lauantai 28. joulukuuta 2019

Kosmetiikkasuosikit | Joulukuu 2019

*Saatu ilmaistuote


Tänään esittelen teille vuoden 2019 viimeisimmät kosmetiikkasuosikit! Tällä kertaa valintojen tekeminen oli todella vaikeaa johtuen ihan siitä, että olisin voinut valita niin monta tuotetta tähän postaukseen. No, osa päätyy sitten luultavasti tammikuun suosikkeihin, mikäli mieleni ei niiden suhteen ehdi muuttua. Loppuvuodesta tuli niin paljon uusia ihania tuotteita sekä pr-näytteenä, itse ostettuna että kauneusbokseista, joten valinnanvaraa tähänkin postaukseen oli siis runsaasti. Yllä näette kuitenkin ne viisi tuotetta, jotka suosikkeihin lopulta valitsin ja seuraavaksi tehdään taas tuttuun tapaan tarkempi katsaus jokaiseen tuotteeseen:


Tämä kyseinen kangasnaamio ei itsessään ole noussut suosikikseni vaan se edustaa kaikkia Mizonin Joyful Time Essence Maskeja. Ostin näitä 10 kappaletta I Love Me -messuilta ja käyttämättä niistä on enää pari kappaletta. Hyviä kangasnaamioita on toki muillakin brändeillä, mutta nämä Mizonin naamiot ovat kaikki ihanan kosteuttavia ja ne myös asettuvat mun kasvoilleni todella hyvin. Mua melkein harmittaa, etten ostanut messuilta näitä toistakin 10 kpl pakettia, mutta onneksi näitä on helppo tilata lisää eikä hintakaan näillä ole ollenkaan paha. Hinta-laatusuhde on siis näissä mielestäni oikeinkin hyvin kohdillaan, sillä itse en ole valmis maksamaan yksittäisestä (kangas)naamiosta esimerkiksi viittä euroa. Nämä maksavat esim. Bearelissa 2,20 euroa, mikä on itselleni vielä mukiinmenevä summa yksittäisestä naamiosta.


J.Mäki Professionalin Look Up Volume Hair Mousse* nousi ehdottomaksi yhdeksi suosikikseni tästä Look Up -sarjasta. Muotovaahto antaa hiuksille todella kivasti volyymia ja on helpottanut mun elämääni ihan huomattavasti, kun normaalisti päänahkaa nuolevat hiukseni ovatkin olleet jo valmiiksi irti sieltä päänahasta ja näyttäneet hyviltä ilman mitään tupeerauksia sun muita. Mä en kuivaa hiuksiani hiustenkuivaimella todellakaan joka kerta, kun olen hiukseni pessyt, mutta silloin kun kuivaan, on tämä tai J.Mäen toinen muotovaahto ollut mulla joka kerta käytössä sen jälkeen, kun olen tuotteet itselleni saanut. Ansaitusti tämä siis päätyy myös suosikkeihin!


Tämä Iconic Londonin Prep-Set-Glow kasvosuihke tuli lokakuun Boxycharmista ja ai että mä olen rakastunut tähän! Mä suosin vielä puolisen vuotta sitten mahdollisimman mattaista meikkipohjaa ja yhä edelleen käytän mieluiten esimerkiksi mattameikkivoiteita. Oon kuitenkin pikkuhiljaa alkanut myös tykästyä enemmän ja enemmän hieman heleämpään meikkipohjaan ja tästä kasvosuihkeesta on ollut siinä todella suuri apu. Tämä jättää kasvoille kauniin hehkun, mutta ei todellakaan mitään kilometrin päähän näkyvää hohdetta tai kimallusta. Tuotteen ainut miinus on se, että suihke ei ole kovinkaan hienojakoista vaan pisarat ovat melko isoja ja pidän itse enemmän kasvosuihkeista, joissa suihke on kuin hienoa sumua. No eipä se onneksi ole haitannut käyttöä ja tämä onkin ollut mulla jo reilun kuukauden ajan käytössä lähes joka kerta, kun olen meikannut.


Essencen Epic Sunset Eyeshadow Palette* ansaitsee myös paikkansa suosikeissani. Tämä paletti on täydellinen ihmiselle, joka rakastaa shimmerisiä luomivärejä! Tästä löytyy todella kaunis kattaus eri sävyjä, joista suurin osa tosiaan on shimmerisiä tai jopa metallinhohtoisia. Muutama mattasävykin tästä löytyy, mutta siitä huolimatta olen itse yhdistänyt tämän yleensä jonkin toisen paletin kanssa ja käyttänytkin eniten nimenomaan noita shimmersävyjä liikkuvalla luomella. Suosikkisävyni on ehdottomasti Perfect Glow, joka löytyy keskimmäiseltä riviltä kolmantena vasemmalta. Se on hieman persikkaan taittava vaalea metallinhohtosävy, jollaisia suosin silmämeikeissäni ihan viikottain. Luomivärien pigmentti on oikein hyvä, mutta parhaiten ne pääsevät mielestäni oikeuksiinsa glitterprimerin päällä käytettynä. Essenceltä löytyy toinen toistaan ihanampia meikkejä ja tämä paletti on ehdottomasti yksi parhaimpia, joita olen heiltä testannut!


Viimeisenä vielä kolmas meikkituote - Becca Hydra-Mist Set & Refresh Powder. Tämä puuteri on hyvin mielenkiintoinen ja kirjoitin siitä hiljattain myös toisessa postauksessa. Tämä sisältää siis vettä, joka auttaa kosteuttamaan kasvoja ja tekemään niistä mahdollisimman ei-puuteroidun näköiset. Aluksi kasvot tuntuivatkin jopa märiltä puuteria levitettäessä ja myös puuterisiveltimen karvat jäivät hieman kosteiksi. Nyt kun olen käyttänyt puuteria jo pitkään, on tämä "vetisyys" haihtunut jo lähes täysin, mutta itse puuteri on edelleen käyttökelpoinen ja hoitaa hommansa loistavasti. Se kiinnittää meikin hyvin ja pitää meikkipohjan paikoillaan pitkään. Puuterirasia on myös kaunis ja se on suunniteltu fiksusti, sillä rasiasta löytyy välikansi ja sen alta joustavaa verkkomateriaalia, mikä sekä helpottaa puuterin saamista että estää sitä tulemasta kerralla liikaa.

Mitkä tuotteet teillä nousivat tässä kuussa suosikeiksi? Löytyykö teiltä kenties samoja suosikkeja kuin multa? :)

8 kommenttia:

  1. Beccan puuteri on kyllä ylivoimainen! Jos sitä saisi helposti tilattu ja se ei olisi niin hirmu hintainen niin ostaisin heti lisää. Itsehän kulutin kyseisen tuotteen loppuun ennätysnopeasti alle kuukaudessa 😅

    Tuo luomiväripaletti on myös aivan ihanan kaunis! Upeat sävyt ja monipuolinen paletti muutenkin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, mutta nyt tulee hinta ja saatavuus mullakin esteeksi ton puuterin kanssa! Ehkä sitä joskus voisi kuvitella purnukan nappaavansa, jos pääsee ulkomaille vaikka Sephoraan tms. mutta on se silti ihan älyttömän hintaista :D Toi paletti on kyllä kaunis<3

      Poista
  2. Varmaan pakko ensi vuonna panostaa tuohon puuteriin, kunhan saisin edes yhden irtopuuterin eka loppumaan niin voisin sitten hyvillä mielin hankkia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ne tuntuu monille olevan varsinaisia ikuisuustuotteita, mutta mulla ne taas kuluu yllättävänkin nopeasti :D Suosittelen kyllä kokeilemaan tota puuteria, toivottavasti pidät siitä, mikäli päädyt sen hankkimaan :)

      Poista
  3. Kivoja suosikkeja! Noita naamioita en ole kokeillutkaan, mutta ehkä pitäisi ja hinta on tosiaankin kohdillaan.
    Beccan puuteri kuulostaa kivalle, täytyykin googlailla.

    Ihanaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mizonilta löytyy tosi kiva kattaus erilaisia naamioita, mutta mun mielestää nää Joyful Time -sarjaan kuuluvat on kaikki aika pitkälti samanlaisia. Vähän eri tuoksu niissä on, mutta pääasiassa kaikki kosteuttaa tosi kivasti! Ihanaa uutta viikkoa<3

      Poista
  4. Hyviä suosikeita sulla tässä kuussa ollut! Kangaskasvonaamioita pitäisi viimeistään kesälle varmaan ostaa, etenkin sellaiset virkistävät ja auringon jälkeistä ihoa hoitavat on mun mieleeni :D Mä en näin talvisin koe niitä ihan omaksi, kun palelen muutenkin koko ajan ja ne kun on sellasia viileitä, kun ovat niin märkiä :D Mutta kesällä ne on ihan best <3

    Tuo luomiväripaletti on myös upea, shimmerimäiset käy hyvin tähän juhlakauteen kun on pikkujoulua ja uudenvuodenjuhlaa, joten en ihmettele yhtään että toi on ollut kovassa käytössä :) Toi muistutti mua myös siitä, että edelleen ostoslistallani on sellainen UD:n glitterimäinen primer, koska mun mielestä kaikki shimmerimäiset pääsee parhaiten oikeuksiinsa sellaisen avulla! :D

    Ihanaa loppuvuotta Linda <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kangasnaamiot on tosi ihania just kesällä, kun ne viilentää ihoa niin hyvin<3 Talvella noi on joo vähän inhottavia just sen "märkä rätti" fiiliksen takia, ja mähän en kangasnaamioita käyttänyt esimerkiksi viime talvena yhtään, kun en sietänyt sitä tunnetta :D Nyt oon onneksi alkanut pitämään siitä ja pystyn viileilläkin keleillä noita käyttämään!

      Joo siis ehdottomasti kaikki glitteriset ja shimmeriset luomivärit pääsee parhaiten oikeuksiinsa glitterprimerin kanssa! Toki hyvä luomiväri näkyy luomilla kauniisti ilmankin, mutta kyllä kunnon primer vaan tekee silti ihmeitä :)

      Samoin sulle Kata<3

      Poista

Kiitos kommentista!