tiistai 24. toukokuuta 2022

Shoppailua Sokoksen Hiusten hellimisviikolla

Moikka! Sokoksella oli viime viikolla käynnissä Hiusten Hellimisviikko ja koska hiustenhoitotuotteet on sellaisia, joita mulla ei juurikaan ikinä varastoissa ole, kävin nappaamassa alennuksista mukaan muutaman tuotteen. Hiusten Hellimisviikolla Sokokselta saa siis kaikki kampaamomerkkien tuotteet -40% alennuksella, eli tarjoukset kannattaa ihan ehdottomasti kyllä hyödyntää. Mulla lähti mukaan jopa kolme eri hiusnaamiota sekä shampoo ja hoitoaine, joiden lisäksi ostin myös silmämeikinpoistoaineen, jota en kuitenkaan sen tarkemmin esittele. Hiusnaamioiden määrä selittyy puhtaasti sillä, että mun hiukseni ovat tällä hetkellä melko kuivat ja huonokuntoiset. Osittain se johtuu varmasti ihan siitä, että edellisestä kampaajareissusta on kulunut pian jo vuosi (apua!). Olen kyllä leikannut kotona itse huonoja latvoja pois, mutta sinne kampaajallekin olisi ehkä ihan hyvä taas päästä. En halunnut raskausaikana värjätä hiuksiani enkä edelleenkään nyt imettäessäni, sillä pelkään tällä hetkellä lähinnä millainen lopputuloksesta tulisi, kun raskaana/imettäessä värjäykset eivät aina ilmeisesti täysin onnistu. 

Tällä hetkellä myös pähkäilen pitäisikö mun suosiolla lopettaa värjäämiskierre ja kasvattaa oma tummanruskea hius takaisin, kun sitä nyt olen jo viime kesästä asti "pakon edestä" kasvattanut. Viimeisimmällä värjäyskerralla mulle laitettiin tyveen ainoastaan vaaleita raitoja, jotka pehmentävät vaalennetun pituuden kontrastia omaan tummaan tyveen aika hyvinkin. Onhan hiusten sävyero kuitenkin melkoinen eikä miellytä itseäni lainkaan, joten saa nähdä jaksanko koskaan odottaa niin kauan, että oma hius kasvaa riittävän pitkäksi ja saan vaalennetun pituuden kokonaan pois. No joka tapauksessa tällä hetkellä hiukseni kaipaavat hoitavia ja kosteuttavia tuotteita, joten uusille naamioille oli ehdottomasti tarvetta! Seuraavaksi käydään läpi ostamani tuotteet:

Four Reasons Original Color Shampoo & Conditioner ovat näkyneet blogissani jo lukuisia kertoja niin suosikeissa, ostospostauksissa kuin loppuneiden esittelyssäkin. Nämä ovat osa Four Reasonsin "perussarjaa" ja kyseessä on värjätyille hiuksille tarkoitettu shampoo ja hoitoaine. Olen käyttänyt kumpaakin tuotetta jo useamman pullon ja näitä löytyy multa kylppäristä nykyään aina. Shampoon pesuteho on erittäin hyvä, mutta se ei kuitenkaan kuivata hiuksia tai vedä niitä liialti takkuun. Hoitoaine taas toimii todella hyvin ihan tavallisen shampoopesun jälkeen ja jättää hiukset pehmeiksi ja sileiksi. Tämä kaksikko toimii omissa hiuksissani täydellisesti ja Color-sarja on itselleni ehdottomasti parempi kuin vaikkapa Four Reasonsin Repair-sarja, jonka hoitoaine esimerkiksi ei sopinut mulle lainkaan. Hinta-laatusuhde on näissä mielestäni hyvä ja kumpikin tuote on ainakin omassa käytössäni hyvinkin riittoisa.
Hinta: 10,90 €/300 ml.

Four Reasons Original Ultra Moisture Treatment on niin ikään mun kestosuosikkini ja yksittäisistä hiusnaamioista ehdottomasti se, jota olen käyttänyt eniten. Tämä on kuivia hiuksia vahvistava tehohoito/hiusnaamio, jonka tulisi myös rakennepaikata hiuksia sekä pehmentää ja kosteuttaa niitä. Jo naamion levitysvaiheessa huomaa ja tuntee, kuinka hiukset silottuvat ja muutaman minuutin vaikutusjaan jälkeen hiukset ovat täysin takuttomat ja todella pehmeät. Muhun tässä tuotteessa vetoaa ennen kaikkea juuri se, kuinka nopeasti eron aiempaan huomaa. Toki monet muutkin hiusnaamiot saavat hiukset pehmeäiksi, sileiksi ja kosteutetuiksi, mutta tämän kanssa vaikutuksen huomaa käytännössä heti. Tätäkin olen teille kehunut jo aiemmin ja edelleen voin sanoa tämän olevan aivan loistava tuote kuiville hiuksille.
Hinta: 10,90 €/200 ml.

Goldwell Dualsenses Bond Pro 60 Sec Treatment on itselleni uusi tuttavuus, joka lähti testiin puhtaasta mielenkiinnosta. Tämä on hauraille ja hennoille hiuksille tarkoitettu tehohoito, jonka tulisi vahvistaa hiussäikeitä ja auttaa ehkäisemään hiusten katkeilua. Vaikutusaika tuotteella on vain 60 sekuntia ja tällä hetkellä vauva-arjen keskellä arvostan ehdottomasti hiustenhoitotuotteita, joiden käyttö on helppoa ja ennen kaikkea nopeaa. Goldwellin tuotteita olen joitain testannut ja kaikista pitänyt, joten toivottavasti en joudu tähänkään pettymään.
Hinta: 20,50 €/200 ml.

Wella SP Hydrate Mask on runsaasti kosteutta hiuksille antava naamio, jonka tulisi myös pehmentää hiuksia ja suojata niitä kuivumiselta. Tästä naamiosta olen lukenut hurjan paljon kehuja, mutta täyteen hintaan tämä on ollut mun mielestäni vähän tyyris, joten nyt tarjoutui onneksi loistava tilaisuus ostaa tämä testiin! Naamio on pakattu neliskulmaiseen purnukkaan ja pidän tämän hieman erikoisemmasta muotoilusta. Kannen alta löytyy myös erillinen kova suojamuovi, joka estää mm. veden päätymisen purkkiin. Tätä olen kokeillut nyt kerran ja hiukset jäivät käytön jälkeen pehmeiksi ja hoitoteho tällä oli mielestäni varsin hyvä. Vaikutusajaksi tuotteella sanotaan 5-10 minuuttia, enkä totta puhuen ihan sitä viittäkään minuuttia ehtinyt naamiota hiuksissani pitämään, joten odotan innolla kuinka paljon paremmaksi lopputulos yltää, kun vaikutusajan saa nostettua aina sinne kymmeneen minuuttiin! Yhden käyttökerran jälkeen on mahdotonta vielä sanoa mitään tämän enempää, mutta oikein lupaavalta siis vaikuttaa.
Hinta: 30,50 €/200 ml.

Sellainen viisikko lähti siis mun matkaani. Hypistelin myös mm. Four Reasonsin Color Maskeja, mutta ne jätin lopulta ostamatta. Näistä hinnoista sai siis vielä -40% alennuksen ja loppusumma ostoksille oli silmämeikinpoistoaine mukaan luettuna noin 55 euroa. Mä saan nykyään joka vuosi sekä joulu- että syntymäpäivälahjaksi lahjakortteja Sokokselle, joten nämäkin ostokset tuli maksettua niiden turvin eikä omaa rahaa siis kulunut lainkaan.

Kävittekö te Sokoksella täydentämässä varastojanne? Entä löytyykö tuotteiden joukosta jotain teille tuttuja? :)

6 kommenttia:

  1. Siis mä kävin ja ostin Olaplexin No 4 ja No 5 itselleni :) Sulla on kyllä tosi vaalea tucca jos oikeasti hius on tummanruskea! Mä taas ajattelen jo aloittaa syväpuhdistavan shampoon käytön jotta pääsen pinkistä eroon :) Haluan alkaa kasvattamaan hiuksiani jos sellaiset uniikit juhlat tulee lähivuosina tietoon, niin siksi Olaplexiin nyt panostellut. Four Reasonsin tuotteet on kyllä hyviä ja voisi hyvin ostaa just näitä samoja tuotteita omaan kaappiini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olaplexin tuotteita katselin itsekin, mutta nekin jäi sitten ostamatta :D Joo siis kauan näitä saa vaalentaakin, että saadaan näinkin vaaleaksi toi oma hius. Se on vielä tummunut lisää tässä viime vuosien aikana :D Kampaaja joskus ihmettelikin miten mulla on näin pitkä, vaalea ja siihen nähden hyväkuntoinen hius, kun ottaa huomioon mun värjäystaustan ym. Se oli sitä aikaa, kun olin vaalentanut hiuksia ensin itse käytännössä mustasta sellaiseksi tummanvaaleaksi ennen kuin menin kampaajalle jatkamaan projektia.

      Toivottavasti noi sun ostamat tuotteet auttaa ja saat hiuksiasi kasvatettua<3

      Poista
  2. Mä en hankkinut mitään vaikka olisi kyllä ollut tarvetta. Aina nämä hiustenhellimispäivät on silloin kun ei ole rahaa :D ehkä seuraavan kerran sitten. Redkenin All Softia on ostoslistalla ja jotain hyviä kosteuttavia tuotteita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Redkenin All Softit on ihania<3 Ja sen verran hintavia, että itse ainakin yritän niitä ostaa nimenomaan aleista :D

      Poista
  3. Kävin ostamassa Moroccanoilin hiuslakan ja Olaplexin hoitsikan, eli näitä vakkarituotteita, joita mulla aina kuluu. Tää on sellainen tapahtuma, jonka oikeasti laitan kalenteriin ettei unohdu:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin onneksi bongasin netistä, että hei noi on menossa. Joku vuosi kävin just pari päivää ennen ostamassa shampoo- ja hoitsikkavaratot täyteen, ei onneksi yhtään ärsyttänyt jälkeenpäin :D

      Poista

Kiitos kommentista!