tiistai 2. marraskuuta 2021

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Lokakuu 2021

*Saatu ilmaistuote

Lokakuussa loppui taas kerran melko vähän kosmetiikkaa, vaikka alkukuu näyttikin kovin lupaavalta. Hiusjuttuja sain loppumaan yllättävän paljon, mistä olen todella iloinen, mutta muuten saalis jäi tällä kertaa taas pienehköksi. Tähänkin ehkä hitusen vaikutti puolentoista viikon sairastelu, sillä toki kosmetiikan käyttö jää toissijaiseksi kipeänä ollessa, mutten usko, että terveenäkään tilanne olisi loppuneiden suhteen ollut kovin paljon tätä parempi. Pääasia että jotain kuitenkin loppui, ja odotan innolla sitä hetkeä, kun saan laskea yhteen koko vuoden loppuneiden määrät!

Meikit:

Sugar Cosmetics Wingman Eyeliner. Vedenkestävä eyeliner, joka oli laadullisesti ihan ok ja tällä sai nätit rajaukset tehtyä. Tämä kuitenkin kuivahti loppujen lopuksi aika nopeasti, kuten aika monet tussilinerit, joten en jää kaipaamaan tätä. Ei jatkoon.

Jane Iredale Smooth Affair Facial Primer & Brightener for Oily Skin. Maailmankaikkeuden ehdottomasti paras primer! Tämä meikinpohjustusvoide pitää meikin paikallaan täydellisesti ja preppaa ihon hyvin meikkiä varten. Tämä ei ole blurraavin tai kosteuttavin mahdollisin, mutten koskaan ole kokeillut mitään toista primeria, joka saa meikin kestämään kesähelteilläkin yhtä hyvin. Multa löytyy onneksi toinen tuubi varastoista, jatkoon!

Hiukset:

Fanola No Yellow Shampoo. Mun suosikkini hopeashampoista! Sain vihdoin tämän litran pullon loppumaan ja tämähän taittaa omissa hiuksissani loistavasti niitä lämpimiä/keltaisia sävyjä viileämmäksi. Tuoksu tässä on aika pistävän voimakas ja shampoo värjää kädet aika herkästi, mutta siihenkin on tottunut eikä se enää itseäni haittaa. Tästä en luovu, jatkoon!

Four Reasons Strong Hairspray*. Uudistuneen Four Reasonsin perussarjan hiuslakka, jota olen vanhana versiona käyttänyt useamman vuoden. Tämä tuo juuri sopivasti pitoa omiin tarpeisiini ja sopii täydellisesti arkikäyttöön. Ei tämä juhlakampauksiin välttämättä olisi paras mahdollinen tuote, mutta mun käytössäni vallan mainio. Tästä on uusi pullo jo ostettu - jatkoon!

Batiste Fresh Dry Shampoo. Ikuinen kestosuosikkini kuivashampoista. Tällä saa hetkessä likaisen/rasvaisen tuntuiset hiukset freshattua ja tuoksu on hyvin mieto. Batisten kuivashampoot ovat tunnettuja voimakkaista tuoksuista, joita itse en oikein enää siedä, mutta tämä Fresh on tuoksunsa puolesta täydellinen. Jatkoon menee.

Grow Gorgeous Scalp Detox Exfoliating Pre-wash Treatment*. Märkiin hiuksiin ja hiuspohjaan ennen shampoopesua lisättävä tehohoitotuote, jonka tulisi kuoria päänahka ja puhdistaa se tehokkaasti. Hiuspohjaa kuorivat tuotteet ovat yleensä ihania, mutta tästä en pitänyt. Ensinnäkin tuoksu oli todella maskuliininen. Lisäksi tässä olevia pieniä rakeita oli todella vaikea saada huuhdeltua hiuksista pois enkä muutenkaan kokenut tuotteen hyötyä kaiken vaivan arvoiseksi. Ei jatkoon.

IDA WARG Repair Conditioner. Mitä enemmän käytin tätä korjaavaa hoitoainetta, sitä enemmän aloin tästä pitää. Tämä oli alusta alkaen mun mielestä hyvä, mutta loppua kohden pidin tästä koko ajan vaan enemmän ja enemmän. Pieni määrä riitti hyvin tekemään omista hiuksistani sileät ja pehmeät, eikä tuotteen tuoksussakaan ole valittamista. Jatkoon.

Kasvot:

Mádara SOS Hydra Repair Intensive Serum. Yksi parhaimpia kosteuttavia seerumeita, mitä tiedän. Tämä on mulle sellainen vakituote, jonka pariin palaan aina säännöllisen epäsäännöllisesti uudestaan. Seerumia tarvitaan kerralla todella vähän, eli tuote on hyvin riittoisaa, mutta se kosteuttaa jo pienellä määrällä ihoa erinomaisesti. Rakastan tätä erityisesti syksyisin ja talvisin, kun iho alkaa kesän lämmön jälkeen muuttua kuivemmaksi. Jatkoon!

COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser*. Geeliputsari, joka on tarkoitettu sopimaan herkemmällekin iholle niin aamu- kuin iltakäyttöön. En tee aamuisin kasvoilleni vesipesua, joten tämä on ollut mulla käytössä ainoastaan kakkosvaiheen putsarina iltaisin meikkejä poistaessani. Geeliputsariksi tämä oli yllättävänkin hellävarainen eikä tehnyt kertaakaan ihostani kuivan tuntuista. Toki käytinkin tätä aika pitkälti kesällä, jolloin ihoni ei muutenkaan ole kuivimmillaan. Voisin kuitenkin hankkia tätä lisääkin, mikä on aika harvinaista itselläni geeliputsarien kanssa. Jatkoon siis menee.

Kocostar Waffle Mask Maple. Ihoa kirkastava sheet mask, joka oli ensimmäinen koskaan testaamani Kocostarin vohvelinaamio. Seerumi oli tässä kangasnaamiossa geelimäistä ja sitä oli todella runsaasti. Vaikutusajan jälkeen sai siis tovin jos toisenkin vielä hieroa geeliä kasvoihin, jotta sen kaiken sai imeytymään. Istuvuuden kannalta naamio oli yksi parhaimpia, mitä olen omilla kasvoillani kokeillut. Iho näytti kuulaalta ja kauniilta tämän käytön jälkeen ja ainut pieni miinus tulee hinnasta, sillä vaikkei tämäkään älyttömiä maksanut, suosin silti yleensä vielä edullisempia sheet maskeja. Jatkoon menee joka tapauksessa.

Mizon Joyful Time Essence Mask Roayl Jelly. Hyvä sheet mask, taattua Mizonin laatua. Nämä ovat kaikki mun kestosuosikkejani ja tämä kyseinen naamio lupaa ravita ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Iho jäi tämän käytön jälkeen kosteutetun tuntuiseksi ja näiden pariin palaan aina uudelleen. Jatkoon!

Dr. Mola Strawberry Gelato Cup Sheet Mask. Kosteuttava C-vitamiinia sisältävä sheet mask, jonka kangas on ihanan ohutta ja istuu siten kasvoille hyvin tiiviisti. Olen aiemmin käyttänyt yhden toisen Dr. Molan Gelato Cup maskin, jossa oli mitä ihanin tuoksu, mutta koska mun hajuaistini on tällä hetkellä poissa, en valitettavasti osaa sanoa oliko myös tässä ihana marjaisan mansikan tuoksu vai ei. Joka tapauksessa pidän näistä kangasnaamioista, jatkoon siis menee tämäkin.

Vartalo, kädet & jalat:

The Body Shop Strawberry Hand Cream. Suurempi, 100 ml kokoinen käsivoidetuubi TBS:n ihanasta mansikkasarjasta. TBS:n käsivoiteita kuluu mulla tasaiseen tahtiin ja multa löytyy aina jokin tuubi avattuna. Mansikka ei ole koskaan ollut tuoksuna mun suosikkini kosmetiikassa, ja The Body Shopin mansikkasarja on oikeastaan ainut, josta mansikan suhteen pidän, sillä näiden tuoksu ei ole liian esanssinen. Jatkoon menee.

Bliss Lemon & Sage Body Butter. Sitruunan ja salvian tuoksuinen vartalovoide, joka on ollut mulla laatikon pohjalla ties kuinka monta vuotta. Tämä voide tuoksui omaan nenääni yllättävänkin miellyttävältä, sillä salvian yrttinen tuoksu ei puskenut esille liian voimakkaana. Pidän Blissin vartalovoiteista, sillä ne kosteuttavat hyvin, mutta imeytyvät kuitenkin melko nopeasti. Tuskin tulen tätä kuitenkaan enää ostamaan, ei siis jatkoon.

I Love... Lemon Meringue Bath & Shower Crème. Ihana makea sitruunakakun tuoksuinen suihkugeeli, jossa yhdistyy mielestäni täydellisessä suhteessa sitruunan raikkaus sekä sokerinen makeus. Tämä oli jostain syystä unohtunut mulla kylppärin perukoille melko pitkäksikin aikaa, mutta nyt sain onneksi tämän käytettyä loppuun. Tätä ei välttämättä enää edes myydä, mutta ehdottomasti menee jatkoon, jos tämän joskus jostain vaikka bongaisin.

Mahtuiko mukaan tuttuja tai kiinnostavia tuotteita? :)

6 kommenttia:

  1. Huomasin että Fanola tosiaan helposti pistää kädet aika sinisiksi mutta mielestäni tuoksu ei ole voimakas tai pistävä, se on vaan erilainen verrattuna moniin muihin shampoihin ylipäätään :) En ole vielä osannut sanoa onko parempi kuin muut, mutta olenkin siirtynyt nyt hieman tummempaan hiussävyyn.

    Kaikki viimeisen kuvan tuotteet kuullosti ihanilta ja herkullisilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fanolan tuoksuun oon itsekin tottunut, mutta aluksi se haisi mun mielestäni ihan kotona käytettäviltä hiusväreiltä, eikä tuoksu varsinaisesti miellyttänyt omaa nenääni :D Mulla on myös hopeashampoon käyttö hieman vähentänyt, kun blondaaminen on jäänyt. Raskaaksi tulemisen jälkeen mulle on kerran laitettu vaaleita raitoja ja sekin jo elokuussa. Enkä aio todennäköisesti enää hiuksia värjätä nyt raskausaikana, joten tummaa tyveä pukkaa aika kivasti esille :'D

      Poista
  2. Arvoin tuon Fanolan ja Fudgen välillä, mutta päädyin kestosuosikkiini Fudgeen koska se tekee ja pitää hiukset harmaina, Fanola lukemieni arvostelujen mukaan taas kirkkaampana ja helmenhohtoisempana. Tiiä sitten ;) ehkä joskus ostan molemmat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun kampaaja joskus sanoi, että Fanolalla ja Fudgella on hänen mielestään ihan selkeet eri käyttäkunnat, just varmaan sen mukaan millaiseksi kumpikin taittaa sen vaalean värin hiuksissa! Fudge vetää itsellä tosi herkästi siniseksi, minkä takia en oo sitä enää vähään aikaan suosinut :)

      Poista
  3. Sun blogisi kautta oikeestaan kokeilin eka kertaa Batisten kuivashampoita ja oon muutamia niistä testannut - en vaihda merkkiä enää! Musta on ihana, kun ne on niin kevyitä eikä tee sellasta lähmäistä tunnetta hiuksiin, kun sitä laittelee :) Mulla on nyt ruusun tuoksuinen, meinasin itse asiassa valita just tuon sinisen mikä tässä vilahti. Päädyin silti ruusuun, mut ensi kerralla varmaan kokeilen tuota! Tuoksu on myös ollut kaikissa hyvä, mitä oon ennättänyt kokeilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis just toi on Batisten kuivashampoiden paras puoli! En tiedä mitään toista kuivashampoota, joka ei jättäisi sitä lähmäistä tunnetta hiuksiin, mutta saisi kuitenkin hiuksista oikeasti freshit ja sen ylimääräisen rasvan pois. Varmasti niitä on Batisten lisäksi muitakin, mutten oo vaan kokeillut :D Batisten tuoksut on kaikki ihania, vähän vaan turhan voimakkaita itselle nykyään :)

      Poista

Kiitos kommentista!