sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Meikkilaatikko viikoille 25 ja 26


Moikka ja kivaa sunnuntaita :) Nyt olisi taas tuttuun tapaan tarkoitus esitellä kahden seuraavan viikon meikkilaatikon sisältö. Viime kerralla valitsin paljon neutraalin ja vaalean sävyisiä meikkituotteita, mutta tällä kertaa sisältö oli hieman toisenlainen ja joukkoon mahtui enemmän räväkkyyttä ja väriä. Mun kesälomani on nyt puolessa välissä ja uskoisin, että edessä on vielä se parempi puolisko, sillä myös poikaystäväni pääsi vihdoin ja viimein aloittamaan oman lomansa. Kuulumistyyppistä postausta onkin tulossa vielä ennen lomani loppua, mutta mennääs sitten takaisin postauksen aiheeseen eli siihen meikkilaatikkoon:

*Tuote saatu blogin kautta


Aloitetaan luomiväripaletilla, joksi valikoitui tällä kertaa Urban Decayn Afterdark. Paletti sisältää kymmenen toinen toistaan upeamaa luomiväriä ja vaikka tää ei ehkä ole se mun pääasiallinen valintani arkiaamuisin, nyt lomalla on aikaa meikata ihan ajan kanssa ja pääsen tätäkin ihanuutta kuluttamaan ihan kunnolla! Erityisesti paletin punertavat ja violetit sävyt ovat mieleeni, unohtamatta tuota vaaleinta sävyä, jolla saa loistavasti kirkastettua vaikka silmän sisänurkkaa. En oo pitkään aikaan tällä paletilla meikannut ja nyt oikein odotan, että pääsen taas tähän käsiksi!


Huulimeikkejä valitsin tällä kertaa meikkilaatikkoon jopa kolme kappaletta ja ensimmäisenä esittelyyn pääsee tämä mun pannuprojektissakin oleva Urban Decayn Vice Lipstick sävyssä Violate. Nappasin tämän meikkilaatikkoon oikeastaan kahdesta syystä: ensinnäkin koska tämä tosiaan on siinä mun pannuprojektissa ja toiseksi, koska tämä sointuu mukavasti yhteen joidenkin Afterdark paletin sävyjen kanssa. Violate on yksi suosikkihuulipunistani ikinä ja UD:n huulipunien laatu on ihan omaa luokkaansa. Oon aiemminkin todennut saman, mutta kun joskus saan tämän huulipunan käytettyä loppuun, aion taatusti ostaa tämän myös uudestaan.


Manna Kadarin Lip Locked Priming Lipstickin sävy Karma on toinen valitsemani huulimeikkituote. Tämä upea tummanpunainen huulipuna tuli toukokuun Lip Monthlysta ja ansaitsee ehdottomasti päästä heti kunnolla käyttöön. Punaiset huulipunat ovat klassisia ja niitä tulee käytettyä yleensä ihan viikottain. Erityisesti juhlavampaan meikkiin yhdistän monesti juuri punaiset huulet ja voipi olla, että tämä pääsee huulille viimeistään ensi keskiviikkona, kun lähden poikaystäväni kanssa risteilylle! Manna Kadarin huulipunat ovat mielestäni todella hyviä, ja vaikka kaikki muut brändin meikkituotteet eivät ole aina iskeneet muhun, kaikista testaamistani huulipunista oon kuitenkin pitänyt.


Koitan tällä hetkellä kierrättää omistamiani peiteaineita mahdollisimman paljon, minkä takia oli korkea aika napata tämä Artistryn EXACT FIT Perfecting Concealer* osaksi meikkilaatikkoa. Kyseessä on suhteellisen peittävä peiteaine, joka toimii hyvin tummien silmänalusten peittämisessä. Missään nimessä tämä ei peitä yhtä hyvin kuin UD:n All Nighter, mutta suurimman sinisyyden ja tummuuden tämä taikoo silmänympärysiholta pois hetkessä. Peiteaine ei myöskään kasaudu sy-ihon juonteisiin ja sävykin on itselleni riittävän vaalea.


Highlightereiden osalta meikkilaatikkoon pääsee Anastasia Beverly Hillsin Glow Kit Gleam. Oon jostain syystä tarttunut viime kuukausina todella harvoin kumpaankaan ABH:n Glow Kitiini, vaikka nämähän ovat ehdottomasti yksiä parhaimpia highlightereita, joita omistan. Tämän paletin vaaleimmat sävyt Starburst ja Crushed Pearl ovatkin aikoinaan olleet todella kovalla kulutuksella ja nyt pyrin seuraavien kahden viikon aikana keskittymään vain ja ainoastaan näihin highlightereihin. Paletin sävy Mimosa toimii itselläni hyvin aurinkopuuterina, joten sekin pääsee varmasti käyttöön lähes päivittäin.


Tämä Hola Neonin Velvet Liquid Lipstickin sävy Wander Crazed tuli mulle viime kesänä Lip Monthlysta ja jostain syystä en oo tähän tainnut tarttua sen kesän ensitestaamisen jälkeen kertaakaan. Tämä on melko syvänpunainen, lievästi metallinhohtoinen nestemäinen huulipuna. Koostumus tällä on hieman paakkuista, mutta muistelisin tämän kuitenkin levittyneen huulille siitä huolimatta oikein kauniisti. Nythän se sitten nähdään kuinka tämä toimii!

Löytyykö meikkilaatikosta tällä kertaa tuttuja tai muuten mielenkiintoisia meikkejä? :)

10 kommenttia:

  1. ABH:n Glow Kit on ollut monesti haaveissa ostaa, mutta sitten aina pohdin käyttäisinkö kaikki noita sävyjä kuitenkaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kieltämättä sen verran hintavia, että siinä toivoisi sitten löytyvän kaikille sävyille käyttöä. Mä oon onneksi saanut molemmista Glow Kiteistä kaikkia sävyjä käytettyjä, vaikka totta kai ne vaaleimmat on kovimmalla käytöllä :)

      Poista
  2. Olitpa valinnut kivoja tuotteita, kolmea ekaa haluaisin itsekin testata<3 Nää on tosi mielenkiintoisia postauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes kiva kuulla, ettette oo vielä kyllästyneet näihin! <3

      Poista
  3. Ihania tuotteita tuossa meikkilaatikossa :) Nuo huulipunat etenkin niin nättejä! Tuo UD:n paletti on kans tosi upea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään noista<3 UD:n paletti on yksi sävymaailmaltaan yksi upeimpia mitä omistan :)

      Poista
  4. Ihanan kesäisiä tuotteita oot valinnut ja jotenkin niistä huokuu sellanen loma fiilis! Anastasian glow kit on ollut ostoslistalla jo kauan, mutta jotenkin se on vaan jäänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon myös meinannut ostaa vielä yhden Glow Kitin jo ties miten kauan, mutta en oo saanut aikaiseksi :D Ehkä jos menisi vaikka Kicksiin ihan paikan päälle hypistelemään niitä, niin joku tarttuisi mukaankin :)

      Poista
  5. Todella kivoja sävyjä tässä laatikossa, etenkin UD:n paletti näyttää ihastuttavalle <3 Mua harmittaa kun mulla ei oo mitään turkoosia luomiväriä, enkä ennättänyt ostaa sitä UD:n beached palettia koska olisin Juhannukseksi halunnut tehdä sillä meikin ja siinä ois ollu täydelliset värit siihen mun mielessä olleeseen silmämeikkiin :D Tuossa näyttää myös olevan violetti mitä etsin ja tuon sävysiä en oo mistään muualta löytänyt! :D Upeat sävyt kerrassaan ja voisin kyllä hankkia tuonkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh tosi tylsää, ettei sitä palettia nyt juhannukseksi sitten saanut :/ Voisithan sä käydä jostain katsomassa jonkin yksittäisen turkoosin luomivärinapin, niin saisit sen meikkisi toteutettua? Afterdarkissa on kyllä tosi hyvät sävyt, ei todellakaan mitkään perinteiset, mutta just tollasia värikkäitä ihania, joita aina silloin tällöin tarvitsee ja mitä ei ihan perus nudepaleteista löydy!

      Poista

Kiitos kommentista!