torstai 21. kesäkuuta 2018

Blogiystäväkirja

More or Less Katri haastoi mut tekemään tämän supermielenkiintoisen blogiystäväkirjan, ja koska mä rakastan erilaisia haasteita, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä haluanko tämänkin toteuttaa vai en! Haaste osoittautui tosiaan oikein mielenkiintoiseksi ja hauskaksi, mutta sisälsi myös oikeasti tosi kiperiä ja vaikeita kysymyksiä, joihin piti jonkin aikaa miettiä niitä vastauksia. Toivottavasti tästä tulee vähän jotain uutta infoa teille ♥ Postauksen kuvat on räpsyjä Miamista.


Bloggajan nimi: Linda

Blogin nimi: Lipstick Love

Ikä / Blogin ikä: 25/3,5

Aikaisemmat blogit: Sellaisia ei ole, ei ainakaan mitään mainitsemisen arvoista!

Miksi aloitit bloggaamisen? Mulla oli tosi vaikea elämäntilanne, sillä olin muutamia kuukausia aiemmin menettänyt äitini ja elämästä oli sen kautta hävinnyt kaikki mielenkiinto ja mukava tekeminen. Kosmetiikka oli kiinnostanut jo pitkään, joten päätin lopulta ostaa itselleni kunnon kameran ja alkaa kirjoittaa blogia, jotta saisin päiviini jotain positiivista ja hauskaa tekemistä.

Mistä aiheesta postaat mielelläsi? Kosmetiikasta, yllättäen! Mutta siis tykkään kyllä kirjoitella välillä ihan omista kuulumisistakin ja erilaiset haasteet on tosi kivoja myös.


Mistä aiheesta et postaa mielelläsi? Nykyään pyrin pitämään kaiken tosi henkilökohtaisen poissa blogista. Blogin alkuaikoina kirjoitin aika avoimesti mm. parisuhteistani ja muutenkin omista fiiliksistä, mutta nyt kun blogi on kasvanut, en halua niitä enää samalla tavalla täällä jakaa. En myöskään itse viihdy ollenkaan kameran edessä, joten mitään lifestyletyylisiä asupostauksia tms. mun blogissani ei tulla ikinä näkemään.

Blogistani tulee isona? Jaa'a, enpä enää tiedä tuleeko tää tästä kovin paljon kasvamaan tai muuttumaan :D Totta kai aina voi kehittyä ja uudistaa joitain asioita, mutta mitään maata mullistavaa tuskin tulee enää tapahtumaan. 

Kuinka kriittinen olet omaa blogiasi kohtaan? Välillä todella kriittinen, välillä taas ei jaksa niin paljon kiinnostaa, mutta se yleensä kaduttaa myöhemmin kun luen vanhempia postauksia. Pyrin panostamaan blogiini niin hyvin kuin osaan, ehdin ja jaksan, mutta en edes pyri siihen, mitä itse pidän täydellisenä. 


Mitä tapahtuu blogisi kulissien takana? Kummallisia kuvauspaikkoja, paljon rekvisiittaa ja erikoisia ratkaisuja niiden käyttämisessä.

Blogin kautta olen saavuttanut: Erilaisia kutsuja tapahtumiin ja blogimiitteihin, yhteyksiä pr-henkilöihin ja sitä kautta uusiin kosmetiikkatuotteisiin sekä totta kai päässyt tutustumaan mitä ihanimpiin kanssabloggaajiin!

Blogisalaisuutesi? Mä koitin monta päivää miettiä onko mulla sellaista, enkä keksinyt kyllä yhtään mitään. Eli nyt on pakko olla tylsä ja sanoa, että ei sellaista ole.

Suosikkisovellukseni: WhatsApp ihan ehdottomasti, ilman sitä en enää tulisi toimeen! Instagram tulee kakkosena heti perässä.


Lempibloggaajasi: Voi apua, näitä kun on niin monia enkä oikeesti osaa sanoa vaan yhtä tai edes muutamaa. Mun pitäisi toteuttaa se "Puhutaan hyvää selän takana" -postaus, joita on viime aikoina blogeissa näkynyt ja siinä saisi sitten listattua vähän kattavammin niitä suosikkiblogeja perustelujen kera.

Mikä erottaa blogisi muista blogeista? Jokaiselle blogille kehittyy mun mielestä pitemmän ajan kuluessa se oma tyyli ja bloggaajalle tyyli toteuttaa sitä. Mulla se on mm. vaaleat tausta kuvissa ja kukkarekvisiitat. Ei toi mitenkään omaperäistä sinänsä ole, sillä todella monet bloggaajat tekevät samaa, mutta jokaisella meillä on silti se oma tapa toteuttaa tota tyyliä.

Paras blogimuistoni: Nyt täytyy ehdottomasti mainita kesän 2016 blogimiitti, jossa pääsin tapaamaan niin monia ihania bloggaajia, joiden blogeja olin lukenut jo pitkään! Toinen ihana muisto on viime talven Lushin pr-tapahtuma.

Kenet haastan mukaan? Katan, Tuulin, Idan ja Viivin, mikäli ette ole tätä jo tehneet ♥

Mä oon tällä hetkellä tulossa Tukholmasta kohti Turkua pienen laivaristeilyn merkeissä, joten kommentteihin sun muihin vastailen kunhan ehdin. Hyvää juhannusta kaikille :)

20 kommenttia:

  1. Kiva lukea myös siun blogista tämä ystäväkirja -haaste! :) Miulla tää on jo itseasiassa työn alla, mutta kiitos silti haasteesta <3 Itsekään en ihan hirveän usein eksy kameran eteen, sillä olen jotenkin tosi kriittinen itseäni kohtaan, ja tuntuu etten vain osaa olla kovin luontevasti kameran edessä :D Tuo kesän 2016 blogimiitti on kyllä ehdottomasti jäänyt parhaimpana omaankin mieleeni, oli niin kiva päästä näkemään kaikkia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva että säkin teet tämän<3 :) Sun kyllä pitäisi ehdottomasti päätyä useammin sinne kameran eteen! Susta saa ihan mielettömän upeita kuvia kaunokainen<3 Mutta siis joo ymmärrän kyllä ton itsekriittisyyden enemmän kuin hyvin :D Se miitti oli kyllä kaikin puolin niin onnistunut, sitä päivää on ikävä.

      Poista
  2. Hyvää juhannusta, blogisi on kyllä yks mun lemppareista ja onhan sulla blogisalaisuuksia eli vaikka omia ideoita kuten esim. meikkilaatikko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin! Heh, mä en edes tajunnut ajatella mitään tollasta :D Mutta oikeessahan sä olet! :)

      Poista
  3. Kiva postaus, mukava lukea bloggaajien taustoista lisää (vaikka itse oon huono näissä postauksissa haha). :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään lukea tällaisia postauksia muilta just sen takia, että näistä oppii kivasti uutta bloggaajasta :)

      Poista
  4. Tälläisiä postauksia on tosi kiva lukea :) Tekisin tämän itsekin, ellen olisi juuri muutama kuukausi sitten tehnyt sitä millainen bloggaaja olen -postausta :D
    Musta sun blogissa on tosi hyviä postaussarjoja, mitä en ole ainakaan itse bongannut muilta bloggaajilta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta onhan tässä sentään vähän erityyliset kysymykset ;D Voithan sä tehdä tämän vaikka joskus parin kuukauden päästä, jos silloin nappaa tämä aihe! Voi kiitos kiva kuulla :) ♥

      Poista
  5. Ihania kuvia Linda! <3 Ja muutenkin tätä postausta oli mukava lukea :) Monet jutut olivat jo tuttuja, kun niin pitkään olen sun blogia lukenut, mutta osa myös uusia. Sulla on mielestäni kaunis tapa kuvata kosmetiikkatuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 :) Mua välillä itseäni häiritsee, kun kuvat on aina niin samanlaisia, mutta toisaalta ehkä se on just se tyyli mistä mut tunnistaa :D Voisin kyllä jotain pientä vaihtelua taas koittaa keksiä!

      Poista
  6. Kiitos haasteesta! Täytyykin alkaa vastailemaan samantien kysymyksiin. Sulla on kyllä upeita postauksia kerta toisensa jälkeen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes kiva kun tartut tähän<3 Ja kiitos paljon kehuista ihanainen :)

      Poista
  7. Ihanaa kun teit tän, sillä kun itsekin niin tuore seuraaja niin saa vähän sitä taustaa lukematta aivan koko historiaa llävits :D varmasti sulla se oma tapa myös arvioida ja kertoa tuotteista luo sen persoonan vaaleiden kuvien lisäksi, on myös niitä kosmetiikka blogeja joissa on kivat kuvat muttei vaan sitten ehkä nappaa itse lueskella. Mukavat jussit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan sulle haasteesta<3 Joo kyllähän sekin on sitä persoonaa, millä tavalla tuotteista kirjoittaa :) Toiset kirjoittaa tosi lyhyesti, toiset taas ihan superpitkästi ja menee sinne INCI-listojen syövereihin. Mäkin haluaisin osata kertoa niistä enemmän, mutta vielä ainakaan en osaa :D Kiitos samoin sulle!

      Poista
  8. Näitä on aina hauska lueskella, koska saa kurkistaa hieman sinne kulissien taakse ja kuulee bloggaajasta uusia juttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä, kiva kun tykkäsit :)

      Poista
  9. Voi eii kaikessa tässä hälinässä on tää jäänyt näkemättä ja lukematta, onneksi tulit kommentoimaan ja pääsin lukaisemaankin tämän <3 Vitsi mitkä kuvat, mä niin haluan Miamiin! :D Laitan ehdottomasti tämän haasteen talteen ja julkaisen kunhan ehdin paneutua asiaan kunnolla :3

    Oon samaa mieltä tosta tyylijutusta. Moni käyttää vaaleaa taustaa ja kukkarekvisiittoja mutta sun kuvat erottuu kyllä, niissä on jotain erilaista mun mielestä (niin ja siis hyvällä tavalla). Oot kehittynyt kuvien otossa ja mun mielestä sulla on aina hyvin erottuvia kaikki kosmetuotteet ja ei silleen liikaa muuta sälää siellä taustalla. Osasinkohan selittää oikein mitä tarkotin :'D Mun yks paras blogimuistoni on varmaan myös se kesäinen blogimiitti piknik <3 Mä en oo tainnut törmätä vielä tuohon "Puhutaan hyvää selän takana" postaukseen, ootan innolla jos julkaiset sellasen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miami oli kyllä ihana paikka ja uskon, että säkin ihastuisit siihen täysin<3 Kiva jos säkin teet tän jossain vaiheessa, olis superkiva lukea sun vastaukset näihin!

      Kiitos paljon Kata :) Kehitystä on tosiaan tapahtunut ihan huomattavasti blogin alkuajoista, vaikka toki sitä kehitettävää löytyy kuvien otossa (ja kirjoittamisessa myös) yhä vieläkin. Se blogimiitti oli kyllä hurjan kiva tapahtuma, harmi ettei sen jälkeen oo tullut vastaavaanlaista mihin olisin itse päässyt osallistumaan :/ Mennyt ne muutamat miitit valitettavasti ohi! Noita postauksia on näkynyt ainakin kauneusblogeissa ja jossain vaiheessa pitäisi munkin koittaa sellainen toteuttaa<3

      Poista

Kiitos kommentista!