perjantai 13. joulukuuta 2019

Bette Box | Joulukuu 2019


Vuoden viimeinen Bette Box on täällä! Joulukuun Bette Boxit lähetettiin matkaan vasta pari päivää sitten ja nyt hain töistä tullessa. Viime vuonna joulukuun boksi ei ollut ihan mun suosikkejani, mutta totta kai joulukuun boksilta odottaa aina paljon! Ajattelin tehdä taas tuttuun tapaan muutaman viikon sisällä postauksen tämän vuoden Bette Boxien topeita ja flopeista, joten pysykäähän kuulolla sen suhteen. Miltä joulukuun boksi sitten vaikutti?


No ei kovin hyvältä ihan senkään takia, että multa puuttui yksi tuote, joka sattui vielä olemaan boksin arvokkain. Boksissa oli tosiaan pitänyt näiden lisäksi olla vielä Manna Kadarin Mineral Powder, joka kuvauksen mukaan kuulostaa taas yhdeltä sellaiselta monitoimituotteelta, jolla itse en tee mitään. Tuote lupaa toimia samaan aikaan luomivärinä, korostustuotteena, aurinkopuuterina tai ilmeisesti myös poskipunana. En ole tätä kyseistä tuotetta nähnyt, mutta kuulostaa kieltämättä vähän siltä, etten tulisi sitä ikinä käyttämäänkään. Sisältö ei kyllä muutenkaan nyt iskenyt juuri lainkaan, oikeastaan yhtä tuotetta lukuun ottamatta, mistä olin todella innoissani. Glitter by ElinaK:n glitterit ovat nimittäin mun suuressa suosiossani ja sellainen oli ihan mahtava saada boksista! Edelliset irtoglitterit tulivat boksista kesäkuussa ja tämä sopii loistavasti tällä hetkellä meneillään olevaan pikkujoulukauteen sekä myös uuden vuoden juhlintoihin.


Boksin suurikokoisin tuote oli tämä Love Beauty and Planet Coconut Water & Mimosa Flower Luscious Hydration Body Hydro Gel. Geelikoostumuksen omaava vartalovoide lupaa tehokosteuttaa ihoa, jättää sille miellyttävän tuoksun ja tehdä siitä pehmeän tuntuisen. Tästä samasta sarjasta on tullut joskus shampoo ja hoitoaine ja tuoksu on mulle hurjan mieluinen. Kokeilin tätä pikaisesti käsivarsilleni ja voide imeytyi todella nopeasti, kuten tällaiselta geelivoiteelta voi odottaakin. Iho ei myöskään jäänyt nahkean tuntuiseksi, mutta ei toisaalta mitenkään kovin pehmeäksikään. Tuntui kuin oma ihoni olisi imaissut voiteen itseensä ja siihen se sitten jäikin, mutta täytyy katsoa pitemmällä käytöllä onko tästä riittäväksi kosteuttajaksi omalle kuivalle iholleni.
Hinta: noin 12,90 €/250 ml.


Glitter by ElinaK Cosmetic Glitter tuli hurjan kauniissa violetissa sävyssä! Mulla ei tätä kyseistä sävyä vielä ollutkaan ja tämä oli tosiaan oikeastaan ainut tuote, joka tässä boksissa herätti mun mielenkiintoni. Glitter sopii käytettäväksi niin iholla, hiuksissa kuin kynsissäkin, mutta itse olen ainakin toistaiseksi käyttänyt näitä nimenomaan iholla ja yleensä osana silmämeikkiä. Tosi kiva tuote ja ajankohtaiseen aikaankin vielä!
Hinta: noin 4,50 €/5 ml.


Eucerinilta tuli minikokoinen tuubi Hyaluron Filler Day Creamista, joka on kuivalle iholle tarkoitettu anti-age kasvovoide. Nimen perusteella voisi päätellä, että tämä on nimenomaan runsaasti hyaluronihappoa sisältävä voide, mutta hyaluronihappo löytyy inci-listasta sen verran loppupäästä, että mun mielestäni tuntuu vähän hölmöltä markkinoida tätä nimenomaan sen hyaluronihappo-sanan kanssa. No toki hyaluronihappo on sen verran pinnalla, että sillä sanalla saadaan tuotteita myytyä, mutta tässäkin voiteessa on enemmän esimerkiksi silokonia kuin sitä hyaluronihappoa. Aurinkosuoja tässä sentään on ja siitä plussaa! Tällaisen minikokoisen 7 ml tuubin kanssa ei kovin montaa testikertaa saa, mutta katsotaan otanko tämän omaan käyttöön vai annanko eteenpäin.
Hinta: noin 38,00 €/50 ml.


Minikokoisilla tuotteilla jatketaan! Novexpertin The Peeling Night Cream on yön aikana ihoa kuoriva voide, joka lupaa vähentää juonteita ja kiinteyttää ihoa. Mä suosin iltaisin enemmänkin kosteuttavia yönaamioita, mutta täytyy ehdottomasti tämäkin tuote testata. Novexpertin voiteet eivät aina ole olleet mulle niitä parhaimpia mahdollisia, mutta katsotaan kuinka tämän kanssa käy. Mielenkiintoinen tuote enkä muista onko tällaisia tullut kovinkaan usein Bettestä, vaikka toki kasvovoiteita on ja nytkin niitä tuli oikein kaksi kappaletta samasta boksista. Harmi että tämäkin tuli vain 10 ml minikoossa, josta ei kovin moneksi kerraksi riitä.
Hinta: noin 39,00 €/40 ml.


Pitkäaikaistilaajille tuli boksissa extratuote, joka varmaankin oli sitten kolme kappaletta noita MayBeautyn The Incredible Face Maskeja. Mä en näitä kyseisiä naamioita pysty käyttämään, sillä ne repivät multa ihon mukanaan. Tällainen naamio on yksittäisenä myös joskus tullut Betten mukana, eli senkin puoleen tämä jätti vähän kylmäksi. Lisäksi boksista tuli näyte Urtekramin shampoosta. Se pääsee osaksi näyteprojektiani!

Joulukuun boksi jätti mut aika kylmäksi. Sisältö ei yhtä tuotetta lukuun ottamatta juurikaan innostanut tai kiinnostanut. Vartalovoide varmaan tulee käytettyä jossain kohtaa, samoin kasvovoiteet, mutta irtoglitter oli ainut oikeasti mulle mieluinen tuote. Enkä usko, että se Manna Kadarin puuttuva tuote olisi pahemmin mun fiiliksiäni muuttanut. Harmi että vuosi päätettiin jälleen kerran Betten osalta näissä merkeissä, mutta toivottavasti te muut olette olleet bokseihinne tyytyväisempiä kuin minä!

Mitä mieltä olette boksista?

45 kommenttia:

  1. Manna Kadarin monitoimituote?;) Eiiiii!
    Toivottavasti mäkin saan tuota glitteriä,kun silloin kesällä mun boxissa ei sitä glitteriä sitten ollutkaan,oli jotain muuta sen tilalla.
    Vartalogeeli vaikuttaa kiinnostavalta,mutta ehkä olen hiukan pettynyt.Jotain puuttuu eli joulusuklaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo tuskin toi sentään on se sama, mikä viime joulukuussa tuli :D Sen oonkin saanut vasta neljä kertaa eri bokseista.. Toivottavasti saat glitterin tällä kertaa :) Kesällä se taisi mennä vähän iän mukaan, että kuka sai mitäkin, jos en nyt ihan väärin muista? Joku jouluinen suklaa olisi kyllä ollut kiva extra tähän!

      Poista
  2. Odotin superihanaa boxia, koska joulu. Pettymys oli tämä. Mannan tuote oli (tuotekortista poiketen) tummanruskea luomiväri, ainakaan minä en sitä muualle kuin luomille laittaisi😬. Se olikin ainoa tuote josta tykkäsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime jouluna oli sama homma, että pettymys oli sen kuun boksi :/ Okei :o Odotin jotain vähän vaaleampaa kuin tummanruskeaa :D Vaikea nähdä miten sellaista vaalealla iholla ainakaan käyttäisi esim. korostuksissa? Kiva että tuote oli kuitenkin sulle mieluinen<3

      Poista
  3. Mannan tuote oli mulla ainaki niin muruna et ei meinaa uskaltaa avata. Glitterin oisin mieluummin ottanut, sitä en oo saanu ikinä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti useemmallekin se on tullut rikkinäisenä :/ Harmi, mutta Bette todennäköisesti kyllä korvaa sen ja lähettää uuden! Glitter ei tainnut tosiaan tulla kaikille? Tuliko sen tilalle sitten vielä jotain muuta..?

      Poista
    2. Formula 10.0.6 Be berry Bright exfoliating mud mask 100 ml. Enkä siis taaskaan saanut glitteriä vaikka oisin halunnut.Savinaamiot ei ole mulle mieluisa,inhoan sitä tunnetta,kun savi kuivuu kasvoille.

      Poista
  4. Mannan tuote ei varmaankaan ollut vaihtoehto glitterille. Minulla oli minikokoinen Kevin Murphy hiusöljy ja se iänikuinen Mannakadar luomiväri josta en pidä yhtään ja sekin on matkakoko heikkolaatuisessa rasiassa. Ainoa täysikokoinen tuote on Love Beauty and planet vartalovoide. Tuotteet eivät kata edes boksin hintaa :( Aina ei tietenkään kaikki ole mieluisia, mutta tämä kyllä on yksi huonoimmista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan se glitter oli vaihtoehto tolle hiusöljylle? Mannan tuote kuitenkin luki ainakin myös mun kortissa, joten siitä olisin olettanut että se kuuluu kaikille :D Mä en uskaltanut edes laskea tämän boksin kokonaisarvoa, kun tappiollehan tässä olisi varmasti jäänyt - varsinkin kun multa puuttui se yksi tuote. Katsotaan saanko vastausta tiedusteluihini, kun perjantaina olin Betteen yhteydessä sen suhteen. Vielä ei oo kuulunut, mutta viikonloppuna nyt ei toki mitään vastauksia oleta muutenkaan saavan :)

      Poista
  5. No Ompa tosiaan huono boxi, itselle ei yhtään kiinnostavaa tuotetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä melko heikko esitys.. Toi glitter oli kyllä kiva, siitä olin iloinen! Olisin kuitenkin odottanut tältä boksilta jotain erikoista, just juhliin sopivia juttuja, kun on pikkujoulukausi vielä meneillään ja joulu ja uv tulossa. Mutta ei sitten tällä kertaa :D

      Poista
  6. Huh! Onneksi jäi tilaamatta tämä boksi. Aikamoinen riman alitus taas vaihteeksi ja kuluttajan aliarvioimista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon valitettavasti tosi samaa mieltä :/ Ja harmittaa, että taas vuosi päättyi näinkin huonoon boksiin.. Viime joulukuussa oli meinaan ihan sama juttu. Tosin silloinkin oli liikkeellä kahta eri versiota, josta itse sain totta kai sen huonomman :D

      Poista
  7. Eikä mikä floppi :D Mä en ymmärrä sitä miksi bette ei ikinä opi! En olisi ilahtunut boksista. Onneksi tilasin lahjapisteillä vasta tammikuun boksin, jos se vaikka olis kiva :D Tästä boksista ainoastaan tuo glitteri ja vartalogeeli vaikuttaa kivoilta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime vuonna meni ainakin silleenpäin, että joulukuun boksi oli surkea, mutta tammikuussa parani! Toivottavasti siis nytkin :) Sama fiilis mulla, glitter ja vartalogeeli on kiinnostavimmat. Noi voiteetkin sinänsä joo ja kyllä ne tulee käytettyä, mutta tollaset noin minimaaliset koot alkaa lähinnä vaan ärsyttää, kun ei noista saa kuin pari-kolme testikertaa. En tosiaan oleta, että noi olisi tulleet täysikokoisina, kun hintaa noilla on molemmilla jokseenkin paljon, mutta edes joku vähän isompi koko olisi ollut aika jees.

      Poista
    2. Joo viime vuonna tammikuun boksi oli kyllä tosi hyvä! Toivottavasti myös ensi vuoden puolella :D

      No sepä, mä en myöskään tykkää mistään ihan mineistä rasvapurkeista kun ei niistä ehdi paria kertaa enempää kokeilla :(

      Poista
    3. Jep ja toi Eucerinhan oli tietty varusteltu vielä sillä "free sample" tekstillä, joka luo myös tosi hyvän kuvan tilaajille :D Siis varmasti joo noistakin on mahdollisesti Bette joutunut jotain maksamaan, mutta tilaajille se näkyy silti ilmaistuotteena, jonka olisi voinut saada tyyliin kaupasta pyytämällä sitä testeriä..

      Poista
  8. Pettymys täälläkin.
    Siis ainoat täysikokoiset tuo vartalovoide ja Manna Kadar monitoimituote..joka kuukausi odotan innolla parempaa seuraavaa boxia. Milloinkahan onnistuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mietin vähän samaa.. Aloin meinaan just kirjoitella sitä tämän vuoden toppi ja floppi postausta Bette Boxeihin liittyen ja ihan oikeesti mun tekee tiukkaa valita niitä parhaimpia :D Tuntuu, ettei oikein mikään ole kokonaisuutena ollut mikään älyttömän hyvä vaan vähän jokaisessa on jotain huonoa/outoa/erikoista, mistä en itse ole pitänyt.

      Poista
  9. Mä oisin tykännyt, mut osaksi siksi että Hydro Gel on ihan sikaihana ♥ Tosin ei ehkä riittävä, jos tosi kuiva iho mutta mulla on jatkuvassa käytössä. MayBeautyn naamiot on todella tehokkaita, mutta nappaavat tosiaan ihoon kovasti kiinni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi imeytyi kyllä tosi nopeesti, mistä itse tykkäsin! Mutta mun iholle se ei tosiaan ekan käyttökerran jälkeen tuntunut tekevän oikein mitään :D Pitää ottaa se tehokäyttöön niin saan katsottua onko se tarpeeksi kosteuttava mulle :) Joo mä en noita MayBeautyn naamioita pysty käyttämään niin eteenpäin lähtevät.

      Poista
  10. Eikä miten huono boksi! Ei yhtään kiinnostavaa tuotetta...miksi, miksi koko ajan Manna Kadaria? Oikeesti ni0ni vastenmielinen merkki että boksi jää tilaamatta sen takia. En oikein ymmärrä miksi näitä bokseja ei tehdä paremmaksi etenkään kun kilpailua markkinoilla on? Joulukuun boksilta olisi odottanut jotain superia, edes sitä joulusuklaata ;DD jossain vaiheessa Betten rima oli korkealla, muistan että joulukuun boksista tuli Real Techniquesia ja Lumenen seerumia. Ei ihan enää olla sillä tasolla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Manna Kadar on aiheuttanut ihmisissä tosi paljon negatiivisia fiiliksiä, kun sitä on Betteissä ollut vähän väliä :/ Nyt kuitenkin huomattavasti harvemmin kuin vaikkapa viime vuonna! Mä tutustuin brändiin jo vuosia sitten, kun tilasin Lip Monthlya ja ne huulimeikit onkin olleet tosi hyviä. Muuten en oo pahemmin sitten tykännyt.. Joo vähän tuntuu, että niistä täysikokoisista Lumenen seerumeista saa enää vaan haaveilla :D Toivottavasti Bettellä otetaan palaute vastaan tämän kuun boksin osalta ja parannetaan ensi vuodelle!

      Poista
  11. Mulla muuten sama siaältö, mutta ei ollut kyllä glitteriä. Millä perusteella laitettu bokseihin? Oliko muilla glitteriä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko sulla sen tilalla toi ylempää mainittu Kevin Murphyn hiusöljy? Ilmeisesti toi glitter oli vaihtoehtoinen tuote ja osa ainakin sai ton hiusöljyn sen tilalle :) Kortissa ei mun mielestä ollut mitään sen tarkempaa selitystä, mutta en toisaalta sitä niin tarkkaan edes lukenut, että voisin varmaski sanoa. Jos sulla ei ollut kumpaakaan tai mitään muuta noiden tilalla niin ota ihmeessä Betteen yhteyttä!

      Poista
    2. Juu ei ollut hiusöljyäkään. Olisivatko summassa läiskineet sinne tänne muutamia ylimääräisiä tuotteita? Oon ollut betten tilaaja alusta saakka :D ja nyt sopivasti loppui tilaus joulukuun boksiin. En aio jatkaa tilausta. Oon tosi surullinen betten nykytasosta, tuntuu ettei betteläisetkään enää edes yritä koota kunnon sisältöä. Uskon että menee alle puoli vuotta ja koko toiminta loppuu.

      Poista
    3. En osaa sanoa yhtään, kannattaa ehdottomasti varmistaa asia Betteltä, jotta saat puuttuvan tuotteen itsellesi, jos nää glitterit ja hiusöljyt ei olleet mitään extratuotteita! Mä toivon, että Betten taso tästä taas nousisi, kun joulukuuta lukuun ottamatta muutama edellinen boksi oli mulle ihan mieluisia kuitenkin. Saa nähdä mitä uusi vuosi tuo taas tullessaan!

      Poista
    4. Mulla ei ollut glitteriä eikä hiusöljyä,mutta mulla oli Formula 10.0.6 Be berry bright savinaamio.Se luki mun lapussakin.

      Poista
    5. Formula 10.0.6 tuotteet on tosi kivoja! Toivottavasti tykkäät siitä naamiosta<3

      Poista
  12. Olishan tähän joulukuuksi voinut jotain muutakin keksiä...

    VastaaPoista
  13. Onneksi en luojan kiitos tilannut tota boksia. Multa jäi edellisestä puuttumaan tosiaan se lokakuun testeri ja luvattu hyvitys siitä myöhästymisestä. Sain tuotteet tällä viikolla. Bette jää nyt pannaan mulla pitkäksi aikaa tämän vuoden jälkeen, ei hyvältä näytä laatikoiden sisällöt tai laatu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan Postin lakkokin vaikutti siihen, että kaikki tollaset extrajutut ja puuttuvat tuotteet tuli näin myöhään, voisin ainakin kuvitella? Mä odottelen mielenkiinnolla mitä ensi vuosi tuo tullessaan ja toivon, että taso nousee. Suomessa alkaa kuitenkin olla myös kilpailua jo jonkin verran näiden kauneusboksien kanssa!

      Poista
  14. Mä en ole vielä edes saanut joulukuun boxia, viime kuussakin mä putosin jostain syystä kokonaan heidän postituslistaltaan ja jäin ilman pakettia kokonaan, sentään 7 kk:n sopimus Bettestä...

    No ei siinä mitään, tulihan se sitten lopulta se marraskuun boxi, sekä myös hyvitysboxi, jonka vaadin, koska harmitti niin. Hyvitysboxi olikin melkein parempi, kuin itse Bette, joten ihan hyvin siinä sitten lopulta kävi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho :o No mutta tosi hyvä kuulla, että sait lopulta boksin ja myös sen hyvityksen! Mun mielestä Bettellä on aina ollut tosi toimiva asiakaspalvelu ja kiva kuulla, että se toimi tälläkin kertaa :) Harmillistahan se aina on, jos tilauksen kanssa tulee jotain ongelmia, jotka ei johdu itsestä, mutta onneksi kaikki kääntyi hyväksi!

      Poista
  15. Mulla oli aika samanlainen sisältö kuin sulla, paitsi tuon geelivoiteen tilalla oli sellainen ihan voidemainen voide ja lisänä oli Trindin kynsibalsami, joka oli myöskin tullut jo aiemmin tänä vuonna. Mä tykkäsin joulukuun sisällöstä, mutta jotain "jouluekstraa" jäin kyllä kans kaipaamaan. Mulla oli mukana se Manna Kadarin puuterimainen tuote, mutta sekin oli aivan rikki enkä viitsi koko tuotetta edes avata. Tosi outoa että se on ollut niin monella rikki. Eipä se tosin mitenkään ihmeelliseltä vaikuttanut ja Manna Kadar brändinäkään ei juuri kiinnosta.

    Tuo sun saama geelivoide vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tosiaan voi ymmärtää, miten se Manna Kadarin tuote tuli niin monelle rikkinäisenä. Tai tuli vähän sellanen olo, että olisko ne tulleet rikkinäisinä jo Bettelle? Kun eikö toi oo kuitenkin jenkkibrändi niin jos ne on siellä jo pakattu kuplamuoveihin niin voisin jotenkin ymmärtää, että matkalla olis saattaneet rikkoutua. Ilmeisesti nyt oli laitettu extratuotteina vähän sitä sun tätä, kun versioita tuntuu olevan ties miten monia :D Trindin kynsibalsamit on kyllä hyviä, mutta en silti tykkää siitä, että samoja tuotteita laitetaan bokseihin - edes extrana.

      Poista
  16. Oma boksi on vielä jossain matkalla, mutta sivusta seuranneena en sitä suurella riemulla on edes odota. Vaikuttaa siltä että boksiin on saatu yksi hyvä/"normaali" tuote ja sitten on täytetty laatikot vuoden aikana ylijääneillä tuotteilla ja näytteillä. Moni vaihtoehtoisista tuotteista on tullut jo aiemmin! Vähän surullista ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon hyvin pitkälti samaa mieltä sun kanssa. Mä en yhtään myöskään tykkää siitä, että bokseihin laitetaan uudemman kerran jo aiemmin tulleita tuotteita. Se vie sen uutuudenhohdon boksien sisällöistä vähän pois ja mulle tulee just sellanen olo, että tuotteet on jämiä jostain edellisten boksien sisällöistä :/

      Poista
  17. Hei, mulla oli myös MannaKadar-tuote rikki eikä väri vakuuttanut muutenkaan. Glittereitä mulla ei ollut ollenkaan, eikä noita naamioita, mutta oli Sweetyn hieno punainen poskipunasivellin, jonka hinta oli sivuilla 18,90 e. Siinä lappusessa mikä paketin mukana tuli, ei ollut kyllä siveltimestä mitään mainintaa. Eli se vartalogeeli ja sivellin pelasti boksin, muut näytteitä ja yksi rikki, ei hyvä. Hiusöljy oli myös mukana, mutta 15 ml, eli tosi pieni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita Sweetyn siveltimiä tuli elokuussa vissiin kaikille tilaajille? Eli ilmeisesti bokseja oli tosiaan täytetty aiempien boksien jämätuotteilla, kun niin paljon vaihtelua oli noissa extratuotteissa, mistä ei ollut mitään tietoa boksin kortissa :D Kiva että sivellin oli sulle mieluinen<3 En muista onko bokseista koskaan ollut näin monia eri variaatioita, kun nyt tuntuu, että vähän jokainen on saanut jotain erilaista!

      Poista
  18. Mulla oli mannakadarin tuote. Mutta ei ollut mitään lappusta missä lukee mitä tuotteita on.. Siit olin hyvillään ku oli kultainen glitteri. Muuten oli kyllä pettymys ja kaiken huipuksi vasta eilen tuli paketti perille..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on muistaakseni joskus jäänyt se lappunen uupumaan! Se helpottaa kyllä kummasti, kun näkee siitä suoraan mitä kaikkea boksissa on ja myös sen, minkä arvoisia tuotteet on. Glitterit on ihania, kiva että olit siihen tyytyväinen<3 :)

      Poista
  19. Täälläkin boksi oli hieman pettymys, vaikka kaikki tuottet vaikuttaakin kivoiltaja pääsevät varmasti kaikki tuotteet jossain vaiheessa testiin. Kolme erilaista rasvaa, kahta kasvonaamiota, yksi meikki nappi sekä shampoo testeri... Olisi voinut sisältää jotain muutakin. Näistä että on useampia variaatioita, niin jää tunne että olikohan boksissa varmasti kaikki ja kun kaikkia boksissa tulleita tuotteita ei esitellä. Tuotteet voisi vaikka esitellä paremmin nettisivuilla, niin osi paremmin perillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä! Nyt oli liikkeellä niin monia eri versioita, että väkisin tuli sellainen fiilis, että onkohan omassa boksissa kaikki mitä piti. Ja mullahan siis ei ollut, kun se Manna Kadarin tuote puuttui :D Se luvattiin kyllä mulle toimittaa, mutta enpä loppupeleissä kyllä sitä edes tarvitsisi. Variaatioita oli niin monia tässä kuussa, ettei oikein pysy edes perillä niistä kaikista. Voiteita oli munkin makuun vähän turhan paljon, en ihan ymmärrä miksi piti laittaa esimerkiksi kaksi kasvovoidetta samaan boksiin, mutta varmasti sillekin on syynsä :)

      Poista

Kiitos kommentista!