sunnuntai 21. marraskuuta 2021

Projekti Näytepussukat | Osa 12

Edellisestä näytepussukkapostauksesta on jo ihan luvattoman pitkä aika, joten nyt jos koskaan on aika elvyttää tämäkin postaussarja ja tuoda tälle jatkoa! Projektin tarkoituksena on siis käydä kerralla läpi aina muutama varastoista löytyvä kosmetiikan näytepussukka/testeri, kertoa tuotteista lyhyesti ja selvittää lähtisinkö pelkän näytteen perusteella kokeilemaan tuotetta täysikokoisena. Tällä kertaa kaikki näytteet sattuavat olemaan korealaista kosmetiikkaa, johtuen pitkälti ihan siitä, että tämän vuoden aikana omat kosmeshoppailuni ovat low buyn vuoksi keskittyneet lähinnä k-kosmetiikan verkkokauppa Beareliin, josta olen tilannut mm. ihonpuhdistusaineita tasaisin väliajoin. Bearelilta tulee tilausten mukana myös aina muutama näytepussukka, joten niistä siis seuraavaksi esittelyt:

The Skin House Dr. Clear Magic Serum. Ongelmaihon tarpeisiin kehitetty seerumi, jonka tulisi sekä rauhoittaa ja tasapainottaa ärtynyttä ihoa että ennaltaehkäistä uusien epäpuhtauksien syntymistä. Seerumista löytyy epäpuhtaalle iholle loistavasti sopivaa savi-mineraaliuutetta sekä myös esimerkiksi teepuu- ja merileväuutteita. Tämä seerumi ei ole ollenkaan sitä, mitä oma ihoni eniten tarvitsee, sillä vaikka raskauden alkuaikoina ihoni hieman oikuttelikin, on se palannut takaisin lähes täysin näpyttömään "normaali"tilaansa, joka on siis kuiva. Tämän seerumin koostumus oli todella kevyttä ja juoksevaa, melkein kuin vettä. Se levittyi ja imeytyi ihoon siis nopeasti, mutten kokenut saavani tästä omalle iholleni mitään hyötyä, sillä tätä ei ole tehty kuivalle iholle. En siis ostaisi täydessä koossa, jos ihotyyppini nyt ei yhtäkkiä kokisi täyskäännöstä ja muuttuisikin ongelmaiseksi.
Hinta: noin 25,00 €/50 ml.

The Skin House Marine Active Cream. Ihoa pehmentävä ja kosteuttava kasvovoide, joka on suunniteltu sopimaan kaikille ihotyypeille. Voide sisältää mm. hyaluronihappoa, babassuöljyä, merivettä sekä merileväuutetta. Tuotekuvauksen mukaan voide imeytyy ihoon nopeasti ja sopii käytettäväksi niin päivä- kuin yövoiteenakin. Itse olen testannut tätä päivävoiteena, johon voide sopii mielestäni ihan loistavasti. Koostumus on emulsiomaista eli melko kevyttä, sekä todella nopeasti imeytyvää. Voide kosteutti ihoa kuitenkin mukavasti ja meikki näytti sen päällä kauniilta. Tämä oli todella positiivinen yllätys! Itse haluan ehdottomasti päivävoiteen olevan sellainen, jonka imeytymistä ei tarvitse odotella kauaa, ja tämä imeytyi todella pikaisesti. En itse välttämättä kuivalle iholle valitsisi tätä yövoiteeksi näiden kokeilujen perusteella, mutta rasvoittuvammalla iholla tuote voisi hyvin toimia myös iltakäytössä. Voisin ostaa täysikokoisena.
Hinta: noin 30,00 €/50 ml.

Purito Centella Green Level Calming Toner. Ensikosketuksenii Puriton tuotteisiin! Tämä on ihoa rauhoittava, kosteuttava ja pehmentävä kasvovesi, joka sisältää mm. rohtosammakonputkea, hyaluronihappoa ja pantenolia. Kasvoveden tulisi sopia hyvin kaikille ihotyypeille ja myös herkän ihon tarpeisiin. Tämä oli hurjan kiinnostava tuote! Kasvovesi oli koostumukseltaan ohuen juoksevaa ja sitä riittää tuotekuvauksen mukaan kerralla vain muutama tippa. Kosteuttavat kasvovedet kannattaa ehdottomasti painella suoraan iholle kämmenten avulla ilman mitään vanulappuja välissä, ja niin toimin tämänkin tuotteen kanssa. Kasvovesi imeytyi nopeasti ja vaikken nyt kahden käyttökerran jälkeen osaakaan sen ihmeempiä tästä sanoa, kiinnostukseni heräsi ehdottomasti. Rohtosammakoputki on tällä hetkellä hyvin suosittu ainesosa kosmetiikassa ja tässä tuotteessa se komeilee heti toisena Inci-listassa. Voisin ehdottomasti ostaa tämän täydessä koossa!
Hinta: noin 29,00 €/200 ml.

Mizon Intensive Skin Barrier Cream. Anti-age kasvovoide, joka on tehty sopimaan erityisesti kuivan ja ikääntyneen ihon tarpeisiin. Voide lupaa parantaa ihon kosteustasapainoa, ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkejä parantaen mm. sen joustavuutta ja tekstuuria. Voide sisältää keramideja sekä hyaluronihappoa, jotka yhdessä sekä kosteuttavat ihoa että suojaavat sitä ulkoisilta ärsykkeiltä. Tämän voiteen koostumus oli kermaista ja paksuhkoa, juuri sopivan täyteläistä yövoiteeksi. Voide levittyi iholle helposti, mutta jätti sille joksikin aikaa hieman rasvaisen tunteen, joten en itse voisi käyttää tätä päivävoiteena. Yövoiteena tämä toimi kuitenkin erinomaisen hyvin ja voide teki ihosta lopulta hurjan pehmoisen. En välttämättä juuri nyt näe vielä tarvetta ostaa erilisiä anti-age voiteita, mutta joskus tulevaisuudessa tätä voisin kyllä kokeilla myös täydessä koossa.
Hinta: noin 25,00 €/50 ml.

Lador Triple3X Natural Shampoo. Sulfaatiton shampoo, joka sisältää mm. teepuuöljyä sekä mustaherukka- ja kurkumauutetta. Shampoo on tehty sopimaan myös herkälle päänahalle ja sen tulisi hoitaa hiuspohjaa samalla puhdistaen hiukset, vähentäen hilseilyä ja raviten hiuksia. Mä en välttele sulfaatteja shampoissa, mutta pystyn kyllä käyttämään myös sulfaatittomia shampoita. Tämä oli ihan ok, ei mitenkään erikoinen ja pariin otteeseen hiukset piti pestä, jotta ne sai täysin puhtaiksi. Olen käyttänyt parempiakin shampoita eikä tämä erottunut millään tavalla varsinaisesti edukseen. Jos mulla olisi tätä täysikokoinen pullo, käyttäisin tämän varmasti pikkuhiljaa loppuun, mutten näe mitään tarvetta lähteä tätä itse ostamaan. Löydän itselleni parempiakin shampoita, eli en ostaisi täydessä koossa.
Hinta: noin 20,00 €/530 ml.

Mizon Snail Repair Intensive Ampoule. Ihoa suojaava, kirkastava ja hoitava seerumi, joka sisältää jopa 80% etanaseerumiuutetta. Etanaseerumi on todella suosittu ainesosa korealaisessa kosmetiikassa, sillä se auttaa mm. parantamaan ihovaurioita sekä uudistaa ja tasoittaa ihoa. Etanaseerumin lisäksi tästä tuotteesta löytyy myös peptidejä, vitamiineja sekä granaattiomenauutetta. Olen aiemmin käyttänyt vastaavanlaisen pullon Mizonin kollageeni- ja hyaluronihapposeerumeita, joista pidin kummastakin. Tämä oli myös hyvin mieluisa tuttavuus, sillä seerumi imeytyi ihoon sekunneissa ja toimi loistavasti niin päivä- kuin iltakäytössä. Harmillisesti tästä ei riittänyt kuin pariksi kerraksi, mutta kiinnostukseni ehti kuitenkin heräämään ja pidän tämän varmasti mielessä, kun mulle tulee tarve uusille seerumeille. Voisin siis ilman muuta ostaa tämän täysikokoisena.
Hinta: noin 30,00 €/30 ml.

Tällä kertaa kuudesta tuotteesta neljä oli sellaisia, joita voisin kuvitella ostavani myös jatkossa. Ei huono saldo ollenkaan! 

Vieläkö näytepussukkaprojektini jaksaa kiinnostaa? Entä ollaanko siellä innokkaita näytteiden ja testerien käyttäjiä, vai jäävätkö ne vain nurkkiin pyörimään? :)

4 kommenttia:

  1. Täällä yksi näytepussukoiden hamstraaja! Ovat käteviä yhden-kahden yön reissuilla, ei tarvitse raahata koko arsenaalia täysikokoisia puteleita mukana. Harvoin kuitenkaan tuotteesta saa yhdellä käyttökerralla vielä muodostettua kunnon mielipidettä, olenkohan koskaan hankkinut täysikokoista näytteen perusteella, tuskin? Summa summarum, käteviä reissuilla :)

    -Siiri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monet taitaa hyödyntää näytepussukoita nimenomaan reissuilla ja kieltämättä mikä olisikaan kätevämpää kuin pakata mukaan muutama kevyt näyte usein täysikokoisten purkkien sijaan :D Itse en yleensä reissuille kuitenakaan uskalla ottaa näytteitä, kun oma iho on välillä vähän turhankin herkkä enkä halua reissun päällä joutua miettimään miten iho reagoi uusiin tuotteisiin. Joo, eihän näistä yleensä kovin hyvää käsitystä tuotteesta saa, mutta onneksi kuitenkin edes jonkinlaisen mielikuvan! :)

      Poista
  2. Ehdottomasti kiinnostaa. Mä olen maailman huonoin testereiden käyttäjä. :D Toi Mizonin etanaseerumi on aivan ihana tuote. Pari pullollista sitä käyttänyt. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että säkin jaksat vielä kiinnostua tästä postaussarjasta! Toi Mizonin etanaseerumi pitää ehdottomasti ostaa jossain vaiheessa, samoin haluan uuden pullon sitä hyaluronihapposeerumia :)

      Poista

Kiitos kommentista!