maanantai 25. kesäkuuta 2018

Meikkisivellinsuosikkeja


Onnistuneen ja kauniin meikin luominen edellyttää totta kai hyviä ja itsellä toimivia meikkejä, mutta myös kunnollisia meikkisiveltimiä. Omasta sivellinkokoelmastani löytyy meikkisiveltimiä yli 100 ja vaikka en todellakaan kaikkia niitä tarvitsisi, mahtuu joukkoon lukuisia siveltimiä, joista en enää luopuisi. Laadukas sivellin ei välttämättä suinkaan kulje käsi kädessä korkean hinnan kanssa ja hyviä siveltimiä saa myös edullisesti. Monet lukijani ehkä muistavatkin mun liputtavan Sigman siveltimien puolesta ja suurin osa omistamistani siveltimisitä onkin nimenomaan Sigmaa. Sigmasuosikkeja olen esitellyt aiemmin tässä postauksessa ja nyt haluan esitellä teille yhdeksän suosikkisivellintäni muilta merkeiltä!

*Tuote saatu blogin kautta


Aloitetaan kahdella Real Techniquesin varjostussiveltimellä. Takaa löytyy Real Techniquesin Sculpting Brush ja edestä Brush Crush -sarjan Contour Brush*. Molemmat siveltimet on muotoiltu hyvin samantyylisesti, mutta Sculpting Brush on hitusen pyöreämpi ja paksumpi. Kummankin siveltimen karva on tiivistä ja pehmeää ja nämä soveltuvat molemmat täydellisesti kasvojen ja erityisesti poskiluun varjostamiseen. Käytän näitä itse pelkästään puuterisille tuotteille, sillä voidemaisten kanssa nämä eivät toimi yhtä hyvin. Näistä jompikumpi on mulla käytössä joka ikinen kerta kun meikkaan, enkä kasvojani oikeastaan millään muulla siveltimellä enää varjosta, jos käytän puuterisia tuotteita. Molemmat ovat hyviä, mutta Sculpting Brush vie ehkä kuitenkin voiton näistä, vaikka Contour Brush onkin ulkonäöllisesti itselleni mieluisampi.


Real Techniquesilla jatketaan ja taaempaa löytyy Lash-Brow Groomer eli ripsille ja kulmille tarkoitettu kampa. Tämän ostaminen suorastaan mullisti mun elämäni, sillä tämän parempaa ripsikampaa en ole eläissäni omistanut enkä enää muita käytäkään. Paksut, muoviset ja hyvin kömpelöt ripsikammat eivät ole mitään verrattuna tähän ohutpiikkiseen kampaan, jolla ihan oikeasti saa ripsistä mahdolliset paakut pois ja ripset ojennukseen. Vieressä oleva Setting Brush on yksi parhaimpia highlightersiveltimiä, joita omistan. Sivellin on juuri sopivan kokoinen niin poskipäiden, nenän kuin amorinkaarenkin korostamiseen ja soveltuuhan tämä moniin muihinkin tarkoituksiin. Toisinaan olen asettanut tällä puuterin sy-alueelle tai kiinnittänyt esimerkiksi luomiväriprimerin tämän avustuksella. Pääasiassa käytän tätä kuitenkin vain ja ainoastaan highlightereille ja kaipailisinkin toista samanlaista sivellintä itselleni.


Ylempää löytyvä Real Techniquesin Fan Brush* on samaa ihanaa Brush Crush -kokoelmaa ylempää olleen Contour Brushin kanssa. Käytän itse tällaisia pienikokoisia viuhkasiveltimiä tasan tarkkaan yhteen tarkoitukseen - putsaamaan poskille ja alaluomelle mahdollisesti karisseet ylimääräiset luomivärit pois. Viuhkasivellin todella huiskii ne luomivärihiput pois iholta ilman, että luomiväri jämähtää ihoon ja jättää valmiille meikkipohjalle ei-toivottua väriä. IDUN Mineralsin Bronzer/Blush* sivellin osoittautui aivan loistavaksi poskipunasiveltimeksi ja oonkin käyttänyt tätä nyt lähes puolen vuoden ajan aina kaikille ruskean sävyisille poskipunilleni. Siveltimen karva on ihan unelmanpehmeää ja tällä saa todella kauniisti poskipunan levitettyä. Siveltimen varren lyhehköä pituutta voi pitää joko hyvänä tai huonona asiana. Ainakaan tämä ei vie esimerkiksi meikkipussissa paljon tilaa, mutta toisaalta mulla on kaikki siveltimet pöydällä erilaisissa kipoissa ja sivellin on niille ehkä hitusen turhan lyhyt. Mitään muuta huonoa tässä ei kyllä sitten olekaan!


Seuraavaksi esittelyyn pääsee Morphen M460 Flat Contour -sivellin, joka onkin itse asiassa ainut sivellin, jonka Morphelta omistan. Tämä päästään litteä ja tasainen sivellin sopii loistavasti voidemaisille varjostus- ja korostustuotteille enkä muita siveltimiä tämän lisäksi niiden kanssa käytäkään. Siveltimen karva on hyvin tiivistä ja tavallaan myös jämäkkää, vaikka karva ihoa vasten pehmeältä tuntuukin. Tällä saa todella hyvin voidemaiset tuotteet aseteltua paikoilleen, mutta häivyttelyt hoidan mieluummin meikkisienen kanssa. Mulla oli toinenkin kappale tätä kyseistä sivellintä, mutta se hajosi alta aikayksikön ja siitä johtuen mulla ei ole ollut kovin suuri luotto Morphen siveltimiin. Tästä olen kuitenkin pitänyt ja tämä kuvassa näkyvä sivellin on selkeästi vankempaa tekoa, sillä kovasta käytöstä huolimatta tämä on vieläkin täysin kasassa.


Seuraavaksi vielä pari silmämeikkisivellintä! Look Good Feel Better Eye Shading Brush tuli muistaakseni taannoin LF:n joulukalenterista ja tämä on yksi parhaimpia silmämeikkisiveltimiä liikkuvalle luomelle. Siveltimen koko ja muotoilu ovat loistavia luomivärin lisäämiseen luomelle ja tämäntyylistä sivellintä käytän oikeastaan poikkeuksetta joka kerta meikatessani. Laatu on tässä siveltimessä todella hyvä eikä tämä jää Sigmankaan siveltimille toiseksi. Alempaa löytyy Urban Decayn Naked Smoky -sivellin ja tämä edustaa oikeastaan kaikkia UD:n luomiväripalettien mukana tulleita siveltimiä. Yleensä nakkaan luomiväripalettien mukana tulleet siveltimet saman tien menemään, mutta Urban Decay on poikkeus. Heidän siveltimensä ovat oikeasti toimivia ja laadukkaita. Kuvassa oleva kaksiäpäinen sivellin esimerkiksi on aivan loistava nimenomaan smokey eye tyylisen meikin tekoon. Näistä ei voi olla pitämättä!

Löytyykö teiltä samoja sivellinsuosikkeja kuin multa? :)

18 kommenttia:

  1. Real Tehcniquesin kasvosiveltimet on järjestään todella hyviä, mutta silmämeikkisiveltimet eivät yllä ihan samalle tasolle, mikä on vähän harmi. Morphen siveltimiä on tehnyt mieli jo pitkään hankkia, mutta kun ei vaan saa aikaiseksi;)
    Kivaa uutta viikkoa Linda:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon täysin samaa mieltä noista RT:n siveltimistä! Tosin tällä hetkellä omistankin lähinnä niitä kasvomeikkisiveltimiä, sattuneesta syystä. Silmämeikeille suosin lähes pelkästään Sigmaa. Morphe tavallaan kiinnostaisi muakin, mutta vähän pelottaa niiden siveltimien laatu ton mun maanantaikappaleen jälkeen :D Kiitos samoin sulle<3

      Poista
  2. Setting Brush löytyy ja se on ihana, niin ihana, että mulla on niitä aina kaksi käytössä, toisella laitan silmien alle puuteria, toisella highlighteria. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just ton takia mäkin tarvitsisin toisen sellaisen! :D Pitääkin varmaan heti lähteä vähän nettishoppailemaan.

      Poista
  3. Ai niin nuo UD siveltimet, mullahan on niitä monessa paletissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ottaa käyttöön, ne on oikeesti hyviä!

      Poista
  4. Multa löytyy noi RT:n sculpting ja setting siveltimet, joista ensimmäistä en juurikaan käytä, mutta tuo setting on tosiaan ihan paras korostuksen levittämiseen :) Mun suosikkeihin pääsisi Zoevan luomivärisiveltimiä ja RT:n Duo-fiber poskipunasivellin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Setting Brush tuntuu olevan todella monen suosiossa, enkä ihmettele kyllä yhtään :) Zoevaa mun on tehnyt mieli testata jo ties kuinka kauan! Siveltimet vaikuttaa hurjan hyviltä ja laadukkailta :)

      Poista
  5. Tuo UD:n sivellin oli munkin lemppari, siis kiljuin tyyliin riemusta kun avasin sen smoky eye paletin kun en mä tiennyt että siinä tulee sivellin mukana (oikeesti) :'D Joo en edes omistanut tollasta häivytyssivellintä(?) ennen tuota, kyllä ihan oikeesti...:D Mä en edelleenkään tajua ja tiedä mikä sivellin on mihinkin tarkoitukseen, vaikka muistaakseni luin sulta joskus postauksen ja nyt tässäkin sain vinkkejä. Mä vaan käytän niitä niihin mitkä tuntuu hyvälle. :D Nuo tuollaiset viuhkasiveltimet, oon aina miettinyt mitä ihmeitä ne on ja nyt se selvisi. Tosin itse meikkaan aina ensin ne silmät ettei varisemista tapahdu kun pyyhkäisen kasvoveden kanssa poies ne varisseet värit ennen pohjameikin takoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ihana<3 :D Toi on kyllä oikeesti hyvä sivellin häivyttämiseen! Ja siis älä huoli yhtään, vaikket tietäisi mikä sivellin kuuluu mihinkin tarkoitukseen. Käytät niitä just niin kuin nytkin - siihen mikä tuntuu hyvältä ja toimii itsellä! :) Viuhkasiveltimillä monet laittaa mm. highlighteriakin, mutta mä en oo sitä koskaan oppinut tekemään. Noikin on kuitenkin suhteellisen monikäyttöisiä :) Voi kunpa mäkin osaisin meikata silmät ennen kuin teen meikkipohjan! Monet kerrat oon koittanut, mutta ei vaan luonnistu samalla tavalla :D

      Poista
  6. Noi Brush Crush siveltimet ovat todella kauniita, voisin kotiuttaa sellaisia itsellenikin :) Oon muutenkin pitänyt RT:n siveltimistä, muita mulla ei kyllä oikein olekaan käytössä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä ihan supernättejä<3 RT:n siveltimet on laadukkaita ja mäkin oon tykännyt lähes kaikista, joita oon käyttänyt! :)

      Poista
  7. Sulla on paljon kivoja siveltimiä käytössä! :) Itsekin voisin harkita ostavani uusia siveltimiä jossakin kohtaan, koska eihän nuo ikuisesti hyvänä pysy :D Nuo Brush siveltimet ovat kauniita ja kiva myös lukea, että ne ovat myös hyviä käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei pysy ei, vaikka toki laadukkailla siveltimillä on monta vuotta käyttöikää :) Toki tietysti riippuu myös siitä, kuinka ahkerassa käytössä sivellin on! Brush Crusheista mulla ei oo mitään huonoa sanottavaa, noi on oikeesti superhyviä ja myös hurjan kauniita<3

      Poista
  8. Mulla on ollut pitkään jo dilemma puuterisiveltimen kanssa,pitäs hankkia uus mut missään ei oikein näy sellasta mun tyylistä! Puuterisiveltimet on yleisesti ottaen ihan hiton isoja,kaipaisin suipompaa ja pienempää. Ehdotuksia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Real Techniquesin Multi Task Brush oli jossain vaiheessa ainut puuterisivellin, mitä käytin. Mitenkään suippo se ei ole, mutta huomattavasti pienempi kuin "normaalit" puuterisiveltimet :D Mäkään en osannut käyttää sellasia isoja siveltimiä, mutta nyt oon niihinkin tottunut. Sigman F25 Tapered Face on taas tosi suippo ja selkeesti pienempi kuin ne normipuuterisiveltimet :) Muita mulla ei oo nyt tähän hätään heittää vinkeiksi!

      Poista
  9. Tuo brush crush sarja on niin kaunis! Ite tykkään että kaikki on samaa ja olen päätynyt helppoihin ja edullisiin ecotools siveltimiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ecotoolsin siveltimet on kyllä tyylikkäitä<3 Mulla ei niistä oo kokemusta, mutta oon myös ymmärtänyt, että edullisesta hinnasta huolimatta ne on myös superlaadukkaita!

      Poista

Kiitos kommentista!