perjantai 28. syyskuuta 2018

Vanilla Pumpkin taas täällä!

*Affiliate- eli mainoslinkki


The Body Shopin ihana halloweenteemainen kausituoksu Vanilla Pumpkin on jälleen tullut myyntiin! Oon itse lukuisia kertoja täällä blogissa maininnut kuinka toivoisin tämän kausisarjan palaavaan taas myyntiin ja aika monet teistä ovat kommenttiboksin puolella sanoneet toivovansa ihan samaa. Ja nyt vihdoin nämä ihanat Vanilla Pumpkin tuotteet ovat myynnissä. Mä kävin aiemmin tällä viikolla The Body Shopin myymälässä nappaamassa yllä näkyvän kolmikon mukaani. Vanilla Pumpkinista on siis myynnissä suihkugeeli, käsivoide sekä vartalovoi. Vartalovoin jätin itse kauppaan, sillä mulla on vartalovoiteita ihan liikaa jo entuudestaan. Sarja saa ihanan syksyisen tuoksunsa kurpitsasta, vaniljasta, pähkinästä ja vaahterasiirapista. Tuoksu on samaan aikaan ihanan mausteisen kurpitsainen että pehmeän vaniljainen. Juuri mun makuuni! Tuotteet ovat myynnissä vain rajoitetun ajan niin kauan, kun tavaraa riittää. 



Vanilla Pumpkin Shower Gel* on voidemainen suihkugeeli ja koostumukseltaan siis selkeästi paksumpaa ja kermaisempaa kuin The Body Shopin suihkugeelit yleensä. Suihkugeeli on saippuaton, minkä ansiosta sen tulisi sopia herkemmällekin iholle. Se sisältää Etiopiasta tuotua hunajaa sekä madagaskarilaista vaniljauutetta. Tuotteen tuoksu on omaan nenääni suoraan pullosta tuoksuteltuan ehkä hitusen esanssinen ja esimerkiksi sarjan vartalovoi tuoksuu jonkin verran paremmalta, mutta suihkussa käytettäessä sitä esanssisuutta ei juuri huomaa vaan tuoksu on huumaavan hyvä. Sain edellisen pullon tätä suihkugeeliä käytettyä loppuun vasta ihan hetki sitten, joten oon enemmän kuin iloinen, että sarja palasi taas myyntiin. Vanilla Pumpkin on ehdottomasti tehty nimenomaan syksyyn!
Hinta: 8,90 €/250 ml.


Vanilla Pumpkin Hand Creamejä* ostin pari kappaletta - aivan kuten viime vuonnakin. Rakastan TBS:n käsivoiteita niitä löytyy aina jemmattuna niin käsilaukkuun, yöpöydän laatikkoon kuin tietokoneen vierellekin. Nämä TBS:n käsivoiteet imeytyvät nopeasti eivätkä jätä käsiin lähmäisen rasvaista tunnetta. Se on mulle itselleni yksi tärkein kriteeri käsivoidetta valitessa. Kosteutustehot ovat sellaista aika keskiluokkaa eli mitenkään superkosteuttavia nämä eivät ole. Hajusteherkille en näitä suosittele, sillä lähes kaikkien sarjojen käsivoiteissa on todella voimakas tuoksu. Se haihtuu kyllä melko nopeasti, mutta aluksi tuoksu on hyvin voimakas. Vanilla Pumpkin käsivoide sisältää Ghanasta tullutta voipuunvoita sekä suihkugeelin tavoin madagaskarilaista vaniljauutetta. Mikäli TBS:n käsivoiteet ovat mieleenne, suosittelen ehdottomasti testaamaa myös tämän Vanilla Pumpkin version.
Hinta: 6,90 €/30 ml.

Tällä hetkellä The Body Shopilla on käynnissä kanta-asiakaspäivät ja koko valikoima joulukalentereita lukuun ottamatta on -20% alennuksessa! 

Uppooko Vanilla Pumpkin teihin? :)

10 kommenttia:

  1. Ihanaa, jee! Tuoksu on tosi miellyttävä ja taidampa poiketa Body Shopissa, kiitos vinkistä ♥

    VastaaPoista
  2. Siis mäkin bongasin tämän heti instassa kun se oli tullut taas myyntiin ja kiljuin riemusta miehelle :D Hän ei tietty ymmärtänyt mistä oli kyse :'D Mä aion ehdottomasti ostaa tänä vuonna suihkugeelin ja nyt ostan varmaan kaksi käsirasvaakin kun viime vuonna ostin vain yhden - huomasin eilen töissä, että jee, se aika vuodesta kun kädet kuivuu HETI kun on töissä.
    Tein eilen kevyen 10,5 tunnin työpäivän ja töistä lähtiessä kirveli käsiä mukavasti kun kuivahtivat, tuumasin kotona että joo, käsirasvan ostoon täytyy vissiin lähteä kun ei mulla enää paljoa oo jäljellä vanhoja :D Voihan kuiva ja kylmä keli... No siks tää onkin varmaan syksyyn ihana, koska suihkugeeli on sellainen voidemainen ja näihin aikoihin alkaa tosiaan iho kuivahtaa kun tulee viileä, se antaa sellaisen kosteutetun fiiliksen iholle! 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mä voin kuvitella sun reaktion, tiesin että tuut olemaan innoissasi näistä, kun ollaan niin monet kerrat täällä kommenttiboksissa juteltu siitä, miten kumpikin toivotaan, että nää palaisi myyntiin! Tiedätkö mä huomasin saman eilen noiden käsien kuivumisen suhteen. Kädet näyttää ihan hirveiltä, samoin kynsinauhat.. Teinkin kunnon tehohoidon eilen käsille ja nyt sitten vaan ahkerasti voiteet ja kynsinauhaöljyt käyttöön, että pysyy kädet kunnossa :)

      Poista
  3. Kävelin juuri eilen Jumbossa Body Shopin ohi ja ihailin noita, mutta en nyt raaskinut ostaa sillä mulla on kaapit niin täynnä tavaraa :D Pitäisi vaikka käydä testaamassa ja tuoksuttelemassa jos kuitenkin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos nää yhtään kiinnostaa niin suosittelen tuoksuttelemaan (ja ostamaan) näitä ajoissa, viime vuonna nää myytiin loppuun ihan supernopeasti! Mäkin olisin ton nykyisen tavaramäärän huomioon ottaen voinut jättää nää ostamatta, mutta toisaalta käsivoiteita mulla kuluu syksyisin ja talvisin ihan älyttömästi, eli kohta olisin kuitenkin joutunut taas kaupoille niitä hankkimaan :D

      Poista
  4. Oon niin onnellinen, että nämä tulivat uudestaan myyntiin ♥ Ihan mun ehdoton lemppari tuoksu The Body Shopilta ja heti piti käydä ostamassa pari voidetta ja suihkugeeli<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin oon<3 Mulle tää on lempparituoksu syksyllä :) Ei kaikkien aikojen suosikki kuitenkaan!

      Poista
  5. Muistelisin, että olen joskus tuoksutellut tuota Vanilla Pumpkin sarjaa, mutten enää kunnolla muista sen tuoksua! Kuvauksen perusteella kuulostaa kuitenkin juuri tähän syksyyn sopivalta, ja vaniljan tuoksu iskee yleensä aina :) Itse tykkään myös paljon noista TBS:n käsivoiteista, vaikka poikaystäväni aina jaksaakin huomauttaa niiden voimakkaasta tuoksusta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on sellanen ihanan mausteisen vaniljainen ja paahteisen kurpitsainen tuoksultaan<3 Aivan ihana! Heh joo noi kyllä tuoksuu aika voimakkaalta :D Se Shea-sarjan käsivoide on itse asiassa sellanen, mitä en pysty edes käyttämään. Se ottaa niin voimakkaasti nenään :/

      Poista

Kiitos kommentista!