lauantai 23. kesäkuuta 2018

Boxycharm | Toukokuu 2018


Blogini Facebooksivuja lukeneet saattavatkin muistaa, kuinka jokin aika sitten hehkutin saaneeni vihdoin tilattua itselleni Boxycharm-kauneusboksin! Kyseessä on siis yhdysvaltalainen meikkipainotteinen, kuukausittain ilmestyvä kauneusboksi, jonka hinta on $21,00/kk. Valitettavasti Boxycharmia ei kuitenkaan voi tilata suoraan Suomeen vaan tilauksessa täytyy käyttää jotain välityspalvelua, kuten esimerkiksi Shipitoa, johon itse päädyin. Ensin luodaan siis oma Shipitotili, jonka jälkeen Boxycharm tilataan omaan Shipito-osoitteeseen Yhdysvaltoihin, josta he sitten postittavat paketin Suomeen. Tietenkään postitus ei ole ilmaista, mutta halvimmalla (ja hitaimmalla) postitustavalla kulut ovat itselläni olleet noin $11,00. Kokonaishinta yhdelle Boxycharmille on siis reilut $30,00, mutta koska nämä ovat ehdottomasti parhaimpia kauneusbokseja, mitä olen ikinä nähnyt, ei hinta ole mielestäni ollenkaan paha!


Aiemmin tällä viikolla sain käsiini siis ihka ensimäisen Boxycharmini, joka oli siis toukokuun boksi. Kesäkuun boksi on mulle jo matkalla ja senkin sisällön jo nähneenä en malta odottaa, että saan paketin itselleni! Boksit ovat siis tosiaan hyvin meikkipainotteisia ja sisältävät 4-5 täysikokoista kauneustuotetta. Boksin minimiarvo on aina vähintään $100,00 ja kuten tästäkin boksista huomaa, yleensä vielä reippaasti enemmän. Toukokuun boksin sisältö oli mun mielestäni aivan loistava ja käydäänpä sitten vielä tuotteet läpi:


Cover FX:n Blurring Primer oli yksi boksin kiinnostavimpia tuotteita. Tämä koostumukseltaan kevyt primer lupaa häivyttää kasvojen pieniä juonteita sekä laajentuneita ihohuokosia ja peittää muita epäpuhtauksia. Juuri tällaisia meikinpohjustusvoiteita itse rakastan ja primer muistutti mua itse asiassa todella paljon kaikkien aikojen suosikkiani, Too Facedin Primed & Porelessia. Koostumus ja ihotuntuma olivat todella samanlaisia ja tämä jätti iholle täydellisen pohjan meikkivoiteen levitystä varten. Ihan mukavasti tämä myös blurrasi ihoa eli tämä osoittautui kaikinpuolin todella loistavaksi tuotteeksi. Oon sen TF:n primerin perään haikaillut jo kuukausia, mutta onneksi nyt sain sille hyvän korvaajan!
Hinta: noin $38,00.


Pretty Vulgarin The Ink Gel Eyeliner ihastutti todella upealla pakkauksellaan, joka muistuttaa ihan mustepulloa! Vedenkestävä ja kermainen koostumus ja tuotteen sisältämä C-vitamiini kuulostivat todella hyviltä ja lähdinkin testaamaan tätä eyelineria todella innoissani. Valitettavasti tämä ei kaikista lupauksistaan ja hienosta ulkonäöstään huolimatta vakuuttanut mua. Eyelinerin massa oli suhteellisen kovaa, ei mielestäni ollenkaan kermaista eikä sivellin kunnolla edes uponnut sinne massaan. Tällä sai kyllä ihan kivannäköiset rajaukset aikaan, mutta ne lähtivät jo muutaman tunnin kuluttua valumaan pois ja alaluomet olivat mustat. Ei toiminut siis mulla tämä tuote ollenkaan. Suosin kyllä nykyään muutenkin enemmän nestemäisiä eyelinereita, mutta olisihan se ollut kiva saada taas käyttöön hyvä geelirajauskin.
Hinta: noin $24,00.


Seuraavaksi muutamia siveltimiä, joita näyttäisi olevan hyvinkin usein Boxycharmissa. Aestheticalta tuli sekä 3 Piece Eye Trio että P12 Face Brush siveltimet. Uusia meikkisiveltimiä on aina mukava testata ja näistä innostuin ehdottomasti eniten tuosta P12 Face Brushista. Kyseinen sivellin soveltuu hyvin esimerkiksi poskipunan tai highlighterin levitykseen, vaikka se onkin omaan makuuni hieman liian löysän oloinen. Luonnollinen lopputulos on taattu tämän siveltimen kanssa! 3 Piece Eye Trio sisältää kulmaharjan, suippopäisen eyelinersiveltimen sekä viistopäisen siveltimen, joka soveltuu niin eyelinerin lisäämiseen kuin kulmillekin. Toimiva setti ja suippoa eyelinerisivellintä pääsinkin jo testaamaan eikä siitä ole mitään huonoa sanottavaa.
Hinta: 3 Piece Eye Trio: noin $45,00.
Hinta: P13 Face Brush: noin $27,00.


PÜR Cosmeticsin Sculptor Palette oli primerin ohella boksin kiinnostavin tuote ja tämä korostus- ja varjostuspaletti sisältää neljä eri sävyä. Kaksi sävyistä on hyvinkin tummia varjostussävyjä ja kaksi kauniita, vaaleita ja shimmerisiä highlightereita. Paletin varjostussävyt eivät ole parhaat mahdolliset omalle supervaalealle iholleni, sillä kumpikin on hyvin tumma ja myös pigmenttiä riittää. Ylempää, hieman vaaleampaa sävyä olen kuitenkin onnistunut käyttämään kasvojeni varjostamisessa, mutta sävyn kanssa saa olla hyvin varovainen, jottei sitä tule liikaa. Highlighterit sen sijaan ovat molemmat aivan ihania. Pigmenttiä riittää niissäkin ja kasvoille saa hurjan kauniit korostuksen kummankin kanssa.
Hinta: noin $30,00.


Viimeisenä vielä Beauty Creationsin Matte Lip Gloss, joka tuli sävyssä 17 Sweet Heart. Tällaiset mattaiset huulikiillot saavat aina hymyn mun huulille, sillä en voi ymmärtää miten huulikiilto voi millään tavalla olla matta! Koenkin tällaiset paremminkin nestemäisiksi huulipuniksi kuin huulikiilloiksi ja sitähän ne kai käytännössä ovatkin. Tätä en ole vielä huulilla testannut, mutta sävy on hurjan kaunis ja pääsee varmasti käyttöön pikimmiten.
Hinta: noin $10,00.

Sellainen sisältö tällä kertaa. Boksin kokonaisarvo oli huimat $174,00 eli kyllä tässä rahoilleen vastinetta sai. Pääsin taas tutustumaan uusiin tuotemerkkeihin, sillä PÜR Cosmeticsia lukuun ottamatta kaikki olivat mulle vieraita. En malta odottaa, että kesäkuun Boxycharm saapuu perille!

Kiinnostaako Boxycharm? :)

20 kommenttia:

  1. Tämä kiinnostaisi kovasti, mutta olen liian laiska sen Shipiton suhteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin olin, mutta onneksi sain vihdoin ja viimein sen Shipitotilin luotua! En nimittäin voisi olla tän tyytyväisempi :)

      Poista
  2. Ihan uutta mulle (taas) :) Kivoja tuotteita!

    VastaaPoista
  3. Boxycharm on kyllä ihan huippu! :)

    VastaaPoista
  4. Luulin tuota varjostuspalettia luomiväripaletiksi, ehkä hiukan liian kimaltavat ja liian tummat sävyt varjostuksiin ja korostuksiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaalealle iholle noi varjostussävyt on kieltämättä turhan tummia :/ Korostussävyt toimii hyvin highlightereina!

      Poista
  5. Ihan mieletön boxi taas! Syksyllä viimeistään kyllä harkitsen vakavasti tämän tilaamista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, tää on kyllä kaiken sen "vaivan" arvoinen! :)

      Poista
  6. Mielenkiintoisia tuotteita - näyttää pikkasen paremmalta kuin esim. Bette Box :D. Mutta onhan toki hintakin korkeampi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh kieltämättä oon samaa mieltä :D Mutta eroa luo toki sekin, että tää on tosi meikkipainotteinen ja Bette Boxeissa suurin osa tuotteista on jotain muuta kuin meikkejä :) Ja mähän itse toivon nimenomaan niitä meikkituotteita näistä bokseista!

      Poista
  7. Boxycharm on kyllä varmasti ylivoimaisesti kiinnostavin kuukausiboksi tällä hetkellä :D Joka kuukausi tulee luettua blogeista ihan ihmeissään, että miten voi olla noin paljon kiinnostavia ja laadukkaita meikkejä tuolla rahalla jossain kauneusboksissa :D Itse olen kuitenkin malttanut vielä mieleni, koska tuo shipton kanssa säätäminen ei houkuttele :D Vaikka eihän se vissiin oikeasti kauhean vaikeaa ole! :D Mut toukokuun boksi näyttää kyllä taas ihan huikeelta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon täysin samaa mieltä! Nää kyllä ylittää odotukset kuukausi toisensa jälkeen :) Shipito oli yllättävänkin helppokäyttöinen ja periaatteessa kun kerran sen tilin luo ja tilauksen tekee, ei tarvii kuin samalla kaavalla aina hoitaa se lähetys sieltä kerran kuussa :) Mä yllätyin kuinka helppoa toi onkaan, joten suosittelen kokeilemaan jos yhtään houkuttelee tän tilaaminen<3

      Poista
  8. Ompa mielenkiintoinen boxi ja kiinnostavia tuotteitakin :) Tosi laadukkaan oloisia tuotteita ja boxi on kyllä aika halpa tuotteisiin nähden :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei tän hinta tosiaan oo ollenkaan paha. Ja varsinkin jos miettii, että USA:ssa asuvat saa tän siihen 21 dollarin hintaan :D Boksihan on lähes ilmainen silloin, kun miettii näitä sisältöjä!

      Poista
  9. Voi vitsi toi boksin sisältö näyttää hyvältä! Tälläisiä kauneusbokseja ottaisin vastaan mielelläni! Jotenkin vaan toi Shipiton kautta tilailu ei innosta vaikka boksi kiinnostais!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä ihan huippuhyvä boksi<3 Ei muakaan innostanut ollenkaan alaa säätää Shipiton kanssa, mutta kuten varmaan kaikki muutkin on sanoneet, se on oikeesti yllättävänkin helppoa ja yksinkertaista :D

      Poista
  10. Kiinnostaa ehdottomasti! :) Mielenkiintoista nähdä, millaisia tuotteita eri bokeissa on, ja itseasiassa tästä boksista en ollut edes aikaisemmin kuullut! Noista tuotteista tuo mattahuulikiilto sekä korostus- ja varjostuspaletti hyppäsivät ensimmäisenä silmiini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Mä oon jonkin aikaa muiden blogeista seuraillut näitä Boxycharm-postauksia ja oon ihan täysin ihastunut tähän boksiin! Toi paletti on tosi kiva, vaikkakin varjostussävyt on harmillisen tummat :/

      Poista

Kiitos kommentista!