tiistai 30. marraskuuta 2021

Kosmetiikkasuosikit | Marraskuu 2021

*Saatu ilmaistuote

Tänään käydään läpi marraskuun kosmetiikkasuosikkeja, jotka olivat tällä kertaa meikki- ja ihonhoitopainotteiset. Hius- ja vartalojutut jäivät tässä kuussa suosikkien ulkopuolelle, ja itse asiassa olisin voinut valita suosikkeihin vielä pari muutakin meikkituotetta! Pitäydyn kuitenkin edelleen viidessä suosikissa per kuukausi, joten ensi kuussa sitten ehkä niistä muista, mikäli ne vielä siinä vaiheessa ovat yhtä suuressa suosiossa kuin nyt. Oli ihanan piristävää napata alkukuusta "uusia" meikkejä varastoista testiin, sillä mullahan odottelee varsinkin primereita ja puutereita melkoinen määrä käyttöönottoa. Omat meikkihetket saivat heti kunnon piristysruiskeen, kun nappasin näitä tuotteita muutaman kappaleen käyttöön ja mikä parasta - rahaa ei mennyt yhtään, kun tuotteet löytyi jo omasta takaa!

First Aid Beautyn Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer on ollut mulla käytössä nyt parin kuukauden ajan ja olen täysin ihastunut tähän primeriin! Tämä on koostumukseltaan paksuhkoa ja voidemaista, joten tämä toimii erinomaisen hyvin kuivalla iholla nyt talven tehdessä tuloaan. Tämä jättää kasvoille ihan superkauniin heleän pinnan, joka on itselleni nykyään ehdottomasti täysin mattaista meikkipohjaa mieluisampi vaihtoehto. Pidän siitä, miten heleys kuultaa keskipeittävän meikkivoiteen läpi kauniisti, muttei kuitenkaan lainkaan yliampuvasti. Tämä myös kosteuttaa ihoa ja pitää meikin hyvin paikoillaan. Mulla on tätä Boxycharmin vähintäänkin mielenkiintoisesta säätämisestä johtuen varastoissa myös toinen tuubi, mutta nyt olen vain iloinen siitä, sillä tästä tuli heittämällä yksi suosikkiprimerini ikinä.

Ihonhoidon osalta olen myös saanut napattua laatikoista uusia tuotteita testiin, ja otin vihdoin käyttöön tämän Novexpertin Booster Serum With Hyaluronic Acidin, joka on siis kaikessa yksinkertaisuudessaan hyaluronihapposeerumi. Seerumi kosteuttaa ja silottaa ihoa tehokkaasti ja mikä tärkeintä, tämä ei ole kertaakaan lähtenyt rullaamaan meikin tai muiden ihonhoitotuotteiden alta pois! Esimerkiksi The Ordinaryn hyaluronihapposeerumia en halua enää käyttää, sillä se lähti lähes aina murustumaan pois kasvoilta, vaikka muuten hinta-laatusuhteeltaan varsin mainio tuote olikin. Tämä Novexpertin seerumi on ollut mulla nyt pääasiassa aamukäytössä, sillä seerumi imeytyy hyvin nopeasti. Hyvin tätä voisin kuitenkin käyttää myös illalla, mutta tämä 10 ml kokoinen pullo ei tule muutenkaan kestämään mulla ikuisuutta, joten saanpahan nauttia tästä pitempään, kun keskitän käytön vain aamuihin!

Kevyn Aucoin The Volume Mascara* tuli LF:n Beauty Chestin mukana ja osoittautui lopulta peloistani huolimatta ihan loistavaksi ripsiväriksi. Tämä lupaa antaa ripsille runsaasti tuuheutta ja pituutta, minkä ripsari myös tekee. Lopputulos näyttää joka kerta todella kauniilta ja tällä saan itselleni hetkessä kauniit ja näyttävät ripset. Olen aiemminkin sanonut monet kerrat, että olen supernirso ripsivärien suhteen enkä todellakaan käytä ripsiväriä, joka on vähän jotain sinnepäin tai ihan ok tasolla. Tämä oli suorastaan loistava ja pidän myös tuosta pienestä, ohuesta ja kapeasta harjasta, jonka kanssa saa tehtyä todella tarkkaa työtä. Yleensä mun suosikkiripsareissani on paksumpi harja, joten sekin yllätti tässä oikein positiivisesti. En tiedä tulenko tämän pariin välttämättä enää palaamaan, kun ripsiväri on käytetty loppuun, sillä tätä pitäisi tilata netistä. Nyt nautin kuitenkin täysin siemauksin tästä tuotteesta!

Ihonhoidon puolesta suosikkeihin nousi myös hiljattain ostamani the SAEM Natural Condition Cleansing Oil. Tämä öljy on päässyt esittelyyn jo aiemminkin, mutta nyt nostan sen taas esille yhdestä selkeästä syystä: tämä on ihan superedullinen, mutta silti aivan loistava tuote! Normaalihinta tällä puhdistusöljyllä on Bearelilla noin 14,00 €/180 ml, mikä on todella vähän ottaen huomioon kuinka kauan öljyputsarit kuitenkin kestävät. Tämän kanssa meikit lähtevät pois todella nopeasti ja pienellä vaivalla. Lisäksi öljy puhdistuu kasvoilta pelkän juoksevan veden kanssa, joten tätä voi halutessaan käyttää myös yksinään, jos ei suosi kaksoispuhdistusta. Brändinä the SAEM oli todella mielenkiintoinen uusi tuttavuus, joten ehdottomasti haluan kokeilla jossain vaiheessa muitakin heidän tuotteitaan.

Viimeisenä vielä Tarte Double Duty Beauty Shape Tape Setting Powder, joka on väritön irtopuuteri. Mulla loppui monen, monen kuukauden käytön jälkeen RCMA:n jättikokoinen puuteripurnukka, joten sain vihdoin ja viimein tilaisuuden napata käyttöön uuden irtopuuterin. Tarte valikoitui tällä kertaa voittajaksi, ja olen aivan rakastunut tähän puuteriin! Tämä kiinnittää meikin täydellisesti, ei kasaudu juonteisiin tai tee kasvoista pakkeloidun näköisiä ja sulautuu ihon sävyyn täydellisesti. Rasia on myös hurjan mieluisa itselleni, sillä tästä löytyy kannen alta joustavaa verkkoa, jonka alla puuteri on. Verkko siis painautuu siveltimen/vipan kanssa alas ja tuo puuteria esille juuri sopivasti. Puuterirasioissa, joissa välikappaleessa on kiinteät reiät, mun ongelmanani on aina se, että puuteria nousee välikappaleen yläpuolelle joko aivan liikaa tai liian vähän. Tämä verkkosysteemi on itselleni siis paljon mieluisampi ja vastaavanlaisia puuterirasioita olen käyttänyt jo aiemmin vuosia sitten. Tälle iso suositus!

Nousiko teillä marraskuussa kosmetiikan suhteen suosikkituotteita? Entä onko näistä tuotteista jokin teille tuttu tai mahdollisesti jopa suosikki? :)

4 kommenttia:

  1. No niin hyvä että molemmin primereilla tuli käyttöä eikä haittaa vaikka tuli kaksin kappalein ;) tuo Novexpertin seerumi oli kamala, en tykännyt yhtään kun ei imeytynyt ja kaikki rullasi sen päällä, lisäksi se ärsytti silmiä. Ei mun juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onneksi näin! Olisi oikeesti ärsyttänyt varmaan vieläkin toi Boxyn touhu, jos en olisi tosta primerista pitänyt :D Ää eikä, harmi että seerumi ei toiminut sulla ollenkaan :( Itsellä tosiaan ihan päinvastaiset kokemukset, niin ne vaan vaihtelee miten tuotteet eri ihoilla/tuotteiden kanssa toimii :D

      Poista
  2. Kiinnostava kokonaisuus! Monta itsellekin uutta tuotetta mitä en ole testannut.

    Muistaakseni mulla tuo primeri ei toiminut, mutta en mene nyt vannomaan. Aika kauan on kun sitä käytin mutta yleisesti pidän kyllä FABin tuotteista.

    Noissa hyaluronhappo seerumeissa on vähän sitä vikaa että ne tahtoo rullautua iholla ja se on tosi ärsyttävää. Hyvä jos tuo ei niin tee. Täytyy itsekin se jostain kaapista kaivella.

    Ja oi vitsi nyt mä odotan tuon ripsivärin korkkaamista tosi innolla! Harja ei ole mullekaan sellainen mitä yleensä käyttäisin kun haluan tuuheat ripset mutta hyvä jos tuo toimii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Primerit on mun mielestä yksi selkeä tuoteryhmä, missä joku tykkää toisesta ja toinen jostain ihan muusta. En siis ihmettele, jos toi ei oo välttämättä ollut sun mieleen :D Joo hyaluronihapposeerumit on tosi kinkkisiä just ton rullaamisen takia.. Mulla on Jane Iredalelta vielä toinen pullo sitä heidän versiota ja se oli ihan loistava! Täytyykin napata se piakkoin käyttöön :) Tainallahan toi Novexpert oli tosiaan rullannut, mutta toivottavasti sulla ei<3

      Mä olin tosi skeptinen just ton ripsarin harjan suhteen, mutta sehän onkin tosi näppärä ja oon käyttänyt tota nyt melkein päivittäin! Ihan huippuhyvä<3

      Poista

Kiitos kommentista!