torstai 11. heinäkuuta 2019

Pieni luonnonkosmetiikkahaalinta

*Affiliate- eli mainoslinkki


Laitoin sunnuntaina pienen kosmetiikkatilauksen *House Of Organicille ja tiistaina paketti oli noudettavissa Postista. En ole aiemmin kyseisestä verkkokaupasta tilannut mitään, mutta tilauksen kanssa kaikki sujui hyvin ja toimitus oli todella nopea. Pisteet tästä siis House Of Organicille! En ole myöskään pitkään aikaan esitellyt teille ostoksiani, johtuen pitkälti siitä, etten ole mitään sen suurempia juttuja viime kuukausina joutunut ostamaan, mutta nyt ajattelin tehdä näistä teille postauksen. Mä tykkään itse lukea muiden blogeista ostospostauksia, joten toivottavasti tämä kiinnostaa teitäkin! Yllä olevassa kuvassa näette koko saaliini ja seuraavaksi esittelen jokaisen tuotteen ja kerron miksi päädyin ne ostamaan:


Aloitetaan *Weledan Skin Food Lightilla, joka on siis kevyempi versio Weledan hypetetystä Skin Food -voiteesta. Tämä on erityisesti kuivalle iholle tarkoitettu yleisvoide, joka sopii siis niin kasvoille kuin vartalolle. Voiteen tulisi tehdä ihosta pehmeä ja kimmoisa, ja se sisältää mm. kehäkukkaa, auringonkukkaöljyä, sheavoita ja kamomillaa. Olen kuullut, että tämä kevyempi versio soveltuisi hyvin myös meikinalusvoiteeksi ja erityisesti kasvovoiteeksihan mäkin tämän itselleni hankin. En ole voidetta vielä testannut, mutta innolla odotan miten tämä toimii omalla ihollani ja päätyykö tämä päivä- vai yövoidekäyttöön mulla!
Hinta: noin 15,50 €/75 ml.



*Bybi Strawberry Boosterista luin ensimmäisen kerran Keyword: Love -blogista ja heti Jonnan postauksen luettuani tiesin, että tämä tuote mun on pakko saada itselleni! Strawberry Booster on siis sisällöltään 100% kylmäpuristettua mansikansiemenöljyä ja tämä on yksi Bybin monista boostereista. Mansikansiemenöljyn tulisi pehmentää, rauhoittaa, ravita ja kosteuttaa ihoa. Tuote on suunnattu erityisesti herkälle ja (pinta)kuivalle iholle ja se on koostumukseltaan öljyseerumi. Boosteria voi lisätä iholle pari tippaa joko suoraan tai lisätä tipat esimerkiksi kasvovoiteen joukkoon. Itse lisään boosterit kasvoille erillisenä tuotteena ennen seerumia ja kasvovoidetta. Tätä olen käyttänyt nyt yhden kerran, mutta vielä en tietenkään osaa sen tarkemmin sanoa mitään tuotteen tehosta tai miten se on omaan ihooni vaikuttanut. Jatkan testailua ja kerron varmasti kokemukseni myöhemmin teillekin!
Hinta: noin 17,90 €/15 ml.


Koska mullahan ei selkeästi vielä ole riittävästi kasvovoiteita, ostin testiin myös *Mossa Vitamin Coctail Intense Rehydration Energising Day Creamin. Tämä on ihoa syväkosteuttava, virkistävä ja heleyttävä päivävoide. Voide sisältää erilaisia vitamiineja kuten C-vitamiinia sekä mm. hyaluronihappoa, joka tunnetaan sen kosteuttavista vaikutuksista. Kasvovoide on suunnattu erityisesti kuivalle iholla ja multahan löytyy tämän samaisen sarjan yövoide/kasvonaamio sekä kasvoöljy, jotka ovat molemmat mun suuressa suosiossani. Odotan siis paljon myös tältä päivävoiteelta, mutta vielä toistaiseksi en ole tätä testannut.
Hinta: noin 18,50 €/50 ml.


Kirjoittelin jo aikoja sitten, että haluan päästä testaamaan Murumurua vähän enemmänkin, joten nyt tilasin itselleni kaksi heidän tuotettaan! *Murumuru Puhdistusvaahto on tuotekuvauksen mukaan tehokas, mutta hellävarainen kasvojen puhdistusaine. Putsari on kookosöljypohjainen ja se sisältää mm. ihoa suojaavaa ja kosteuttavaa E-vitamiinia. Rehellisesti sanottuna mulle ei ole tällä hetkellä tarvetta uusille putsareille ja vaahtoputsareitakin mulla on avattuna tällä hetkellä kaksi kappaletta, mutta eiköhän tämä mukaan mahdu! En ole putsaria vielä testannut, mutta mikäli se on läheskään yhtä hyvää kuin Murumurun C-vitamiiniseerumi, tulen varmasti pitämään tästä. Puhdistusvaahdothan ovat mulla käytössä kaksoispuhdistuksen jälkimmäisessä vaiheessa eli varsinaiseen meikinpoistoon en näitä käytä, mutta tämän tulisi sopia loistavasti meikin ja myös silmämeikin puhdistamiseen.
Hinta: noin 14,90 €/100 ml.


*Murumuru Kasvovesi on ihoa suojaava, kosteuttava ja virkistävä kasvovesi. Tuote sisältää mm. prebiootteja sekä inkiväärin juuriuutetta ja tässä on aivan ihana makea tuoksu! Tuoksu muistuttaa hyvin pitkälti Murumurun C-vitamiiniseerumin tuoksua ja jakaa taatusti mielipiteitä, mutta mä pidän siitä. Olen testannut tätä kasvovettä nyt kerran ja lupaavalta vaikuttaa, sillä tuote ei jättänyt ihoa lainkaan kiristävän tuntuiseksi. Se on ehdottomasti tärkein kriteeri, joka mulla kasvovesille on, sillä liian useat kasvovedet saavat naaman kiristämään ja tuntumaan aiempaa kuivemmalta. Tämä ei niin tehnyt ja innolla jatkan tuotteen käyttämistä. Kasvovesi tuli myös ihan tarpeeseen, sillä mulla ei tällä hetkellä ole kuin yksi toinen kasvovesi, joka sekin on niin suuressa pullossa, etten esimerkiksi matkoille halua sitä ottaa mukaan. Näistä Murumurun tuotteista kuulette taatusti lisää vielä myöhemmin!
Hinta: noin 14,90 €/100 ml.

House Of Organicilla on tällä hetkellä käynnissä myös alennusmyynnit ja osa tässäkin postauksessa mainituista tuotteista löytyy verkkokaupasta nyt alennettuun hintaan! *Klikkaa tästä ostoksille.

Onko näistä viidestä tuotteesta joku tuttu? Entä haluaisitteko kuulla tarkempaa arviota jostain näistä? :)

12 kommenttia:

  1. Olipa kiinnostavia tuotteita kaikki! Skin Foodista oon tykännyt ja tuota lightia on pitänyt myös hankkia testiin, mutta aina se vain unohtuu :D Tuo mansikkaboosteri on roikkunut ostoslistalla myöskin pitkään ja se kuulostaa kyllä ihanalta <3 Innolla odotan kokemuksia kaikista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin on pitänyt ostaa se ihan alkuperäinen Skin Food testiin jo herra ties miten pitkään, mutta aina se on jäänyt ja nyt päädyin sitten kuitenkin tuohon Light-versioon :D Mansikkaboosteri on tähän mennessä ainakin vaikuttanut oikein hyvältä<3

      Poista
  2. Kivoja tuotteita, tuota mansikkaboosteria hankin heti kun olen edellisistä päässyt "eroon":)
    Skin Food on varmasti hyvä, jos tarvitsee paksumpaa voidetta. Se on kovasti kehuttu tuote.
    Murumuru on mulle vielä tuntematon, mielenkiinnolla jää odottelemaan sun kokemuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mansikkaboosteria en voi kuin suositella tämänhetkisten kokemusten perusteella! Murumuruun kannattaa myös ehdottomasti tutustua, mäkin haluan ehdottomasti vielä enemmän heidän tuotteitaan<3

      Poista
  3. Nämä sattuu olemaan kaikki sellaisia tuotteita, joita en ole vielä ehtinyt kokeilla, vaikka osa kaapista löytyykin :) Tuo Skin Food on kiinnostanut mua jo pitkään, kun Miia Ezen on sitä niin hehkuttanut. Light versio olisi varmasti hyvä nyt, mutta talvella voisi kokeilla ihan sitä alkuperäistä Skin Foodia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ajattelin, että talveksi ostaisin juuri sen paksumman version, vaikka tuskin se kuivalle iholle olis huono nyt kesälläkään :) Varsinkaan kun ei olla saatu nauttia enää mistään hellekeleistä :D

      Poista
  4. Ootan sun kommentteja Bybista myöhemmin. :) MuruMurun puhdistusvaahto on täällä ihanaksi todettu kans. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on Murumurun puhdistusvaahto vielä testaamatta, mutta ihana kuulla että oot siitäkin tykännyt! :)

      Poista
  5. Mulla on nyt tuo Murumurun puhdistusvaahto käytössä ja tykkään kyllä! Tuo on sellainen tuote jota voisin hyvin suositella sellaisellekin joka ei ole ennen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa, kun siinä on niin epäluonnonkosmetiikkamainen tuoksu ja koostumus. Ainoa miinus, että tuossa on vähän jäykkä pumppu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että säkin oot tosta puhdistusvaahdosta tykännyt! Mä en oo sitä vielä avannut enkä ihan heti taidakaan avata, sillä mulla on vaahtoputsarit käytössä nyt sekä Ekopharmalta että Senjalta. Kolmatta en siihen ehkä vielä tarvitse :)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Tässä on kyllä niin hyviä tuotteita joukossa että<3 :)

      Poista

Kiitos kommentista!