keskiviikko 24. heinäkuuta 2019

Projekti Näytepussukat | Osa 6


Tovi on taas vierähtänyt edellisestä näytepussukkapostauksestani, mutta nyt sain vihdoin käytettyä ja kirjoitettua arviot kahdeksasta uudesta näytepussukasta! Tämän projektin tavoitteena on siis paitsi saada muuten herkästi laatikoiden pohjalle jääviä näytepussukoita käytettyä, myös löytää uusia helmiä kosmetiikan joukosta. Näytepussukat ovat monesti oivallinen tapa päästä testaamaan uusia tuotteita ja vaikka niistä harvoin riittää turhan moneksi käyttökerraksi, saa tuotteesta yleensä kuitenkin muodostettua ensivaikutelman. Kirjoitan tuttuun tapaan pohjustuksen jokaisesta tuotteesta, omat käyttökokemukseni sekä sen, lähtisinkö ostamaan tuotetta täysikokoisena.


Nivea Oil in Lotion Coconut & Monoi Oil. Kuivalle ja normaalille iholle tarkoitettu vartaloemulsio, joka sisältää ihoa hoitavaa monoi-öljyä. Voide saa tuoksunsa ihanasta kookoksesta ja kookosentuoksuiset kosmetiikkatuotteet ovat mulle lähes aina mieluisia. Voiteen luvataan syväkosteuttavan ja silottavan ihoa ilman rasvaisuuden tunnetta. Voide tuoksuu juuri sopivasti kookselle eikä tuoksu ole omaan nenääni liian voimakas. Imeytymisessä kestää hetken aikaa, mutta rasvaisen tuntuiseksi iho ei sen jälkeen enää jää. Jos brändi olisi cruelty free, voisin ostaa täydessä koossa.
Hinta: noin 4,90 €/200 ml.

Estelle & Thild Super BioActive Brightening Serum. Anti-age seerumi, jonka tulisi kirkastaa ihoa ja tasoittaa sen sävyä vähentäen samalla ihon pigmenttihäiriöitä. Ihon tulisi jäädä sileän tuntuiseksi ja kirkkaan näköiseksi. Tykkään käyttää kirkastavia seerumeita erityisesti aamuisin ja tämä oli oikein miellyttävä tuote. Seerumi kosteutti ja kirkasti ihoa oikein mukavasti, mutta näiden kahden käyttökerran aikana en huomannut mitään eroa ihoni sävyssä tai sen tasaisuudessa. Uskon, että käyttökertoja vaadittaisiin enemmän, jotta mahdollisen eron voisi huomata. Olen vähän kahden vaiheilla tämän kanssa, sillä en ehkä ihan vielä koe tarvitsevani anti-age tuotteita, mutta joskus tulevaisuudessa voisin hyvinkin tähän tarttua. Sanotaan siis, että voisin ostaa tämän täydessä koossa.
Hinta: noin 59,50 €/30 ml.



/Skin Regimen/ Night Detox Overnight Pro-Vitality Mask. Yönaamio, joka on tarkoitus siis lisätä yövoiteen tavoin iholla ja jättää vaikuttamaan yön yli. Voiteen tulisi uudistaa ihoa yön aikana ja se sisältää sekä ihoa hellästi kuorivia sekä kosteuttavia ainesosia. Tuotetta suositellaan käytettävän kuuriluonteisesti ja parhaiten se sopii väsyneelle iholle, jossa on jo havaittavissa ikääntymisen merkkejä. Olen itse tottunut yönaamioiden kanssa vain ja ainoastaan kosteuttaviin versioihin, joten tämä kuoriva ja ihoa uudistava naamio oli itselleni ihan uudenlainen tuttavuus. Olen testannut samaisen sarjan putsaria, jossa oli mun nenääni aivan liian voimakas yrittinen tuoksu. Tässä oli aika pitkälti samanlainen tuoksu, mutta selkeästi miedompana ja se haihtui melko nopeasti. Voide oli koostumukseltaan paksuhkoa ja olin tuntevinani iholla pienen pientä kihelmöintiä levityksen jälkeen. Voi tosin hyvin myös olla, että kuvittelin sen odottaessani jotain kuorivaa vaikutusta. Aamulla iho tuntui pehmeältä ja kosteutetulta, mutta eroa "tavalliseen" en kyllä huomannut. Tämä vaatisi varmaan vähän useampia käyttökertoja, jotta eron huomaisi paremmin. En ostaisi täysikokoisena, sillä oma ihotyyppini ei ole paras mahdollinen tälle voiteelle.
Hinta: noin 72,00 €/50 ml.

/Skin Regimen/ Tripeptide Cream Age-Defense Moisturizer. Kaikille ihotyypeille tarkoitettu päivävoide, joka sisältää mm. kollageenin tuotantoa stimuloivaa tripeptidi-5 sekä ihoa suojaavaa voikukkauutetta. Voiteen tulisi kosteuttaa, suojata ja kiinteyttää ihoa, ja se saa tuoksunsa erilaisista eteerisistä öljyistä (kataja, seetri- ja ruusupuu). Tässä voiteessa oli edellisen tuotteen tavoin hyvin yrttimäinen tuoksu, mutta sekin hälveni aika nopeasti, kun voiteen sai iholle levitettyä. En siitä tuoksusta pidä, mutta pystyn sitä sentään jotenkuten sietämään, kun sitä ei joudu haistelemaan muutamaa sekuntia kauemmin. Päivävoiteeksi tämä oli näin kesäaikaan mulle vähän turhan tuhtia, sillä jouduin odottamaan melko kauan ennen kuin sain aloitettua meikkaamisen. Voide kuitenkin kosteutti hyvin, mistä plussaa. Tuotteen hinta on kuitenkin sen verran korkea, etten tätä lähtisi ostamaan täysikokoisena.
Hinta: noin 72,00 €/50 ml.


It'S SKIN Power 10 Formula CO Effector. Ikääntyvälle ja kuivalle iholle suunnattu hoitoneste, jonka tulisi tehdä ihosta heleä ja kosteutettu. Hoitoneste sisältää kollageenia, jonka tulisi auttaa taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan. Kolme kertaa sain tätä käytettyä ja tosi kivasti tämä tuntui tuovan iholle lisäkosteutta. En itse kaipaakaan hoitonesteiltä mitään taikatemppuja, mutta ne ovat mukava kosteuttava lisä ihonhoitorutiiniin muiden tuotteiden rinnalle. Tätä voisin hyvnkin kuvitella ostavani myös täydessä koossa ehkä joskus muutamien vuosien päästä, mutten tiedä onko brändi cruelty free vai ei, joten ainakaan toistaiseksi en tätä sen takia ostaisi.
Hinta: noin 21,80 €/30 ml.

The Skin House Rose Heaven Toner. Kaikille ihotyypeille tarkoitettu kasvovesi, jonka tulisi hillitä ihon punoitusta tehden siitä samalla pehmeän, kirkkaan ja säteilevän. Kasvovesi ei ollut koostumukseltaan täysin vesimäistä ja juoksevaa vaan hitusen paksumpaa. Sen sai siis hyvin levitettyä kasvoille ihan käsien avulla, sillä vanulappu olisi imaissut itseensä todennäköisesti lähes kaiken pussin sisällön. Tuotteessa oli mieto, mutta miellyttävä tuoksu eikä se aiheuttanut omalla ihollani epämiellytävää kiristävää tunnetta. Kaikinpuolin hyvänoloinen tuote, tosin yhdestä käyttökerrasta ei voi vielä ihan hirveän paljon sanoa. The Skin House ei mun käsittääkseni kuitenkaan ole cruelty free, joten en lähtisi sen takia tätä ostamaan täysikokoisena.
Hinta: noin 25,90 €/130 ml.


Absolution Addiction Night & Day Face Oil. Sekä aamu- että iltakäyttöön tarkoitettu ihoa suojaava ja korjaava kasvoöljy. Öljy sisältää mm. luumuöljyä, kaktusviikunaa, porkkanaa, valkoista liljaa sekä argan- ja jojobaöljyä. Koostumuksen luvataan olevan ohutta eikä öljyn pitäisi tukkia ihohuokosia, jolloin se on myös kaikille ihotyypeille sopivaa. Käytin parina iltana tätä öljyä ja tuoksua lukuun ottamatta pidin tästä. Tuoksu oli aika voimakkaan yrttinen, joka tosin hävisi pian levityksen jälkeen. Öljy kosteutti mukavasti, mutta imeytyi kuitenkin ihoon hyvin myös nyt hellekeleillä. Hinta on tässä kuitenkin sen verran kova, että tuotteen pitäisi olla just eikä melkein mulle mieluinen, että harkitsisin uudelleen ostamista. Tuoksu tökkii sen verran paljon, että en ihan sen takia lähtisi ostamaan täydessä koossa.
Hinta: noin 75,90 €/30 ml.

Absolution La Crème du Soir. Stressaantuneelle iholle tarkoitettu yövoide, jonka tulisi sekä korjata että uudistaa ihoa. Voide sisältää E-vitamiinipitoista arganöljyä, magnesiumia sekä rohtosalkoruusu-uutetta. Tämä tuli helmikuun Jolie Boxista, mutta jostain syystä tämän näytepussukan sisältö oli mennyt piloille. Vesi/muu neste oli erottunut vaaleasta emulsiosta ja koska näytepusseja on vähän paha lähteä ravistamaan, en saanut tätä testattua. En tiedä voiko tämän hetken hellekeleillä olla vaikutust asiaan, mutta yllätyin kyllä kovin pussin avattuani. En kuitenkaan jaksa uskoa siihen, että olisin tähän voiteeseen ihastunut niin kovin, että haluaisin tätä täysikokoisena ostaa.
Hinta: noin 65,90 €/30 ml.

Sellaisia näytepussukoita tällä kertaa! Löytyykö joukosta teidän suosikkeja? Entä käytättekö te saamanne näytepussukat vai jäävätkö ne vain laatikoiden pohjalle unohduksiin? :)

8 kommenttia:

  1. Nämä näytepussukka projektit on tosi kivoja! Itse kerään talteen kaikki näytepussit ja testailen niitä aina ehtiessäni ja monta uutta suosikkia olenkin niiden kautta löytänyt. Musta näytepussukat on kivoja vaikka monesti ne onkin aika pieniä eikä tuotteesta välttämättä ehdi saamaan kunnollista mielikuvaa. Näitä on myös kiinnostava lukea, jos sitä kautta sattuisi löytämään uuden suoskin.
    Esittelemistäsi pussukoista, mikään ei ollut entuudestaan tuttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun säkin tykkäät testailla näytepussukoita! Ihonhoitotuotteet varsinkin on monesti sellaisia, ettei yhdestä näytepussista oikein riitä tarpeeksi, jotta tuotteesta voisi muodostaa mielipiteen. Paitsi sen monesti huomaa, jos se ei omalla iholla toimi lainkaan :D Hiustuotteita ja vartalonhoitotuotteita testailtua monesti huomaan itse nopeammin jo yhdenkin pussin perusteella, onko tuote mun juttu vai ei.

      Poista
  2. Siis mun täytyy myöntää, että on mä oon niin surkea näytepussukoiden käyttäjä kuin olla ja voi :D Oon kerännyt niitä yhden ison laatikollisen täyteen, mutta varmaan niistäkin iso osa mennyt jo vanhaksi. Tulikin mieleen, että ehkä niistä voisi järjestää jonkun mini-arvonnan ja postittaa jollekin koko lavallisen näytepussukoita? Voishan siitäkin joku ilahtua. Koska mukana on varmasti jalokiviä, jos vain pussukoita availisi ja alkaisi käyttää :) Yritän kyllä aina reissuun penkoa tuosta laatikosta sopivia näytepusseja, koska matkalla ne on kyllä käteviä. Siinä on vaan sitten se riski, että jos kyseinen näyte ei olekaan hyvä valinta ja kohteessa kokeiltua sen tajuaa, ei paljoa naurata :D

    Ps. Toi Absolutionin öljy on mulla ihan kunnon kokoisena käytössä. Ihan hyvältä vaikuttaa raaka-aineiden perusteella, ja moni on tuota kehunut, mutta tuoksu on kyllä tosiaan vähän yrttivivahteinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha niitä kyllä kertyy, ja mullakin oli yhdessä vaiheessa (kiitos tän projektin) laatikko aikalailla tyhjä, mutta nyt se on taas jo täynnä tavaraa :D Hei toi idea kuulostaa hyvältä, varmasti löytyisi osallistujia tollaseen arvontaan! Mä harvemmin uskallan nykyään enää ottaa mitään uusia tuotteita mukaan matkoille, sillä mun tuurilla siinä kävisi sitten just eikä melkeen niin, ettei se tuote toimi ja pitäisi saada jostain uusi :D Mutta aika monet taitaa kyllä hyödyntää kaikki näytepussukat ja muut minikoot nimenomaan matkoiolla ja onhan ne koon puolesta paljon kätevämpiä kuin täysikokoiset isot purnukat ja purkit :)

      Joo tossa öljyssä ei tuoksun lisäksi ollutkaan mitään vikaa, tykkäsin siitä kovasti :) Ehkä munkin nenäni vielä joskus tottuu tohon yrttimäiseen tuoksuun!

      Poista
  3. Mulla on myös tuota näytepussukkaa vaikka mitä joita pitäisi käyttää tai kokeilla enemmän, varsinkin tuoksuja tullut betestä paljon. Sais laittaa aina käsilaukkuun yhden testerin mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tuoksunäytteitäkin kertynyt herra ties kuinka paljon! Bettestä tuli taannoin Dolce & Gabbanaa ja sen käytin ilolla pois, kun tuoksu on yksi mun suosikkini. Lisäksi oon käyttänyt jonkun Guerlainin tuoksun, mutta en tiedä tuliko se edes Bettestä vai jonkun brittitilauksen yhteydessä :D Mutta siis siihen jää mun tuoksunäytteiden käyttämiset. Pitäisi varmaan tsempata niiden kanssa, kun sieltä Bettestäkin on kuitenkin tullut ihan hyviäkin tuoksuja, vaikka ihan kaikki ei miellytäkään!

      Poista
  4. Oon varmaan ennenkin sanonut, että tää on mun lempparisarja kaikista mitä blogeissa pyörii. Haaveilen päivästä, että itselläni olisi malttia käyttää omia näytepussukoita, että voisin tehdä näitä. Toistaiseksi tuo haave aika kaukana. :D Oli tällä kertaa itselleni aika tuntemattomia tuotteita, tuota Absolutionin voidetta aloin miettimään, että olisinko siitä testipussukan joskus käyttänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin, että sä tykkäät näistä postauksista! Kiva ettei ole mieli muuttunut :) Ehkä vielä joku päivä saadaan sunkin blogista lukea vastaavaa ;) Absolutionin voidetta olisi ollut kiva testata, kun se vaikuttaa todella laadukkaalta ja lupaavalta. Harmi ettei tuote ollut enää käyttökelpoinen :/

      Poista

Kiitos kommentista!