikein kovasti. Tämä puhdisti hiukset supertehokkaasti, mutta jätti ne toisaalta myös melko kuivan tuntuisiksi, joten hyvä hiusnaamio oli paikallaan tämän käytön jälkeen. Shampoo oli hyvin riittoisaa ja muutenkin miellyttävä käyttää. Jatkoon.

Kasvot:

Dewytree The Clean Lab Cleansing Oil*. Ihonpuhdistusöljy, joka poisti tehokkaasti kasvoilta kaikki meikit. Tämä emulgoitui pois pelkän veden kanssa, eli tämän kanssa ei ole välttämätöntä tehdä kaksoispuhdistusta. Ainut miinus tässä oli öljyn todella juokseva koostumus. Tämä oli koostumukseltaan ohutta kuin vesi ja pidän itse hivenen paksummista öljyputsareista. Ei se koostumus toki tehoon vaikuta, mutta on silti käyttökokemuksena omasta mielestäni miellyttävämpi. Periaatteessa voisin tätä ostaa ja tehon puolesta sanonkin jatkoon, mutta luulen hankkivani jatkossa kuitenkin edes hitusen paksumpia puhdistusöljyjä.

The Body Shop Lemon Purifying Face Wash*. Geeliputsari kasvoille ihanassa raikkaassa ja kirpeässä sitruunan tuoksussa. Tämä on nyt kesän helteillä ollut mulle todella hyvä kakkosvaiheen putsari ja pidän hurjasti nimenomaan tämän tuoksusta. En kokenut tätä kuivattavaksi viileämmilläkään keleillä, mutta suosin omalla kuivalla ihollani silti yleensä jotain muuta kuin geeliputsareita, enkä lähtökohtaisesti ostaisi näitä itse. Tuotteena siis sinänsä hyvä, mutta en vain ole geeliputsarien kohderyhmää, joten ei jatkoon ihan siitä syystä.

Mossa Juicy Clean 3in1 Cleansing Micellar Water. Luottomiselliveteni, jonka ostan aina uudestaan ja uudestaan. Tämä toimii loistavasti omalla herkällä ihollani aamukäytössä, kun mulla ei ole kuivaihoisena tarvetta tujummille putsareille. Meikinpoistoon en tätä suosittele, mutten toisaalta itse käyttäisi siihen mitään misellivesiä. Jatkoon menee jälleen kerran.

Awake Beauty Glow Pill Super Serum. Uskomattoman hyvä seerumi aamukäyttöön! Tämä sisältää suuren määrän mm. niasiiniamidia, joka auttaa esimerkiksi kirkastamaan ihoa. Oma ihoni rakasti tätä ja mikä parasta, seerumi sopi yhteen minkä tahansa kasvovoiteen ja meikkituotteen kanssa, eikä kertaakaan lähtenyt rullamaan muiden tuotteiden alta pois. Mua harmittaa, että tämä loppui, mutta ehkä joskus vielä saan käsiini uuden pullon. Jatkoon!

South Mane Lip Gels. Huulia kosteuttava, pehmentävä ja pullistava hydrogeelinaamio, joka oli yksi turhimmista kosmetiikkatuotteista ikinä. Toki tämä oli jo ehtinyt ehkä hitusen kuivahtaa, kun olen naamion saanut jo aika monta vuotta sitten, mutten usko, että olisin silti saanut tästä pahemmin mitään iloa. Naamio ei tehnyt huulilleni mitään, ei jatkoon.

Just GOGO Watery Skin Fit Mask - Relaxing. Viittä eri hyaluronihappoa sisältävä tehokosteuttava sheet mask, jonka sain keväämmällä kaupanpäällisenä Bearelin tilaukseeni. Kosteutustehot olivat tällä kohdillaan ja käytinkin tämän ehkä sen suhteen vähän huonoon aikaan nyt alkukuun helteillä, kun olisin voinut hyvin jättää tämän odottamaan talvea ja kuivempaa ihoa. Naamio asettui kasvoille hyvin eikä mulla ole tästä huonoa sanottavaa - jatkoon.

Dr. Mola Muffin Raspberry Sheet Mask. Kosteuttava ja hehkua antava kangasnaamio, jonka tulisi tehdä ihosta kimmoisa. Tämä oli toinen testaamaani sheet mask Dr. Molalta ja aiemmin olen kokeillut Gelato Cup -sarjan naamiota. Näissä oli pienoisia eroja, sillä vaikka tämäkin kosteutti ihoa mukavasti, tässä ei pahemmin ollut minkäänalaista tuoksua toisin kuin Gelato Cup -maskissa. Toisaalta tämä ei valuttanut seerumia samalla tavalla leukaa pitkin alas kuin Gelato Cup, joten sen puolesta tämä oli itselleni mieluisampi. Perushyvä sheet mask suloisessa pakkauksessa, jatkoon. 

Naturel Finland Aloe Vera Facial Sheet Mask*. Ihana aloe veraa sisältävä rauhoittava ja kosteuttava sheet mask, jonka käytin heinäkuun pahimpien helteiden aikana. Laitoin naamion vielä jääkaappiin hetkeksi ennen käyttöä ja sain tästä ihanan pienen virkistyksen kasvoille. Naturelin naamioissa on mitä loistavin hinta-laatusuhde ja nämä ovat yhtiä edullisimpia sheet maskeja, mitä tiedän. Tämä kosteutti mukavasti - jatkoon.

SNP Fresh Vita Water Jelly Mask*. Hieman erilainen sheet mask vaihteeksi! Tässä kangasnaamiossa seerumi on hyytelömäisempää ja paksumpaa kuin sheet maskeissa yleensä. Naamion tulisi virkistää ja tasapainottaa ihoa, mutta itse koin tämän ennen kaikkea ihoa kosteuttavana ja pehmentävänä naamiona. Hyytelömäistä seerumia oli tässä todella runsaasti ja sitä sai tovin vielä hieroa ihoon, jotta kaikki imeytyi. Mikään toinen sheet mask ei kuitenkaan ole jättänyt mun ihoani yhtä pehmeäksi kuin tämä. Loistava tuote, ehdottomasti jatkoon!

Vartalo, kädet & jalat:

Bubble T Strawberry Macaron Hand & Body Butter*. Ihana mansikalta tuoksuva käsivoide, jonka käytin lopulta pois iltakäytössä. Tässä on todella voimakas ja jopa hieman äitelänkin makea tuoksu, mutta pidin siitä kovasti. Hajusteherkille en tätä suosittele, mutta voiteen kosteutustehot olivat oikein hyvät ja tätä oli miellyttävä käyttää. Voide imeytyi suhteellisen nopeasti eikä jättänyt käsiin tahmeaa tunnetta. Jatkoon!

Frudia My Orchard Raspberry Wine Hand Cream*. Ihana marjaisan vadelman tuoksuinen käsivoide, jossa oli samaan aikaan mukavasti sekä raikkautta että makeutta. Tuoksu ei ollut liian voimakas vaan juuri sopiva, mistä pisteet tälle. Voide kosteutti käsiä hyvin, mutta liikaa tätä ei kannattanut kerralla lisätä, jotta voide imeytyi ihoon täydellisesti. Pienellä määrällä pääsi siis pitkälle, mikä totta kai on vain hyvä asia. Jatkoon menee.

The Body Shop Warm Vanilla Exfoliating Sugar Body Scrub. Viime talven vaniljaisesta kausisarjasta olen korkannut vasta tämän kuorinnan ja sain sen nyt loppumaan. Vaniljan tuoksu alkaa jo hieman kyllästyttää näissä TBS:n kausisarjoissa, mutta nämä sokerikuorinnat ovat aivan loistavia ja suosikkejani kaikista brändin eri kuorintatuotteista. Jatkoon menee, vaikka tuoksu itsessään ei ole enää myynnissä.

Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango Shower Gel & Shampoo*. Mangolta tuoksuva suihkugeeli+shampoo, jonka käytin itse nimenomaan suihkugeelinä. Rakastan mangon tuoksua kosmetiikassa, joten tämä koko sarja on ollut mulle älyttömän mieluisa. Suihkugeelinä tämä toimi juuri kuten toivoa voi eikä mulla ole tästä mitään huonoa sanottavaa. 500 ml pullosta riittää iloa pitkäksi aikaa ja suosittelen tätä lämpimästi, jos mango on tuoksuna mieluisa. Jatkoon!

Mahtuiko joukkoon tuttuja tuotteita? :)

8 kommenttia:

  1. Ainut tuttu tuote on Benefitin primeri ja sitäkään en vielä oo korkannut käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti primer on sulle mieluinen, kun saat sen testattua!

      Poista
  2. Joitakin tuttuja ulkonäöltä ja paljon samoja tuotemerkkejä joita itsekin käytän. Benefitin primeria haluaisin kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Benefitin primer on mun mielestä loistava, mutta jakaahan toi(kin) tuote mielipiteitä :) Mulla on tosta se kosteuttavampi versio odottamassa testaamista!

      Poista
  3. Benefitin primerit on kyllä hyviä. Tuo TBS:n sitruunasarja mua kiinnostaa ja odotan, että saisin käsisaippuavarastoja sen verran kulutettua, että olisi hyvä syy ostaa uusia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo multa löytyy se kosteuttavampi versio vielä laatikosta, katsotaan koska saan sen käyttöön :) TBS:n sitruunasarja oli mun mielestäni niin kiva ja pirtsakka uutuus<3

      Poista
  4. Melko vähän tuttuja tuotteita nyt tässä. Mutta saman Aloe Vera maskin käytin myös tässä kuussa :) Naturelin maskit on kyllä ihan parhaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naturelin maskeissa on ihan lyömätön hinta-laatusuhde, siitä ei pääse kyllä mihinkään! :D

      Poista

Kiitos kommentista!