sunnuntai 8. toukokuuta 2022

Kosmetiikkaa Notinolta!

Moikka! Taas olisi pienoisen ostospostauksen aika, sillä laitoin noin viikko sitten pitkästä aikaa kosmetiikkatilauksen Notinolle. Mulla oli tarve muutamalle Ziajan tuotteelle ja alunperin olin aikeissa tilata Catricen ja essencen Disney-teemaisia meikkejä, mutta lopulta niitä ei sitten tilaukseen kuitenkaan päätynyt. En oikeastaan edes tiedä minkä takia, ehkä järki vei voiton ja tajusin, etten tarvitse uusia luomiväripaletteja tai poskipunia, vaikka ne Disney-paletit aivan ihania ovatkin. Yllä näette tilaukseni, joka sisälsi siis Ziajaa, Catricea ja essenceä. Mukaan mahtui pari lahjapakkausta, itselleni uusia tuotteita sekä vanhoja hyviksi ja toimiviksi todettuja tuotteita. Seuraavaksi nopeat esittelyt kaikista!

Aloitetaan Catricen tuotteista, joita tilaukseen mahtui neljä kappaletta. Catrice True Skin Hydrating Foundation 002 Neutral Ivory (8,00 €) on ollut mulla jo pitkään hankintalistalla, mutten ole onnistunut bongaamaan tätä kaupasta oikeassa sävyssä. Toki en ole katsonutkaan kuin parista eri kaupasta, mutta niissä myynnissä olleet sävyt ovat olleet liian tummia. Tämä 002 vaikuttaisi varsin hyvältä sävyltä ja innolla odotan mitä meikkivoiteesta pidän! Vanha tuttu tuote Catrice HD Liquid Coverage Foundation 002 Porcelain Beige (7,40 €) tuli ostettua, sillä multa löytyy kyseinen meikkivoide tällä hetkellä hieman turhan tummassa sävyssä ja halusin tämän käyttöön itselleni jo ennen kesää.

Catrice True Skin High Cover Concealer 002 Neutral Ivory (4,10 €) on ollut sarjan meikkivoiteen tavoin jo pitkään mulla mielessä, joten nappasin peiteaineenkin nyt tilaukseeni mukaan. Tästä olen kuullut kehuja, joten toivottavasti tämän peittokyky riittää omille tummille silmänalusilleni. Viimeisenä vielä Catrice Glam & Doll Volume Mascara (4,30 €), josta olen niin ikään kuullut hurjasti kehuja. Mulla on jostain syystä viime kuukausien aikana ripsien pituus muuttunut ja ne ovat selkeästi aiempaa lyhyemmät. Tiedä sitten mistä se johtuu, mutta haluaisin löytää itselleni hyvän vedenkestävän ripsivärin, joka pitäisi taivutukset paikoillaan. Tällä hetkellä mun suosikkiripsarieni käytännössä ainut ongelma on se, että ne eivät ole vedenkestäviä ja taivutukset suoristuvat, mikä näyttää lyhentyneiden ripsieni kanssa varsin ikävältä. Katsotaan mitä tästä pidän, josko ripsiväri vaikka täyttäisi mun suhteellisen vaativat kriteerini.

Essenceltä ostin kolme tuotetta. Essence Hydrating Nude 302 Heavenly (2,70 €) huulipuna tuli napattua heräteostoksena mukaan. Essencellä on hyviä huulipunia ja tämähän oli lähestulkoon ilmainen, joten vaikka en tästä jostain syystä pitäisi, ei rahallinen menetys tule olemaan suuri. Nudepunat ovat käytännöllisiä ympäri vuoden ja nyt huulipunia pystyy taas käyttämään vapaammin, joten tästä olen innoissani! Essence Make Up Buffer Brush (4,39 €) oli myös täysin heräteostos, mutta mua toisaalta kiinnostaa miten saan meikkivoiteen levittymään kasvoille tämän tyylisen tiheäkarvaisen ja tasapäisen buffer-siveltimen kanssa. Normaalisti en tällaisia siis suosi, mutta kokeillaan kuinka käy! Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara (3,60 €) on mun kestosuosikkini ripsivärien suhteen ja näitä kuluu mulla tasaiseen tahtiin, vaikka viime kuukausina olenkin testaillut paljon myös muita ripsivärejä.

Ziajalta mukaan lähti nämä kolme käsivoidetta, jotka ovat kaikki itselleni entuudestaan tuttuja ja hyväksi havaittuja. Ziaja Cocoa Butter Hand Cream (2,40 €) on kaakaolta tuoksuva käsivoide, Ziaja Coconut Hand Cream (2,50 €) taas tuoksuu totta kai kookokselta ja Ziaja Goat's Milk Hand Cream (2,45 €) puolestaan rauhoittavalta vuohenmaidolta. Ziajan vuohenmaitosarja on yksi mun ikisuosikkejani, ja kyseistä käsivoidetta on tullut käytettyä ties kuinka monta tuubia. Mulla ei turhan paljon käsivoiteita enää jemmoissa ollutkaan, joten tämä kolmikko tuli oikeasti ihan tarpeeseen.

Ziaja Goat's Milk Body Lotion (4,90 €) on saanut multa ylistäviä sanoja ties kuinka monta kertaa, ja tämä on ehdottomasti mun suosikkivartalovoiteeni. Tuoksu on ihanan rauhoittava ja koostumus juuri sopivaa, jotta voide imeytyy suhteellisen nopeasti mutta kosteuttaa samalla riittävästi. Parasta tässä kuitenkin on se, ettei atooppinen ihoni oireile tätä käyttäessä. Suurin osa muista voiteista aiheuttaa viimeistään pidemmällä säännöllisellä käytöllä ihottumaa mulle, erityisesti jalkoihin, mutta tämä ei! Ziaja Orange Butter Creamy Shower Soap (2,90 €) on itselleni uusi tuttavuus. Tämä on appelsiinilta tuoksuva superraikas ja kesäinen suihkusaippua, jonka ostin nimenomaan sen takia, että rakastan appelsiinin tuoksua kosmetiikassa. Nappaan tämän todennäköisesti käyttöön, kunhan saan ensin pari muuta suihkugeeliä alta pois - tässä on hurjan kesäinen ja ihana tuoksu!

Tilaukseen mahtui myös kaksi lahjapakettia, joista toinen sisälsi Cupuacu-sarjan tuotteita. Nyt ehkä herää kysymys, että miksi ihmeessä tilasin lahjasetin enkä yksittäisenä näitä tuotteita, mutta halusin siis ostaa ennen kaikkea Cupuacu Crystalline Sugar Scrub -vartalonkuorinnan ja tämä Cupuacu Gift Set (6,66 €) maksoi vain 0,66 euroa enemmän kuin vartalonkuorinta yksinään ostettuna. Cupuacu Shower & Bath Gelille jäi siis periaatteessa hintaa vain 66 senttiä, eli oli ehdottomasti kannattavampaa ostaa tämä setti. Kuorinta on oma suosikkini ja sain juuri edellisen purnukan loppumaan. Suihkugeeli on myös hyväksi todettu, vaikka sen tuoksu ei ihan ylläkään samalle tasolle vartalonkuorinnan kanssa.

Viimeisenä vielä Ziaja Lemon Cake Gift Set (11,40 €), joka sisältää Lemon Cake Hands & Body Foam Washin, Lemon Cake Bath Jelly Soapin sekä Lemon Cake Hand Creamin. Tätä sarjaa ei ainakaan mun tietääkseni myydä Suomessa tai ainakaan en ole tähän törmännyt, mutta 'Lemon Cake' kuulosti sen verran houkuttelevalta, että halusin ehdottomasti testiin näitä tuotteita! Nämä siis tuoksuvat tosiaan ihan makealle sitruunakakulle ja rakastuin tuoksuun heti ensinuuhkaisulla. Oma hajuaistini on edelleen hieman puutteellinen sairastetun koronan takia, enkä haista tuoksuja niin voimakkaina kuin ne todellisuudessa ovat, joten uskoisin tämän olevan tuoksultaan oikeasti vielä paljon ihanampi kuin mitä itse haistan. Tästäkin lähti tosiaan mukaan lahjasetti, vaikka tuotteet jätinkin itselleni.

Notino ei pettänyt tälläkään kertaa! Ziajaahan siellä myydään selkeästi edullisemmin kuin Suomessa ja myös valikoimat ovat laajemmat, joten sain hankittua muutaman sellaisenkin tuotteen, joita Suomesta ei muuten saa. Essenceä ja Catriceakin on myynnissä todella paljon ja ainakin sävyjen puolesta valikoimat ovat monia Suomen kivijalkamyymälöitä laajemmat. 

Kiinnostaako teitä kuulla lisää joistain ostamistani tuotteista? Entä löytyykö näiden joukosta teille tuttuja tuotteita? :)

12 kommenttia:

  1. Minäkin tein juuri vähän aikaa sitten tilauksen Notinolle. Tilasin mm. tuon saman Ziaja Cupuacu lahjapakkauksen, koska noin halpa ja lisäksi muistin että sinä olit tuota kehunut :)
    Lisäksi Holika Holikaa, Frudiaa, pari suihkugeeliä ja kaksi öljyputsaria kasvoille.
    Itse asiassa meninkin nuuskimaan tuonne kun muistin sinun tästä kaupasta vinkanneen.
    Että kiitos vaan, teen tuolla varmasti ostoksia toistekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtava kuulla, että mun vinkeistä on ollut iloa! Notinosta löytyy tosiaan vaikka ja mitä, pitäisi itsekin muistaa useammin laittaa tuonne tilausta, kun tulee tarvetta uudelle kosmetiikalle :D Toivottavasti Cupuacu-sarja on sulle mieluinen, mä olen ihan rakastunut noiden tuotteiden tuoksuun<3 Mä en edes tajunnut katsoa mitä kaikkea k-kosmetiikkaa Notinosta löytyy, mutta seuraavalla kerralla pidän nekin ehdottomasti mielessä. Kiitos siis sullekin vinkistä noiden suhteen :)

      Poista
  2. Pitäis ehkä viimeinkin testata Ziajaa. Oot niin usein sarjaa kehunut. Edullisia ja jos kerran atopiaan sopii. Notino oli mulle uus kauppa👌

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ziajalta löytyy ihan loistavia tuotteita, eli suosittelen<3 Mun atooppiselle iholle toi vuohenmaitosarja on sopinut tosi hyvin, mutta varmasti tääkin on tapauskohtaista, kuten kaiken kosmetiikan kanssa :) Notinoa suosittelen myös!

      Poista
  3. Tuo TRUESKIN on minusta tosi kiva Catricelta :) Aion ostaa jonkun Lumenen meikkivoiteen kesäksi että olisi edes pieni SPF luokitus. Mutta tuota HD Liquidia olisi sitten syksymmällä kiva ottaa testiin.. Tuo TRUESKIN sarjan peiteaine olisi kiva ottaa kokeiluun, mutta mulla on nyt kolme avattua peiteainetta jo nyt.. :D Mulla on tuollainen Buffer-sivellin ja olen tykännyt siitäkin kyllä meikkivoiteelle, mutta kaikille meikkivoiteille minun sivellin ei myöskään toimi. Tuo ziaja käsivoide trio ihan parhaan näköinen hankinta.. nää ostokset voisin itsekin tehdä! Tuo orange butter suihkusaippua näyttää ihanan pirteältä ja edulliselta kokoisekseen?? Sait tosi hyvään hintaan myös Cupuacu sarjaa! Näitä kirjoituksia on niin vaarallista lukea kun kaapissa on kymmenen saippuapurkkia ja tuhat rasvaa XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin haluaisin Lumenelta sekä sen Blurin että CC-voiteen, mutta hitto kun näitä meikkivoiteita on taas kertynyt ihan liikaa :D Ei auta kuin käyttää vanhat ensin alta pois! Mulla on peiteaineita myös jokunen käytössä, Too Facediltakin niin iso tuubi, että se on ollut varmaan pari vuotta jo avattuna. Ehkä mä vielä joskus saan sen loppumaan!

      Meikkivoidesiveltimet ei aina tosiaan ihan kaikkien meikkivoiteiden kanssa toimi munkaan kokemuksen mukaan. Jotkut vaatii itsellä aina meikkisienen, jotta lopputulos näyttää hyvältä. Toi suihkusaippua on 500 ml eli tosi edullinen tohon määrään nähden! Heh, mä oon vähän innostunut nyt ostelemaan kaikkea, mutta nyt taas pidän taukoa ja käyttelen vanhoja pois kaapeista :) Välillä vaan pitää itseäänkin hemmotella uusilla ostoksilla!

      Poista
  4. Notinosta olen kerran tilannut Inebryan hopeatuotteita hiuksille ja kaikki meni hyvin :) Mä tykkään käyttää tuon tapaista sivellintä ihan eniten meikkivoiteen levityksessä. Käden kautta käytän aina. Mulla taitaa olla joku Real Techniquesin sivellin. Jotain Catricen Glamm Doll ripsaria olen käyttänyt ja noh...se oli sysikakka :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Notinosta on mullakin vaan hyviä kokemuksia, tää viimeisin tilaus tuli perille myös tosi nopeesti :) Testasin tota sivellintä eilen ja se oli tosi hyvä! Harmittaa melkein, etten oo aiemmin tollasta noin tiheäkarvaista sivellintä kokeillut :D Toi ripsivärikin on tullut testattua ja mä tykkäsin kovasti :) Tosin mä oon myös "tunnettu" siitä, etten yleensä ikinä pidä niistä ripsareista, mitä kaikki muut hehkuttaa ja vähän toisinpäin. Ja makuasioitahan nää muutenkin on eikä kaikki toimi kaikilla :)

      Poista
  5. Ei ole tuttuja kuin nimeltä. Mä tykkään shoppailla notinolla. Ostan tuoksuja, ihonhoitoa, saa mm. La Roche-Posay tuotteita joita ei myydä Suomessa ja Yankee Candlen kynttilöitä. Kaikki on aina toiminut moitteettasti. 👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita Yankee Candlen kynttilöitä mun pitääkin ehdottomasti tilata seuraavalla kerralla, ne on ihania<3

      Poista
  6. Taas totean itsekseni, että blogien lukeminen on vaarallista :) Nyt olen seuraavaksi oitis Notinon sivuille menossa, koska nythän sieltä tarvitsen vaikka mitä! Kiitti vinkistä. Olin jo ihan unohtanut koko Notinon . Olen pitänyt essencen ripsiväreistä, mutta ne ovat jämähtäneet liiankin perusteellisesti ripsiin. Eivät oikein millään lähde pois, vaikka kovasti erilaisilla putsareilla niitä olen kokeillut poistaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin toisten ostospostausten lukeminen on vaarallista, mullekin tulee aina kamala hinku ostaa jotain uutta, kun luen muiden uutuuskosmetiikasta<3 :D Toivottavasti teit kivoja löytöjä Notinosta!

      Toi on harmi, jos et saa essencen ripsivärejä pois :/ Ja varsinkin jos siihen ei ole auttanut edes putsarin vaihtaminen! Mulla on vakikäytössä silmämeikeille Garnierin putsari ja sillä saan onneksi kaikki ripsivärit pois, mutta eihän putsaritkaan toki kaikilla samalla tavalla toimi.

      Poista

Kiitos kommentista!