sunnuntai 22. joulukuuta 2019

Edullisia ja toimivia meikkisuosikkeja

*Saatu ilmaistuote


Moikka! Tänään mä ajattelin kertoa teille meikkikokoelmastani löytyvistä muutamista suosikkimeikkituotteistani, jotka ovat paitsi toimivia, myös hyvin edullisia. Edullinen kosmetiikka on todella monien mieleen ja esimerkiksi essencen tuotteista kertovat postaukset ovat aina olleet yhtiä blogini luetuimpia. Senpä takia päätinkin listata teille omia suosikkejani nimenomaan edullisempien meikkituotteiden kohdalta. Tässä postauksessa mainitut meikit ovat siis kaikki hinnaltaan alle 10 euroa ja osa ihan reilustikin edullisempia. Nämä tuotteet toimivat myös esimerkkeinä siitä, ettei aina tarvitse maksaa itseään kipeäksi, jotta voisi saada hyviä ja laadukkaita meikkituotteita. Toimivia ja joskus jopa paljon parempia tuotteita kun voi saada jo ihan muutamalla eurolla.


Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara on pakko mainita heti ensimmäisenä, sillä se on ehdottomasti mun suosikkiripsivärini. Kaikki blogiani pitempään seuranneet ja loppuneet -postauksiani lukeneet varmasti tietävät, että tämä essencen ripsiväri on ehdoton suosikkini. Tällä saa samaan aikaan ripsiin runsaasti pituutta ja tuuheutta, jotka yhdessä tekevät ripsistä hurjan näyttävät. Mä olen todella, todella nirso käyttämieni ripsivärien suhteen, joten oonkin ollut hurjan iloinen siitä, että näinkin edullisesta tuotteesta on tullut mun suosikkini ja tämä todellakin toimii omissa ripsissäni täydellisesti.
Hinta: noin 4,00 €.

Essence Volume Booster Lash Primer on kaikin puolin loistava ja toimiva primer ripsille. Levitän tätä valkoista ripsiprimeria ripsiini lähes joka kerta meikatessani, jotta saan niille nopeasti volyymia ja näyttävyyttä. Primerin päälle ei tarvitse kuin sipaista hieman ripsiväriä, jotta ripset saavat mustan sävyn ja tämä auttaa todella paljon vähän heikompienkin ripsivärien kanssa. Mikään ihmeidentekijä tämä ei kuitenkaan ole ja tarvitsen tämän päälle kuitenkin omaan makuuni riittävän hyvin toimivan ripsivärin, jotta lopputulos on kaunis ja saan sen aikaan nopeasti. Tämä ei ole mulle täysin välttämätön tuote, mutta helpottaa huomattavasti meikkaamista varsinkin arkena.
Hinta: noin 3,50 €.


NYX Vinyl Liquid Liner on ehdottomasti mun kestosuosikkini nestemäisistä eyelinereista yhdessä Matte Liquid Linerin kanssa. Niissä kahdessa on siis oikestaan tasan yksi ero - toinen jättää matan lopputuloksen ja toinen hieman kiiltävän. Tämä eyeliner on ehdottomasti yksi parhaimpia mitä tiedän, kun haaveissa on saada aikaan nopeasti pikimustat kissarajaukset, joita siis itse suosin lähes päivittäin. Eyelinerin sivellinosa on tässä pitkähkö ja joustava, mikä voi olla hitusen hankala yhdistelmä varsinkin sellaisille, joille rajausten teko on vielä hieman haastavaa. Siihen kuitenkin tottuu nopeasti ja tämä ansaitsee ehdottomasti maininnan tässä postauksessa.
Hinta: noin 9,00 €.

NYX Ombre Blushit ovat poistuneet ilmeisesti myynnistä aika monestakin paikasta, mutta koska nämä poskipunat on yhä edelleen listattu NYX:n omilla sivuilla, otin tämän omani tähän postaukseen mukaan. Multa löytyy tämä poskipuna upeassa sävyssä Mauve Me, ja poskipunan idea on siis se, että samasta napista löytyy vaaleampi ja tummempi sävy. Sävyjä voi varmasti halutessaan ainakin yrittää käyttää erikseen, mutta itse sipaisen pannusta aina molempia sävyjä, jotka ovat myös hieman sekoittuneetkin jo keskenään, kuten kuva kertoo. NYX:n poskipunat eivät ole mulle muuten kovinkaan tuttuja, mutta tämä Ombre Blush on ehdottomasti yksi mun suosikkiniposkipunani ikinä. Pigmenttiä on tarpeeksi ja lopputulos kasvoilla on hurjan kaunis.
Hinta: noin 9,00 €.


Peiteaineissa suosin yleensä vähän kalliimpia tuotteita, mutta mulla on myös kaksi suosikkia vähän edullisemmasta kategoriasta. Toinen on Essence Camouflage+ Matt Concealer ja toinen Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer. Essenceltä olen testannu tämän mattaversion lisäksi myös Healthy Glow -versiota, mutta molemmat ovat omaan makuuni ihan yhtä hyviä. Niillä saa oikein hyvin tummat silmänaluset peittoon ja myös pienten näppyjen peitto onnistuu todella hyvin. Catricen peiteaine on niin ikään loistavaa ja tämä tuubihan vetelee jo viimeisiään. Koen essencen ehkä hitusen peittävämmäksi, mutta molemmat ovat loistavia arkikäyttöön. Näistä kumpikaan ei kasaudu silmänalusten pieniin juonteisiin ja molemmat ovat myös kerrostettavissa. Loistava kaksikko!
Hinta Essence: noin 3,50 €.
Hinta Catrice: noin 4,00 €.


The Ordinary tunnetaan ennen kaikkea lukuisista ihonhoitotuotteistaan, mutta itse olen ihastunut myös näihin pariin meikkituotteeseen! The Ordinary High-Adherence Silicone Primer on nimensä mukaisesti silikoninen primer, joka jättää kasvoille sileän ja liukkaan tunteen. Silikoniset primerit ovat mulle mieluisia, vaikka suosin myös vähän tahmeamman ihotuntuman jättäviä primereita ja tässä on hinta-laatusuhde mielestäni täysin kohdillaan. Primeria riittää ihan pienenpieni nokare, mistä johtuen tämä on ollut hurjan riittoisaa. Tuubi on vedellyt viimeisiään jo pari kuukautta, mutta yhä edelleen saan sieltä tavaraa ulos. Meikki pysyy tämän primerin päällä hyvännäköisenä pitkään ja primer myös tasoittaa ihon pintaa mukavasti.
Hinta: noin 7,90 € (hyvin paljon ostopaikasta riippuen).

The Ordinary Coverage Foundation on perushyvä arkimeikkivoide, joka jättää iholle mielestäni puolipeittävän ja -matan lopputuloksen. Kuvassa näyttää siltä, kuin meikkivoidepullo olisi vielä täysi, mutta oikeasti ravistin sitä vain, jotta meikkivoide leviäisi pulloon kauttaaltaan ja näyttäisi kuvassa hieman edustavammalta. Kuten sanottu, meikkivoide toimii hyvin arjessa ja tämän ainut miinuspuoli onkin se, ettei tämä pysy kasvoilla paikoillaan ihan koko päivää. Kasvot on pakko puuteroida uudemman kerran jossain vaiheessa, jos ei halua meikkivoiteen lähtevän liikkeelle. Sanon silti, että hinta-laatusuhde kohtaa tässäkin ja pidän erityisesti siitä, kuinka näinkin kevyen ja juoksevan koostumuksen omaavalla meikkivoiteella saa hetkessä peittävän lopputuloksen.
Hinta: noin 9,50 € (hyvin paljon ostopaikasta riippuen).


Benecosin Natural Lipstickit* edustavat todella laadukkaita, mutta edullisia luonnonkosmetiikan huulipunia. Olen saanut kaikki kuvassa näkyvää kolme sävyä maahantuojalta pr-näytteinä jo lähes pari vuotta sitten, ja vaikka oikean reunan sävy Poppy Red onkin jo päässyt näköjään menemään huonoksi, ovat kaksi muuta sävyä ainakin päällisin puolin käyttökelposia. Luonnonkosmetiikan huulipunat eivät siis kestä hyvänä yhtä kauan kuin synteettiset, mutta näistäkin olen siis tosiaan saanut nauttia jo pitkään. Huulipunien pigmentti on mitä parhain, levittyvyys todella hyvä eikä pysyvyydessäkään ole valittamista. Nämä eivät kuivata huulia lainkaan ja totta puhuen en ikinä uskoisi, että näin hyviä luonnonkosmetiikan huulipunia voi saada näinkin edullisesti. Erityisesti keskellä oleva nude sävy Pink Honey on mulle todella mieluinen sävy, sillä se on ehdottomasti yksi parhaimpia nudepunia, mitä olen koskaan omistanut.
Hinta: noin 8,00 €.


Essence Crystal Power Blush & Highlighter Palette* on yksi essencen uuden kokoelman helmistä. Se sisältää neljä eri sävyä, josta punaiset sopivat loistavasti poskipuniksi ja kaksi vaaleinta taas higlightereiksi. Sävyt ovat todella pigmenttisiä ja kaikista löytyy hurjasti myös shimmeriä, joten poskipunia ei kovin paljon tarvitse poskille sipaista, jotta kasvoille saa punertavan sävyn lisäksi kaunista hehkua. Paletin valkoinen highlighteräsävy on vähän turhan glitterinen omaan makuuni, mutta tarvittaessa saan senkin kyllä toimimaan hyvin kevyesti käytettynä. Tämän Crystal Power -kokoelman tuotteet ovat kaikki aivan upeita ja hurjan kauniita, mutta tämä paletti on päässyt niistä eniten käyttöön ja sen takia valitsin tähän postaukseen juuri tämän.
Hinta: noin 7,50 €.

Essence Contouring Duo Palette* on päässyt aiemmin jo kuukauden suosikkeihin, mutta tämä syksyn uutuustuote on ehdottomasti yksi parhaimpia, mitä essenceltä olen saanut. Tämä kahden mattasävyn paletti sisältää sävyt niin korostusten kuin varjostustenkin tekoon, ja nimenomaan tuo tumma varjostussävy on se, josta olen niin innoissani. Sävy on juuri täydellinen omalle vaalealle iholleni, sillä sävyn tummuusaste on juuri oikea ja se on riittävän viileä, mutta ei kuitenkaan liikaa harmaaseen taittava. En ole käyttänyt mitään muuta tuotetta varjostusten tekoon sen jälkeen, kun tämän itselleni sain, eli sekin kertoo jo aika paljon tuotteen erinomaisuudesta. Tästä on myynnissä myös toinen tummempi sävy, jonka uskoisin sopivan hyvin tummemmalle iholle.
Hinta: noin 4,40 €.

Suositteko te edullisia meikkebrändejä ja -tuotteita? Kertokaa omia suosikkejanne!

6 kommenttia:

  1. NYX taitaa olla ainoa varmasti aidosti halpamerkki, mitä käytän. Mutta kuulin hyvää catriecen meikkivoiteesta jota saa nykyään ilmeisesti ihan rismasta, niin sitä voisi ostaa kyllä joskus testiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Catricen meikkivoiteet on kaikki tosi hyviä! Mä olisin nekin listannut tähän, mutta just nyt mulla ei oo yhtään niistä :D Suosittelen siis ehdottomasti testaamaan niitä<3

      Poista
  2. Hei nää tälläset postaukset on mainioita! Mullakin iso osa suosikeista on juurikin näitä edullisempia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäsit postauksesta<3 Edullisemmilta brändeiltä löytyy kyllä myös niitä todellisia helmiä :)

      Poista
  3. Mulla on nyt käytössä essencen Lash Princess, itseasiassa pari erilaista ja ne on kyllä hirveän huonoja. Eivät tee mitään ja sotkevat yläluomelle päivän mittaan. What The Fake on ollut ainut hyvä essencen ripsari, muila ei ole oikein tehnyt mitään.
    Camouflage peiteaine oli muuten hyvä mutta aiheutti silmien kirvelyä allergiaa aiheuttavan ainesosan takia. Samaa on tuossa Ordinaryn primerissa jota käytän varoen, en silmien lähellä. Muuten kyllä loistava primer, ehkä paras ikinä!! Benecosin huulipunat on huippuja ja essencen contourpaletti todella hyvän värinen! Itselläkin liki jokapäiväisessä käytössä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla toimii nimenomaan toi kyseinen Lash Princess ripsiväri, ne muut ei ollenkaan samalla tavalla :) Mutta tässä just näkee kuinka eri tavalla ripsarit ihmisillä toimii, kun taas toi sun mainitsema What The Fake ei tehnyt mun ripsille mitään :D Kiva kun kerroit sun ajatuksia näistä tuotteista, ihan mahtavaa että meillä on samoja suosikkeja<3

      Poista

Kiitos kommentista!