lauantai 9. marraskuuta 2019

Bette Box | Marraskuu 2019


Hain marraskuun Bette Boxin hetki sitten Postista ja totta kai halusin tulla siitä teille heti kertomaan. Olin toiveikas sen suhteen, että olisin saanut boksini tänään jo ennen iltavuoroon menoa, mutta lähipostissani oli ilmeisesti jotain pientä säätöä, sillä paketti oli vastaanotettu kuljetuksesta jo aamukymmeneltä, mutta sitä ei oltu rekisteröity noudettavaksi vielä kahdeksan jälkeen illallakaan. Kävin kuitenkin asiaa postista tiedutelemassa ja sain kuin sainkin pakettini vielä tämän vuorokauden puolella! Kuvat tuli napsittua tällä kertaa siis keinovalossa, mutta siihen joudun turvautumaan varmasti toisinaan myös jatkossa, sillä luonnonvaloa on niin rajallisesti enää loppusyksystä tarjolla. Älkää siis antako sen liikaa häiritä!


Marraskuun Bette näytti tältä. En nyt varsinaisesti voi sanoa hihkuneeni riemusta sisällön nähtyäni, mutta on tässä ihan kiinnostaviakin tuotteita joukossa. Ehkä suurimman plaah-ajatuksen mulle toi noi Silicean pussukat ja muut ravintolisät ja syötävät tuotteet, kun en itse niitä kaipaile näihin boksiin lainkaan. Toki ymmärrän sen, että hyvinvointiin ja tavallaan myös siihen kauneuteen tulee panostaa myös sisäisesti eikä vain ulkoisesti voiteita ja meikkejä käyttämällä, mutta itse en kuitenkaa ole tällaisten sisäisesti nautittavien tuotteiden kohderyhmää. Muuten sisältö vaikutti kyllä ensivilkaisulta oikein hyvältä.


Täysikokoisena boksista tuli tämä Schwarzkopf Gliss Total Repair Balsamspray eli tuttavammin hiuksiin jätettävä hoitosuihke. Tämä on hiuksia ravitseva ja niiden harjausta ja selvitystä helpottava suihke, jota voi siis suihkia joko pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Mä olen tätä joskus testannut ja ihan hyväksi myös todennut, eli sen puoleen tämä pääsee mulla kyllä käyttöön. Mun vaalennetut ja sitä kautta hieman kärsineet hiukseni vaativat tehokkaita hoitosuihkeita eikä tämä nyt ihan paras mahdollinen muistaakseni ollut, mutta ihan mukiinmenevä kuitenkin. Kokonaista pulloa en ole kuitenkaan koskaan käyttänyt, joten voihan se olla, että tämä pitemmässä käytössä toimiikin ihan loistavasti myös mun kuivissa hiuksissa.
Hinta: noin 3,00 €/200 ml.


Silicea Beauty Shots tuli seitsemän pussukan pakettina eli tästä riittää testattavaa seitsemäksi päiväksi. Kyseessä on mm. piitä, seleeniä sekä biotiinia sisältävä aprikoosin makuinen kauneusshotti, jonka voi nauttia joko sellaisenaan tai esimerkiksi veteen sekoitettuna. Tuotteen on tarkoitus vahvistaa kynsiä ja hiuksia sekä edistää ihon hyvinvointia. Tuotekuvauksen mukaan tätä tulisi käyttää vähintään kaksi kuukautta putkeen päivittäin tulosten huomaamiseksi, mutta tästä ei tosiaan riitä kuin viikoksi. Mä tiedän että munkin varmasti olisi enemmän kuin hyvä ottaa tällaisia tuotteita käyttöön, mutta mulle tekee ihan tarpeeksi vaikeaa muistaa syödä päivittäin edes D-vitamiinia, saati että joutuisin muistamaan jotain tällaistakin. Tai no, turha mun on muistia syyttää, sillä ei siinä sinänsä mitään vikaa ole, vaan kyse on yksinkertaisesti motivaatiosta ja halusta. Tällä hetkellä mulla ei löydy tällaisia ravintolisiä kohtaan kumpaakaan, joten saa nähdä mitä näiden kanssa teen. Kuitenkaan en tule todennäköisesti mitään eroa havaitsemaan, joten sen puoleen tuntuu vähän turhalta juoda näitä viikon ajan, jos en aio niin jatkossa enää tehdä.
Hinta: noin 16,00 €/30 kpl.


Tämä Biozell Silver Dry Shampoo on tullut boksista jo joskus aiemminkin samassa 100 ml matkakoossa, eikä siitä muistaakseni ole edes mitenkään kamalan pitkä aika. Sen takia nyt vähän ihmettelen tätä valintaa, mutta toisaalta tämä on ihan hyvä tuote ja käyttökelpoinen viileän vaalean sävyisille hiuksille - kuten mulla on. Kyseessä on siis hopeanharmaa kuivashampoo, jonka on tarkoitus paitsi raikastaa hiuksia ja hiuspohjaa, myös antaa hiuksille hopeista sävyä. Hiuspohjan raikastajana tämä ei mun mielestäni toimi, mutta sitä sävyä tästä tulee oikein mukavasti. Multa löytyy tämä samainen tuote täysikokoisenakin ja sitäkään en ole muistanut ihan hetkeen käyttää, joten tämän annan suosiolla eteenpäin. En siksi, että tuote olisi huono, mutta koska mulla ei ole tarpeeksi käyttöä tälle, kun kaapista tosiaan löytyy se täysikokoinenkin tuote + mulla on vastaavanlainen hopeakuivashampoo myös Four Reasonsilta.
Hinta: noin 6,75-7,90 €/300 ml.


Lumenelta tuli Arctic Hydra Care Moisture & Relief Rich Hand Cream. Tämä on ihoa tehokkaasti kosteuttava ja rauhoittava käsivoide, joka sisältää esimerkiksi mustikka- ja kauraöljyä. Voiteen sanotaan soveltuvan hyvin herkälle ja kuivalle iholle ja tämä on hajusteeton tuote. Mulle käsivoiteessa tärkeintä on hyvä kosteutusteho ja tuoksu, joten mielenkiinnolla odotan miltä tämä hajusteeton voide tuoksuu - niissäkin kun monesti on jonkinlainen ominaistuoksu. Vielä en ole tätä testannut ja käytän pari muuta käsivoidetta loppuun ennen kuin otan tämän testiin, mutta tarpeeseen tämä ehdottomasit tulee nyt, kun talvi tekee tuloaan ja ainakin omat käteni ovat todella, todella kuivat jos en muista niitä rasvata säännöllisesti.
Hinta: noin 7,90 €/30 ml.


Meikkituotteena boksissa oli tällä kertaa Affect Eyebrow Pomade, joka on siis voidemainen kulmaväri. Tällaiset pomade-tyyppiset kulmavärit nousivat pinnalle muutama vuosi sitten ja itseltänikin sellainen löytyy yhä edelleen. Sain tämän Affectin kulmavärin sävyssä Medium, joka näyttää siltä, että se saattaa olla itselleni joko ihan hyvä tai sitten hitusen turhan tumma. Mä suosin kulmiani meikatessa enemmän kulmakynää ja puuterista kulmaväriä, mutta pomadet ovat myös mieluisia mulle. Mikäli tämä ei ole mulle turhan tumma niin ihan varmasti otan tämän käyttöön. Kiva tuote ja mukavaa vaihtelua niihin meikkeihin, joita Bettessä yleensä on! Tuote tuli täysikokoisena.
Hinta: noin 19,90 €/5 g.


Loppuun vielä parit näytteet, jotka marraskuun boksi sisälsi. Salukselta tuli jonkinlainen rautaa ja vitamiineja sisältävä valmiste, joka lähtee mulla suorinta tietä eteenpäin. Ted Bakerin Cu EdT on miehille suunnattu tuoksu, johon oma mieheni ihastui välittömästi! Näitä Ted Bakerin miesten uutuustuoksuja on kolme erilaista ja ainakin tämä Cu oli myös omaan nenääni mieluinen.


Boksiin oli pakattu myös pussillinen Pandan uutuussuklaata - passionhedelmäinen Choco Lakrits. Valkosuklaata ja passionhedelmää sisältävä lakristi oli aika jännä makuyhdistelmä, mutta hyvässä mielessä. Pussi on varmasti miehen toimesta jo syöty ennen kuin saan tämän postauksen julkaistua, mutta sain mä itsekin sentään pari palaa maistaa!

Boksi oli ihan ok ja siitä löytyi hyviä tuotteita. Melko moni niistä lähtee mulla kuitenkin suoraan eteenpäin, joten sen puoleen tämä ei ollut mulle se kaikkein paras boksi. Ehdottomasti olen kuitenkin sitä mieltä, että boksien taso on säilynyt korkealla ja paluuta kesän boksien tasoon ei ole tapahtunut. Hyvä Bette!

Mitä mieltä olette sisällöstä? :)

22 kommenttia:

  1. Mä tykkäsin kyllä boksista. Ainoastaan tuo kuivashampoo ei mulle sovi ja menee eteenpäin, mutta muut tuotteet oli oikein mieluisia. Ja itse asiassa nuo kauneusshotit oli myös aika mukava lisä, koska syön itse biotiinia päivittäin, joten ei nuo mulla hukkaankaan mene. Tämä boksi sai mut oikeasti hyvälle mielelle ja odotankin innolla mitä joulun boksi tuo tullessaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäsit boksista ja lähes kaikki tuotteet pääsee sulla käyttöön! Mä odotan hieman pelonsekaisin fiiliksin joulukuun boksia, sillä viime vuonnahan se oli täysi floppi :D Tai silloin taisi olla liikkeellä kahta eri versiota ja tietysti sain itselleni sen, mikä ei ollut sitten ollenkaan mieluinen. Mutta toivotaan parasta<3

      Poista
  2. Oon ollut vähän out kauneusboksien suhteen :D Tekisi mieli tilata, mutta aina näitä lukiessa kun järjellä miettii niin mikään näistä ei jäisi vakituiseen käyttöön itselläni :) Okei, hoitosuihke hiuksiin tulisi varmasti käyttöön mutta jotenkin muut tuotteet on liian arkisia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siinä tapauksessa on tosiaan parempi jättää ehkä tilaamatta ja laittaa ne rahat harkitusti suoraan sellaisiin tuotteisiin, joille löytyy käyttöä :) Arkinen on kyllä tosi hyvä sana kuvaamaan tätä boksia! Hoitosuihke, käsivoide ym. on kaikki just sellasia arkisia tuotteita, mutta välillä tällainenkin boksi :D

      Poista
  3. Hyvä sisältöä pitkästä aikaa! Voisin jopa harkita tilaavani boksin jos tämä taso pysyy yllä...Lumenen käsivoide paras, samaten hoitoainesuihke olisi tullut käyttöön. Kulmamousse on aika jännän näköinen, näyttää aika löysältä mutta ei luulisi sitä olevan :) Affect ei ole merkkinä tuttu mutta se aiemmin tullut puuteri on hyvä.

    ps. Hyviä kuvia keinovalossakin, itsekin piti ne asentaa kun ei muuten tulis kuvaamisesta mitään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin katoin ensin tota kulmaväriä, että onkohan se kuinka juoksevaa, mutta ei se ole ollenkaan. Ja itse asiassa sävykin oli mulle ihan passeli! Käyttöön pääsi siis sekin. Mä haluaisin erilliset kuvausvalot, mutta toistaiseksi mennään vielä ihan meikkipöydän valojen ja kattovalaisimen kanssa näitä kuvia ottaessa :D Ehkä mä tänä talvena saisin vihdoin jonkun rengasvalon tms. hankittua :)

      Poista
  4. On ehdottomasti parantunut kesäisistä bokseista ja tämä oli jo aika kiva!
    Mä en ole noita voidemaisia kulmavärejä osannut käyttää mutta GLISS:n hoitoainesuihkeet on hyviä!

    Eilen LF:n boxia kuvatessa oli kyllä haasteita valon kanssa, nyt pääsee meilläkin ministudio käyttöön :)
    Hyviä kuvia sulla on keinovalosta huolimatta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon niin samaa mieltä, taso on noussut hurjasti! Silleen vähän jännä, kun niitä kesän bokseja hehkutettiin niin kamalan paljon, mutta tuntuu että ihmiset on nyt syksyllä olleet paljon tyytyväisempipä sisältöihin :D

      Mäkin tarttisin kunnon kuvausvalot ja just jonkun ministudion itselleni valokuvausta varten!

      Poista
  5. Affectin tuote maksaa Puolassa euroiksi vaihdettuna 6,80€ :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinhän ne on siellä paljon edullisempia. Sama esim. Ziajassa, kun jos Suomessa ovh on vaikkapa 9,90 € niin Puolasta sen saa todennäköisesti alle kolmella eurolla :D Vähän on Suomilisää hinnoissa!

      Poista
  6. Hmm, vähän sekalaisen oloinen kokonaisuus, mutta hyvä että seassa oli sulle mieluisia tuotteita :)

    Ps. Jos noi Pandan namut on niitä samoja, mitä S-ryhmien irtokarkeissa on nykyään, niin hyi. Ne salmiakkikuorrutteiset vastaavat on herkkua, nuo lähinnä kummallisia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä oli kyllä vähän sitä sun tätä eikä oikein sellaista "punaista lankaa" boksin sisällössä ehkä, mutta onneksi tuotteista iso osa pääsee mulla kuitenkin käyttöön :) Haha joo noi lakut on aika jännän makuisia, kun ensin maistuu se vähän kirpsakka passionhedelmä, sitten valkosuklaa ja sieltä vielä lakritsi :D

      Poista
  7. Tämä olisi ollut tosi kiva boksi, melkein kaikki olisi tullut omaan käyttöön. Pikkaisen harmittaa pitkästä aikaa, että jäi boksi tilaamatta. Pidin pientä taukoa, koska tilasin Goodieboxin, joka oli ainakin ekan boksin osalta tosi kiva ja laadukas (Jos on kiinnostusta, niin tästä saa ekan Goodieboxin -50% alennuksella: Linkki ). Mutta joulukuun Bette on sentään tulossa, ja suurin odotuksin odottelen sitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Goodiebox vaikutti kyllä tosi hyvältä! Mä en itse sitä tilannut enkä varmaan ihan heti aiokaan tilata, kun pyrin tosiaan vähentämään tilaamieni boksien määrää ja tällä hetkellä ollaan enää kolmessa :) Mielenkiinnolla seuraan kuitenkin noita sisältöjä muiden blogeista ym<3

      Poista
  8. No ihan jees sisältö sinänsä, muistan itse myös kun tuo Biozellin samainen tuote tuli joskus boxista, ei siitä munkaan mielestä ole kamalan pitkä aika kun se tuli. Nuo syötävät tuotteet ei iske muhunkaan näissä boxeissa ja en erityisemmin välitä niistä, vaikka itse ravintolisiä syönkin. Ne vaan tulee tilattua muualta ja en koe tarvetta vaihtaa - sekä kyllä näitä boxeja vaan tilaa ihan tällaisten meikki- ja ihonhoitotuotteiden takia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oikein tykkää siitä, että samoja tuotteita laitetaan bokseihin useampaan kertaan, mutta toisaalta uusia tilaajia tulee heille varmasti koko ajan niin paljon, että isolle osalle toi kuivashampoo oli uusi tuote :) No toi on just eikä melkeen se, mitä itsekin ajattelen! Ne ulkoisesti käytettävät kosmetiikkatuotteet on mullekin se syy näitä bokseja tilata ja sen takia aina vähän harmittaaki noi sisäisesti nautittavat valmisteet :D Mutta toisaalta monet tykkää niistä, joten ihan varmasti niille on kysyntää!

      Poista
  9. Täällä oli erilainen boxi, lumene ja juomat karkit samat, mutta biozellilta tuli tavallinen kuivashampoo, dermosililta pigmentti tipat ja vichyn misellivesi :) pitkäaikaistilaaja olen myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kunpa mäkin olisin saanut sen Biozellin normikuivashampoon! En oo sitä meinaan ikinä testannut ja näin (entisenä) kuivashampoon suurkuluttaja olis ollut tosi kiva saada se testiin :) Kuulostaa hyvältä sunkin boksin sisältö<3

      Poista
  10. Sisältö oli musta kiva, liikaa "ruokaa", eli en kyllä ole ostamassa tuota juotavaa ravintolisää. nyt olenkin jo 3 pussia juonut niitä ja ei kyllä maistu ihanasti persikalle ja on semmoista karheaa lääkemäistä litkua.

    https://kosmetiikkakatri.blogspot.com/2019/11/bette-box-11-2019.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaus tulee hieman myöhässä, pahoittelut! Mä en edes ajatellut juovani yhtään noista pussukoista, kun en muutenkaan tykkää mistään juotavista ravinnelisistä :D Voin hyvin kuitenkin kuvitella, että omat fiilikset olisivat olleet aika samanlaiset.

      Poista
  11. Ensimmäinen boksini ikinä, ja jää ehkä kyllä viimeiseksi :). Kaikki lisäravinteet turhaa sälää ja jäävät käyttämättä, + mikä idea makeisissa? Itselläni on paha sokeriongelma näin marraskuun synkkyydessä ja pystyn ehkä jättämään karkit kauppaan, mutta en pysty jättämään syömättä kun kotiin tuodaan. En ehkä perehtynyt tarpeeksi boksiin, kun odotin vain ulkoisesti käytettäviä juttuja :D. Hoitosuihke ainoana käyttöön, mutta sitäkin on valmiiksi vajaa pullo kylppärissä. Plaah, olipa tylsä ensikosketus kauneusbokseihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis tässä oli ehdottomasti turhan paljon noita sisäisesti nautittavia juttuja! Munkin mielestä kauneusbokseissa on ideana nimenomaan ne ulkoisesti käytettävät kosmetiikkatuotteet. Extrana on kyllä ihan kiva saada jotain suklaita tms. mutta joo, ymmärrän ettei nekään ole kaikille mieluisia :) Harmi että sun ensikosketus kauneusboksiin oli tällainen pettymys :/

      Poista

Kiitos kommentista!