tiistai 19. kesäkuuta 2018

Projekti Näytepussukat | Osa 4


Pitkästä aikaa sain kirjoitettua uuden osan tähän näytepussukkaprojektiini! Näissä postauksissa esittelen siis aina muutaman omistamani tuotenäytteen sekä arvostelen tuotteen sen perusteella. Lopuksi mainitsen aina lähtisinkö kyseisen näytteen perusteella ostamaan tuotetta täysikokoisena. Tämä projekti on ollut mulle ihan hurjan hyvä, sillä tiedän tasan tarkkaan, että suurin osa noista näytepusseista olisi yhä edelleen koskemattomina, mikäli en varta vasten niitä näitä postauksia varten testailisi. Oon siis normaalisti ihan superhuono käyttämään näytetuotteita, mutta munkin kohdalla niiden käyttö on oikeasti kannattanut, sillä oon löytänyt näiden joukosta monia hyviä tuotteita! Nyt esittelyyn pääsevät kahdeksan uutta näytepussukkaa:

*Tuote saatu blogin kautta


TIGI Bed Head Fully Loaded Massive Volume Shampoo. Runsasta tuuheutta hiuksille antava shampoo, taattua TIGI-laatua! Mähän en juurikaan tuuheuttavia shampoita ja hoitsikoita nykyään enää suosi, sillä vaalennetut hiukseni kaipaavat enemmän kosteuttavia, hoitavia ja rakennepaikkaavia tuotteita. Tämä shampoo puhdisti kuitenkin hiukset todella tehokkaasti, kuten oikeastaan kaikki testaamani TIGI:n shampoot eli siinä ei ollut valittamista. Tuuheuttavaa vaikutusta en juuri huomannut, mutta koska en sellaista muutenkaan kaipaa, en tätä lähtisi ostamaan täydessä koossa.
Hinta: noin 16,65 €/750 ml.

TIGI Bed Head Fully Loaded Volumizing Conditioning Jelly. Tuuheuttava hoitoaine, joka sisältää erityistä kuituteknologiaa. Kuitujen on tarkoitus imeytyä hiuksiin ja vahvistaa hiuskuituja, jolloin lopputuloksena on paksumman tuntuiset hiukset. Yhdellä käyttökerralla tällaista vaikutusta ei kyllä huomannut enkä kokenut tämän hoitoaineen myöskään olevan hoitotehoiltaan paras mahdollinen. Näin on ollut lähes kaikkien tuuheuttavien hoitoaineiden kanssa enkä siis yhtään ihmettele, sillä niidenhän on tarkoitus saada hiukset näyttämään nimenomaan tuuheammilta ja itse toivon hoitoaineelta pehmeyttä, sileyttä ja hyvää hoitavuutta. En lähtisi ostamaan täysikokoisena.
Hinta: noin 21,45 €/750 ml.


Lumene Invisible Illumination Instant Glow UV Primer. Suojakertoimella SPF30 varustettu ihoa heleyttävä meikinpohjustusvoide. Primer sisältää pohjoista lähdevettä sekä lakkaa, jotka auttavat kirkastamaan ja kosteuttamaan ihoa. Tuotteen helmiäispigmentit puolestaan huolehtivat siitä, että kasvot saavat kauniin hehkun. Mähän suosin mattaista meikkipohjaa enkä edes muista koska olisin viimeksi käyttänyt heleyttävää primeria. Annoin tälle rohkeasti kuitenkin tilaisuuden, mutta primerin levitettyä taisin sanoa ihan ääneenkin, että "oh my.." Ei ollut mun juttuni. Kasvot olivat heleät ja kuultavat, mutta kun mun silmissäni se näyttää omilla kasvoilla samalta, kuin että puuteri olisi päivän aikana pettänyt ja kasvot kimaltavat rasvaisina. Todella monilla heleä meikkipohja näyttää ihan superhyvältä, mutta mulle tuli kiire lykätä päälle kilon verran mattameikkivoidetta, peiteaineita sekä mattapuuteria, jotta sain sen efektin pois. Heleyttäväksi primeriksi tää oli mielestäni hyvä, mutta ei ollenkaan mun juttuni eli en ostaisi tätä täydessä koossa.
Hinta: noin 29,90 €/30 ml.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum. Kyseessä on sävyseerumi, joka lupaa tehdä ihosta luonnollisen hehkuvan antaen ihon oman sävyn vielä kuultaa tuotteen läpi. Seerumia voi sekoittaa päivävoiteen tai meikkivoiteen joukkoon tai käyttää kasvoilla yksinään. Oon omistanut tämän sekä täysi- että matkakokoisena ja kummastakin olen luopunut ihan siitä syystä, etten koe tällaisen tuotteen olevan itselleni tarpeellinen. Toivon tosiaan meikkipohjaltani mattaisuutta eikä tämä sävyseerumi edesauta sitä. Ehkä jos mielipiteeni joskus muuttuu ja haluankin nimenomaan heleää ja kuulasta lopputulosta, voisin kuvitella tätä käyttäväni. Tosin tämän tuotteen hinta on melko korkea, joten voi olla etten siltikään juuri tätä ostaisi. Tällä hetkellä en siis ostaisi tätä täydessä koossa.
Hinta: noin 34,90 €/30 ml.


L'Oréal Paris Smooth Sugars Glow Scrub. Tämä on heleyttävä sokerikuorinta kasvoille, joka sisältää kolmea eri sokeria sekä acai-jauhetta. Tuote lupaa tehdä ihosta raikkaan, puhtaan sekä pehmeän ja se sopii myös huulten kuorintaan. Todella hyvä kasvojenkuorinta-aine, joka sisältää runsaasti niitä kuorivia ainesosia (eli sokeria), mutta ei kuitenkaan tunnu kasvoilla raapivalta. Tuoksu oli myös huumaavan herkullinen! Mähän oon hehkuttanut näitä sokerikuorintoja vartalonkuorinnassa jo pitkään, joten oli tosi kiva päästä testaamaan tällaista myös kasvoilla. Toimi paremmin kuin hyvin ja tätä olisin mieluusti käyttänyt enemmänkin. Itse kuorinnasta mulla ei siis ole mitään huonoa sanottavaa, ja mikäli L'Oréal olisi cruelty free brändi, ostaisin tätä taatusti itselleni. Nyt tämä jää valitettavasti ostamatta.
Hinta: noin 10,90 €/50 ml.

Egyptian Magic All Purpose Skin Cream*. Tämä egyptiläinen monitoimivoide sisältää mm. oliiviöljyä, mehiläisten siitepölyä, mehiläisvahaa sekä hunajaa. Voide toimii niin kynsinauhojen, hiusten, kynsien kuin kasvojen ja vartalonkin hoidossa. Käytännössä tätä voi siis laittaa ihan mihin tahansa, mutta itse testasin tämän käsillä ja erityisesti kynsinauhoilla. Voide on suhteellisen paksuhkoa ja hieman öljyistä, mutta kädet eivät jää lainkaan tahmean tai öljyisen tuntuiseksi voiteen levityksen jälkeen. Tästä riitti itselleni pariin testikertaan eikä voide ainakaan huonoa tehnyt. Näin pienellä määrällä on tosi vaikea sanoa mitään tarkempaa, mutta mielenkiinto kyllä heräsi. Voisin ostaa tämän myös täysikokoisena!
Hinta: noin 26,70 €/59 ml.


Mádara Cleansing Milk*. Mulle entuudestaan hyvinkin tuttu puhdistusmaito, joka soveltuu erityisen hyvin kuivalle, herkälle ja väsyneelle iholle. Puhdistusmaito sisältää erilaisia öljyjä sekä ihoa rauhoittavaa jasmiiniuutetta ja se soveltuu myös silmämeikin puhdistukseen. Mä rakastin tätä puhdistusmaitoa ennen kuin sen koostumusta mentiin muuttamaan. Nykyinen on mun makuuni vähän turhan ohutta ja juoksevaa eikä tämä uusi versio mun mielestäni poista meikkejä enää samalla tavalla. Kakkosvaiheen putsarina öljyn jälkeen tämä on kuitenkin ihan kelvollinen. Mulla on putsari tälläkin hetkellä täysikokoisena kotona, mutta en osta tätä enää uudestaan.
Hinta: noin 18,95 €/200 ml.

Mádara Moon Flower Rose Beige Tinting Fluid*. Kyseessä on ihon sävyä kevyesti tasoittava ja hehkua antava voide. Tuote lupaa häivyttää pieniä juonteita sekä myös kosteuttaa ihoa. Tämä on kevyempi versio meikkivoiteelle enkä mä itse välitä näin kevyesti sävyttävistä tuotteista. Meikkaan joko kunnolla meikkivoiteen kanssa, jolloin saan kasvojen värivirheet sun muut kunnolla peitettyä tai sitten en meikkaa lainkaan. Näin luonnollinen lopputulos on omaan makuuni oikestaan lähinnä vain turha, mutta tiedän monia, jotka rakastavat nimenomaan tällaisia meikkipohjia. Hyvä siis, että näitäkin tuotteita on olemassa, mutta mun juttuni tämä ei ole enkä ostaisi tätä täydessä koossa.
Hinta: noin 29,95 €/50 ml.

Sellaisia näytteitä tällä kertaa, oletteko te testanneet näitä? :)

12 kommenttia:

  1. Jee mun suosikkisarja tekee paluun. Olin oikeasti yllättänyt tosta Lumenen primeristä kuinka kiiltävän ihon se jättää. :o Siis ja mulla on pintakuiva iho. :D Meikki tosiaan näyttää sen päällä upealta, mutta en ehkä kuumimpana päivänä valkkaisia sitä meikkini alle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes kiva että näistä pidetään<3 Joo se oli mulle pienoinen shokki, kun oon niin tottunut täysin mattaiseen meikkipohjaan :D Pelästyin ihan kunnolla sitä!

      Poista
  2. Nostan kyllä sulle hattua, että jaksat edelleenkin tehdä näin punnitut ja seikkaperäiset arviot näytteistä:)
    Lumenen Beauty Serum taitaa olla näistä ainoa,jota olen kokeillut, siis näytepussista. En erityisemmin tykkää "hehkutuotteista", joten en ostaisi sitä täysikokoisena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä tää on ollut tosi kivaa, kun saa panostaa kunnolla ihan vaan pieniin näytteisiinkin :) Meillä siis ihan sama! Tai no kyllä mä highlightereita rakastan, mutta en sellasta koko naamaan tulevaa hehkua kyllä kaipaa ollenkaan.

      Poista
  3. Mä tykkäsin kovasti Lumenen uudesta primerista (mullakin oli näyte). Olin myös ensin ohhoh, ku kattosin peilistä kasvoja, mutta tykästyin kovasti siihen kiiltoon ja hehkuun eli ostoslistalle pääty niin että pläjähti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva että toi iski suhun ja tykästyit siihen! Mulla ei tosiaan mennyt ihan samalla tavalla, enkä edelleenkään ollut valmis siitä mattapohjasta luopumaan :D

      Poista
  4. Hei täällä olikin tuttuja pussukoita ;) Mä testasin tuon L'oréalin kasvojenkuorinnan lähes heti kun sain sen, en lähes koskaan testaa mitään näytteitä mut se oli jostain syystä pakko :'D Tykkäsin ja voisin kuvitella ostavani, harmittaa itseäkin tosin tuo ettei se oo cruelty free, mutta mulla taitaa muutenkin olla tuotteita jotka eivät sitä ole :/ Nuo Lumenen pussukat taitaa jäädä multa käyttämättä, rasvainen ihoni ei kaipaa korostusta rasvaisuudelle :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi L'Oréalin kuorinta oli kyllä yllättävänkin hyvää! Tykkäsin siitä tuoksustakin ihan hirmuisesti :) Heh, noilla tosiaan saa melkoisesti sitä lisähehkua kasvoille, joten ei varmasti ole siis ihan sunkaan juttusi toi kaksikko :D

      Poista
  5. Mä meinasin joskus aloittaa tälläisen näytepussiarvostelusarjan instaan, mutta idea jäi. Olen vaan niin laiska käyttäämään pikkupussukoita, ehkä pitää kesän matkoille ottaa näitä mukaan. Esimerkiksi yksi kasvovoidenäyte riittää yleensä jopa pariksi päiväksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki seerumi- ja voidenäytteet riittää kyllä usein ainakin pariksi päiväksi :) Hiustuotetesterit sen sijaan ei mulla yleensä riitä kuin yhteen kertaan! Nä on näppäriä kyllä reissuilla, kun eivät paina mitään tai muutenkaan vie tilaa paljoa :)

      Poista
  6. Nää on tosi mielenkiintoisia postauksia :) Tuo Lorealin kuorinta kuulostaa hyvältä, sen voisikin ostaa testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla<3 Mä ihastuin täysin tohon kuorintaan, joten suosittelen jos uudella kasvojenkuorinta-aineelle on tarvetta!

      Poista

Kiitos kommentista!