tiistai 4. syyskuuta 2018

Syyskuun meikkilaatikko


Syyskuun alku toi mun elämääni paljon uusia muutoksia, eikä vähimpänä suinkaan ollut se, että poikaystäväni muutti vihdoin mun luokse asumaan! Muutosta selvittiin loppupeleissä yllättävänkin kivuttomasti ja miehen tavarat löysivät nopeasti oman paikkansa. Viikonloppuna muuttohässäkän jälkeen aloin myös suunnitella syyskuun meikkilaatikkoa, ja tälläkin kertaa tuotteita oli hauska valita ja joukkoon mahtuu niin vanhoja suosikkeja kuin uusia tuttavuuksiakin.

*Tuote saatu blogin kautta


Luomiväripaletteja valitsin kaksi kappaletta ja ehkä vähän tyhmästikin, sillä joo nämähän ovat sävymaailmaltaan hyvin yhteneväiset. Urban Decayn Naked tuli valittua ihan siitä syystä, että paletin valmistus on lopetettu ja aiheesta on saanut lukea yhdestä jos toisestakin blogista tässä viime aikoina. Naked on siis se "aito ja alkuperäinen" Urban Decayn luomiväripaletti, mutta mulle tämä paletti ei sinänsä ole mitenkään tunnearvollisesti tärkeä eikä suinkaan suosikkini nakupaleteista. Päätin kuitenkin fiilistellä nyt syyskuun ajan oikein kunnolla tämän kanssa ja ottaa kaiken ilon irti paletista! Vierestä löytyy essencen adventure awaits bronzing eyeshadow palette, jonka ostin itselleni viime keväänä. Essence lanseerasi juuri hurjan määrän uusia tuotteita, mukaan lukien luomiväripaletteja, mutta ne olen itse jättänyt vielä ainakin toistaiseksi kaupan hyllylle. Tämä näppärän kokoinen paletti sisältää todella kauniita perussävyjä arkimeikin luontiin ja täydentää mukavasti Naked palettia. Rakastan erityisesti essencen paletista tuota kaikkein vaaleinta sävyä, joka on loistava sävy silmän sisänurkkaan tuomaan katseeseen valoa!


Kasvomeikkien osalta valitsin jokin aika sitten saamani Paesen SPF30 Powderin*, joka on mulla vaaleimmassa sävyssä 1W. Oon muutamia kertoja jo tätä puuteria testannut ja tykännyt oikein kovasti! Kyseessä on siis suojakertoimella varustettu vaalea kivipuuteri enkä mä edes muista koska viimeksi olisin omistanut kivipuuterin, jossa on väriä. Oon suosinut tosi pitkään translucent puutereita, mutta onneksi sävy 1W on itselleni täydellinen. Vieressä oleva Rimmelin Radiance Brick Multi-Tonal Shimmer Powder* on erittäin hyvä aurinkopuuteri käytettäväksi syksyisin ja talvisin. Sävy 001 Light on todellakin vaalea ja aurinkopuuteri antaa todella kevyen sävyn iholle. Omalle kalpealle iholleni tämä on kuitenkin juuri passeli.


Poskipunista valitsin meikkilaatikkoon tällä kertaa Tarten Amazonian Clay 12-hour Blushinin sävyssä Exposed. Tämä kyseinen poskipuna herättää aika ristiriitaisia fiiliksiä ihmisissä, sillä jotkut tykkäävät ja toiset taas ovat sitä mieltä, että tämän pigmentti on surkea. Pigmentti ei tosiaan ole mitenkään turhan voimakas, mutta koska poskipunan sävykin on hyvin hillitty ja neutraali, mulle tämä on pigmentiltään riittävä. Tällä saa kevyen rusehtavan punan poskille eikä todellakaan tarvitse pelätä mitään poskipunaövereitä tämän kanssa! Vieressä oleva Makeup Revolutionin Vivid Baked Highlighter sävyssä Golden Lights pääsee myös meikkilaatikkoon. Tämä on uusin highlighterini enkä ole tätä kovin paljoa vielä käyttänyt, joten nyt aion ottaa tämän kunnolla testiin, jotta pystyn vihdoin muodostamaan tästä myös mielipiteeni. Sävy on kaunis ja sopii mielestäni hyvin meikin kuin meikin kanssa.


Oon jo pitkään suosinut ripsarivalinnoissani essenceä, mutta koska ostin kesällä tämän NYX Worth The Hype Mascaran, on sekin korkea aika ottaa kunnolla käyttöön. Kirjoittelin tästä ensifiiliksiä jonkin ostospostauksen yhteydessä eikä tämä silloin oikein ollut mua vakuuttanut. Tilanne ei ole juurikaan siitä muuttunut ja joudun tätä aika kauan ripsiini tahkomaan, jotta saan niistä omaan makuuni riittävän näyttävät, mutta oon siihen myös pikkuhiljaa tottunut. Nyt haluan koittaa käyttää tätä mahdollisimman paljon, jotta saan tämän joskus myös loppumaan. Missään nimessä tämä ei kuitenkaan ollut niin huono, etten tätä loppuun haluaisi käyttää!


Viimeisenä vielä kasa huulimeikkejä. Ylhäältä hopeanharmaassa hylsyssä löytyy Lumene Nordic Seduction Creamy Lipstick sävyssä Kesäkimppu, joka on ihana viininpunainen sävy - täydellinen syksyyn! Sugarin Matt As Hell Crayon Lipstickin valitsin joukkoon, sillä sävy on syksyinen enkä ole kyseistä punaa käyttänyt pitkään aikaan. Itse asiassa testasin sitä eilen ja toi on päässyt ilmeisesti menemään vanhaksi, sillä punan koostumus oli muuttunut ja se näytti huulilla suorastaan kamalalta. Roskiin lähtee siis tuo tuote eikä siitä tosiaan tässä meikkilaatikkosa juuri iloa ollut. Kestosuosikkini theBalmin Pretty Smart Lip Gloss GRRR! on myös aika ottaa käyttöön. Tämä on ehdottomasti yksi suosikkihuulikiiltoni ikinä ja veikkaan, että saan tämän piakkoin myös loppumaan. Urban Decayn Vice Lipstick sävyssä Scorched on osana pannuprojektiani, ja koska syksy on ehdottomasti paras vuodenaika käyttää ruskeita huulipunia, oli tämä selvä valinta meikkilaatikkoon.

Miltä meikkilaatikkoni teistä vaikuttaa? :)

12 kommenttia:

  1. Ihanan tyylikkäät sävyt olet valinnut. Tarten poskipunan sävy on juuri sellainen, jota itsekin suosin syksyisin. Makeup Revolutionin highlighter on minullakin, mutta eri sävyssä (Peach Lights). Sillä saa hohtoa vaikka vieruskaverille;) Itsekin olen alkanut syksyn tullen kaivamaan esiin luomiväreistä enemmän maanläheisiä sävyjä;) rusehtavan punainen on lemppari:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarten poskipuna on sävyltään aivan ihana! Juuri sopivan neutraali ja sopii kaikenlaisen meikin kanssa yhteen :) Joo ei tota highlighteria voi kyllä siitä syyttää, etteikö sillä saisi kasvoille hohtoa tarpeeksi :D Maanläheiset ja lämpimät sävyt on mullakin suosiossa syksyisin<3

      Poista
  2. Oi miten kauniita huulipunasävyjä ♥ mä niin rakastan syksyisiä meikkejä, tummia luomivärejä ja luumuisia huulipunia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, syysmeikkejä on niin ihana tehdä<3 :)

      Poista
  3. Tuo theBalmin huulikiilto sävyssä GRRR! on mun lempparikiilto ikinä! <3 Se vaan on aivan täydellinen syyshuulikiilto, joka menee kaikkien lookien kanssa! Apua mä muistan tuon Sugarin huulipunakynän ja vihasin sitä heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien :D Sävy taisi olla sama kuin sulla ja se oli tosi upea, mutta se levittyi todella epätasaisesti huulille ja oli todella kuivattavaa.

    Naked-paletin lopettaminen oli kyllä mielenkiintoinen juttu. Mullakin kyseinen paletti oli, mutta annoin sen siskolleni, kun ei mulla ollut sille käyttöä eikä sitä tunnearvoakaan. Upeita sävyjä paletissa on, mutta tuskinpa sillä enää pitkään on kauheasti voittoa tullut firmalle. Tuntuu, ettei se oikein vastaa sitä, mitä kuluttajat nykyisin haluavat paletilta. Ja toisaalta monilta löytyykin se jo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon täysin samaa mieltä tosta theBalmin huulikiillosta! Toi on vaan täydellinen<3 Haha joo epätasaisesti toi levittyi nytkin ja puolen tunnin päästä se oli jo kasautunut klönteiksi huulille eli roskiskamaahan toi on.

      Muistelinkin, että sä annoit sun Naked paletin eteenpäin :) Ei toi sävymaailma tosiaan ole ihan sitä, mikä tässä viime aikoina on ollut pinnalla. Vaikka toisaalta tollaset nudet sävyt ei koskaan ns. poistu muodista, mutta joo onhan toi paletti ehkä jo aikansa elänyt ja uusille tuulille on tarvetta!

      Poista
  4. Todella hyvältä vaikuttaa, syksyiseltä tietysti <3 Hieman yllätyin miten et valinnut palettia jossa on sellaisia punarusehtavan sävyjä, ajattelin että sä tarttuisit syksyn kynnyksillä niihin ;) Mä oon ihan himona käyttänyt sellaista sävyä silmillä nyt! :D Vielä en oo itse kovin tummiin puniin huulilla siirtynyt, mutta veikkaan että tän postauksen jälkeen tekee mieli, koska hei noi punat on ihania <3 Nyt oon mennyt sellasilla vaalean nuden rusehtavilla (vai miten ton sanois) sävyllä huulilla 8) Ihanaa viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh voi kuule, kyllä nekin on kovassa käytössä ;D Erityisesti se mun pannuprojektissa oleva Modern Renaissance on ollut vähän väliä käytössä<3 Tummat huulet on ihanat ja kuuluu niin ehdottomasti syksyyn! Mutta nudet ja rusehtavat punat sopii kyllä ihan yhtä lailla :) Ruskeat huulet on varmaan yhdet mun lemppareista ikinä ♥

      Poista
  5. Ihanan syksyisiä värejä tämän kuun meikkilaatikossa :)

    VastaaPoista
  6. Jeee onnea yhteenmuutosta! :) Nämä on aina tosi kivoja postauksia, hyviä syksyisiä valintoja olet tehnyt, sävymaailma tuotteissa on mun mielestä tosi ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! <3 Mäkin oon tosi innoissani tän meikkilaatikon sisällöstä ja kokonaisuutenakin tää toimii mun mielestä aikas kivasti :)

      Poista

Kiitos kommentista!