sunnuntai 3. lokakuuta 2021

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Syyskuu 2021

*Saatu ilmaistuote

Taas on aika käydä läpi edellisen kuun loppuneet tuotteet! Syyskuussa sain tyhjentymään yhteensä 15 tuotetta, mikä on muistaakseni vähemmän kuin minään toisena kuukautena aiemmin tämän vuoden aikana. Mulla on selkeästi hidastunut alkuvuoden jälkeen näiden loppuneiden kertyminen, mutta tässä kuussa mua ilahduttaa erityisen paljon meikkituotteet, jotka sain loppumaan! Mun pitäisi ottaa projektiksi käyttää esimerkiksi viime vuoden joulukalenterista tulleet tuotteet pois, ja sama koskee oikeastaan muitakin matka- ja minikokoisia tuotteita. Sillä saisi myös loppuneiden määrää lisättyä ihan mukavasti ja varastoja tyhjemmäksi. Kohta aloitellaan kuitenkin jo seuraavan kalenterin availu ja tuntuu vähän hassulta, että mulla on edelliseltäkin vuodelta vielä niin monta tuotetta käyttämättä. Nyt kuitenkin syyskuun loppuneiden pariin:

Meikit:

Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara. Edelleen suosikkiripsarini, joka kestää mulla näköjään aika tarkalleen aina sen kolme kuukautta. Tällä saa hetkessä tuuheat ja näyttävät ripset, jotka ovat juuri sellaiset mistä itse eniten pidän. Superedullisesta hinnasta vielä iso plussa. Jatkoon!

Essence Volume Booster Lash Primer. Tämäkin on mulla ihan vakituote ja ostan uuden aina edellisen loputtua. Tämä tuo ripsiin runsautta ja tuuheutta, jolloin vähän heikompikin ripsiväri näyttää ripsissä heti paremmalta. Käytän tätä oikeastaan ihan siitä syystä, että mulla kuluu ripsaria vähemmän, kun sitä ei tarvitse laittaa tämän päälle kuin yksi kerros. Uusi on jo ostettu, jatkoon menee.

RCMA Translucent Powder. Vihdoin sain taas tämän valtavan kokoisen irtopuuteripurnukan tyhjäksi. Olen käyttänyt näitä aiemmin varmaan ehkä kolmisen kappaletta, mutta nykyään kun käytän puuteria hieman aiempaa maltillisemmin, on tämäkin alkanut kestää käytössä ikuisuuden. Hinta-laatusuhteeltaan tämä on ehdottomasti paras irtopuuteri ikinä. Jatkoon ehdottomasti.

Urban Decay All Nighter Waterproof Full-Coverage Concealer. Tämä peiteaine on kestosuosikkini ja tällä saa oikeasti peitettyä ne kaikkein tummimmatkin silmänaluset. Tuote itsessään on aikamoista jankkia, joten tämä kasautuu myös hyvin herkästi pieniin juonteisiin eikä siis välttämättä ole omallakaan sy-ihollani imartelevan näköinen enää kovin kauaa. Arkena en tätä enää juuri käytä, mutta juhlavammissa meikeissä kyllä. Jatkoon menee.

Too Faced Peach Perfect Comfort Matte Foundation. Mattapinnan iholle jättävä meikkivoide, johon mulla on ollut pienoinen viha-rakkaussuhde. Periaatteessa pidän tästä ja tällä saa aina kauniin lopputuloksen, jos vaan muistaa, ettei tätä saa levitettyä meikkivoidesiveltimen kanssa. Levitän tämän siis meikkisienellä, mikä ei sinänsä ole mulle ongelma, mutta mua silti ärsyttää meikkivoiteet, joiden kanssa joutuu jollain tavalla kikkailemaan. Mulla on kaksi loistavaa "vaki"meikkivoidetta, joten tuskin palaan tämän pariin enää uudestaan. Ei jatkoon.

Hiukset:

IDA WARG Repair Shampoo. Korjaava shampoo, jossa oli miellyttävän makea tuoksu. Tämä ei saanut multa aluksi turhan paljon ylistäviä kommentteja, mutta mitä enemmän tätä käytin, sitä enemmän aloin shampoosta pitää. Pesuteho oli hyvä, vaikka välillä hiukset olikin pestävä kahteen kertaan, jotta ne sai täysin puhtaiksi. Shampoo teki hiuksista hieman kuivan tuntuiset, mutta hoitoaineella siitäkin onneksi selvittiin. Tuskin tulen täyteen hintaan tätä ostamaan, sillä loppupeleissä pidin tätä ihan perusshampoona, mutta alennuksesta mahdollisesti kyllä. Jatkoon.

Four Reasons Ultra Moisture Treatment. Mun ikisuosikkini kosteuttavista hiusnaamioista! Tämä tekee mun hiuksista hetkessä silkkisen sileät ja todella pehmeät. Tämän pariin palaan aina kerta toisensa jälkeen uudelleen ja olin iloinen, ettei FR:n tuoteuudistus ollut vaikuttanut tämän tuotteen tehoon millään tavalla. Ehdottomasti menee jatkoon!

Kasvot:

The Skin House Essential Cleansing Oil. Puhdistusöljy, jonka koostumus oli hitusen paksumpaa kuin vastaavanlaisissa nestemäisissä öljyputsareissa yleensä. Pidin itse asiassa hurjan paljon siitä, ettei tämä ollut koostumukseltaan ihan kuin vettä, eikä tuotteen tehossakaan ole valittamista. Tästä tuli heittämällä yksi suosikkiputsareistani, sillä meikit saivat kyytiä nopeasti ja jo pieni määrä kerralla riitti. Ehdottomasti jatkoon!

Favora Kirkastava Kuorintavoide Kasvoille. Hajusteeton, rakeellinen kasvojen kuorinta-aine, johon tykästyin kovasti. Tämä tuli taannoin jonkin kauneusboksin mukana ja yllätyin kuinka mieluisa tästä mulle tuli! Kuorintateho oli juuri sopivan tehokas olematta kuitenkaan iholle liian rouhea, ja tällä sai kasvoista hetkessä kuolleet ihosolut ja muut epäpuhtaudet pois. Jatkoon menee.

Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango Face Cream*. Miedosti raikkaalta ja hedelmäiseltä mangolta tuoksuva kasvovoide, joka toimi mulla kesällä hyvin yövoiteena ja nyt syksymmällä päivävoiteena. Tämä kosteutti ihoa hyvin, pumppupullo oli kätevä ja hinta-laatusuhde mielestäni kohdallaan. Jatkoon!

A'Pieu Coconut Milk One Pack Face Mask. Kookosuutetta sisältävä sheet mask, jonka kangas on hitusen tavallista paksumpaa ja seerumin koostumus ihanan maitomaista. Nämä A'Pieun naamiot ovat yhtiä kestosuosikkejani, sillä näissä on ihana tuoksu ja kosteutustehot ovat loistavat. Jatkoon menee.

Frudia My Orchard Peach Squeeze Mask. Ensimmäinen testaamani sheet mask Frudialta! Tämän tulisi rauhoittaa ihoa ja tuoksuna tässä oli miellyttävä persikka. Tämä tuotti mulle kuitenkin ehkä pienoisen pettymyksen, sillä kangas oli hieman kovan tuntuista. Kosteutustehot olivat kuitenkin hyvät, mikä on ehdottomasti tärkeintä, mutta koska olen tällä hetkellä muuten niin ihastunut Frudiaan, odotin tältäkin "täydellisyyttä", mihin tämä ei ihan yltänyt. Jatkoon menee silti.

Mizon Joyful Time Essence Mask Acai Berry*. Kaikki Mizonin naamiot ovat mielestäni erinomaisen hyviä. Tämä kosteutti ihoa hyvin ja naamion sisältävän acai-marjan tulisi myös auttaa suojaamaan ihoa. Naamio asettui kasvoille hyvin ja näitä on aina ilo käyttää - jatkoon.

Vartalo, kädet & jalat:

TonyMoly Magic Food Banana Hand Milk*. Tämä banaanilta tuoksuva käsivoide oli mulla kadoksissa varmaan lähemmäs vuoden, kunnes vihdoin nyt loppukesästä löysin tämän omasta kynätelineestäni, jonne olin laittanut tämän pystyasentoon, jotta saisin voidetta puristettua helpommin ulos! Voide on paksuhkoa ja superkosteuttavaa, mikä tekee tästä erinomaisen käsivoiteen. Loppua kohden tästä on ollut tosiaan aika vaikea enää puristaa voidetta ulos, mutta aika hyvin sain tuubin tyhjenemään. Banaanin tuoksusta plussaa - jatkoon menee.

Ziaja  Baltic Home Spa Fit Mango Micro-Scrub*. Pieniä rakeita sisältävä mangon tuoksuinen vartalonkuorinta, josta pidin kovasti. Tämän kuorintateho ei ole niin hyvä kuin mangosarjan toisen, purnukassa olevan kuorinnan kanssa, mutta omalle kuivalle iholleni tämäkin on ollut teholtaan varsin riittävä. Mango on tuoksuna aivan ihana eikä tämä tee ihoa nahkean/kuivan tuntuiseksi. Jatkoon!

Sellainen saalis loppuneita tällä kertaa! Löytyykö tuttuja tuotteita? :)

6 kommenttia:

  1. Mullahan taisi tänäkeväänä olla semmonen "testerit veks" projekti. Ihan hyvä pitää semmosiakin välillä. Itselläni ei ole tummia silmänalusia, niin on helppo kokeilla mitä vain vonvealereita. Tuo UD taitaisi olla sen verran kallis, etten ehkä erikseen testaisi. Tuota Banaanin tuoksuista käsivoidetta olisi varmaan kiva testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tollaset pienet projektit on kyllä tosi käteviä! Mun pitäisi itekin ottaa kaikki viime vuoden kalenterin tuotteet esille ja tehdä sotasuunnitelma niiden poiskäyttämiseksi :D Joo itsellä taas nimenomaan se silmänalusten tummuus on syy, miksi joudun peiteainetta käyttämään, eli ihan mitkä tahansa ei mulle sovi siitä syystä. Tonymolyn banskukäsivoide on ihana<3

      Poista
  2. Haluaisin kokeilla tuota Too Facedin Peach Perfect -meikkivoidetta, saman (?) sarjan irtopuuteri on kuulema hyvä rasvoittuvalle iholle. Eikä levitys ole ongelma, käytän yleensä aina meikkisientä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peach sarjassa on tosi kivoja tuotteita! Toi meikkivoide voisi olla sulle hyvä, ja varmasti jotkut saavat ton toimimaan myös siveltimellä - mä en :D

      Poista
  3. Voi että mäkin vihaan meikkivoiteita joiden kanssa pitää kikkailla ja vekslata. Pari sellaista multa löytyy jotka ei just siveltimen kanssa levity ollenkaan kauniisti ja sekös ärsyttää.

    Mä en tuosta Ziajan kuorinnasta tykännyt koska tuntui ettei niitä rakeita ole tarpeeksi. Mango kasvovoide sen sijaan ihan mahtava! Ja Favoran kuorinta on kans mun lemppari 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se turha kikkailu on ärsyttävää ja omasta mielestä turhaa, vaikkei välttämättä veisikään sen enempää aikaa. Favoran kuorinta oli superpositiivinen yllättäjä! En tosiaan odottanut tolta paljoa, mutta toihan oli ihan loistava mekaaninen kasvokuorinta<3

      Poista

Kiitos kommentista!