lauantai 27. heinäkuuta 2019

Kosmetiikkasuosikit | Heinäkuu 2019

*Saatu ilmaistuote


Nyt eletään jo heinäkuun viimeisiä päiviä, mikä tarkoittaa paitsi kosmetiikkasuosikkien esittelyä, myös sitä, että mun lomani lähestyy loppuaan. Maanantaina koittaakin ensimmäinen työpäivä neljän viikon kesäloman jälkeen, ja vaikka työntuoma arkirutiini onkin mulle ihan mieluinen, olisin mä lomaani voinut jatkaakin vielä muutaman viikon ajan. Mun oli tarkoitus saada loman aikana kirjoitettua roppakaupalla postauksia valmiiksi luonnoksiin, mutta jostain syystä tietokoneella istuminen on kiinnostanut koko heinäkuun ajan todella, todella vähän. Muutamat kuvat tulevaisuuden postauksia varten olen saanut otettua, mutta yhtä ainutta valmista postausta en ole kirjoittanut. Kaipaisin sellaista tiettyä suunnitelmallisuutta postauksiini, mutta ainakaan toistaiseksi sellaista ei taida olla luvassa. Ehkä jonain kauniina päivänä pystyn vielä siihenkin! Mutta nyt palataan sivuraiteilta takaisin postauksen varsinaiseen aiheeseen eli niihin kosmetiikkasuosikkeihin:


Tämä Tarte Tarteist Pro Glow Cheek Palette Vol. 3 tuli kesäkuun Boxycharmista enkä totta puhuen ollut tästä aluksi mitenkään turhan innoissani. Toki paletti alusta asti oli mielestäni kaunis, mutta mä en ole paras mahdollinen tarttumaan tällaisiin isompiin kasvopaletteihin. Omaksi yllätyksekseni oon kuitenkin käyttänyt palettia todella paljon ja suorastaan rakastunut paletin highlightereihin ja poskipuniin! Sävyt ovat melko jauhoisia, mutta pigmentti on näissä ihan uskomaton. Suosikkikomboni on ehdottomasti käyttää kaikkia paletin oikeanpuoleisia sävyjä, mutta alavasemman bronzeria lukuun ottamatta kaikki sävyt ovat olleet mulle usein käytössä. Laadullisesti tämä on todella hyvä ja ihan mahtavaa, että oon vihdoin päässyt monen vuoden jälkeen näiden suurempien kasvopalettien makuun. Tämä on tuote, mitä en ikimaailmassa olisi itse lähtenyt ostamaan, mutta johon kuitenkin tuli ihastuttua sitten ihan kunnolla. Ja juuri tällaiset tuotteet ovat niitä parhaimpia kauneusbokseissa!


Formula 10.0.6 Save My Sole Rescuing Foot Scrub* on ollut oikestaan koko kesän kovassa käytössä. Tämä on siis jaloille tarkoitettu kuorinta-aine, joka auttaa todella tehokkaasti poistamaan kovettumia ja kuollutta ihosolukkoa jaloista. Kuorinta tuoksuu raikkaalle piparmintulle ja se sisältää kosteuttavaa avokadoöljyä. Käytän silti aina myös jalkarasvaa jalat kuorittuani ja nimenomaan rasvaaminenhan on se paras keino pitää jalat pehmeinä. Liiallinen kuoriminen tai vaikka raspaaminen harvoin tekee mitään hyvää - päinvastoin. Formula 10.0.6 uudet vartalonhoitotuotteet ovat muutenkin osoittautuneet todella hyviksi ja olisin voinut valita tähän suosikiksi myös saamani vartalonkuorinnan. Olen kirjoittanut tuotteista myös oman postauksen, jonka pääsette lukemaan tästä.


En olisi vielä puoli vuotta sitten uskonut tämän päivän koittavan, mutta mä olen tämän kesän aikana hurahtanut täysin kangasnaamioihin! Tämä kuvan naamio siis edustaa yleisesti kangasnaamioita, jotka pääsevät nyt myös suosikkeihini. Mä olen tosiaan aika pitkälti ensimmäisen kangasnaamion testattuani sanonut niiden olevan mulle inhottavia, sillä ne tuntuvat monesti märältä, limaiselta rätiltä kasvoilla. Tällä hetkellä ne fiilikset ovat kaukana takanapäin ja yksi kiireettömien aamujen suosikkivaiheestani ihonhoitorutiinissa onkin nimenomaan kangasnaamion käyttö! Lomani aikana olen käyttänyt yhden jos toisenkin kangasnaamion ja rakastan sitä pehmeää ja kosteutettua tunnetta, jonka iso osa niistä kasvoille jättää. Talvella mulla voi toki olla toinen ääni taas kellossa, mutta ainakin nyt kesän lämmössä viileä naamio tuntuu enää pelkästään virkistävältä eikä yhtään epämiellyttävältä. 


Vaikka räikeät ja räväkät huulipunat ovat yhä mun suosiossani, olen koko tämän vuoden siirtynyt pikkuhiljaa käyttämään useammin ja useammin myös neutraalimpia huulimeikkejä ja erityisesti huulikiiltoja. Tämä theBalm Pretty Smart Lip Gloss ZAAP! on jo hyvihyvin vanha tuote, mutta oon tykästynyt tähän oikeastaan vasta muutama kuukausi sitten. Tämä on hieman kimalletta sisältävä vaaleanpunainen ja läpikuultava huulikiilto, joka antaa huulille kauniin hennon sävyn. Parasta tässä onkin juuri se, että tämä on niin hento ja läpikuultava huulilla, ja nämähän ovat juuri ne syyt miksen tästä alunperin niin pitänyt! Tämä toimii loistavasti niin vaaleamman arkimeikin kuin tummemman ja voimakkaammankin meikin kanssa, sillä neutraalit huulet voi yhdistää kumpaan vain. Varsinkin nyt kesällä tällaiset kevyet huulikiillot ovat tuntuneet usein paremmalta vaihtoehdolta kuin voimakkaat huulipunat. Syksyllä todennäköisesti palataan taas niihin tummiin ja voimakkaisiin sävyihin, mutta eiköhän tämä huulikiilto silti kulje matkassa mukana. theBalmin huulikiilloissa on myös se hyvä puoli, että ne eivät jätä huulia tahmean tuntuisiksi ja näissä on ihana tuoksu.


Mossa Vitamin Coctail Intense Rehydration Energising Day Cream on yksi uusimpia kosmetiikkahankitojani. Rakastuin tähän kuitenkin jo ensimmäisellä käyttökerralla niin suuresti, että pakkohan tämä oli ottaa heti myös suosikkeihin! Tämä on aivan loistava päivävoide/meikinalusvoide, joka kosteuttaa ihoa hyvin, mutta imeytyy kuitenkin supernopeasti. Mossa on yksi suosikkibrändejäni luonnonkosmetiikan saralta enkä joutunut tälläkään kertaa pettymään. Vitamin Coctail -sarjasta mulla ei muutenkaan ole kuin hyvää sanottavaa, ja tämä päivävoide tulee varmasti jäämään pysyvästi mulle käyttöön. Voiteessa on lisäksi vielä raikkaan marjaisa tuoksu, mikä on mulle itselleni hurjan mieluinen. Suosittelen ehdottomasti, jos uudelle päivävoiteelle on tarvetta!

Onko suosikkieni joukossa tuttuja tuotteita? Entä mitkä kangasnaamiot ovat teidän suosikkejanne? :)

6 kommenttia:

  1. Mahtava kuulla että tuo Tarten paletti lunasti kaikki odotukset. En ole itse vielä ehtinyt sitä korkkaamaan, mutta nyt tuli kyllä tunne että pakko ottaa se pikaisesti testiin :)

    Kangasnaamiot on aivan ihania <3 kiva että olet itsekin tykästynyt niihin ja pystyt niitä käyttämään. Talvella toki se märkä ja kylmä rätti kasvoilla ei tunnu niin mukavalta, mutta koska ne kosteuttavat niin mahtavasti niin itse tykkään käyttää niitä esim saunan jälkeen hiukan viilentämään myös punoittavia kasvoja.

    Mossaa en merkkinä ole vielä käyttänyt mutta pitää kyllä ottaa testiin. Olen lukenut siitä paljon hyvää ja se vaikuttaa muutenkin todella kiinnostavalta sarjalta, joten pitää nyt ottaa asiakseen hommata niitä oikeasti testiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi paletti on ollut mulla tosiaan hurjan usein käytössä, toivottavasti säkin tykkäät siitä! Joo pikkuhiljaa aloin alkuvuodesta totutella niiden käyttöä ja lopulta aloin kangasnaamioista pitää :) Tokihan mä olin niitä käyttänyt aiemminkin, mutta aina pienellä inhotuksella, kun vihasin sitä tunnetta kasvoilla :D Se kosteuttavuus on kyllä parasta noissa, iho tuntuu niin pehmeältä kangasnaamion käytön jälkeen<3

      Mossaan kannattaa ehdottomasti tutustua! Heidän misellivesi esimerkiksi on ihan mun suosikki :)

      Poista
  2. Mä tykkään myös Mossan tuotteista, tuota tosin en ole vielä kokeillut mutta tuotteiden tuoksumaailman ja toimivuus mun iholla on hyvä.
    Tsemppiä ekaan työviikkoon ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mossalta löytyy kyllä ihania tuotteita<3 Mäkin haluaisin vielä tutustua vähän laajemmin niihin! Kiitos paljon ♥

      Poista
  3. Mä pidän noista sheet maskeista, toki se on kylmä märkä rätti kun sen kasvoille laittaa, mutta tuntuu vähän semmoselta spesiaalilta laittaa se ja katsella leffaa - vähän semmonen kauneushoitola efekti kotona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ihan samat ajatukset! Ja varsinkin kun ne yleensä kosteuttaa ihoa tosi kivasti niin se tekee näin kuivaihoisena todella hyvää<3

      Poista

Kiitos kommentista!