tiistai 10. joulukuuta 2019

Ipsy Glam Bag Plus | Marraskuu 2019


Vihdoin ja viimein monen viikon odottelun jälkeen sain marraskuun Ipsy Glam Bag Plussan itselleni! Postin lakko sekoitti Jenkeistä tulevat pakettilähetykset ihan täysin, sillä niitähän ei lakon aikana ilmeisesti otettu lainkaan vastaan Suomeen, joten paketit jumittivat mm. Tukholmassa ja tämä Ipsy ilmeisesti ihan siellä Jenkeissä. Postin seurantakin päivittyi vähän heikosti tänä aikana ja edellisestä päivityksestä oli kulunut jo viikko, kunnes nyt tänään bongasin, että paketti on noudettavissa! Vielä kun saisin Boxycharmini onnellisesti perille niin olisin oikein tyytyväinen. Mutta nyt pidemmittä puheitta mennään kurkistamaan mitä marraskuun Ipsy Plus mun kohdallani sisälsi. Boksien sisällöt siis vaihtelee tilaajien kesken melko paljonkin, mutta tässä mun versioni:


Marraskuun boksin sisältö oli taas täyttä kultaa! Viisi täysikokoista meikkituotetta, joista varmasti jokainen pääsee mulla käyttöön. Illamasquan primer on mulle jo vanha tuttu tuote ja erittäin hyväksi todettu, joten siitäkin olin ihan hurjan innoissani, vaikken yleensä niin innostukaan bokseissa niistä tuotteista, jotka eivät ole mulle uusia. Kaikki tuotteet tulivat myös onneksi ehjänä perille hieman pitemmästä odottelusta huolimatta. Boksin pohjalta löytyy leopardikuvioinen meikkipussi, jota en tässä postauksessa sen tarkemmin esittele. Mutta sitten sisältöön tarkemmin!


Aloitetaan tällä Illamasquan Hydra Veil Primerilla joka on siis mulle entuudestaan jo tuttu tuote. Tämä ihoa kosteuttava primer on koostumukseltaan geelimäistä, jopa hyytelömäistä. Se sulaa kuitenkin kasvoille nopeasti ja jättää hieman nahkean pinnan, jonka päälle meikki asettuu ja kiinnittyy loistavasti. Tämä on yksi mun suosikkiprimereista ihan sen takia, että meikki oikeasti pysyy tämän päällä kauniina todella pitkään. Mun on pitänyt hankkia tämä tuote täysikokoisena jo ties miten pitkään, joten olin todellakin enemmän kuin iloinen bongattuani tämän Ipsystä! Tämä pääsee käyttöön heti, kun saan pari muuta primeria loppumaan, eli hetki tämän kanssa pitää vielä odotella.
Hinta: noin $45,00.


Tämä Ciaté London Courtney Act Stamp & Drag Liner ansaitsee taas kehuja upean pakkauksensa takia. Ciatén pakkaukset on yksiä kauniimpia, mitä tiedän ja näitä on aina ilo saada bokseista. Tämä on kaksipäinen nestemäinen eyeliner, jonka toisesta päästä löytyy paksuhko tussi ihan tavallisia rajauksia varten. Toisesta päästä puolestaan löytyy lähes kolmion muotoon tehty "leimasin", jolla on siis tarkoitus tehdä siipirajauksen siipiosa vain painamalla kolmio oikeaan kohtaan silmän ulkonurkkaa. Jännä tuote, mutta voisin kuvitella tämän olevan hyödyllinen monille, jotka sen siipirajauksen kanssa kamppailevat. Mä itse olen tehnyt sellaiset silmiini lähes päivittäin jo useamman vuoden ajan, joten en varsinaisesti enää tarvitse siinä apua, mutta ehdottomasti testaan miten tuote toimii. Tussipää nyt ainakin pääsee mulla käyttöön ja toivon todella, ettei se kuivahda ennenaikaisesti, kuten monet tussilinerit tekevät. Kiva tuote!
Hinta: noin $19,00.


Gigi Gorgeousilta tuli tämä upeaakin upeampi The Only Blush, joka sisältää sävyt Authentic ja Pride. Vasemmalta löytyvä mattasävy on kauniin persikkaisen korallinen ja oikealla oleva taas vaaleanpunainen ja shimmerinen. Shimmerisen sävyn pigmentti ei ole paras mahdollinen, mutta korallinen mattasävy on aivan upea ja hurjan pigmenttinen ainakin swatchien perusteella. Vielä en ole näitä poskilla sen enempää testannut, mutta voisin kuvitella, että tuo shimmersävy toimisi parhaiten tuon toisen poskipunan päällä vähän highlighterin tyyliin. Ja toki jos pitää hyvin hennosta lookista poskilla, toimii se varmasti yksinään. Mieluusti otan tämänkin käyttöön ja uudet poskipunat ilahduttavat aina, vaikkei mulla sinänsä niille ehkä tarvetta olisikaan.
Hinta: noin $24,00.


Tämä Trèstiquen All Over Starlighter Powder Stick tuli mulle sävyssä Ultra Violet. Tämä samainen tuote tuli muistaakseni jollekin bloggaajakollegalleni lokakuun boksista ja sainkin hieman ensimakua tuotteesta silloin. En ollut oikein vakuuttunut tästä siinä kohtaa eikä tämä yhä edelleenkään ihan täysin mua vakuuta, mutta vähän omat fiilikset sentään paranivat, kun sain tuotteen käsiini. Tuote näyttää hyvinkin vaalealta ja neutraalilta, mutta on tosissaan hyvinkin voimakkaasti violettiin taittava, kun tietyssä valossa sitä katsoo. Tätä voi levittää suoraan kasvoille ja häivytellä, tai luonnollisempaa hehkua halutessa tuotteen voi lisätä sormien tai vaikkapa siveltimen kanssa. Ihan mukavasti tämä tuntui häivyttyvän, kun tätä kämmenselkään swatchailin, mutta saa nähdä miltä tämä kasvoilla näyttää ja onko sävy liian violetti omaan makuuni. Tämä on ehkä tässä boksissa se mua vähiten kiinnostava tuote, mutta ei siis huonolta vaikuta tämäkään - ainakaan nyt ensihypistelyjen jälkeen.
Hinta: noin $18,00.


Viimeisenä vielä itselleni uuden brändin tuote: Belle En Argent Auteur Crème Lip Color, jonka sain marjaisan viininpunaisessa sävyssä Smoking on Screen. Ihan ensinnäkin täytyy kehua tämän huulipunan hylsyä, joka on yksinkertaisesti upea. Tämä kuva nyt ei anna sille ihan oikeutta, mutta kaunis se joka tapauksessa on! Ei ehkä kaikkein kätevin kokonsa puolesta, sillä hylsy on myös melko massiivinen, mutta meikkipöydällä se näyttää todella kauniilta. Sävy ei ole iholla/huulilla ihan yhtä tumma kuin miltä se hylsyssä näyttää, mutta sävy sopii joka tapauksessa loistavasti tähän vuodenaikaan. Huulipunasta löytyy jojoba- ja arganöljyä, joiden tulisi auttaa suojaamaan ja ravitsemaan huulia. Tätäkään en ole vielä huulilla testannut, mutta innolla odotan tämän testaamista. Tämä on upein huulipuna mitä olen vähään aikaan itselleni saanut!
Hinta: noin $26,00.

Boksin kaikki viisi tuotetta pääsevät mulla käyttöön, joskin highlighterin kanssa täytyy katsoa saanko sävyn sopimaan itselleni. Kaikki tuotteet olivat joka tapauksessa mielenkiintoisia ja ilahduttivat mua hurjasti. Boksin kokonaisarvo oli noin $132,00 ja kyllä tämä oli sen kaiken odottelun arvoista. Ipsy Plus ei todellakaan pettänyt tälläkään kertaa!

Onko tuotteista joku tuttu? Entä mikä olisi ollut teille mieluisin tuote näistä viidestä? :)

23 kommenttia:

  1. Ihanan boxi, ton huulipunan pakkaus on huikean kaunis!!! <3

    VastaaPoista
  2. Oi miten ihania kaikki, poskipuna on hurjan kauniin värinen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin on ja näyttää superkauniilta poskilla<3

      Poista
  3. Ihana sisältö! <3 mä sain kans tuon Illamasquan primerin ja oon niin tykästynyt siihen! Tekee ihanan sileän ja pitävän pohjan meikille :) ja tuon huulipunan sain myös. Aivan upean sävyinen! Ciaten rajauskynä vaikuttaa todella hauskalta tuotteelta. Toivottavasti toimii :)

    Highlighterin sain viime kuussa ja sille en ole lämmennyt vieläkään :D Jotenkin en vaan sitä sävyä sopimaan itselleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi primer on ihan älyttömän hyvää! Oon niin iloinen, että sain sen täysikokoisena<3 Ciatén kynä on tosi hauska, mutta saa nähdä miten saan ton leimaisimen toimimaan, kun oon tottunut tekemään omista rajauksista ohuemmat ja pitemmät :D Mutta täytyy sekin testata. Toi highlighter ei oo mulla vieläkään päässyt kasvoilla testiin, saa nähdä mitä mä tykkään :D

      Poista
  4. Ai että hyvä sisältö! Onneksi sait boksisi :)

    Tuo illamasqua primeri on kyllä huippu hyvä. Mulle on tulossa sama ja itseasiassa käytössäkin on parhaillaan tuo samainen primeri. Se kosteuttaa tosi mukavasti kuivaa ihoa.

    Trestiquen highlighter on kyllä pakkauksessa kaunis, mutta itse en niin välitä noin "värikkäistä" highlightereista. Eniten kuitenkin harmitti se, että tuotetta on oikeasti tuossa pakkauksessa niin pirun vähän :D Aika kova hinta tuollaisesta minituotteesta!

    Huulipuna näyttää kyllä kauniilta. Pakkaus on ainakin nätti ja erilainen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi primer on yksi parhaita, mitä oon koskaan käyttänyt<3 En aluksi edes uskonut, että tykästyisin tohon, mutta joo menetin kyllä sydämeni vuosi sitten tolle ihan täysin :D Nojuu toi on tosi hämäävää kuinka vähän sitä tuotetta tuolla highlighterissa loppupeleissä on.. Pakkaus kuitenkin antaa olettaa jotain vähän muuta!

      Poista
  5. No on kyllä minunkin mielestäni täyttä kultaa tämä boxi, ihan huippu tuotteita ja sisältö olis ollut kyllä enemmän kun mieleinen mullekin 8) Eniten ehkä mieluisimmat tuotteet olis ollut tuo ihan ensimmäinen tuote, mielenkiinnolla kokeilisin tuollaista koko kasvoille laitettavaa primeriä. En oo koskaan käyttänyt ns. pohjameikin pohjustuksessa kuin ihan vaan perus kasvorasvaa, joka soveltuu meikin alle. Tollasta kokeilisin siis mielenkiinnolla! Ja sit ylläri pylläri toi huulipuna, siis sävy ois just niin mun suosikki, ihan 6/5 :D Pakkaus on tosiaan myös kaunis tuossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on siitä hyvä, kun et käytä meikkivoidetta (jos tilanne ei oo muuttunut..?) niin ei samalla tavalla tarviikaan primeria välttämättä :) Mä en taas voisi tehdä meikkipohjaa ilman sitä! Hyvä primer vaikuttaa niin positiivisesti sen meikkivoiteen pysymiseen ja monet just esim. blurraa niitä ihohuokosia ym. Toi huulipuna on yksinkertaisesti upea<3

      Poista
  6. Aikas kiva sisältö, etenkin tuo huulipuna mutta kelpais kaikki :)

    VastaaPoista
  7. Miten muuten,kun mun boxycharmin lähetys-seurannassa lukee ,että 1.12.2019 departed from Helsinki.Niinku miten niin departed ja minne?? ja sitten ei vieläkään mitään.Mä nyt en ymmärrä, tuli tukholman kautta ja tuo 1.joulukuuta merkintä ilmestyi 9.12. näkyviin.Siis mitä ihmettä?En ole viitsinyt postilta kysellä
    Joko sä sait omasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ihan sama teksti! Ikinä se ei oo saapunut sinne Helsinkiin, mutta lähtenyt kyllä :D Minne, sitä en osaa sanoa.. Toivon todella, ettei takaisin Jenkkeihin. Mä en muista koska mulle tuli toi teksti näkyviin, vissiin myös alkuviikosta, mutta siis monta päivää siinä meni ennen kuin se tieto tonne tuli. Postille kun laitan sen lähetystunnuksen niin ei löydy mitään. Tää Ipsy tuli mulle ihan samaa kautta ja samalta toimittajalta ja se näkyi Postin seurannassa jo aikapäiviä sitten, että paketti on tulossa..

      Poista
    2. Joo,o,no kiva tietää,että en ole ainoa,jospa tää on vaan viivästystä.Tai sitä toivon todellakin. Mulla näkyi yhtenä päivänä oma postissa,että olisin itse palauttanut tämän paketin! mutta sitten kirjauduin ulos ja kun kirjauduin takaisin ,niinkas ne tiedot olivat kadonneet!! Kyllä vähän huolestuttaa ,mutta toisaalta posti se nyt sekoilee.

      Poista
    3. Mä aattelin, että pitää varmaan laittaa USPS:n aspaan joku viesti, jos ei ala kuulua, kun oma paketti on sitä kautta toimitettu. Ja sieltä kun seurantaa katsoo niin puhutaan ihan, että paketti olis tyyliin laitettu lentokoneeseen Helsingissä ja lähetetty pois :D Saa nähdä, toivottavasti saadaan molemmat paketit vielä :)

      Poista
    4. Joo, sama juttu .Sama toimitustapa ja kyllä sitä viestiä saa kohta alkaa laittelemaan. Vaikka voihan se paketti jumittaa vaikka tullissa vaikka vaikuttais kyllä,että ei,että on lähetetty pois.Mutta joo toivotaan parasta:)

      Poista
    5. Ei ne USPS llä vastaa international kyselyihin.Ilmeisesti eivät kovin hyvin vastaa edes USAlaisten kyselyihin. Siis toihan kai on vaan US POSTAL SERVICE. Ei pysty edes lomaketta täyttämään,kun ei voi laittaa omaa osoitettaan,kun vaihtoehtoina ei ole muuta maata kuin USA ja lomaketta ei voi lähettää,kun herjaa vaan,että osoitettasi ei ole olemassakaan. .Pitää olla yhteydessä lähettäjään,jos osoite on muualla kuin Suomessa.Mä laitin Shipitolle kyselyä ja jään odottelemaan mitä ne sanoo.

      Poista
    6. No mä just katoin itse asiassa, että siellähän sanotaan ihan selkeesti ettei heidän aspat näe lähetyksen seurantatietoja yhtään sen enempää kuin asiakkaat itsekään sen koodin kanssa.. Shipito varmaan tietää, jos se paketti on tullut sinne vaikka takas. Pitää itsekin laittaa sinne viestiä mahdollisimman pian! Ja hei tuu kertomaan miten tää edistyy, kun saat sieltä vastausta ym.

      Poista
    7. Mulla on tänään rekisteröity paketti Helsingissä. Shipitolta vastattiin,että siirretään asia eteenpäin.Täytyykin kirjoittaa niille,että ei asiaa tarvikaan tutkia.Tsekkaa,jos sunkin pakettisi on postin seurannassa näkyvillä taas.

      Poista
    8. Oo niin oli mullakin! Ihanaa kun meillä näyttää menevän nää jutut niin samaan aikaan :D Mä olin jo ihan varma, että se paketti on lähtenyt takaisin Jenkkeihin, mutta onneksi tosiaan nyt löytyy Postin seurannasta se.

      Poista
  8. Siis selvennys vielä,että paketti ei ole lainkaan arrived in Helsinki,mutta departed on:(
    Ja tuosta IGBP vielä,että ihan kivalta näyttää,mutta olen silti tyytyväinen päätökseeni lopettaa sen tilaus.
    Illamasquan primer mulla on ollut normi ja mini kokoisina ja tykkäsin kyllä.ja tuo Ciaten kynä vaikuttaa upealta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva ettei sua edelleenkään kaduta tilauksen lopettaminen! Tässä boksissa oli kyllä tosi kivoja tuotteita, toi Illamasquan primer oli niistä ehdottomasti paras :)

      Poista

Kiitos kommentista!