torstai 21. marraskuuta 2019

Bio2You:n Ihonhoitotuotteita

*Saatu ilmaistuote


Bio2You on tullut itselleni tutuksi parin viime vuoden aikana hiusten- ja ihohoitotuotteiden osalta. Kirjoittelin keväällä Bio2You:n ihanista hiustenhoitotuotteista ja tänään puhutaan hieman ihonhoidosta! Bio2You on lähtöisin Latviasta ja brändin tuotteet sisältävät paljon luonnollisia ja luonnosta peräisin olevia ainesosia. Tyrni on suuressa roolissa heidän ihonhoitotuotteitaan, ja se toimii niissä ihoa uudistavana ja parantavana ainesosana. Tyrnin lisäksi Bio2You:n tuotteista löytyy monia erilaisia kasviöljyjä sekä kasviuutteita hieman tuotteesta riippuen. Itse pääsin testaamaan Bio2You:ta ensimmäisen kerran Bette Boxin mukana tulleen kasvovoiteen merkeissä ja ihastuin voiteeseen täysin. Nyt olen saanut itselleni maahantuojalta testiin Nutritive Face Mask for Sensitive Skin -kasvonaamion sekä Natural Seabuckthorn Face Scrubin, joista kerron teille hieman enemmän tässä postauksessa.

Bio2You:n tuotteet ovat myynnissä Life-myymälöissä sekä verkkokaupassa. Lisäksi tuotteita myy Sinunapteekki.fi sekä Apteekkituotteet.fi. Tuotteista voit lukea lisää brändin suomenkielisiltä verkkosivuilta.


Bio2You Natural Seabuckthorn Face Scrub* on kaikille ihotyypeille soveltuva kasvojenkuorinta-aine. Kuorivana ainesosana toimivat mantelirakeet, joiden lisäksi tuote sisältää myös kosteuttavaa E-vitamiinia sekä totta kai Bio2You:n tuotteille tyypillistä tyrniä. Tyrnin tulisi paitsi kosteuttaa, myös uudistaa sekä suojata ihoa ikääntymiseltä ja auringon haittavaikutuksilta. Kuorinta lupaa poistaa kuolleet ihosolut ja puhdistaa ihon pinnan epäpuhtauksia. Lopputuloksena ihon tulisi tuntua sileältä ja pehmeältä sekä näyttää terveemmältä ja säteilevältä. Uusia kasvojenkuorinta-aineita on aina mielenkiintoista päästä testaamaan, joten mitä mieltä tästä Bio2You:n kuorinnasta sitten olin?


Kuorivia mantelirakeita löytyy tuotteesta todella runsaasti. Kuorinta on siis todella, todella tehokas - ehkä jopa hitusen raapiva omaan makuuni, mutta varmasti mieleen niille, jotka haluavat kuorintatehon olevan todella voimakas. Oma ihoni on herkkä ja kuiva, joten en ole uskaltanut tätä käyttää kuin korkeintaan kerran viikossa tai kahdessa, ja silloinkin hieroen kuorintaa iholle todella hellävaraisesti. Tuotetta suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa ja toki käyttöväli pitää aina miettiä oman ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaan. Iho jää tämän käytön jälkeen hyvin pehmeäksi ja kuollut ihosolukko poistuu takuuvarmasti. Tehtävänsä tämä hoitaa siis todella hyvin! Tuoksu on tässä todella voimakas, omaan nenääni jopa hieman pistävä, mutta se on onneksi vain pieni miinus. Suosin itse yleensä ehkä hitusen hellävaraisempia kuorintoja, mutta tämä on kyllä erittäin hyvä täsmätuote, kun kasvot haluaa saada kunnolla kuorittua nopeasti ja tehokkaasti.
Hinta: noin 16,46 €/75 ml.


Bio2You Nutritive Face Mask for Sensitive Skin* on herkälle ja kuivalle iholle suunnattu kasvonaamio. Bio2You:lta löytyy kolme erityyppistä naamiota eri ihotyypeille ja sain itse testiin totta kai nimenomaan tämän kuivalle iholle parhaiten sopivan. Naamion tulisi vähentää ihon punoitusta sekä kosteuttaa, suojata, rauhoittaa ja hoitaa sitä. Se sisältää mm. hartsia ja pantenolia, jotka ovat kumpikin hyviä kuivalle ja kiristävälle iholle. Naamio lupaa myös vähentää mahdollista ihoärsytystä ja varsinkin talviaikaan kuivuuteen taipuvainen iho hyötyy naamiosta taatusti. Naamion tulisi antaa vaikuttaa kasvoilla 15 minuutin ajan, jonka jälkeen ylimääräisen naamion voi joko pyyhkiä pois tai hieroa ihoon. Naamion voi hyvin jättää vaikuttamaan iholle yön yli eli käyttää sitä ns. yönaamiona, jolloin sen vaikutus tehostuu totta kai hurjasti entisestään.


Itse olen käyttänyt tätä pääasiassa poispyyhittävän naamion tavoin, mutta antanut naamion kuitenkin vaikuttaa reilusti yli sen 15 minuutin ajan. Iso osa naamiosta on tässä ajassa jo ehtinyt imeytyä ihooni ja iho tuntuu kasvojen puhdistuksen jälkeen todella pehmeältä ja kosteutetulta. Käytän normaalisti illan ihonhoitorutiinissani melko montaa eri tuotetta tuomaan iholle kosteutusta, mutta tätä naamiota käytettyä olen voinut jättää ison osan niistä pois. Pelkkä kasvovoidekin riittäisi, mutta olen silti lisännyt tämän jälkeen kasvoille vielä myös seerumin. Mun kuiva ihoni rakastaa tätä ja suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä Bio2You:n naamiota, jos ihosi on kuivuuteen taipuvainen! Koostumus tässä on ihanan kermaista ja tuoksukin selkeästi paljon miedompi kuin kuorinta-aineessa.
Hinta: noin 23,50 €/75 ml.


Bio2You ei pettänyt tälläkään kertaa! Molemmat tuotteet lunastavat lupauksensa todella hyvin, mutta näistä kahdesta kasvonaamio on ehdottomasti itselleni mieluisampi ja omiin tarpeisiini paremmin sopiva tuote. Kuorintakaan siis ei missään nimessä ole huono, päinvastoin - se on ehkä vähän turhankin tehokas omalle herkälle iholleni. Uskon sen siis olevan erittäin mieluisa kaikille niille, jotka rakastavat rouheita kuorintoja. Bio2You:lta haluan vielä ehdottomasti testata erilaisia kasvo- ja silmänympärysvoiteita. Testaamista mulla odottelee kotona vielä Betten mukana tullut kasvoille, hiuksille ja vartalolle soveltuva öljy, jonka ajattelin käyttää pois kasvoöljynä, mikäli se vain siihen soveltuu.

Onko Bio2You tuttu? Entä minkä tyylisiä kasvojenkuorintoja te suositte? :)

8 kommenttia:

  1. Mä rakastan Bio2you tuotteita. Betten mukana tuli joskus merkin hiusnaamio ja se oli jo kerrassaan huippu tuote. Mulla taitaa olla ihan sama kasvonaamio kuin tuon minkä esittelit ja olen tykännyt siitäkin tosi paljon. Varsinkin nyt talvella kosteuttaa aivan ihanasti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne hiusnaamiot on muuten ihan superhyviä! Oon testannut sen Bettestä tulleen lisäksi myös yhtä toista, joka oli vähintäänkin yhtä hyvä<3 Talven kuivattaamalle iholle toi naamio on kyllä ihan täydellinen :)

      Poista
  2. Mä olen käyttänyt joskus vuosia sitten jotain Bio2Youn kasvoseerumia, mutta en enää muista mikä se oli ja mitä siitä tykkäsin, heh;) Muuten on jäänyt merkki aika heikolle huomiolle. Kasvonaamio vaikuttaa kiinnostavalta, koska itse käytän yksinomaan voidemaisia kasvonaamioita... en mitään märkiä paperiläystäkkeita;) Käytän enimmäkseen entsyymikuorintoja, mutta olen aika laiska kuorimaan. Pitäisi petrata tahtia.

    Leppoisaa viikonloppua Linda<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voidemaiset kasvonaamiot on ehdottomasti munkin suosikkeja, vaikka kangasnaamioitakin nykyään suosin! :) Entsyymikuorinnat on kyllä tosi hyviä yleensä ja monesti myös vähän hellävaraisempia iholle, kun ei tule vahingossakaan raavittua ihoa niillä kuorivilla partikkeleilla!

      Kiitos samoin<3 :)

      Poista
  3. Merkki on tuttu, mutta vain hiustuotteiden osalta. Naamiot ovat kyllä ihanaa hemmottelua ♥
    Mä oon viime aikoina tutustunut ja käyttänyt lähinnä entsyymikuorintoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne naamiot on jotain niin ihanaa<3 En vieläkään voi uskoa kuinka nopeasti ne tehoaa ja kuinka ihanalta hiukset tuntuu käytön jälkeen :D Mun pitäisi käyttää ehdottomasti enemmän taas entsyymikuorintoja! Nyt oon mennyt viime ajat tosi paljon noilla mekaanisesti kuorivilla.

      Poista
  4. Merkki on tuttu, mutta vain beten verran. Olisipa saatavilla vaikka sokoksista ja stokkalta, niin tulisi helpommin ostettua tällaisia tuotteita kun ne eivät olisi "vain apteekki" tavaraa niinsanotusti kivijalassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä, saatavuus ei ole näissä se paras mahdollinen :/ Ehkä Bio2You vielä joskus tulee myyntiin vaikka just sinne Sokokselle! Musta tuntuu että koko brändi on jäänyt ihmisiltä vähän huomioimatta just sen takia, että näiden saatavuus on vähän heikompi, mutta onneksi Betten kautta näitä on sentään päässyt tosi moni testaamaan<3

      Poista

Kiitos kommentista!