sunnuntai 7. marraskuuta 2021

Testissä uusia meikkipohjan tuotteita!

Moikka! Tänään esittelen ja teen pienet arviot muutamasta itselleni uudesta meikkipohjan tuotteesta, jotka hankin niinkin kaukaa kuin laatikosta, joka on itselläni täynnä toistaiseksi käyttämätöntä kosmetiikkaa. Laatikkoon on siis kertynyt ajan saatossa tuotteita ennen kaikkea kauneusbokseista, ja nämäkin viisi tuotetta olen kaikki saanut joko Ipsy Plussasta tai Boxycharmista. En olekaan oikeasti pitkään aikaan napannut laatikosta kunnolla useampaa tuotetta käyttöön, joten tuli vähän sellainen "pikkulapsi karkkikaupassa" olo, kun lähtin valitsemaan mitä tuotteita haluan kokeilla. Kokeilua on jatkunut nyt parin viikon ajan, joten olen jokaisesta tuotteesta saanut muodostettua aika hyvin mielipiteeni. Mukaan mahtuu primer, meikkivoide, irtopuuteri, kivipuuteri sekä peiteaine. Seuraavaksi esittelyt ja arviot jokaisesta tuotteesta sekä hintatiedot joko euroina tai dollareina riippuen siitä, miten ne oli brändien omilta sivuilta saatavilla:

Aloitetaan Touch In Solin Icy Sherbet Primerilla, joka on todella kauniiseen lasiseen purnukkaan pakattu sorbettimainen primer. Primerin koostumus on silkkisen sileää ja se sulaa iholle nopeasti ja levittyy kauniisti. Tunne on omasta mielestäni iholla jopa hieman silikoninen, mutta tämä primer ei kuitenkaan sisällä lainkaan silikoneja, joten se on peräisin jostain muusta ainesosasta. Tuotteen tulisi kosteuttaa ihoa ja prepata se optimaaliseksi meikkivoidetta varten. Tällä on myös miedosti ihoa viilentävä vaikutus, joka ei onneksi ole turhan voimakas, sillä itsehän en pahemmin pidä siitä viileänraikkaasta tunteesta iholla. Ihan kaikki testaamani meikkivoiteet eivät toimi tämän päällä optimaalisesti, mutta eniten käytössä olevat meikkivoiteeni toimivat, mikä on pääasia. Tämä pidentää mukavasti meikin kestoa ja ennen kaikkea tuote saa pisteitä superkauniista ulkonäöstään. Tähän on ollut ilo tarttua ihan jo sen takia! Touch In Solin primerit ovat tulleet itselleni tutuksi jo aiemmin ja olen niistä pitänyt, joten luotto tätäkin primeria kohtaan oli kova.
Hinta: noin $20,00.

Studiomakeup Flawless Skin Foundation löytyy multa sävyssä Oat, joka taitaa olla meikkivoiteen sävyistä kaikkein vaalein. Kyseessä on pumppupulloon pakattu meikkivoide, jonka tulisi antaa kasvoille kevyt/puolipeittävä lopputulos samalla, kun meikkivoide myös kosteuttaa ihoa. Peittokyky meikkivoiteella on tosiaan melko kevyt, mutta hyvin tämä tasoittaa ihonsävyn ja peittää mahdollisia sävyeroja. Arkimeikkivoiteeksi peitto on itselleni riittävä, mutta juhlameikin kanssa kääntyisin jonkin toisen meikkivoiteen puoleen. Tämä ei toiminut itselläni ensimmäisellä käyttökerralla lainkaan, sillä koko meikkivoide vain liukui kasvoilla edestakaisin eikä asettunut paikoilleen ollenkaan. Lopulta ymmärsin vaihtaa meikkisiveltimen meikkisieneen ja myös primerin vaihdon jälkeen olen saanut tämän toimimaan oikein hyvin. Silti hieman ärsyttää meikkivoiteet, joiden kanssa joutuu "säätämään", jotta ne saa toimimaan iholla. Sävy on itselleni oikein hyvä, mutta pumppumekanismista annan pienen miinuksen, sillä se ei jaksa vetää meikkivoidetta ulos, jos tuubi ei ole kädessä pumppupuoli alaspäin. Ymmärtäisin tämän siinä vaiheessa, kun meikkivoide on loppumaisillaan, mutta tämä on siis ollut näin ihan alusta asti. Ongelma on toki pieni, mutta kokonaisuutta ajatellen kuitenkin omasta mielestäni mainitsemisen arvoinen. Ei tästä suosikkiani tullut, mutta käytän meikkivoiteen kyllä loppuun.
Hinta: noin $30,00.

Peiteaineista testiin pääsi Dose Of Colorsin Meet Your Hue Full Coverage Concealer, josta omistan sävyn 04 Fair. Tämä peiteaine lupaa nimensä mukaisestikin täyttä peittoa, mutta sen koostumus on kuitenkin kevyttä ja ohutta. Applikaattori on melko iso ja paksu, mutta siitä huolimatta sen kanssa saa kyllä varsin näppärästi peiteaineen kohdistettua sinne minne haluaa. Peitaine näyttää tuubissa vaaleammalta kuin mitä se oikeasti on iholla, mutta sävy on kuitenkin omaan käyttööni riittävän vaalea, sillä itsehän haluan peiteaineen myös kirkastavan mm. sy-ihoa. Tästä syystä valitsen aina omaa ihonsävyäni hieman vaaleamman peiteaineen. Peittokyky ei mielestäni ole tällä täydellinen, enkä itse ehkä nimittäisi tätä full coverage -peiteaineeksi. Kerrostamalla peittokykyä saa toki lisättyä ja tällaisenaankin se riittää hyvin omiin tarpeisiini, mutta olen käyttänyt selvästi tätä peittävämpiäkin peitaineita. Kiva tuote joka tapauksessa, sopii hyvin arkikäyttöön ja miksei myös juhlavampiin meikkeihin! Tämä ei pahemmin kasaudu sy-alueen juonteisiin, mistä iso plussa.
Hinta: noin $24,00.

Puutereita otin käyttöön kaksin kappalein, ja ensimmäisenä esittelyyn pääsee Tarte Double Duty Beauty Shape Tape Setting Powder. Translucent sävyssä oleva irtopuuteri on pakattu hurjan kauniiseen rasiaan, joka ansaitsee ehdottomasti kehuja! Rasiasta löytyy kannen alta myös puuterivippa, joka oli itselleni hyvin mieluisa yllätys, sillä vielä pari-kolme vuotta sitten levitin puuterini aina nimenomaan vipan kanssa. Nykyään siveltimet ovat korvanneet vipat, mutta on tämäkin yksilö päässyt kuitenkin käyttöön. Irtopuuterin Translucent-sävy sulautuu ihoon kuin ihoon, joten puuterista itsessään ei jää iholle sävypigmenttejä. Puuteri kiinnittää meikin hyvin jo pienellä määrällä eikä tee meikkipohjasta lainkaan kakkuisen tai liian puuterisen näköistä. Lopputulos on luonnollinen ja kaunis. Pidän myös erityisen paljon tuosta verkko-ominaisuudesta, joka annostelee näppärästi puuteria juuri sopivasti joko siveltimeen tai vippaan! Mitään huonoa sanottavaa en tästä irtopuuterista löydä - tätä on ollut ilo käyttää ja puuteri sopii täydellisesti omiin tarpeisiini. Ehkä hinta on vähän kova yksittäiselle irtopuuterirasialle, mutta itse puuteri on kuitenkin erinomaisen hyvä.
Hinta: noin 36,00 €.

Ciaté London Watermelon Burst Pressed Setting Powder on toinen valitsemani puuteri. Tämä on E-vitamiinia, hyaluronihappoa ja vesimeloniuutetta sisältävä kivipuuteri translucent-sävyssä. Napatessani puuterin käyttöön kuvittelin tämän olevan perinteinen mattainen kivipuuteri, mutta tässähän olikin mukana hehkua ja hohtoa kasvoille antavia shimmerhippuja! Toki nyt asiaa tarkistaessa olin tästä ollut kyllä aiemmin tietoinen tuotteen saatuani elokuun 2020 Ipsy Plussasta, mutta olin onnellisesti unohtanut koko asian. Tämän puuterin kanssa pitäisi siis saada sekä kiinnitettyä meikki, jotta se pysyy paikoillaan koko päivän, että tuotua kasvoille kaunista hehkua. Olenkin käyttänyt tätä itse viimeistelypuuterin tavoin kevyesti kasvoilla kauttaaltaan, ja lopputulos on mitä kaunein. Ei tämä Hourglassin viimeistelypuuterin veroinen ehkä ole, mutta erittäin hyvä kuitenkin. Pidän myös näistä Ciatén kauniista pakkauksista, joita jaksankin kehua oikeastaan aina brändin tuotteista puhuessani.
Hinta: noin 28,00 €.

Onko näistä tuotteista jokin teille tuttu tai muuten kiinnostava? :)

6 kommenttia:

  1. Nyt kun mulle tulee Boxycharm, niin kerrankin voin sanoa että oli tuttuja tuotteita ;) Studio Makeupilta mulla on sävyttävä päivävoide joka on kesäkäytössä ok. Tuo Dose Of Colorsin peiteainekin löytyy mutta niin vaaleassa sävyssä että olen säästellyt sitä talveen. Kiva kuulla että se on hyvä :) mulle just kommentoitiin uusimpaan postaukseen että mikä saa tilaamaan tuota Boxycharmia jossa ei tule lähes ikinä mitään hyvää tai rikkinäistä tuotteita...niin just tää että siitä tulee uusia ja mielenkiintoisia merkkejä, ja nää kaikki mitä sinäkin tässä esittelet niin kiinnostaa minua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sä pidät tosta peiteaineesta ja sävy on sulle talvella sopiva :) Joo mäkin huomasin sen kommentin, minkä olit saanut. Sinänsä ihan hyvä kysymys ja pisti kyllä taas mutkin miettimään, että aika paljonhan noiden boksien sisällöistä tulee napistua täällä blogissa. Mutta loppupeleissä Boxy ja Ipsy on kyllä laadullisesti niin omaa luokkaansa, että jos jotain kauneusboksia tilaan, ne on just noi kaksi! Ja onhan tääkin postaus aika hyvä esimerkki siitä, että bokseissa on laadukastakin tavaraa<3

      Poista
  2. Oi tuo Touch In Solin tuote näyttää niin ihanalta ja tuo purkki on niin suloinen <3 Itse tuotekin kuulostaa kivalta, vaikkakaan näin talvea lähestyttäessä se viileä tunne ei ehkä ole se kaikkein miellyttävin :D Tarten puuteri kuulostaa myös tosi kiinnostavalta, mutta harmillisesti hinta on kyllä vähän liian korkea :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo talviaikaan se viileä tunne ei kyllä oo kaikkein toivotuin, mutta onneksi se on tossa tosi mieto! Purkki ja tuote itsessään on kyllä ihanan näköiset<3 Mä oon niin tottunut RCMA:n puutereihin, jotka on superedullisia ja purkki ihan valtava, että kieltämättä tollanen +30 euroa irtopuuterista on omissa silmissä paljon :D Mutta pääasia, että puuteri itsessään on tosi hyvää!

      Poista
  3. Vitsit miten jännältä toi sorbettimainen primer näyttää, mielenkiintoinen tuote! Yksikään tuote ei ollut mulle tuttu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä tosi hauska ja kaiken kaikkiaan tosi kaunis tuote pakkauksineen kaikkineen! :)

      Poista

Kiitos kommentista!