sunnuntai 17. lokakuuta 2021

Esittelyssä Luomiväripalettini | Osa 8

Taas jatketaan luomivärikokoelmani läpikäyntiä, kun esittelyyn pääsee viisi seuraavaa palettia! Pikkuhiljaa alkavat paletit käymään vähiin eikä näitä postauksia ole todennäköisesti luvassa enää kovinkaan montaa. Mulla on itse asiassa kokoelmissa pari sellaista palettia, joita en ole vielä kertaakaan kokeillut, joten luonnollisesti niistä en mitään arvosteluja edes voisi tehdä. Tällä kertaan mukaan pääsi sekä pari uudempaa että sitten hieman vanhempia paletteja, joista yksi on myös mun kestosuosikkini! Pidemmittä puheitta tehdään tuttuun tapaan jokaisesta paletista lyhyet esittelyt ja arvostelut. Lopuksi kerron vielä palettien hintatiedot sekä arvosanan asteikolla 1-5.

Too Faced Chocolate Bar Palette

Chocolate Bar on yksi mun kokoelmani käytetyimpiä ja rakastetuimpia paletteja. Tästä löytyy mielettömän kaunis kattaus ruskeaa, kultaa, purppuraa, vaaleanpunaista ja yksi sinertäväkin sävy. Tällä saa mielettömän kauniita arkimeikkejä, mutta paletista löytyy mukavasti tummia sävyjä myös juhlavampia meikkejä varten. Kuten kuva kertoo, tätä on tullut käytettyä melko paljon ja neljästä sävystä olen saanut myös pannun näkyviin. Laadullisesti luomivärit ovat hyviä, ja vaikka oma palettini alkaakin olla jo iäkäs, pigmenttiä riittää silti yllinkyllin. Paletista löytyy muutama vähän irrallinen sävy, kuten sinertävä Candied Violet, mutta toisaalta se tekee paletista monipuolisemman. Paletista löytyy peili ja se sulkeutuu magneetin avulla. Tämä on paletti, jota voin suositella, mikäli perinteiset ruskeat sävyt silmämeikeissä ovat sinun juttusi!
Hinta: 45,00 €
Arvosana: 5-/5

ColourPop Give It To Me Straight Eyeshadow Palette

Mun ainut ColourPopin luomiväripalettini, jonka olen ostanut jo useita vuosia sitten. Tästä paletista löytyy kaunis sävymaailma - purppuraa, nudea ja ruskeaa. Shimmeriä ja mattaa löytyy mielestäni sopivassa suhteessa ja paletti on 12 sävystä huolimatta hyvin kompaktin kokoinen. ColourPopin luomivärien laatu on hintaansa nähden mielestäni suorastaan erinomainen ja sävyissä riittää pigmenttiä. Jostain syystä tämä ei viime aikoina ole mua enää sytyttänyt, vaikka paletin sävymaailma sopii täydellisesti syysmeikkeihin. Paletti sulkeutuu magneettien avulla, mutta ei sisällä peiliä, mikä on pelkästään tyypillistä vähän edullisemmille paleteille. Hyvä peruspaletti täynnä kauniita sävyjä, mutta jotenkaan en jaksa tästä enää niin innostunua. Paletti ole enää myynnissä.
Hinta: $16,00 (ostohetkellä vuonna 2018)
Arvosana: 3/5

Lime Crime Venus 3 Eyeshadow Palette

Kahdeksan luomivärisävyn paletti, joka on ensimmäinen koskaan testaamani meikkituote Lime Crimelta. Paletista löytyy pääasiassa vaaleita ja hempeitä sävyjä, mutta mahtuu joukkoon yksi syvän ruskea mattasävy sekä räväkämpi violetti. Johtuu ehkä mielikuvituksen puutteesta, mutten ole saanut tällä paletilla yksinään tehtyä kovinkaan monipuolisesti erilaisia meikkejä, mutta olen sitäkin enemmän kyllä yhdistänyt sävyjä muihin luomiväripaletteihin. Laatu on kohdillaan ja sävyissä riittää pigmenttiä. Pahvipakkaus on hitusen kömpelö ja ehkä omaan makuuni vähän turhan paksu, mutta muuten pidän paletin sävymaailmasta sekä luomivärien että pakkauksen osalta. En itse välttämättä maksaisi tästä täyttä summaa, mutta ei voi valittaa, kun sain paletin aikoinaan Boxycharmista.
Hinta: $38,00
Arvosana: 3½/5

Jeffree Star Cosmetics Pink Religion Eyeshadow Palette

Pink Religion on yksi Jeffreen uusimpia paletteja, ja ensimmäinen joka mua on pitkään aikaan oikein kunnolla kiinnostanut. Paletti on nimensä mukaisesti täynnä erilaisia pinkin ja punaisen sävyjä, mutta mahtuu mukaan myös violettia ja purppuraa. Sävymaailma on yllättävänkin monipuolinen, vaikka ensivilkaisulta tämä vaikuttaa vain ja ainoastaan pinkiltä paletilta. Kolme sävyistä on shimmerisiä ja loput mattaisia, mitä olen alusta asti hieman harmitellut, sillä mielestäni mukaan olisi voitu laittaa vielä muutama muukin shimmersävy. Paletti muistuttaa ulkonäöllisesti pinkkiä raamattua ja se on hyvin isokokoinen ja säilytyksen kannalta vähän kömpelö. Erikoiset pakkaukset ovat Jeffreen tyyliä, mutta mä en itse ole niistä koskaan innostunut ja tämäkin paletti saa siitä pienen miinuksen. Luomivärien laatu on kuitenkin aivan omaa luokkaansa ja pidän Jeffreen luomivärejä ehdottomasti parhaimpina, mitä olen koskaan testannut. Pinkin meikin ystäville tämä on ihan loistava valinta!
Hinta: 66,00 €
Arvosana: 4½/5

Doucce Freematic Smokey Pro Palette

Yhdeksän sävyn luomiväripaletti, joista suurin nappi toimii tarvittaessa myös kasvojen highlighterina. Paletin kaikki luomivärit on kiinnitetty magneeteilla, mikä mahdollistaa helposti paletin muokkaamisen ja sävyjen siirtelyn/poistamisen. Ylärivin pienemmät napit ovat kaikki mattaisia ja alhaalta löytyy puolestaan shimmersävyjä. Jonkin verran olen käyttänyt palettia, erityisesti sen vaaleimpiä sävyjä, mutta lopulta todennut, ettei tämä ole mua varten. Pigmenttisyys luomiväreillä on hyvä ja periaatteessa tällä saa kauniita arkisia meikkejä, mutten koe palettia kuitenkaan omakseni eikä tämä jaksa innostaa mua oikeastaan lainkaan. Pidän tätä myös ehdottomasti aivan ylihintaisena, ja sama pätee muihinkin Douccen tuotteisiin, mikä entisestään laskee mun fiiliksiäni palettia kohtaan. Hinta ja laatu eivät mielestäni kohtaa, vaikka ei tämäkään paletti missään tapauksessa huono ole. Tästäkin paletista löytyy peili ja se sulkeutuu klipsimekanismin avulla.
Hinta: $65,00
Arvosana: 2½/5

Löytyykö jokin näistä paleteista myös teidän kokoelmistanne? :)

13 kommenttia:

  1. Minultakin toivottiin tätä luomivärien esittelyä mutta jösses, mahdoton tehtävä. Niitä on liikaa :DD näitä on kuitenkin ollut todella mukava lukea! Näistä tuttu on Pink Religion, se on pinkki, ei oikein muuta voi todeta. Ei noussut mun lempi JS paleteikseni mutta laatu ei missään nimessä huono ole. Toivoisin vaan enemmän vaihtelua kun en niitä pinkkejä meikkejä kovin usein enää tee. Colourpop ja Lime Crime ovat jääneet tyystin kokeilematta, mulla ei ole yhtään meikkituotetta niiltä. Too Faced on tuttu ja ihana, tuo Doucce taas outo ja harvemmin innostun tikkauskuvioisista napeista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisin kyllä niin innoissani tilaamassa sitä luomivärien esittelypostausta😜.

      Poista
    2. Heh, pieni määrä kerrallaan niin kyllä siitä joskus valmista tulee ;D Sun kokoelma olisi kyllä mieletön nähdä! Kannatan siis ehdottomasti tota ajatusta ;) ColourPop ei oikein koskaan innostanut mua sen kummemmin, vaikka joitain yksittäisiä highlightereita ja huulimeikkejä testailinkin ton luomiväripaletin lisäksi. Lime Crime oli mulla pitkään pannassa brändin hieman kyseenalaisen maineen takia, mutta nykyään sen suhteen ei onneksi ole ongelmia :)

      Poista
  2. Chocolate Bar löytyi, mutta siivouksen johdosta ei enää. Tykkäsin siitä kyllä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chocolate Bar on kiva peruspaletti, sopii tosi hyvin arkikäyttöön :)

      Poista
  3. Kauniita paletteja :) Mielestäni mitään ei ole ollut. JS:n tuotteet on ihania mutten ole raaskinut ostaa näitä kun ne on niin huonoja säilytettäväksi, vievät turhaa tilaa yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Jeffreen palettien ehdottomasti isoin miinus on noi pakkaukset. Onhan heillä niitä litteitä pakkauksiakin, esim. Jawbreaker, jotka on kyllä isokokoisia, mutta sentään ohuita ja ihan neliskulmaisia. Sellaiset nyt säilyttääkin vielä, mutta kaikki nää erikoisemman muotoiset niin ei, ei, ei.. Mullahan meni ikuisuus saada Blood Sugar ostettua, vaikka rakastuin heti sen sävymaailmaan, kun mua ärsytti se iso pakkaus niin paljon :D Toki noi pakkaukset on just sitä Jeffreen tyyliä, mutta mä en pidä niistä.

      Poista
  4. Mulla jäi myös vähän vaisuksi tuo Lime Crime ja pistinkin sen sitten eteenpäin. Oli aika hankala keksiä sillä meikkejä. Jätin myös tuon uusimman JS paltin hankkimatta, koska mulla on tuo pinkkikausi vähän mennyt ohi enkä koe että noin vaaleanpunaisille olisi tarvetta. Ärsyttää muutenkin kun ne paletit on niin jumalattoman kokoisia että on tosi hankala niitä säilyttää yhtään missään. Siksi laitoin myös niitä isoja paletteja pois kokoelmista kun en niitä ala Espanjaan kuitenkaan muuttamaan. Harmi, koska ne on tosi laadukkaita kyllä muuten ja tykkään sävyistä.
    Tuo Doucce on kyllä vähän tylsän näköinen ja jotenkin tosi basic vaikka onkin hyviä perusarkisävyäjä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lime Crimen paletti ei ihan onnistunut muakaan vakuuttamaan just sen takia, että oli hankala tehdä sen kanssa monipuolisesti erilaisia meikkejä. Muuten oon kyllä siitä tykännyt! Itsekin olisin ehkä tosta Pink Religionista hyötynyt enemmän viisi vuotta sitten, mutta onneksi kaikki pinkki on vieläkin ihanaa, niin tota tulee käytettyä<3 :D Jep, JSC:n palettien koot ja muotoilu on ihan älyttömiä, en tykkää niistä itsekään yhtään. Jawbreaker on mun ainut Jeffreen paletti, jonka säilytyksessä ei ole ongelmaa, kun se on litteä ja oikeasti ohut..

      Poista
  5. Mulla on vaan tuo Lime Crime näistä ja en kamalan innoissani siitä oo. Kolmea sävyä oon pannuprojettissani käyttäny enemmänkin, mutta kylmäksi jättivät kuitenkin. Taidan antaa paletin nuoren meikkileikkeihin🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi paletti on varmasti loistava vähän nuoremmalle henkilölle just meikkikokeiluihin ja muihin! Onneksi on valinnanvaraa antaa eteenpäin, jos itse ei vakuutu jostain tuotteesta<3 :)

      Poista
  6. Chocolate Bar on kyllä edelleen mun lemppari! <3 Toki alan omastani huomaamaan, että joissain väreissä on pigmentti vähän heikentynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chocolate Bar on ihana<3 Muistaakseni sä mut alunperin inspiroit sen hankkimaankin :D

      Poista

Kiitos kommentista!