perjantai 15. kesäkuuta 2018

Lip Monthly - Toukokuu 2018 Vol 2.


Jep, nimenomaan vol 2, sillä jostain kumman syystä viikko sen jälkeen kun olin toukokuun Lip Monthlyn itselleni saanut, kilahti postiluukusta toinen mokoma! Mähän luulin totta kai ensin, että kesäkuun pussukka tulee vaan hyvissä ajoin, mutta ehei. Tää oli toinen kappale toukokuun pussukoita, joka oli postitettu mulle paketin mukaan toukokuun loppupuolella. En oo tosin kyllä maksanut kuin yhdestä pussukasta, joten toivottavasti tää ei nyt ole mitään sekoilua enkä saa sitten kesäkuun pussukkaa ollenkaan. No mene ja tiedä, päätin nyt kuitenkin esitellä tämän mulle vahingossa lähetetyn Lip Monthlynkin täällä, sillä näistä tuotteista vain yksi oli sama kuin siinä aiemmin esittelemässäni toukokuun pussukassa. Siitä pääsette lukemaan tästä linkistä.


Tässä tämän toisen version sisältö. Tuotemerkit ovat kaikki samoja, mutta tuotteissa itsessään on siis jonkin verran vaihtelua. Lord & Berryn kulmakynä on ainut tuote, jonka sain silloin viikko sitten ja Laritzyn huultenrajauskynän sain itselleni jo joskus alkuvuodesta. Isabelle Dupontin ja Manna Kadarin huulipunat sen sijaan olivat mulle uusia tuttavuuksia! Mä en oikein tiedä mitä mun pitäisi ajatella siitä, että sain tämän pussukan kahteen kertaan. Tai siis totta kai ole iloinen, mutta ehkä enemmänkin hämilläni, sillä ei näin ole koskaan aiemmin käynyt ja vahinkohan tän on pakko olla. Toisaalta mulla on koko Lip Monthlyn kanssa ollut sen verran paljon ongelmia tässä vuosien saatossa, että tuntuu senkin puoleen ihan kivalta saada välillä jotain extraa.


Aloitetaan esittely tällä Manna Kadarin Lip Locked Priming Lipstickillä, joka tuli tällä kertaa upeassa tummanpunaisessa sävyssä Karma. Oon tämän kyseisen huulipunan eri sävyjä hehkuttanut kerran jos toisenkin ja mulla kääntyi kyllä suupielet ylöspäin, kun huomasin saaneeni tämän tässä upeassa punaisessa sävyssä. Suosin ehkä normaalisti itse vähän kirkkaamman sävyisiä punaisia huulipunia, mutta ehdottomasti tällaiselle syvemmälle ja tummemmalle sävylle on myös tilaa kokoelmissani. Huulipuna levittyy huulille todella helposti ja kauniisti ja lopputulos sekä tuntuu että näyttää huulilla hyvältä. Nämä Manna Kadarin huulipunat ovat yhtiä suosikkejani ja tämä oli ehdottomasti koko pussukan paras tuote!
Hinta: noin $24,00.


Laritzyn Lip Pencil tuli sävyssä Jewel ja tämän tosiaan omistin jo entuudestaan. Jewel on tummanvioletti huultenrajauskynä, joka on ollut mulla käytössä lukuisia kertoja. Laritzyn huultenrajauskynät ovat mukavan kermaisia ja pigmenttisiä, joten niillä on todella helppo ja miellyttävä rajata huulet. Väri irtoaa kynästä kevyesti painamalla ja mikäänhän ei ole yhtä inhottavaa kuin liian kovat huultenrajauskynät, joita saa tahkoa voimalla huuliin ikuisuuden, jotta ne saa rajattua. Tämä kyseinen yksilö lähtee käyttämättömänä jollekulle eteenpäin jossain vaiheessa, sillä en kuitenkaan koe tarvitsevani kahta tällaista kokoelmiini.
Hinta: noin $16,00.


Tämä Isabelle Dupontin Velvet Matte Lip Cream herätti myös kiinnostukseni. Kyseessä on pusunkestävä, kosteuttava ja pitkäkestoinen nestemäinen huulipuna. Sain tämän itse sävyssä 671, joka on vaaleanpunertava nude. Huulilla sävy tummuu jonkin verran ruskeammaksi, mikä oli itselleni pieni miinus. Huulituntuma on aluksi todella miellyttävä ja puna levittyy huulille todella helposti. Hetken kuluttua väri kuivuu huulilla mattaiseksi ja alkaa tuntua hieman tahmealta, mutta kuivattava tämä ei missään vaiheessa ollut. Huulipuna pysyi huulilla todella hyvin ja vaikkei se täysin ruokailua kestänytkään, sanoisin tämän olevan hyvin pitkäkestoinen huulipuna. Meikkejä pois pestessä sen pysyvyyden vasta huomasikin, sillä tätä ei millään tavallisella putsarilla huulilta pois saanut. Näin pysyvien punien kanssa suosin itse yleensä kookosöljyä ja hätätilassa silmämeikinpoistoainetta. Ei tämä suosikkini ole, mutta ihan varmasti tätä tulee käytettyä.
Hinta: noin $16,00.


Viimeisenä vielä Lord & Berry Brunette Magic Brow, jonka sain siis myös siitä toisesta toukokuun pussukasta. Tämä on kahta eri ruskeaa sävyä sisältävä kulmakynä, joka on omaan käyttööni liian tumma. Salaa ehkä toivoin, että olisin nyt saanut tämän vaaleammassa versiossa, mutta ei niin ei! Tämäkin lähtee eteenpäin jollekin tummahiuksiselle, enkä ole tähänkään yksilöön sen enempää koskenut.
Hinta: noin $21,00.


Tässä vielä swatcit kaikista huulimeikkituotteista. Manna Kadarin punainen huulipuna oli siis ehdottomasti suosikkini näistä. Laritzyn huultenrajauskynä ja Lord & Berryn kulmakynä lähtevät eteenpäin, sillä en niitä itse tarvitse. Nyt mulla on vähän sellanen olo, että enää en voi jatkossa valittaa, vaikka pussukoiden sisältö toisinaan olisikin vähän heikompi, kun sain tämän kerran käytännössä ilmaiseksi. Mikäli siis tää ei nyt jostain kumman syystä tullut mulle sen kesäkuun pussukan sijasta! Saa nähdä kuinka käy :)

Iskeekö sisältö teihin?

14 kommenttia:

  1. Kivoja punia, joista itse tykkäisin eniten Manna Kadarista. Vaikeasti pois otettavat mattapunat eivät ole ihan mun juttu;) Toivottavasti tämä tosiaankin oli ylimääräinen lahjapussukka, ettei kesäkuun osalta tule mitään ikävää yllätystä:) Vähän outoa, ettet saanut pussin mukana mitään selitystä tälle "Vol. kakkoselle". Pidän peukkuja, että käy hyvin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pystyn käyttämään tollasia hankalasti poistettavia punia, jos ne on muuten huulilla miellyttävän tuntuisia. Valitettavan usein ne on kuitenkin superkuivattavia :/ Uskoisin, että saan sen kesäkuunkin pussukan, kun rahat ainakin oli otettu tililtä kesäkuun alussa! Ja tää tosiaan postitettu jo toukokuun puolella :)

      Poista
  2. Mä oon näitä nyt lukenut pari ja tuntuu että tilaan varmaan heinäkuussa itselleni myös pari pussukkaa kun näissä on rahalle vastinetta :) lisäksi muutamat punat alkavat vain kuivumaan kansaan - eli niistä on jo aikakin luopua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä tekee hyvää karsia kunnolla omia meikkivarastoja ja laittaa huonot punat pois<3 Mä en tiedä ottaako Lip Monhtly tällä hetkellä Suomesta uusia tilaajia, kun jokin aika sitten eivät niin tehneet, mutta toivottavasti tilanne on muuttunut! <3

      Poista
  3. Mä mietinkin just, että enkö juuri hetki sitten kommentoinut sun lip mohtly postausta :D Mutta vähänkö kiva, että sait toisenkin pussukan :) Jälleen tosi ihania huulipunia ja kiva, kun tulee noita rajauskyniä mukana! Mä en oo tiedätkö koskaan oppinut käyttämään rajauskyniä ja näillä mennään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jep :D En mäkään huulia aina rajaa rajauskynällä, mutta jotkut punat vaatii sen mun mielestä ehdottomasti, jotta saan ne näyttämään hyvältä omilla huulilla :) Monet mattapunat esim. menee tosi hyvin ilman rajaustakin, kun ei ne mihinkään lähde liikkumaan päivän aikana!

      Poista
  4. IHANA tuo punainen Manna Kadarin huulipuna 8) Onhan nuo muutkin upeita sävyjä mutta kyllä mä nyt rakastuin tuohon punaisen sävyyn <3 Onpa itse asiassa ihan hauska ylläri että postista tipahti vielä toinenkin pussukka, ois toki ollut varmasti sinustakin kiva tietää että miksi, olishan siihen voitu pistää kyytiin joku lappu että miksi tällainen hauska ylläri :') Toivotaan nyt ettei kesäkuu jää pois tämän vuoksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aika täydellinen<3 Joo mä jotenkin veikkaan, että ne on sekoilleet noiden lähetysten kanssa ja sen takia oon sitten saanut oman pussukkani kahteen kertaan. Mutta ei voi tietää! Toivottavasti ei oo käynyt niin, että joku toinen on nyt sitten jäänyt ilman mun takia :/ Mä toivon samaa :)

      Poista
  5. Ompas erikoista, että sulle tuli toinenkin toukokuun pussukka :D Toivottavasti se ei tosiaan korvaa kesäkuun pussia.. tosi kaunis tuo Manna Kadarin puna<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin rahat vietiin kesäkuun alussa tililtä, kuten joka kuun alussa, eli toivottavasti se kesäkuun pussukka sieltä tulee :D Katellaan sitten heinäkuun puolella, harvoin nää saman kuun aikana tänne Suomeen asti pääsee! Toi huulipuna on kyllä kaunis<3

      Poista
  6. Siis ihan miletön sävy tuossa Manna Kadarissa, oikein herkkupuna ja näyttää upealta päivetyksen kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon täysin samaa mieltä, toi huulipuna on upea<3 :)

      Poista
  7. Olipas hassua, että sait toukokuussa toisenkin pussukan :D Kiva juttu, että tässä toisessa ei ollut täysin samat tuotteet kuin ekassa :) Isabelle Dupontin nestemäinen puna näyttää aivan ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, hassua tosiaan, mutta tosi kiva kun tuli erilaiset tuotteet tästä pussukasta! Toi on kyllä tosi kiva, mutta harmittaa kun se tummuu jonkin verran :/ Olisin tykännyt nimenomaan tollasesta vaaleanpunaisesta sävystä :D

      Poista

Kiitos kommentista!