torstai 28. kesäkuuta 2018

Kosmetiikkasuosikit | Kesäkuu


Moikka :) Kuten otsikkokin jo kertoo, tämänpäiväisen postauksen aiheena ovat kesäkuun kosmetiikkasuosikit. Oon viettänyt koko kesäkuun lomaa ja musta oli hauska huomata, että se loma oikeasti vaikuttaa aika paljonkin myös näihin suosikkeihin. Yleensähän mun suosikkipostaukset on tosi meikkipainotteisia ja välillä tekee tiukkaa löytää sinne myös jotain muuta meikkien lisäksi. Nyt lomani aikana meikkien käyttö on kuitenkin jäänyt paljon normaalia vähemmälle ja se näkyy myös näissä suosikeissa, sillä joukkoon mahtui tällä kertaa vain yksi meikkituote!

*Tuote saatu blogin kautta


Aloitetaan tällä ihanaakin ihanammalla Treaclemoonin One Ginger Morning -suihkugeelillä. Siis tästä ei suihkugeelin tuoksu paljon parane! Sitruksinen, inkiväärillä höystetty tuoksu on juuri sopivan kirpeä, mutta ei kuitenkaan liian. Oon normaalisti enemmän niiden ällömakeiden suihkugeelien ystävä, mutta erityisesti kesällä tällaiset astetta raikkaammatkin ovat mun mieleeni. Tämä suihkugeeli on nyt erityisesti parin viime viikon aikana ollut todella usein käytössä enkä vaan saa tästä tuoksusta tarpeekseni. Treaclemoonilta pitää ehdottomasti testata myös muita suihkugeelejä!


Sain jokin aika sitten maahantuojalta itselleni tämän Biozellin Silver Conditionerin* eli hopeahoitoaineen, johon ihastuin välittömästi heti ensimmäisellä käyttökerralla. En ole aiemmin hopeahoitoainetta omistanutkaan, vaikka erilaisia hopeisia naamioita on tullut käytettyä moniakin. Puhumattakaan tietysti hopeashampoista. Tämä väriltään vaaleanharmaa hoitoaine on auttanut tosi kivasti ylläpitämään viileän vaaleaa sävyä hiuksissani ja mikä parasta, tämä on myös oikeasti todella hyvä ja hoitava hoitoaine! Oon käyttänyt tätä suunnilleen joka toinen kerta hiukset pestyäni ja eron entiseen kyllä huomaa. Väri on säilynyt paljon kirkkaampana ja ehdottomasti aion suosia tätä jatkossakin. 


Lumenen Nordic Secret Volume Lash Primer on suosikkien ainut meikkituote, mutta se todellakin ansaitsee paikkansa suosikkien joukossa. Ihastuin tähän ripsiprimeriin talvella saatuani sellaisen Lumenen joulukalenterista. Nyt oon ostanut itselleni jo uuden kappaleen ja tämä on mulla käytössä oikeastaan aina, kun meikkaan. Valkoinen ripsiprimer tuo runsaasti lisää volyymia ripsille ja helpottaa älyttömästi sitä työtä, minkä normaalisti joudun ripsivärin kanssa tekemään. Nyt mun ei oikeastaan tarvitse kuin ensin sutia pikaisesti tätä primeria ripsiin ja sen jälkeen vielä mustaa ripsiväriä päälle. Lopputulos näyttää hyvältä, riittävän tuuhealta eikä liian erotellulta. Saman saan toki aikaan pelkän ripsivärinkin kanssa, mutta silloin joudun lisäämään sitä useamman kerroksen. Tämän primerin ansiosta yksi ripsivärikerros riittää oikein hyvin ja vaikka tämä maksaakin enemmän kuin se essencen ripsiväri, jota tällä hetkellä käytän, on tämä kuitenkin myös ihan superriittoisaa. Mulla kesti se ensimmäinen käytännössä puoli vuotta, mikä on omasta mielestäni melko pitkä aika, kun miettii miten usein tämä kuitenkin on ollut käytössä.


Sain tämän The Skin Housen Rose Water Mistin* Stoorla.fi verkkokaupasta jokin aika sitten ja ai että miten mä oon rakastunut tähän! En aiemmin juurikaan oo ollut innostunut kasvosuihkeista, vaikka sellaisen olen omistanut jo jonkin aikaa, mutta tätä oon tykännyt käyttää. Erityisesti normaalille ja sekaiholle suunnattu kasvosuihke lupaa kosteuttaa ja virkistää kasvoja. Tuotetta voi suihkia joko valmiin meikin päälle tai käyttää kasvojen kosteutuksen yhteydessä. Itse en ole tätä valmiin meikin päälle suihkinut, mutta erityisesti iltaisin tykkään suihkia tätä kasvoille ihan reilustikin. Suihke tuo mukavasti pientä lisäkosteutta iholle ja virkistävä tunne on taattu tämän kanssa.


Ja viimeisenä vielä Mádara Pihlaja Daily Defence -monitoimivoide, jota olen itse suosinut ennen kaikkea kasvovoiteena. Voidetta voi siis käyttää myös vartalolle tai käsille, mutta mä olen tykästynyt tähän ihan vaan kasvovoiteena. Voide kosteuttaa ihanasti ja sopii loistavasti yhteen saman sarjan Glow Booster -tehotippojen kanssa. Kesällä ihoni ei kaipaa välttämättä kovinkaan paksuja tai superkosteuttavia yövoiteita, joten tämä onkin monesti iltaisin ollut yövoidevalintani. Tämän kosteutustehot ovat riittävät, mutta eivät kuitenkaan liian voimakkaat tähän vuodenaikaan. Kaikin puolin oikein hyvä kasvovoide!

Löytyykö suosikkieni joukosta tuttuja tuotteita? :)

24 kommenttia:

  1. Mikään tuotteista ei ole minulle tuttu, mutta Treaclemoonin suihkugeeli ja tuo ihanan näköinen ruusu-suihke vaikuttavat hyviltä :)

    Mulla on myös sama, että lomalla tulee meikattua harvemmin - olo on iloisempi ja fressimpi, joten ei tee mieli meikata niin usein :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa testata noita, jos yhtään kiinnostaa! Joo mä oon nyt meikannut harvinaisen vähän tän loman aikana :D Johtuu ehkä siitäkin, etten enää koe tarvitsevani sitä meikkiä ihan jokaisella kauppareissulla vaan voin nykyään huoletta kulkea myös meikittömänä. Pari vuotta sitten tilanne oli vielä vähän toinen..

      Poista
  2. Haha, musta toi suihkugeeli on todella, todella ätälän tuoksuinen. :D:D En ole ihan varma tykkäänkö siitä vai en. Joskus vuosia sitten tykkäsin, mutta maku on vissiin muuttunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha niin ne mielipiteet vaihtelee :D Mulla on myös joitain suihkugeelejä yms. joiden tuoksua joskus rakastin, mutta nyt lähestulkoon hirvittää joutua tuoksuttelemaan niitä!

      Poista
  3. Ruususuihke on ihana! <3 On pitänyt kirjoittaakin siitä. ^_^

    VastaaPoista
  4. Lumenen Lash Primer on tuttu. Käytän aina jotain primeria ripsivärin alla. Suosikkini on Artdecon Lash Booster.
    Lumenen primerin harja on liian iso mun makuuni (kuvassa näyttää kylläkin pienemmältä...onkohan kokoa pienennetty...), mutta muuten ihan hyvä tuote:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kerroit suosikkisi! :) Mun mielestä toi harja on aikalailla sellasen perusripsariharjan kokoinen. Ei mitenkään turhan iso omaan makuuni ja mä myös vierastan liian massiivisia ripsiharjoja! Voipi siis olla, että kokoa on pienennetty :)

      Poista
  5. Pitääpä joskus kokeilla tuota Lumenen ripsiprimeria :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, mä ainakin oon tykännyt siitä ihan hurjasti!

      Poista
  6. Tuo ginger-suihkugeeli vaikuttais ihanan virkistävältä suihkugeeliltä, oispa ihana joka aamu pestä ittensä tuolla <3 Virkistävät ja kirpakat suihkugeelit on parhaita mun mielestäni taas ja ällömakeet jää vähemmälle, joten toi ois varmasti just mulle :D
    Toi Biozellin hopeahoitoaine on noussut munkin suosikiksi tässä kesän aikana ja tulee ehdottomasti näkymään kesän suosikeissani. Pitäs ostaa isompi puteli sitä ja säästää Bette Boxista saatu pieni pullo reissuihin (tosin saahan sitä lisää niitä pieniäkin pulloja).Tai ensin kyllä käyttää eräs toinen kuivashampoo poies ennen kuin ostaa isomman Biozellin kuiviksen :D

    Tosi kivoja suosikeita sulla kesäkuussa! Meikkaus jää varmasti lomalla vähemmälle etenkin jos on helteitä, ihana ollut varmasti kun saanu vaan nauttia <3 Ihanaa viikonloppua sulle Linda <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi suihkugeeli vois kyllä olla sulle hyvä, suosittelen kokeilemaan ;) Jes kiva kuulla että oot tykästynyt tohon! Ja jään muuten innolla odottamaan, mitä sun kesän suosikkeihin muuten päätyy. Sellaset postaukset on aina hurjan kivoja!

      Lomalla ei tosiaan jaksa niin kovin miettiä sitä meikkaamista ja onneksi nyt on tosiaan ollut niin lämpimiä päiviäkin, ettei senkään puoleen oo tehnyt mieli laittaa naamalle meikkiä :) Kiitos samoin sulle ihanainen<3

      Poista
  7. Kaikki tuotteet kuulostaa kyllä hyviltä! :) Itse kiinnitin huomioni ensimmäisenä tuohon ripsiprimeriin, joka olisi varmasti ihan huippu! Myösin tuo Mádaran monitoimivoide kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota ripsiprimeria suosittelen kyllä lämpimästi<3 Toki jos on hyvä ripsari niin senkin kanssa pärjää ihan loistavasti, mutta mulla tää on nopeuttanut hurjasti sitä ripsarin laittoa, kun saa jo yhdellä kerroksella nätit, tuuheat ripset :)

      Poista
  8. Oli mukava lukea sun suosikkeja! :) Tuo monitoimivoide kiinnostaa mua! Mä jotenkin tykkään tietyissä jutuissa, jos ne käy moneen eri tarkoitukseen kuten erilaisissa voiteissa. Mutta esimerkiksi shampoon ja hoitoaineen yhdistelmä ei sovi mulle ollenkaan :D Sit kun otan pidennykset pois, niin pitää ottaa testiin tuo ripsiprimeri! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään monesti tollasista monitoimivoiteista, vaikkakin turhan usein käytän niitä kuitenkin vain yhteen tarkoitukseen :D Shampoon ja hoitsikan yhdistelmät ei oo munkaan juttu. Enkä kyllä myöskään pesisi hiuksia samalla tuotteella mitä käytän vartalolle, kuten miehillä monesti on :D Suosittelen tota primeria<3

      Poista
  9. The Skin Housen kasvosuihke kiinnostaa!! Lumenen ripsiprimer kiinnosti sokoksella, kunnes avasin sen ja testeri näytti mitä yökättävämältä :-D Pitää ehkä ottaa testiin, kuulostaa kuitenkin niin hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha testerit on kyllä välillä tosi ällöttäviä :D Mutta suosittelen, että annat tolle kuitenkin tilaisuuden :) Ei se avaamaton pakkaus oo onneksi samanlainen ;)

      Poista
  10. En ole tiennytkään että on olemassa hopeahoitsikka, täytyypä ostaa joskus sitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Fudgellakin ainakin on myös vastaava! Tosin siitä mun kampaaja joskus sanoi, ettei olisi ihan hintansa arvoinen joten en oo koskaan testannut :D Tää Biozellin on ollut hurjan hyvä<3

      Poista
  11. Oon joskus käyttänyt muistaakseni juuri Biozellin hopeahoitoainetta ja tykkäsin! Sain itse The Skin Housen aloe vera kasvosuihkeen ja tykkään siitä ihan älyttömästi. Myös toi ginger suihkugeeli kuulostaa jotenkin tosi houkuttelevalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä tosi hyvä! Mä oon tohon aloe vera -versioon törmännyt nyt monissa verkkokaupoissa ym. ja se on alkanut kiinnostaa :) Toi suihkugeeli on niiiiin ihana<3

      Poista
  12. Treaclemoonit on niin parhaita ! Milla just loppu toi sama geeli ja se oli niiin hyvä! Ostin nyt lidlistä cienin persikka saippuan ja siihen hintaan se on aivan samalla tasolla kuin treaclemoon -suosittelen kokeilemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo persikantuoksuinen kosmetiikka ei voi olla huonoa! Pitää ehdottomasti muistaa toi, kun Lidliin seuravaan kerran menen<3

      Poista

Kiitos kommentista!