sunnuntai 10. lokakuuta 2021

Boxycharm | Syyskuu 2021

Syyskuun Boxycharm on vihdoin täällä! Toimituksen kanssa oli omalla kohdallani pienoisia ongelmia, sillä Jenkkien päässä Boxyn oma seuranta näytti, että paketti olisi noudettu, mutta Planet Expressillä ei ollut paketista tietoa. Noh, viikon verran odottelin siinä toivossa, että paketti jostain ilmaantuisi ennen kuin otan Boxycharmiin yhteyttä, että en ole pakettia itselleni saanut. No yhtäkkiä tulikin sähköpostia Planet Expressiltä, että pyyntösi on käsitelty, vaikken ollut siis mitään pyyntöä heille laittanut. Kävi ilmi, että paketti oli rekisteröity jollekulle toiselle, joka oli sitten onneksi ystävällisesti ilmoittanut Planet Expressille, ettei paketti ole hänen. He sitten siirsivät paketin minulle ja sain sen lähetettyä, joten loppu hyvin, kaikki hyvin! Ei ole koskaan aiemmin käynytkään vielä näin, mutta pääasia, että paketti löysi lopulta oikeaan osoitteeseen ja perille mulle.

Boksi itsessään oli tällä kertaa itselleni mieluinen ja selkeästi taas suunta parempaan päin, sillä Boxyjen taso on kieltämättä ollut aika matalalla tässä viime aikoina. Nyt saatiin taas boksin täydeltä ihania meikkituotteita, eikä omassa boksissani ollut kuin yksi ihonhoitotuote. Eikä sillä, eivät ihonhoitotuotteet huonoja välttämättä ole, mutta itse kuitenkin innostun enemmän meikkituotteista, joita tämä boksi sisälsi tosiaan runsaasti. Valittavana boksiin oli joko Glamglown kasvonaamio tai Blincin kasvopaletti, joista valitsin itse siis kasvopaletin. Glamglown naamiotkin ovat hyviä, mutta meikkituotteet kiinnostavat enemmän, enkä tällä hetkellä tarvitse uusia kasvonaamioita. Seuraavaksi tehdään vielä tarkempi katsaus boksin sisältöön:

Aloitetaan tällä Blincin Glow Getter Face Palettella, joka on suurehko kahdeksan sävyn kasvopaletti. Ylärivistä löytyy neljä mattaista poskipunaa ja alarivistä taas neljä upeaa highlighteria. Kolme vaaleinta highlighteria ovat tummuusasteeltaan aika samaa luokkaa, mutta niiden pohjasävyt vaihtelevat. Tummin highlighter ei varmasti omalla ihollani toimisi korostussävynä, mutta luomivärinä kyllä. Ylärivin poskipunat ovat kaikki kauniita, vaikka jälleen kerran kaikkein tummin taitaa olla omalle iholleni liian tumma poskipunaksi. Ruskean sävyiset poskipunat ovat kyllä muuten itselleni mieluisia, mutta kyseinen sävy näyttäisi taatusti omalla ihollani melko tunkkaiselta. Olen testannut näitä kasvoilla nyt yhden kerran ja paletti vaikuttaa sen perusteella laadukkaalta, eli käyttöön pääsee!
Hinta: noin $50,00.

Boksista paljastui taas kerran sivellinsetti - Elaina Bagron Babyblues Set, joka sisältää kolme eri meikkisivellintä. Siveltimet oli pakattu ruskeaan pussukkaan ja jokaisessa oli vielä erikseen päällä muovi, joka piti siveltimien karvat aloillaan. Siitä huolimatta kuvastakin näkee, kuinka kasvoille tarkoitetusta setin suurimmasta siveltimestä sojottaa karvoja sinne ja tänne. Sama pätee myös setin viistopäiseen siveltimeen, joten häivytyssivellin on ainut, joka ei laadullisesti heti vaikuttanut omissa silmissäni "ala-arvoiselta". En voi käsittää mistä sivellinsetin 58 dollarin hinta on repäisty, sillä en ikimaailmassa maksaisi tästä kolmikosta tuollaista summaa. Siveltimet ovat jämäköitä ja karva pehmeää, eli eivät nämä varmasti huonoja missään tapauksessa ole, mutta en kyllä näe tätä itse ihan noin suuressa arvossa.
Hinta: noin $58,00.

Pitkästä aikaa Boxyyn oli laitettu myös huulipuna! Realherin Moisturizing Lipstick tuli mulle sävyssä Goal Digger, ja tästä olin todella innoissani. Kyseessä on hieman rusehtavan punainen huulipuna, joka sopii sävyn puolesta täydellisesti syksyyn. Huulipuna sisältää mm. sheavoita, jojobaöljyä ja E-vitamiinia, joiden tulisi kosteuttaa huulia tehokkaasti. Sävy on intensiivinen, puna levittyy huulille kauniisti eikä tämä tee huulista lainkaan kuivan tuntuisia. Puna kuluu pois syödessä, mutta se nyt ei ole mikään yllätys tavallisten puikkopunien kohdalla eikä siis itseäni haittaa. Kiva tuote, tämäkin on tosiaan päässyt jo käyttöön!
Hinta: noin $18,00.

Boksin ainut ihonhoitotuote oli Dr. Brandtin Triple Antioxidant Eye Cream. Kyseessä on antioksidantteja sisältävä silmänympärysvoide, jonka tulisi mm. kosteuttaa, häivyttää ikääntymisen merkkejä ja pieniä juonteita sekä myös suojata silmänympärysihoa. Sy-voiteet kuluvat mulla melko hitaasti, ja varastoista löytyy ties miten monta jo valmiiksi, mutta olin tästä tuotteesta silti aika innoissani. Dr. Brandt on brändinä mielenkiintoinen ja omissa silmissäni myös laadukas, joten toki tällaiset tuotteet ilahduttavat aina. Kiva, että tässä kuussa boksi oli muuten todella meikkipainotteinen, mutta ihonhoitotuotteitakaan ei oltu täysin unohdettu.
Hinta: noin $46,00.

Saint Luxe Beautyn Brow Gel on boksin viimeinen tuote ja omissa silmissäni ehkä myös se kaikkein tylsin. Kyseessä on väritön kulmageeli, joka tuntui ainakin kämmenselkää vasten itse asiassa hyvinkin kuivahkolta, mutta ehkäpä sitä geeliä tuolta kuitenkin saa harjan kanssa kulmiin lisättyä. Harjaosa tässä kulmageelissä on todella pieni, paljon pienempi kuin mihin olen itse tottunut, mutta se ei toki tarkoita, etteikö sillä saisi näppärästi lisättyä geeliä kulmiin. Pidän nykyään enemmän sävytetyistä kulmageeleistä, mutta näille värittömillekin on aikanasa ja paikkansa. Mulla on tällä hetkellä kolme kulmageeliä auki ja ainakin pari odottamassa käyttöönpääsyä, joten saa nähdä koska saan tämän otettua käyttöön.
Hinta: noin $22,00.

Syyskuun Boxycharm ilahdutti ja loi taas uskoa siihen, että Boxyjen taso saattaisi olla noususuunnassa. Boksin arvo tässä kuussa oli noin $194,00 ja summahan on ihan huomattavasti enemmän kuin Boxyissä normaalisti. Toivottavasti samalla meikkipainotteisella linjalla jatketaan myös lokakuussa, vaikka muistaakseni oma tuotevalintani olikin tällä kertaa kyllä ihonhoitoa.

Olisiko sisältö ilahduttanut teitä? :)

10 kommenttia:

  1. Meillä oli kyllä ihan erilaiset sisällöt, tosin itselläni oli myös meikkituotteita sen 4 kappaletta ja yksi ihonhoitoa (se Glamglown naamio). Onneksi itselläni ei ollut taas sy-voidetta, kun niitä on tippunut aika tiuhaan :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glamglown naamio olisi kyllä kelvannut, harmi ettei voinut valita molempia! Heh, sy-voiteita kieltämättä tulee ihan liikaa siihen nähden, että itsellä ne kuluu tosi hitaasti.

      Poista
  2. Meillä kaikilla kyllä yleensä on aika erilaiset sisällöt :) tykkäsin kyllä paljon näin meikkipainotteisesta boxista, olisin kyllä huolinut huulipunan tai sen Hudan punan joka oli jaossa, mutta ihan kiva oli minunkin boxini :) se hiusmascara oli ainut outo tuote. Mullakin hapsotti tuo isoin sivellin mutta muuten siveltimet tuntui laadukkailta ja kauniit on varret! Paletti vaikuttaa käytännölliseltä ja kulmageeli on mulle just hyvä kun on ihan olemattomat kulmat enkä periaatteessa pigmentoinnin kanssa edes kulmageeliä tarvitse. Mutta jos haluan käyttää niin väritön ja pieniharjainen on mun juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nyt näkyi tosi paljon eri variaatioita! Nyt oli muutenkin kiva, kun bokseissa oltiin taas painotettu meikkejä enemmän kuin vähään aikaan. Tulee mieleen jo vähän ne "entisaikojen" Boxyt :D Kulmageeli kieltämättä kuulostaa aika loistavalta sun käyttöön, itse en tiedä vielä täysin mitä oon tosta mieltä, mutta käyttöön se kuitenkin pääsee jossain vaiheessa :)

      Poista
  3. Kasvopaletti on tosi kaunis <3 Siveltimiä on kiva saada mutta hinta ja laati näissä ei ihan aina kohtaa. Itse jouduin tosin viimeksi kääntämään takkini, kun arvelin saamaani settiä huonolaatuiseksi, mutta annoin niille mahdollisuuden ja nehän olikin ihan käyttiksiä. Tosin, kun siveltimiä omistaa paljon, niin yleensä tulee tartuttua niihin tuttuihin ja hyviksi havaittuihin vaihtoehtoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo joskushan se menee just noin, että ensivaikutelma ei kerrokaan ihan koko totuutta ja tuote voikin olla positiivinen yllätys! Mä laitoin noi siveltimet kuitenkin poisto-pinoon, josko joku toinen tarvitsisi niitä mua enemmän. Häivytyssivellin oli ainut, jonka olisin voinut itselle ottaa, mutta niitäkin löytyy jo yli omien tarpeiden, joten antaa mennä senkin :)

      Poista
  4. Noille siveltimille kyllä laskettu aika hinta, en usko että olisi 19 dollaria valmis maksamaan kaupassa yhdestä siveltimestä - mistään näistä kappaleista.
    Tuo paletti sen sijaan on mielestäni kaikista kivoin tuote tässä boksissa! Luulisin että monia sävyjä näistä tulisi käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinpä, ja yleensä settien hinnat on vielä suhteessa edullisemmat kuin yksittäisten siveltimien! Onhan noi siveltimet sinänsä ihan nättejä, mutta joo ei ihan ton summan arvoisia kuitenkaan mun silmissäni. Paletti on osoittautunut tosi kivaksi, oon nyt käyttänyt sitä muutaman päivän ajan ja tykkään kovasti :)

      Poista
  5. Tää boksi on hyvä esimerkki siitä, että ei se määrä vaan laatu :D Katsoin nimittäin kuvan perusteella, että onpas jotenkin suppea ja hirmu tyhjän oloinen. Sit kun tarkemmin lueskeli, mitä sieltä paljastuikaan, niin vau! Ihan todella hyvä sisältö! Kauniin värinen huulipuna ja poskipuna/highlighter paletti olisi kans ollut hyvin paljon mieleeni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä toi laatikko näyttää tosi tyhjältä tossa kuvassa, mutta olihan tuolla onneksi vaikka ja mitä ihanaa sisällä<3 Toi huulipuna on ihan superkiva, niin nätti syyssävy, ja paletistakin löytyy supermonipuolisesti eri sävyjä poskille :)

      Poista

Kiitos kommentista!