torstai 7. lokakuuta 2021

Ipsy Glam Bag Plus | Syyskuu 2021

Syyskuun Ipsy Glam Bag Plus saapui mulle viime lauantaina ja nyt pääsen vihdoin esittelemään teillekin sen sisällön! Ipsy Plussan hinta nousi nyt lokakuun alusta kolmella dollarilla ollen nyt $28,00/kuukausi. Olin jotenkin sekoittanut syyskuun ja lokakuun spoilerit keskenään, sillä syyskuun valintoja tehdessäni olin vähintäänkin hämilläni enkä totta puhuen ollut kokonaisuuteen mitenkään erityisen tyytyväinen. Fiilikset hieman paranivat, kun sain boksin nyt itselleni, ja lokakuun boksia odotankin sitten jo todella innolla! Mitä tässä syyskuun Ipsy Plussassa mulla sitten oli?

Boksiin oli valittu Ipsyn toimesta mulle neljän sävyn luomiväripaletti sekä Muradin kevyt kasvovoide. Muradin tuotteet ilahduttavat aina, joten ei ollenkaan haitannut saada tuote voidetta boksista. Itse valitsin boksiini vielä huulipunan, kasvojenkuorinta-aineen sekä kasvovoiteen. En missään nimessä olisi halunnut tuota toistakin kasvovoidetta itselleni, sillä hukun jo nyt voidevarastoihini, mutta vaihtoehdot eivät olleet kovinkaan kummoisia ja tuo oli muistaakseni ainut tuote, jonka uskoin pääsevän mulla käyttöön edes joskus. Valinnat eivät tosiaan olleet syyskuun boksin kohdalla kovinkaan ihmeellisiä ja esimerkiksi meikkitarjonta oli aika heikkoa. Ei tämä kokonaisuus huono ole, mutta vähän laimea ja erityylinen kuin ne boksit, joista itse eniten pidän.

Aloitetaan esittely tällä IL MAKIAGEN Color Boss Squadilla, jonka sain sävyssä Make Moves. Tämä neljän sävyn kompakti luomiväripaletti sisältää sekä mattaa että shimmeriä ja pidän siitä, että sävyistä jopa kolme on melko vaaleita ja siten myös hyvin arkikäyttöön sopivia. Olen aiemmin saanut Il Makiagelta yksittäispakatun luomivärin ja ihastuin jo silloin näihin pakkauksiin. Pakkaus on painava, arvokkaan oloinen ja ulkoisesti omaa silmääni miellyttävä. Mä olen todella huono käyttämään tällaisia luomivärinelikkoja, mutta varsinkin nuo kolme vaaleinta sävyä ovat onneksi sellaisia, joita periaatteessa suosin mieluusti, joten eiköhän tällekin löydy käyttöä! Laatu luomiväreissä on ihan kohtuuhyvä, ei paras mahdollinen, mutta riittävä.
Hinta: noin $36,00.

Murad Clarifying Oil-Free Water Gel oli niin ikään valittuna boksiini jo valmiiksi. Kyseessä on erityisesti rasvoittuvalle ja akneiholle suunnattu kevyt kasvovoide, joka lupaa kosteuttaa ihoa, mutta olla tukkimatta ihohuokosia. Voide sopii tuotekuvauksen mukaan käytettäväksi niin aamuisin kuin iltaisinkin, ja sen tulisi olla koostumukseltaan kevyttä. Oma ihoni ei missään nimessä ole tämän voiteen parasta kohderyhmää, mutta olen silti aina iloinen Muradin tuotteista, sillä näissä on laatu kohdillaan. Kokeilen, josko mies suostuisi tätä voidetta käyttämään, sillä tuote on kuin tehty hänen ihotyypilleen.
Hinta: noin $44,00.

Valitsin itse boksiin tämän Juara Skincaren Radiance Enzyme Scrubin, joka on kasvojen ihoa kirkastava ja pehmentävä kuorinta-aine. Tuote sisältää ilmeisesti sekä mekaanisesti ihoa kuorivia rakeita että entsyymejä, joten tämä tulisi jättää iholle vaikuttamaan 1-3 minuutin ajaksi ennen poishuuhtelua. Erilaiset kuorintatuotteet ovat aina mieluisia, vaikka mulla nykyään kuluukin näitä aika vähän. Innolla odotan kuitenkin miten tämä omalla ihollani toimii, mutta ainakin tuotekuvaus kuulostaa erittäin lupaavalta! Brändi on itselleni täysin vieras, mutta eipä ole ensimmäinen kerta, kun Ipsyn mukana tulee näitä vähän erikoisempien brändien tuotteita.
Hinta: noin $38,00/73 ml.

Boksin toinen meikkituote oli Context Skinin Matte Lipstick sävyssä Love Gun. Sävy on kaunis vaaleanruskea ja juuri mun makuuni! Mä rakastan rusehtavia huulipunia, ja vielä kun päästäisiin joskus kasvomaskeista kokonaan eroon, pystyisi huulipunia taas käyttämään normaaliin tapaan. Mulla on aikamoinen karsinta tehtävänä omien huulipunien kohdalla, kun se aika joskus koittaa, sillä aion surutta heittää pois kaikki vähänkin turhan vanhat huulipunat. Uusille huulipunille on siis tarvetta! Tämä huulipuna on mattainen, mutta tuotekuvauksen mukaan silti samalla huulia kosteuttava. Mielenkiintoinen yhdistelmä ja jännä nähdä kuinka se käytännössä toteutuu, vielä en ole siis huulipunaa testannut.
Hinta: noin $20,00.

Viimeisenä vielä boksin toinen kasvovoide, joka on Best Face Forwardin Probiotic Blue Light Protection Cream. Tämä on probiootteja sisältävä kasvovoide, jonka tulisi paitsi kosteuttaa ihoa, myös suojata sitä sinisen valon haittavaikutuksilta. Tätä sinistä valoa tulee kasvoille siis esimerkiksi älypuhelimista, ja tämäntyyliset tuotteet ovat olleet viime vuosina aika kovassa huudossa. Itse en ole näistä koskaan ollut kovinkaan kiinnostunut, vaikka ehkä olisi pitänyt, enkä osaa ajatella tätäkään voidetta muuta kuin perinteisenä kasvovoiteena. Tämä ei herättänyt mussa mitään riemunkiljahduksia tai oikeastaan muutenkaan tunteita. Katsotaan kuinka voide käytössä toimii sitten joskus, kun on aika korkata tämä käyttöön.
Hinta: noin $35,00/50 ml.

Sellainen Ipsy Plus tällä kertaa. Syyskuun boksin arvo oli $173,00, mikä on ehkä hitusen vähemmän kuin näillä bokseilla yleensä. Eipä sillä, seuraavan boksini arvo tulee olemaan yli 400 dollaria, joten ei voi valittaa! Tämä ei tosiaan yltänyt suosikkiboksikseni, mutta jään enemmän kuin innolla odottamaan lokakuun Ipsy Plussaa.

Olisiko sisältö miellyttänyt teitä? :)

6 kommenttia:

  1. Muradia tulee ilmeisesti aika usein näistä bokseista? En ole tainnut koskaan testata merkiltä mitään mutta mulla on siitä positiivinen käsitys. On kyllä vähän tylsää, että boksiin sattui nyt kaksi voidetta. Huulipuna ois ollut sävyn puolesta mieluinen mullekin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Muradia oon itse saanut kyllä verrattain tosi usein, ja tuotteet on tosi hyviä! Kaksi voidetta yhdessä boksissa on tylsä kombo, mutta omapahan oli toki valintani :D Huulipuna on kaunis<3

      Poista
  2. Mulla boksin hinta oli jo +27 dollaria kun sitä tilasin, sillä osavaltiossa jossa postilaatikkoni oli-lisättiin jo USA:n päässä verot päälle. Sulla on varmaan niin vanha tilaus että vasta nyt tuli se muutos? Jotenkin tästä boksista en ehkä niin innostunut, toivottavasti se lokakuu olisi huippu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä tää nyt tuli ihan kaikille, eli todennäköisesti maksaisit nyt boksista vielä enemmän noiden verojen jälkeen :/ Lokakuun boksista oon niiiin innoissani, vielä kun kaikki tulisi perille asti ehjänä :D En oo aina ihan vakuuttunut noista Ipsyn nykyisistä pakkauksista, se pahvinen boksi oli mun mielestä paljon parempi kuin kuplapussi..

      Poista
  3. Yksi päivä mietin että olis kiva lukea Ipsy Plussasta ja ta-daa, tänään oli postaus listalla :D Ihan ok boxi, olisin kyllä ilahtunut huulipunasta ja luomivärikin ihan jees, kaikki kasvotuotteet myös melko varmasti tulisivat käyttöön. Toivon että Boxycharmissa tulisi joskus huulimeikkejä kun yksi päivä mietin miten vähän mulla on nudepunia ( hmmm... :DD ) ja mattahuulipunistakin on pula... :D olisi muuten kiinnostava lukea mitä huulimeikkejä karsit kokoelmasta pois, itselläkin on vähän vastaava menossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha eikä, hyvä sattuma ;D Mä sain taas pitkästä aikaa Boxysta huulipunan, josta oon niin ikään tosi innoissani :) En tiedä onko tää korona-aika nyt vaikuttanut siihen, ettei bokseihin ole laitettu huulimeikkejä niin paljon kuin aiemmin, sillä niiden määrät on ihan selkeästi vähentyneet, vaikka Boxycharmistakin tuli aiemmin tosi usein huulimeikkejä. Täytyy tehdä postaus tosta huulimeikkikarsinnasta!

      Poista

Kiitos kommentista!