tiistai 12. lokakuuta 2021

Lookfantastic Beauty Box | Lokakuu 2021

*Boksi saatu ilmaistuotteena Lookfantasticilta

Mulle saapui täysin yllättäen lokakuun Lookfantasticin Beauty Box*, jonka esittelen teille nyt tässä postauksessa! Mun edellinen Beauty Box postaukseni on käsitellyt helmikuun 2021 boksia, joten onhan tässä reilu puolisen vuotta jo vierähtänytkin edellisen boksin availusta. Sain siis boksini yllätyksenä pr-näytteenä Lookfantasticilta, ja toki olin erittäin innoissani taas uuden boksin avaamisesta! Kauneusboksit ovat mun heikkouteni, ja koska tilaan tällä hetkellä itse vain kahta jenkkiboksia, oli tämä LF:n boksi piristävää vaihtelua niille. Nyt tuleekin siis poikkeuksellisesti kolme kauneusboksijulkaisua peräkkäin, mutta seuraavaksi sitten taas jotain muuta.

Beauty Boxin voit tilata itsellesi Lookfantasticilta. Boksin hinta vaihtelee valitun tilausjakson (1 kk, 3 kk, 6 kk tai 12 kk) mukaan ja on 15,50-20,00 €/kk. Otathan huomioon, että tilausjakso uusiutuu automaattisesti sen loputtua, mikäli et itse peruuta tilaustasi! Tämä on aiheuttanut harmia yhdelle jos toiselle boksia tilanneelle, joten ajattelin muistutella asiasta vielä erikseen, mikäli boksin tilausta ei halua enää jatkaa.

Lokakuun Beauty Boxista paljastui kuusi tuotetta, joista suurin osa herätti heti mielenkiintoni. Pidän siitä, että Beauty Boxeissa tuotteet ovat monesti matkakokoisia, sillä näistä riittää mukavasti testattavaa, mutta tuotteet kuluvat nopeasti myös loppuun. Toki täysikokoisetkin tuotteet bokseissa ilahduttavat, mutta LF:n boksin ideana kuitenkin on tarjota nimenomaan vähän hintavampia tuotteita pienessä koossa. Boksissa kiinnostukseni herätti erityisesti Ritualsin vartalovoide sekä Filorgan kasvovoide.

Rituals... The Ritual Of Mehr Loving Body Cream oli tosiaan koko boksin ehdottomasti kiinnostavin tuote. Rakastan Ritualsin tuotteita, ja tämä Mehr-tuotelinja oli itselleni entuudestaan vieras. Tuoksunsa tämä sarja saa mm. appelsiininkukkauutteesta sekä seetripuusta. Tuoksu on Ritualsin tuotteille tyypillisesti todella voimakas ja mukavan mausteinen. Voide itsessään kosteutti ihoa todella mukavasti näin kertakokeilun perusteella, ja tuoksu myös jäi iholle melko pitkäksi aikaa. Ritualsin tuotteissa on jotain itselleni todella mieluista, vaikkakin täytyy myöntää, että tuoksut ovat toisinaan vähän turhankin voimakkaita ja pitkäkestoisia näissä. Tästä 70 ml tuubista riittää iloa useaksi kerraksi, olen siis iloinen, että tästä tuli näin reilu koko!

Toinen boksin kiinnostavimmista tuotteista oli Filorgan Oxygen-Glow Super-Perfecting Radiance Cream, joka on kasvoille tarkoitettu kosteutta ja hehkua tuova voide. Tällä hetkellä kun olen entistä enemmän innoissani heleästä meikkipohjasta, tulevat tämäntyyliset voiteet mulle enemmän kuin tarpeeseen. Voide jättää pienen kimalluksen iholle, joka on valoa vasten selkeästi nähtävissä. En välttämättä käyttäisi tätä itse meikittömällä iholla, mutta meikin alla varmasti kyllä. Vielä en ole testannut tätä muuten kuin kämmenselän iholle, joten toivottavasti tämä myös pysyy meikin alla paikoillaan eikä lähde ikävästi esimerkiksi rullaamaan pois. Tuote tuli 15 ml koossa.

Ecooking Cleansing Gelin muistan nähneeni hiljattain jossain toisessakin kauneusboksissa, mutta nyt Beauty Boxiin oli pakattu reilu 125 ml koko tätä ihonpuhdistusainetta. Kyseessä on aloe veraa ja E-vitamiinia sisältävä puhdistusgeeli, joka lupaa puhdistaa ihon tehokkaasti ja jättää sen sileän ja raikkaan tuntuiseksi. Geeliputsarit eivät ole suosikkejani, sillä monesti ne kuivattavat omaa ihoani liikaa, mutta katsotaan miten tämän kanssa käy. Tuotelupaukset ainakin kuulostavat hyvältä, joten voi olla, että tämä tulee kuin tuleekin toimimaan omalla ihollani. Ecookingista mulla ei ihan hirveästi ole aiempaa kokeumusta, mutta heidän jalkavoiteensa on yksi parhaita, mitä olen koskaan käyttänyt.

Boksin vähiten kiinnostava tuote oli tämä The Vintage Cosmetics Companyn Scrunchies -setti, joka sisältää kakski vaaleankeltaista scrunchieta. Mä suosin edelleen enemmän puhelinlankaponnareita, eikä vaaleankeltainen ehkä muutenkaan ole ihan mun värini. Tämä olisi sopinut mielestäni paremmin kevään tai kesän bokseihin, mutta toisaalta tuskinpa olisin näitä omaan käyttööni ottanut silloinkaan. Nämä annan siis eteenpäin jollekulle, joka suosii itseäni enemmän scrunchieita.

Philip Kingsley Bond Builder Split End Remedy on hiuksille tarkoitettu hoitotuote, jonka tulisi mm. vahvistaa ja suojata hiuksia. Tuotetta on tarkoitus levittää pyyhekuiviin hiuksiin ja parhaimman lopputuloksen saa muotoilemalla hiukset kuiviksi hiustenkuivaimen avulla. Hoitotuote sisältää mm. vihreän teen uutetta sekä risiiniöljyä. Tällaiset hoitavat ja vahvistavat hiustuotteet olivat mulle omiaan, kun hiukseni olivat 15 cm pitemmät ja latvat usein hieman heikossa kunnossa. Tällä hetkellä en välttämättä koe tällaisia niin tarpeellisiksi, mutta ennaltaehkäisevästi käytän kyllä edelleen erityisesti hiusteni latvoissa korjaavia tuotteita. Käyttöön pääsee siis tämäkin jossain vaiheessa! Tuote tuli 20 ml koossa.

Viimeisenä vielä Dr. Botanicalsin Turmeric Superfood Restoring Treatment Mask, joka on kurkumaa, tyrniä ja laventelia sisältävä kasvonaamio. Naamion tulisi suojata ihoa erilaisilta ympäristön haittavaikutuksilta, häivyttää pieniä juonteita sekä kirkastaa ihoa. Kasvonaamioita on aina mukava kokeilla ja tämäkin kuulostaa kaikin puolin miellyttävältä, kunhan laventelin tuoksu ei ole naamiossa turhan vallitseva. Dr. Botanicalsin tuotteista olen pitänyt aiemminkin, joten uskoisin tämänkin olevan itselleni mieluisa. Naamio tuli 30 ml koossa.

Scrunchiet olivat ainoat boksin tuotteet, jotka eivät herättäneet minkäänlaista kiinnostusta ja jotka koin itse melko tylsiksi. Kokonaisuus oli mielenkiintoinen ja toimiva, vaikka tässä ei valitettavasti tällä kertaa ollutkaan lainkaan meikkituotteita. Beauty Boxit ovat aina olleet toki enemmän juuri ihonhoitopainotteisia, mutta jokin meikkituote boksissa piristäisi silti kokonaisuutta mukavasti. Ehkä ensi boksissa sitten, mikäli sellainen mulle on vielä tulossa!

Mitä mieltä olette tästä sisällöstä? Mikä tuote olisi ollut mieluisin? :)

8 kommenttia:

  1. Minusta oli tosi hyvä boksi ja etenkin tuo Ecooking kasvoputsari on jo hyväksi todettu! Myös Rituals on ah aina niin ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että putsari on ollut sulle mieluisa<3 Ritualsin tuotteet ilahduttaa aina!

      Poista
  2. Tuo keltainen väri olisi turn off scrunchiessa! Käytän nykyään perinteisiä joustavia mustia kangasponnareia joissa ei vain ole metallista liitintä, totesin että puhelinlankaponnarit saa enemmän damagea aikaan. Scruntsiet sitten on myös hellävaraisempia myöskin :) Mutta juu ehkä joku neutraali sävy olisi ollut parempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu, että noita puhelinlankaponnareitakin on montaa laatua ja osa repii ihan älyttömästi hiuksia. Scrunchiet olisivat tosiaan hiuksille parempi vaihtoehto, mutta mulla noi tuntuu aina jäävän liian löysiksi tai sitten ne pitää kiristää ja venyttää ihan äärimmilleen, jos haluan vielä yhden lenksun lisää :D Pitäisi varmaan itsekin hankkia ihan niitä perinteisiä kankaisia ponnareita ilman mitään metallikohtia, saattaisi loppua tää ajoittainen hiusten katkeilu!

      Poista
  3. Mä en innostunut ollenkaan. Tai jos jostain niin keltaisista scruchieista, mulle ne olis sopineet :D muutoin todella epäkiinnostava boxi, ei yhtään meikkituotetta. LF kalenteri kyllä tuli ostettua ja se kiinnostaa, siinä tulee ihan tarpeeksi kokeiltavaa ihonhoidon puolelta niin en jotenkaan ole ikinä tästä kk-boxista innostunut. Ja ei haittaa vaikka on kolmas boxi postaus peräkkäin, täältä sun blogista luen aiheen kuin aiheen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ihanaa että siellä olisi ilahduttu scrunchieista<3 :D Meikkituotteiden puute hieman harmitti, mutta onneksi niitä tuli nyt syyskuun Boxycharmista niin reilu määrä, ettei sen takia haitannut, vaikkei tästä tullut! Näissä bokseissa ja kalenterissa on tosi samantyylisiä tuotteita, joten se kalenteri varmasti tuo jo tarpeeksi kokeiltavaa tältä kosmetiikan saralta. Mä en malta odottaa, mitä kaikkea se sisältää! Oon jonkun kuvan nähnyt, mutta tänä vuonna suurin osa sisällöstä tulee kuitenkin yllätyksenä :) Ihana kuulla, kiitos kovasti<3

      Poista
  4. Ecooking on ehdoton helmi tässä paketissa. Sarjan tuotteet ovat ihan lemppareita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitäisi siihenkin tutustua vielä paremmin, brändi vaikuttaa hurjan kiinnostavalta!

      Poista

Kiitos kommentista!