torstai 26. toukokuuta 2022

Testissä Max Factorin meikkituotteita

*Saatu ilmaistuote

Moi! Tänään esittelyyn pääsevät jokin aika sitten saamani Max Factorin meikkituotteet. Max Factor on varmasti kaikille vähääkään meikeistä kiinnostuneille tuttu brändi edes nimeltä, ja kyseessä on tosiaan suuremmissa marketeissakin myytävä tuotemerkki. Max Factor ei ole markettikosmetiikaksi sitä ihan kaikkein halvinta, mutta toki selektiiviseen kosmetiikkaan verrattuna tuotteet ovat edullisia. Itselleni Max Factor on tullut tutuksi jo teini-ikäisenä, mutta nyt en oleihan vähään aikaan omistanut mitään brändin tuotteita. Olinkin todella ilahtunut saadessani testiin mukavan kattauksen Max Factorin tuotteita ja seuraavaksi kerron teille näistä hieman tarkemmin!

Max Factor Miracle Pure Skin-Improving Foundationin* sain testiin kolmessa eri sävyssä. Kyseessä on ihoa kosteuttava meikkivoide, joka sisältää mm. hyaluronihappoa sekä C-vitamiinia. Meikkivoide sisältää aurinkosuojan SPF30 PA+++ ja sen tulisi antaa kasvoille puolipeittävä lopputulos. Kerrostamalla peittävyyttä saa tuotekuvauksen mukaan vielä lisää, mutta lopputuloksen tulisi silti olla kauniin hehkuva ja raikas. Meikkivoiteen koostumus on yllättävänkin paksua, mutta kasvoille se levittyy kuitenkin kauniisti ja "sulaa" tasaiseksi. Toisinaan koostumukseltaan kovin paksut meikkivoiteet jäävät ihollekin kakkuisiksi ja jämähtävät paikoilleen heti, jos niitä ei häivytä ja levitä välittömästi, mutta tämän kanssa sitä ongelmaa ei ole ollut.

Sain meikkivoiteesta testiin sävyt 40 Light Ivory, 45 Warm Almond sekä 75 Golden. Näistä vaalein eli Light Ivory on päässyt mulla toistaiseksi käyttöön, sillä se on tällä hetkellä omalle iholleni riittävän vaalea sävy. Mikäli saan kesällä pientä päivetystä, tulee Warm Almond varmasti olemaan itselleni täydellinen sävy! Swatcheissa meikkivoidetta on suhteellisen paljon eikä sitä ole sen pahemmin iholle häivytelty, joten lopputuloskin näyttää kuvassa hyvin peittävältä. Todellisuudessa tällä meikkivoiteella saa yhdellä kerroksella mielestäni vain kevyen peiton ja kerrostamalla sitten puolipeittävän. Kerrostaminen onnistuu kuitenkin ongelmitta ja tämä todellakin on ihoa kosteuttava meikkivoide! En itse laittaisi tämän alle välttämättä kosteuttavaa primeria, sillä pari kertaa sitä komboa testattuani totesin sen olevan itselleni ehkä hieman liikaa. Tämä meikkivoide jättää kasvot hehkuviksi eikä mattaisuudesta ole tietoakaan. Meikkivoide ei korosta kasvojen kuivia kohtia ja se levittyy kauniisti niin meikkisiveltimen kuin -sienenkin kanssa. Itse kuitenkin suosin tämän kanssa kosteaa meikkisientä. Miracle Pure Foundation on hyvä sellaisina päivinä, kun haluaa helpon ja nopean meikkipohjan, joka näyttää kasvoilla luonnolliselta. Hyvä arkimeikkivoide, mutta ei ehkä kuitenkaan ihan suosikkini.
Hinta: noin 19,90 €.

Max Factor Facefinity Blushin* sain todella kauniissa sävyssä 05 Lovely Pink, ja vähä alempaa löytyy tästä myös swatchkuvaa. Poskipuna on sävyltään vaaleanpunainen/lohenpunainen ja kauniin helmiäishohteinen. Se näyttää poskilla todella kauniilta ja samalla luonnolliselta. Poskipunan pigmentti ei ole mikään superhyvä, mutta parilla kerroksella sävyn saa hyvin poskilla esille ja itsehän olen aina sanonut, ettei poskipunien omasta mielestäni edes tarvitse olla mitään superpigmenttisiä. Maltti on monesti valttia poskipunien kanssa, jottei saa aikaan kunnon poskipunaövereitä! Tämä on ollut mulla käytössä lähes joka kerta meikatessani sen jälkeen, kun tuotteet itselleni sain, eli tämä on todellakin ollut mulle mieluisa. Pidän siitä, että vaikka tämä on helmiäishohteinen ja shimmerisyyttä löytyy, ei se näytä liialliselta poskilla. Loistava poskipuna kesäksi!
Hinta: noin 13,90 €.

Max Factor Colour Elixir Cushion* huulikiillon sain sävyssä 020 Splendor Chic. Tässä tuotteessa yhdistyvät sekä huulikiilto että huulivoide ja applikaattoripäästä löytyy tyyny, jonka läpi väri tulee tuubia puristettaessa. Sävy näyttää kuvissa hyvinkin voimakkaalta ja tummalta, mutta todellisuudessa se on huulilla hyvinkin kevyt. Tästä tulee huulille kaunis kiilto ja tosiaan hyvin hennosti sitä sävyä, mutta marjaisan punertava sävy on itselleni hurjan mieluisa. Tämä on juuri sellainen tuote, jolla saa nopeasti arkena pientä sävyä huulille ilman, että täytyy sen enempää varoa huulten rajoja. Huulituntuma on myös erittäin miellyttävä ja huomaa, että kyseessä on samalla myös huulivoide. Mitään huulikiilloille tyypillistä tahmeuden tunnetta ei ole havaittavissa ja huulet jäävät tämän käytössä hyvin pehmeän tuntuisiksi. Kiireisten aamujen pelastaja, ehdottomasti!
Hinta: noin 10,90 €.

Tässä vielä swatchit sekä poskipunasta että huulikiillosta. Huulikiillon sävy on siis todellisuudessa huulille levitettynä paljon hennompi, mutta tässä näette paremmin kuinka kauniin marjaisa sen sävy on. Kaikista saamistani tuotteista juuri nämä kaksi ovat olleet mulla toistaiseksi eniten käytössä, sillä poskipunan sävy on omaan makuuni aivan täydellinen ja huulikiillon helppokäyttöisyys viehättää. Max Factorin huulimeikit, erityisesti Colour Elixin huulipunat, ovat muutenkin joskus olleet mun suuressa suosiossani, joten ei ihme, että tästäkin pidin! Normaalistihan mä en ole mikään huulikiiltojen suurin ystävä, sillä inhoan sitä tahmeuden tunnetta huulilla, mutta tämä ei sitä tosiaan aiheuta.

Sain testiin myös kolme ripsiväriä, joista toistaiseksi olen testannut vain kaksi. En aio tuota kolmatta avata ihan vielä, sillä en näe järkeväksi pitää liian montaa ripsiväriä samaan aikaan avattuna. Max Factorilta löytyy lukuisia erilaisia ripsivärejä ja itse sain tosiaan testiin Masterpiece Waterproof Mascaran*, 2000 Calorie Waterproof Volume Mascaran* sekä False Lash Effect Waterproof Mascaran*. Kaikki kolme ripsiväriä ovat vedenkestäviä ja myös vegaanisia. Itse olen joskus nuorempana käyttänyt pitkään nimenomaan Masterpiece-sarjan ripsivärejä ja myös False Lash Effect -sarjan ripsivärit ovat tulleet tutuiksi. 2000 Calorie puolestaan on itselleni vieras, mutta kyseessä on jo 80-luvun lopulla markkinoille tullut ripsiväri! Ripsivärit ovat kaikki tuuheuttavia ja sain kaikki kolme mustassa sävyssä.

Ripsiä runsaasti tuuheuttava 2000 Calorie Mascara on mulla vielä testaamatta, mutta Masterpiece ja False Lash Effect ripsivärit olen ehtinyt testaamaan muutamaan otteeseen. Kultaiseen tuubiin pakattu Masterpiece on ripsiä erotteleva ja tuuheutta antava, silikoniharjainen ripsiväri. Ripsiharja on ohut ja sen kanssa saa helposti väriä myös alaripsiin, mikä ei välttämättä suuremmalla ripsiharjalla kovin helposti onnistu. Tällä saa ripsiin mukavasti tuuheutta parilla kerroksella. Yhdellä lopputulos on omaan makuuni turhan mitäänsanomaton, mutta kerrostamalla näyttävyyttä tulee hurjasti lisää. Pidän myös tämän ripsiharjasta, vaikken yleensä olekaan näiden silikoniharjojen suurin ystävä. Tässä se kuitenkin toimii todella hyvin.

False Lash Effect ripsiväri on myös testattu, mutta tämä ei ollut mun ripsivärini. Kuvaan en tajunnut ripsivärituubia avata, mutta tästä löytyy tosiaan myös silikoninen harja, joka on kuitenkin huomattavasti paksumpi kuin Masterpiece ripsivärissä. Ripsiharja on omassa kädessäni kömpelö, sillä olen tottunut ihan erityylisiin ripsiharjoihin ja koen tämän käytön sen takia hieman vaivalloiseksi. Makuja on kuitenkin monia ja tällaisillekin ripsiharjoille on varmasti oma käyttäjäkuntansa! Ripsivärin tulisi erotella ripset ja tuuheuttaa niitä. Tällä saakin kauniin erotellut ripset, mutta tuuheutta ja näyttävyyttä en omaan makuuni saa tämän kanssa riittävästi. Voi toki olla, että vika on vielä siinä, että alussa ripsivärin massa on todella märkää ja ajan kanssa se paranee ihan senkin takia. Nämä ovat toki myös kaikki ihan makukysymyksiä ja uskoisin tämän sopivan hyvin henkilölle, joka arvostaa nimenomaan sitä kaunista eroteltua lopputulosta ja tuuheutta löytyy riittävästi jo omasta takaa!
Hinta Masterpiece Mascara: noin 16,50 €
Hinta False Lash Effect Mascara: noin 19,50 €
Hinta 2000 Calorie Mascara: noin 12,50 €.

Onko Max Factor teille tuttu brändi? :)

4 kommenttia:

  1. En ole varma onko mulla ikinä ollut Max Factorin meikkejä. Tuolla meikkivoiteella on kyllä ihan kunnollinen aurinkosuoja! Ehkä tuollaista Max Factorin poskipunaa joskus himoitsi, niitä marmorikuvioisia :D Mutten koskaan raaskinut ostaa. Tuossa huulikiillossa on tosi kiva tuo levitin, samanlainen kuin Clarinsin tuotteessa. Voisi tuota testaa joskus sen sijaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa on kyllä kivan korkee SPF-luku :) Ja joo huulikiilto toi mullekin heti mieleen Clarinsin tuotteet! Ne on aivan ihania<3 Suosittelen kyllä kokeilemaan näitä Max Factorin huulikiiltoja, jos niistä Clarinseistakin tykkäät :)

      Poista
  2. Kiitos, nyt muistinkin että Masterpiece on hyvä ripsari! :) Olin unohtanu koko MaxFactorin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olin kokonaan unohtanut kuinka hyvä toi on, vaikka nuorempana toi oli mun ehdoton kestosuosikki<3

      Poista

Kiitos kommentista!