keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Katsaus Kauneutta.comin tuotevalikoimaan!


Sain Kauneutta.com verkkosivustolta yhteistyön merkeissä itselleni testiin tuotepaketin, joka sisälsi niin meikkejä, meikkivälineitä kuin mm. hajuvedenkin. Verkkokauppa oli itselleni entuudestaan tuttu vain nimeltä, joten oli erittäin mielenkiintoista päästä tutustumaan tarkemmin heidän brändi- ja tuotevalikoimaansa. Mähän tilaan ison osan meikeistäni ja muistakin kosmetiikkatuotteista juurikin netistä, minkä takia erilaisten kosmetiikkaa myyvien verkkokauppojen sisältöä on aina kiinnostava päästä tutkimaan! Iso osa Kauneutta.comin brändivalikoimasta oli itselleni korkeintaan nimeltä tuttuja, mutta esimerkiksi Kubiss ja Bellápierre ovat tuttuja brändejä jo vuosien takaa. Miltä paketin sisältö sitten vaikutti, kuinka tuotteet toimivat mulla?

*Tuote saatu blogin kautta, en hyödy linkkien klikkaamisesta.


Aloitetaan näillä kahdella Kubissin meikkituotteella. Vasemmalta löytyy Kubiss Lipstick sävyssä 32 Sexy Pink*. Puna on kaunis hempeä vaaleanpunainen ja parasta siinä on ehdottomasti pieni kimallus, joka näyttää huulilla todella hyvältä. Punaa kuvaillaan pitkäkestoiseksi ja se sisältää huulia hoitavaa E-vitamiinia. Itse en tätä kovinkaan pitkäkestoiseksi huulipunaksi sanoisi, sillä puna kuluu huulilta pois melko nopeasti. Huulituntuma on kuitenkin miellyttävä ja koostumus ihanan kermainen. Tämä näyttää todella hyvältä samaa sävymaailmaa olevan silmämeikin kanssa ja punahan on hurjan tyttömäinen - juuri sellainen mihin itse monesti tartun. Nyt syksyllä suosin selkeästi tummempia punia, mutta viimeistään keväämmällä tämä Kubissin puna pääsee takuulla kunnolla käyttöön. Huulipunasta on myynnissä todella monia toinen toistaan kauniimpia sävyjä ja hintaansa nähden tämä on mielestäni todella hyvä tuote.
Hinta: 3,95€.

Vierestä löytyy Kubiss Natural Bronzing Powder*, joka on siis kaikessa yksinkertaisuudessaan mattainen aurinkopuuteri. Sävyltään tämä aurinkopuuteri on melko vaalea, mutta myös suhteellisen lämmin. Itselleni tämä onkin vähän turhan lämpimän sävyinen kasvojen varjostamiseen, mutta sipaisen yleensä aurinkopuuteria kasvoille muutenkin ja siihen tarkoitukseen tämä on oikein hyvä.
Hinta: 3,95 €.


Willkemin tuotteita en ollut aiemmin testannut, mutta näistä meikkisiveltimistä ja -sienestä olin enemmän kuin innoissani. Willkem Pro Kabuki Brush* on suhteellisen ilmava kabukisivellin, joka toimi mun mielestäni loistavasti yhdessä ylempänä olleen Kubissin aurinkopuuterin kanssa. Siveltimen karva ei ole turhan tiivistä ja tällä saakin tehtyä hyvin huoletonta ja luonnollista jälkeä.
Hinta: 6,90 €.

Willkem Oval Foundation Brush* on meikkivoiteen levitykseen tarkoitettu sivellin ja sarjaan kuuluu myös monia muita erikokoisia ja -muotoisia meikkisiveltimiä. Meikkivoide levittyi tämän kanssa todella kauniisti ja tasaisesti ilman rumia viiruja, jotka perinteinen meikkisivellin saattaa toisinaan kasvoille jättää. Kovin tarkkaa työtä tällä ei saa tehtyä eli esimerkiksi nenänpielissä jouduin käyttämään apuna meikkisientä, sillä isolla siveltimellä meikkivoidetta oli mahdoton saada sinne kauniisti. Innostukseni näitä ovaalisiveltimiä kohtaan kuitenkin kasvoi ihan hurjasti ja tekisi mieli hankkia sama sivellin vähän pienemmässä koossa.
Hinta: 7,20 €.

Mä olen aika vannoutunut beautyblenderin käyttäjä, joten olikin ihan hauska päästä testaamaan Willkem Blender Spongea*, jonka muotoilu ainakin on erilainen bb:hen verrattuna. Sieni toimi oikein hyvin meikkivoiteen levityksessä, mutta peiteainetta en itse saanut tämän kanssa taputeltua paikoilleen. Kostean sienen suuri koko ja sen muotoilu eivät mun käytössäni toimineet niin kuin odotin ja peiteaineen levitys on juuri se, mihin ensisijaisesti meikkisientä yleensä käytän.
Hinta: 5,90 €.


Irtoripset kuuluvat ehdottomasti osaksi hieman juhlavampaa meikkiäni ja otinkin oikein mieluusti pari kappaletta uusia räpsyttimiä kokoelmiini. Kauneutta.comista löytyy monia Natural Eyelashes irtoripsiä aina hyvin luonnollisista todella tuuheisiin ja näyttäviin yksilöihin. Ylempää kuvassa ovat Naturel Eyelashes Fashion Look 5415*, jotka ovat maltillisen pituiset, mutta hyvin tuuheat ripset. Ripsinauha on ohut ja juuri sellainen mistä itse pidän. Silmissä ripset olivat näyttävät, mutta eivät kuitenkaan överit. Käytin näitä itse smokey eye tyylisen meikin kanssa, jolloin sitä runsautta ja tuuheutta saakin ripsissä olla. Ripset olivat suhteellisen moitteettomassa kunnossa ensimmäisen käyttökerran jälkeen ja uskon, että nämä pysyvät hyvinä ainakin muutaman käyttökerran ajan.
Hinta: 5,90 €.

Naturel Eyelashes Pre-Glued 5216* ripset puolestaan ovat nimensä mukaisesti jo valmiiksi varustettu liimalla. Näiden ripsien kanssa ei siis tarvita erillistä ripsiliimaa vaan ripset voi suoraan napata pakkauksesta ja asettaa silmiin! Mä en ole tällaisia valmiiksi liiman sisältäviä ripsiä koskaan testannut ja nämäkin odottavat vielä testaamista. Ripset itsessään ovat todella kauniit ja näillä saa varmasti todella paljon lisää näyttävyyttä, sekä pituuden että tuuheuden merkeissä, omiin ripsiin.
Hinta: 5,90 €.

Nügg Exfoliating Lip Smoother* oli ensikosketukseni Nüggiin, vaikka brändistä olen lukuisia arvosteluja ja tuotesuosituksia lukenutkin. Kyseessä on vaniljantuoksuinen huultenkuorinta, joka lupaa niin kuoria kuin kosteuttaa huulet. Kuorinta on todella tehokas ja melko karkeakin, mutta ei kuitenkaan liian tuju huulille. Veden kanssa tätä on aivan turha edes yrittää putsata pois, sillä aine vain pyörii paikoillaan ja leviää entisestään veden vaikutuksesta. Vanulapulla tai ihan vaikka vaan nenäliinalla tai talouspaperilla tämän kuitenkin saa näppärästi pois. Lopputuloksena huulet tuntuvat pehmeiltä ja todella sileiltä. Kuorinta sisältää mm. kaakaovoita ja jojobansiemenöljyä, jotka huolehtivat huulten tehokkaasta kosteutuksesta. Vaaleanpunainen pyöreä purnukka on kaiken kukkuraksi vielä ihan supersöpö!
Hinta: 9,90 €.


Viimeisenä vielä superedullinen tuoksu - La Rive She Is Mine EdP*. Tämän sanotaan olevan dupe YSL:n Mon Paris tuoksulle, mutta koska en kyseistä tuoksua omista, en osaa sanoa kuinka samalta kaksikko tuoksuu. Tuoksusta löytyy niin bergamottia ja mustaherukkaa kuin ruusua, myskiä, vaniljaa ja mansikkaakin. Omaan nenääni tämä tuoksuu melko voimakkaalta ja onkin mulle ehdottomasti enemmän ilta- kuin päivätuoksu. Hajuvesi pysyy iholla suhteellisen pitkään, vaikka se muuttuukin aika nopeasti melko miedoksi. Mä olen maailman huonoin kuvailemaan erilaisia tuoksuja, johtuen ehkä siitä, etten mitenkään turhan paljon sellaisia käytä enkä siis ole niiden maailmaan perehtynyt, mutta She Is Mine oli mulle ihan mieluinen yllätys. Muutamia kertoja olen tätä nyt käyttänyt ja varmasti aion käyttää myös jatkossa.
Hinta: 9,90 €/90 ml.

Willkemin ovaalisivellin, Natural Eyelashes irtoripset sekä Kubissin huulipuna olivat tämän joukon parhaimmistoa ja itseäni eniten kiinnostavat tuotteet. Suosittelen katsastamaan Kauneutta.comin tuotetarjonnan, mikäli edulliset meikki- ja ihonhoitotuotteet kiinnostavat!

Oletteko te testanneet näitä tuotteita? :)

10 kommenttia:

  1. Kauneutta.com -verkkokaupasta en ole koskaan tilannut mitään, mutta täytyypä käydä kurkkaamassa.
    Kubissin meikkejä tuli kokeiltua jonkin verran back in the day, mutta niitä aika harvoin tulee vastaan missään, niin sen takia ovat päässeet unohtumaan melkein totaalisesti (vaikka kaikki edulliset, siis halvat, meikit viehättävätkin minua). Bronzerista olen muistaakseni lukenut joskus kehujakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon saanut Kubissiin meikkeihin kosketuksen aikoinaan LivBoxista :) Nyt en oo pitkiin aikoihin niitä testannut ennen tän kaksikon saamista!

      Poista
  2. Kauniin sävyinen tuo huulipuna ja tuollaista hauskaa meikkivoidesivellintä olisi kyllä kiva joskus testata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon haaveillut noista ovaalisiveltimistä ties kuinka pitkään ja onneksi pääsin vihdoin testaamaan sellaista! Toimi ihan superkivasti :)

      Poista
  3. Ihan uutta jälleen kerran, täytyykin katsoa kauppa :)

    VastaaPoista
  4. Ihan uusi verkkokauppa mulle, en ole tainnut koskaan kuullakaan tai jos oon niin on mennyt silleen ohi etten oo tajunnut :D Toi meikkivoiteelle tarkoitettu sivellin, ihan ihmeellisen näköinen ja jotenkin tosi hankala uskoo että tolla sais levitettyä meikkivoiteen ja vielä tasaisesti! :D En tiiä mut tulee mieleen joku kuorintaharja, haha :'D Toki ois hauska kokeilla millasta jälkeä tuo tekee :) Myös huulienkuorinta herätti mielenkiinnon, voisin kokeilla ellei tota mun Lushia ois vielä niin kovasti jäljellä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa toi sivellin on ihan superpehmeä! Eli vaikka näyttää kuorintaharjalta niin pehmoinen se kuitenkin on<3 Ja meikkivoide levittyy tosi nätisti tolla, paitsi just niitä nenänäpieliä sun muita lukuun ottamatta, kun niille toi on liian isokokoinen :) Lushin huultenkuorinnat on jotain niin ihanaa! ♥

      Poista
  5. Siis silmäripset tuttuja. Noista ylemmät kivemmat kasvoilla omasta mielestäni. Ja noita meikkivoide-siveltimiä olisi ihana joskus hankkia esim. 3 eri kokoa että just se pieni sopisi nenänpieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi ylemmät on kyllä hurjan kauniit<3 Jep oon miettinyt ihan samaa! Olisi sitten mahdollista saada koko naamaan levitettyä se meikkivoide kauniisti niiden sivellinten kanssa :)

      Poista

Kiitos kommentista!