sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Ipsy Glam Bag Plus | Lokakuu 2019


Tänään esittelyyn pääsee lokakuun Ipsy Glam Bag Plus, jonka sain itselleni aiemmin tällä viikolla. Tämä on mun toinen Ipsy Plussani ja tänään kävin jo katsomassa mitkä tuotteet mulle lähetetään nyt marraskuussa. Enkä voisi olla tyytyväisempi tähän kauneusboksiin! Ipsy Plushan sisältää aina viisi täysikokoista tuotetta, jotka on valittu bokseihin jokaisen tilaajan kauneusprofiili huomioon ottaen. Boksin hinta on $25,00 ja tilaaminen Suomeen tapahtuu välityspalvelua (esim. Shipito tai Planet Express) kautta, jolloin hintaan lisätään sitten vielä ne toimitus- ja käsittelymaksut. Boksien sisällöt siis vaihtelevat tilaajien kesken melko paljonkin, mikä on mielestäni pelkästään hyvä asia. Lisäksi boksiin voi myös ostaa mukaan extratuotteita, joita itse en ole kuitenkaan ainakaan tähän mennessä vielä kertaakaan ostanut. Pidän kuitenkin tästä mahdollisuudesta, sillä myynnissä on monesti myös sellaisia tuotteita, joita ei Suomeen muuten helposti saisi tilattua.


Oma lokakuun Ipsy Plussani sisälsi pääasiassa meikkejä ja vain yhden ihonhoitotuotteen. Pidän nimenomaan siitä, että nämä ovat niin meikkipainotteisia bokseja, kuten Boxycharmkin on, sillä nimenomaan ne meikit ovat niitä, joita itse kauneusbokseista eniten kaipaan. Boksista löytyi viiden täysikokoisen tuotteen lisäksi myös Betty Boop aiheinen meikkipussi, jota en sen tarkemmin enää tässä postauksessa esittele. Tehdään seuravaaksi tarkempi katsaus jokaiseen tuotteeseen:


Boksista paljastui kolmen siveltimen setti - F.A.R.A.F Brushes Midnight Pro Trio. Setin siveltimet ovat kaikki kasvomeikkisiveltimiä ja tuotekuvauksen mukaan siveltimillä saa levitettyä niin meikkivoiteen, poskipunan kuin highlighterinkin. Siveltimet on muotoiltu todella kauniisti ja ensisilmäyksellä ne vaikuttavatkin nimenomaan todella laadukkailta. Kahdessa siveltimessä harotti kuitenkin karvat jo nyt ennen ensimmäistäkään käyttökertaa ja esimerkiksi kuvassa keskellä olevasta siveltimestä jouduin saksien kanssa leikkaamaan ylipitkiä irtokarvoja lyhyemmiksi. Tuolle pienimmälle siveltimelle mulla tulee tuskin olemaan käyttöä, joten se lähtee eteenpäin, mutta kaksi muuta pidän itselläni. Ihan kiva setti, mutta laadussa olisi tosiaan lopulta ollut kuitenkin hieman toivomisen varaa.
Hinta: noin $48,00.


Tartelta tuli Chrome Paint Shadow Pot sävyssä Martini. Tämä on voimakkaasti metallinhohtoinen irtoluomiväri ja sävy Martini on hurjan kaunis. Mä olen kuitenkin todella, todella huono käyttämään irtoluomivärejä, joten saa nähdä kuinka paljon tälle tulee loppujen lopuksi käyttöä. Suunnittelin kyllä jo jonkinlaisen pikkujoulumeikin tämän sävyn ympärille eli kyllä mä tätä aion käyttää. Missään nimessä tämä ei kuitenkaan ole esimerkiksi arkimeikkiini soveltuva tuote. Mun pitäisi oikeasti vain koittaa opetella käyttämään tällaisia enemmän, sillä multa löytyy pari muutakin irtoluomiväriä, joihin en pahemmin ole koskenut.
Hinta: noin $22,00.


Yksi boksin kiinnostavimpia tuotteita oli tämä Betty Boop x Ipsy Cheek To Cheek Blush Palette. Paletista löytyy kolme hempeän sävyistä poskipunaa, joista vaalein on itselleni liian vaalea poskipunaksi, mutta toimii varmasti hyvin kevyehkönä highlighterina. Kaksi muuta sävyä taas ovat todella kauniita ja tulevat varmasti pääsemään käyttöön. Vielä en ole näitä poskilla ehtinyt testaamaan, mutta swatchit ainakin vakuuttivat. Poskipunissa oli pigmenttiä mukavasti ja varsinkin paletin keskimmäinen shimmerinen sävy ihastutti mua kovasti.
Hinta: noin $28,00.


Purlisse Blue Lotus Brightening Serum oli boksin ainut ihonhoitotuote. Seerumia kuvaillaan koostumukseltaan kevyeksi ja ihoa kosteuttavaksi, kirkastavaksi ja korjaavaksi. Tuote soveltuu niin päivä- kuin yökäyttöön, mutta kuvauksen perusteella uskon tämän olevan itselleni parempi nimenomaan päiväkäyttöön. Mulla on tällä hetkellä useampi seerumi avattuna ja käytössä, joten ihan heti en pääse tätä kokeilemaan, mutta tuote vaikuttaa oikein kiinnostavalta ja toivon, että tämä tulee itselläni toimimaan! Ainakin seerumin hinta on melkoinen, joten sen puoleen voisi odottaa, että tämä tosiaan iholle jotain myös tekee.
Hinta: noin $65,00.


Viimeisenä vielä boksin ehdottomasti kaunein tuote! Jolii Cosmetics Spektra Stick tuli mulle todella kauniissa sävyssä Stella. Tämä on siis puikkomuodossa oleva ruusukullan sävyinen highlighter, joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella upea. Mähän olen melkoinen highlighterfriikki, joten uudet ovat aina ehdottomasti tervetulleita osaksi kokoelmaani. Tämä sävy on ehkä hitusen liian tumma itselleni, mutta enköhän mä tämän kuitenkin saa toimimaan ihan hyvin tietynsävyisen poskipunan kanssa ja kevyesti käytettynä! Puikkomuodossa olevat highlighterit eivät ole mun suosikkejani, mutta tämä on tosiaan sen verran kaunis yksilö, että pakkohan tätä on totutella käyttämään.
Hinta: noin $26,00.

Lokakuun Ipsy Plussan kokonaisarvo oli huimat $189,00! Ihan mieletön sisältö siihen nähden, että boksi tosiaan maksaa sen $25,00 (plus ne toimitukset Suomeen). En malta odottaa, että saan marraskuun Ipsyn itselleni. Siellä näyttäisi myös olevan yksi mulle entuudestaan jo tuttu ja erittäin hyväksi havaittu tuote, mikä mun onkin pitänyt ostaa täysikokoisena! 

Mitä mieltä olette tästä mun saamastani lokakuun Ipsy Plussasta? :)

12 kommenttia:

  1. Tosi kiva sisältö! Hauska huomata että ipsy plus on valloittanut sinutkin :D
    Harmi juttu noiden siveltimien kanssa. Mulla on useampiakin Farahin siveltimiä ja ne on tosi hyviä. Osa on mulla ihan päivittäisessä käytössä eikä ole mennyt huonoksi tai alkanu karvat hapsottamaan. Enemmän mulla on ollu tällaisia kokemuksia Luxien siveltimien kanssa. Joten oliskohan sulle sattunut joku maanantaikappale?

    Mä en yleensä ole kovin innoissaan noista ipsyn yhteistyössä tehdyistä meikeistä mutta nää Betty Boob meikit taisi olla ihan hyviä ja laadukkaita. Mä sain itse eri tuotteen tuosta Betty Boob sarjasta.

    Joliin highlighter on kyllä upea <3 Sain itse saman joskus kesällä ja rakastuin tuohon myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on todellakin, en voisi olla tyytyväisempi tähän<3 Varmaan noi on joo jotain maanantaikappaleita, niin haluan ainakin uskoa kun katsoo tota hintalappua :D Luxien siveltimistä oon kuullut tosi monilta tota samaa, että karvat hapsottaa ja lähtee pesussa irti, mutta ne taas on toimineet mulla ihan kivasti! Tosin en oo mitenkään turhan paljon tainnut niitä kasvomeikkisiveltimiä edes pestä. Silmämeikkisiveltimet on kestäneet sen hyvin :)

      Mä en myöskään yleensä tykkää mistään tällaisista yhteistyöjutuista kauneusbokseissa, mutta toi oli tosi kiva! Joliin highlighter on niin kaunis, mutta nyt vain toivon, että mulla olisi edes hitusen ruskettunut iho niin saisin ton toimimaan vähän paremmin<3 :D

      Poista
  2. Ihana tuo highliter ♥ Niin ja siveltimet on musta myös kivaa vaihtelua boxeissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin kaunis<3 Siveltimiä tulee näistä bokseista tosi usein, mikä on periaatteessa munkin mielestä tosi kiva :) Eipähän tarvii olla itse ostelemassa uusia :D

      Poista
  3. Mä sain nyt deletoiduksi Ipsy tilini ja olen tosi tyytyväinen itseeni.Boxycharmin kanssa jatkan vielä ainakin vähän aikaa.
    Mun mielestä noi noi yhteistyö meikit ei ole houkuttelevia ja siis joo, saahan siinä rahoilleen vastinetta,mutta mulla on melkoinen kosmetiikan overload.
    Noi FARAH siveltimet näyttää kauniilta, harmi jos ei laadukkaita.
    Jänskään nyt sitten mitä saat marraskuun boxista,kun ei enää itselle tule:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hyvä juttu! Aina sen tilauksen voi uusia, jos joskus taas siltä tuntuu<3 Ansku tossa ylempää kehui noita siveltimiä, eli mun kolmikko saattaa hyvin olla vain maanantaikappale, mitä toisaalta toivonkin, kun katsoo kuinka kallis toikin sivellinsetti on :D Tolla hinnalla odottaa jo saavansa melko laadukasta tavaraa!

      Poista
  4. Ohhoh, olipa hurjan arvokas sisältö hintaan nähden. Ja ihanaa, että löytyi sulle sopivia tuotteita! Harmi jos nuo siveltimet ei olleet ihan parhaimmasta päästä, ulkomuodoltaan ovat kyllä ainakin todella kauniit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siveltimet ovat tosiaan hurjan kauniista ja myös pehmeän tuntuisia. Toivon, että nää mun on vaan jotain maanantaikappaleita ja karvat hapsottaa sen takia, kun tolla hinnalla luulisi jo saavan ihan laadukasta tavaraa :D

      Poista
  5. Siveltimet on tosiaan hirmu kauniin näköisiä mutta harmi jos eivät kompensoi hintaansa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ainakaan tää mun kolmikko ton hapsottamisen suhteen :/ Mutta kuten Ansku tossa ylempää mainitsi niin ehkä nää mun on jotain maanantaikappaleita!

      Poista
  6. Ihmeellistä, mutta kaikki kuitenkin tuli ehjänä perille Suomeen asti ! Voisi varmaan useammin olla joku puuterinen tuote murusena. SIsältö tässä tosi kiva, mutta ei tuon hintaisista siveltimistä pitäis kyllä joutua napsimaan karvoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kaikki Jenkkiboksit tulleet aina onneksi ehjinä perille! Tai no, Lip Montlyhan tuli kerran kaikki tuotteet hajotettuina, mutta se oli tapahtunut jo siellä pakkausvaiheessa eikä kuljetuksessa :D Samaa mieltä noista siveltimistä, mutta tossa ylempää niistä olikin vähän juttua niin nää mun saattaa olla vaan maanantaikappaleita.

      Poista

Kiitos kommentista!