lauantai 23. lokakuuta 2021

Kosmetiikkasuosikit | Lokakuu 2021

Viikon päästä vaihtuu jälleen kerran kuukausi ja ollaan taas astetta pidemmällä syksyssä! Tänään ajattelin kirjoitella lokakuun suosikkituotteista, sillä vaikka oloni on koronan suhteen jo huimasti parempi (eikä se mikään järin paha ole missään vaiheessa ollut), ei mielenkiinto silti vielä riitä mihinkään tämän syvällisempään. Suosikeista kirjoittaminen on kuitenkin aina ollut itselleni helppoa, nopeaa ja mieluista, sillä tokihan sitä on helppo kirjoittaa kehuja niistä tuotteista, joista on oikeasti pitänyt ja jotka ovat ilahduttaneet! Ensi viikolla olisi luvassa postausta lokakuun Ipsy Plussasta (kunhan saan sen hakea Postista itselleni) sekä mahdollisesti myös hieman pohdiskelevampaa postausta liittyen kosmetiikkatuotteiden (yli)hinnoitteluun. Nyt kuitenkin lokakuun suosikkien pariin!

Skinfoodin Avocado Rich Toner on ollut mulla kunnon tehokäytössä oikeastaan jo useamman kuukauden ajan. Tämä maitomaisen koostumuksen omaava kasvovesi on tehty erityisesti kuivan ihon tarpeisiin, eli se tuo iholle siis runsaasti kosteutta. Mä kerrostan tätä joka ilta kasvoilleni kaksi tai kolme kertaa ja pidän tämän miedosta tuoksusta. Tällä hetkellä en tosin koronan takia haista yhtään mitään, mutta normaalisti tässä on itselleni hurjan mieluisa tuoksu! Tätä kasvovettä voisi myös kuvailla pieneksi ikuisuustuotteeksi, sillä vaikka olen käyttänyt tätä ahkerasti ja säännöllisesti jo pitkän aikaa, ja toki jo ennen sitä, on tästä 180 ml pullosta jäljellä edelleen yli kolmasosa. Samasta sarjasta löytyy myös loistava pumppupullossa oleva essence, joka toimi itselläni täydellisesti seerumina.

Huulipunia ei olekaan näkynyt mun suosikeissani pitkään aikaan, sillä kasvomaskien takia niiden käyttö on ollut mulla kovin vähäistä viimeisen vuoden ajan. Nyt nappasin mukaan kuitenkin uusimman huulipunani - Realher Moisturizing Lipstickin, jonka omistan hieman oranssinpunaisessa sävyssä Goal Digger. Tämä on sävyltään mitä upein syyspuna ja sopii täydellisesti yhteen useimpien meikkien kanssa, joita olen tehnyt mun Pan That Palettella (Anastasian MR). Tämä on koostumukseltaan kermaista ja helposti huulille levittyvää. Toki pysyvyyskään ei näillä kermaisilla punilla ole mitään huippuluokkaa, eikä tämä kestä esimerkiksi syömistä, mutta en sitä odottanutkaan. Ihanaa olla pitkästä aikaa innostunut huulipunista!

Tämä Urban Decayn Stay Naked Foundation on ollut mun suosikeissani aiemminkin, mutta nyt se päätyy tänne taas ja aivan ansaitusti. Otin tämän vakikäyttöön arkimeikkivoiteeksi siinä vaiheessa, kun sain mun Too Facedin meikkivoiteen loppumaan, ja nyt olen tosiaan meikkaillut pääasiassa käyttäen juurikin tätä UD:n meikkivoidetta. Tällä saa puolipeittävän lopputuloksen, joka pysyy kasvoilla kauniisti koko päivän. Maskin käytönkin meikkivoide kestää oikein hyvin, vaikka itselläni aina lähteekin nenästä meikit pois maskia käyttäessä. Sen pahemmin tämä ei kuitenkaan päivän aikana leviä, vaikka maskia pitäisi lähestulkoon koko 8 h työpäivän ajan. Tällä meikkivoiteella saa helposti ja nopeasti kauniin, luonnollisen meikkipohjan, joka tosiaan myös pysyy hyvänä pitkään. Meikkivoiteen kevyt ja ohut koostumus on myös miellyttävä eikä tämä saa aikaan "pakkelin" tunnetta kasvoilla.

Hiustuotteista nostan suosikkeihin tämän Paul Mitchellin Awapuhi Moisture Mistin, jonka ostin itselleni kesäkuussa. Kyseessä on kosteuttava hoitosuihke jättimäisessä 500 ml koossa, eli tästä tulee riittämään mulle iloa vuosiksi. Leikkautin elokuussa hiuksistani pois 15 cm pituutta, joten samalla myös ne vaurioituneet latvat saivat kyytiä. Aiemmin jouduin käyttämään latvoihini erikseen jotain silottavaa tuotetta tavallisen jätettävän hoitoaineen lisäksi, mutta nykyään sellaisen käyttö ei ole itselleni välttämätöntä. Hoitosuihkeita kuitenkin kuluu ja tämä Paul Mitchellin suihke nousi hetkessä suosiooni! Suihke kosteuttaa hiuksia ja helpottaa niiden harjaamista sekä mahdollisten takkujen selvittämistä. Tämä on myös auttanut mukavasti hiusten sähköisyyteen, eli kaikin puolin olen ollut tuotteeseen oikein tyytyväinen. Maksoin tästä muistaakseni noin 20 euroa, mikä ei todellakaan ole paha hinta näin suuresta pullosta hiussuihketta, joka on kuin tehty omiin tarpeisiini.

Viimeisenä vielä Frudian My Orchard Peach Hand Cream, joka on yksi kolmesta aiemmin tilaamastani Frudian käsivoiteesta. Tämä persikkakäsivoide pääsi ensimmäisenä mulla käyttöön, ja tässähän on mitä ihanin mahdollinen hedelmäinen ja makea persikan tuoksu! Tällä hetkellä en sitä tosin haista, kun hajuaistini on mennyt, mutta säästelenkin sen takia tätä siihen hetkeen, kun hajuaistini toivottavasti pian taas palaa. Frudian käsivoiteita olin testannut jo aiemmin ja todennut ne silloin jo hyväksi. Näillä saa kädet hetkessä kosteutettua eikä kerralla kannata turhaan laittaa voidetta liikaa, sillä jo pieni määrä kerralla riittää. Tämä on siis myös erittäin riittoisa tuote! Frudian persikkasarjan suihkugeeli on myös päätynyt mun suosikkeihini ja mä olenkin tainnut löytää uuden suosikkituoksuni kosmetiikan maailmassa - persikan.

Onko suosikkieni joukossa tuttuja tuotteita? :)

2 kommenttia:

  1. Apua, miten nostalginen olo mulle tuli tuosta Paul Mitchellin Mististä. Se oli aikoinaan mun lempituote ja käytin sitä monta pullollista. Olin silloin muutenkin juuri tuon Awapuhi-sarjan lumoissa. :D Nyt siitä on vuosikausia, kun olen tuota viimeksi käyttänyt. Pitäisi varmaan verestää muistoja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle Awapuhi taas on ihan uusi tuttavuus, en oo tämän hoitosuihkeen lisäksi koskaan testannut mitään muuta sarjan tuotetta! Tollasia nostalgiafiiliksiä on välillä kiva saadaja vuosien jälkeen on muutenkin hauska kokeilla jotain vannhoja suosikkeja :)

      Poista

Kiitos kommentista!